2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kizlar ben su mama isini hala oturtamadim oglen 45 cc gece 60 cc veriyorum gun icinde emziriyorum mama cokmu azmi yeterlimi sizce kilo alimi yavasti aksama kadar sutum kalmiyo zaten gun icinde emmekten doktora soyluyorum mama verme diyo saglik ocagina diyorum mama verme emzir sadece diyo e bu cocuk kilo almiyo sutte yaramiyo demekki ne yapacagimi sasirdim mama yeterlimi azmi kizlar

Kilo alımı nasıldı? Bizim buna karar vermemiz imkansız ki bebeğin işaretlerinden anlaman lazım. Mamayı teklif et içiyorsa biraz daha verebilirsin bence. Süt üstüne mama verdiğinde kusma olmuyorsa fazla değildir
40.gün hatıramız bizimde
Yaa bizimde saçlar böyle havada hepsi inmiyor da çok güzel çook

Phaedra bu sabah boğaz ağrısı ve burun akıntısıyla uyandım. Sende de böyle miydi resmen benden 3 gün filan öndesin şimdi ben hasta oldum. Bu nasıl bir döngü Allahım

Ya şöyle benim büyük oğlum 1 aralık gibi hafif öksürmeye başladı, 4-5 aralık gibi ben de öksürmeye başladım, 6 sında bebiş ilk öksürük, 11 yatış, 14 gibi bende yine bir haller, burun akıntısı, öksürük vs. Şimdi yine düzeliyor gibiyim.

Kaldığım hastanede nöbetçi kalan doktorda öksürük ve akıntıya yakalandı hatta iki hemşire daha kendilerine yan odada hava verdiler.Bence büyük bir salgın bu.
Ay o havadan her eve aldırtacaklar illa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…