2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Dili beyaz olmuş pamukçuk mudur o? Suya karbonat katıp silin diyor ama öyle mi yapmam gerekiyor?
Karbonatlı suyla hem kendi memeni hem de göğsünü silebilirsin canım ama temiz bir tülbent ya da gazlı bezle yapmalısın. Havlu kağıtla filan değil onun parçası eriyip kaçabilir. Tüm dilini damaklarını silebilirsin. Geçmezse mikostatin diye damlası var sabah akşam bir ml di sanırım. Bak ben sana demiştim mastitin sebeplerinden biri de o pamukçuk çok geçmiş olsun düzenli yaparsan karbonatla geçer ama geçmezse sağlık ocağına filan götürüp bence damlayı yazdır. Acıyor ya canı emmek istemiyor o yüzden meme reddi oluyor boğazlara kadar gidiyormuş pamukçuk ilerlerse

Hayır, hiç bilgim yok o konuda.

Bende tam anlamadım pamukçuk mu çünkü bugün beyazlık azalmış süt izi de olabilirmiş de bugün bir silmeyi deneyeyim bakalım. Çünkü pamukçuk olduğunda emmek de istemezmiş emme de sıkıntı yok bizim inşallah değildir

Böyle dili şu anda pamukçuk mu acaba? Ben gazlı bezle sileyim bi bakalım

Eklentiler

• IMG_5120.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 89
Erkek kardeşimin oğlu doğduğunda çekip kenara demiştim. Karışma sakın diye ama duramaz o. Müdahale etmez, onay almadan bişey yapmaz ama konuşmuştur bana yaptığı gibi
3 bebe gördü sayılır anam abimlerde karışmaz sanırım bende uyarıcam çünkü lohusa psikolojisi başka gelinimizz iyi hoş ama belli olmaz kırılır belki alınır

Pandacım ben de var. Bebeğin elleriyle keşif yapmasını istediğim için eldiven takmayanlardanım. Her gün törpülememe rağmen bir kaç kez çizdi yüzünü. Bu stickten sürdüm hemen yatıştırıyor gerçekten. Ben de olan markalar babyton ve heaven on earth. Trukid de çok iyiymiş. Onu daha deneyimlemedim.

Phaedra bu sabah boğaz ağrısı ve burun akıntısıyla uyandım. Sende de böyle miydi resmen benden 3 gün filan öndesin şimdi ben hasta oldum. Bu nasıl bir döngü Allahım
Kaldığım hastanede nöbetçi kalan doktorda öksürük ve akıntıya yakalandı hatta iki hemşire daha kendilerine yan odada hava verdiler.Bence büyük bir salgın bu.

Ayy evet bende yaa sanki ilk çocuğum

Kizlar merhaba. Benim bebiş normalde gece uyanık kalır ama gündür uyurdu. Şimdi ise gece 3 ten beri uyanık. 3 ten beri toplasan 1 saat ancak uyumustur. Kucağıma alıp meme verince sesi yok ama beşik, ana kucagi ya da başka bir yere koyunca 5 dk sonra ağlamaya başlıyor. Ben de dün gece hiç uyumadigim icin sütüm yok az. Sürekli mama ile beslemek zorunda kalıyorum. Uyku için ne yapabilirim? Bayağı kötü oldum

Bu arada gaz çıkışı var, kakasını ve idrarını güzelce yapıyor. Memedeyken gözü kapanır kapanmaz hemen bir daha açıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…