2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Enfeksiyonmu acaba bayat çay ile silince çok iyi geliyor Dr sormuştum iyi yapmışsın demişdi diyer bebeklerimde tabii ben yanlış yönlendirmeyi canım
Bizdede var aslında yaparız ama çapaklanınca filan bu gözünün üst kısmı şişmişti çok korktum ama baktım sonra geçti bende anlamadım bir anda şişip kısa süre sonra indi

Bu büyükler varta laftan da anlamıyorlar bişey diyince siz çok biliyorsunuz biz sizi böyle büyüttük bak hepinizin maşallahı var diyor benim kv de ilk oğlumda bir kez yıkaması için çağırdım küçücük bebeği bir liflledi derisini soydu resmen bir daha da çağırmadım bunda direk biz yıkıyoruz teşekkürler dedim

Bizdede var aslında yaparız ama çapaklanınca filan bu gözünün üst kısmı şişmişti çok korktum ama baktım sonra geçti bende anlamadım bir anda şişip kısa süre sonra indi
Evet çapaklanınca yapılıyormuş ama enfeksiyona da iyi geliyor 2 güne hiçbirşey kalmamışdı bebeğimde ki çok kötüydü közü kapanmışdı inşallah tekrarlamaz bizde artık bebeklerimiz ne yapsa panik halindeyiz bildiğimiz yöntemleri bile unutur olduk

Dili beyaz olmuş pamukçuk mudur o? Suya karbonat katıp silin diyor ama öyle mi yapmam gerekiyor?
Eskiler öyle derler ama hiç denemedim o yöntemi Dr götürdüm ilaç vermişti ortancı 30 aylık olan oğlumda Dr da tavsiyem etmiyor o yöntemi canım benim bebeğinde dil üstü beyaz ama süttenmi dedim emmede problem yok çünkü

Dili beyaz olmuş pamukçuk mudur o? Suya karbonat katıp silin diyor ama öyle mi yapmam gerekiyor?
Canım ben karbonatlı su ile temizliyorum. Kardeşime öyle yapmıştı bir hemşire akrabamız. İnternette de güvenilir bir yöntem olduğu yazıyor, buradaki arkadaşlar da önermişti hatta meme ucunu da yine onunla siliyorlarmış ki birbirlerini etkilemesin diye ama Hirasarem in doktoru tavsiye etmemiş. yine doktorların ayrıştığı bir konuysa bilmiyorum. Çok şükür artmadı benimki, temizlendi.

Önce Gazlı bezi Kaynatılmış soğutulmuş suyla ıslatıp bebeğin dilini nazikçe biraz silebilirsin, zaten geçecek gibiyse anlarsın. Karbonatlı su da olabilir. Ama her pamukçuk o şekilde geçmiyor. İşe yararsa gün içinde tekrarlarsın ama yaramazsa doktor ilaç verir.

Annemde ta en başta dedi. Banyo sonrası falan soyunukken memelerini ovala çocuğun diye. Neden dedim. Öyle yapılır bilmiyorum dedi. Sonra araştırdım zararlı. Onada söyledim hatta şaşırdı. Herşeye şaşırıyor zaten. Sizi şansa büyütmüşüm ben diyor iyi bu yaşa getirmişim diyor.

Neyse ki kendi başına bişey yapmaz sormadan. O konuda hakkını yiyemem. Sadece konuşuyor onu ye, bunu iç, üşüdü çocuk, üşümüş çocuk, üşüttünüz çocuğu, üşüyecek çocuk

Anaa yeni dogan bebegin canı ne ki lifliyor sanki kir çıkıcak iyi yapmışsın canım ya benim kv yöntemlerini bilmiyorum bayadırda görmüyolsr torunlarını gidemedide neyi bekliyor bilmiyorum gitmeden bi görürler tamam yeter çok bile ona tulumba tatlısı alıp yollayıp duruyo eşime niyrşe alıyo dedim ben seviyorum arya seviyo dedi

Tırnaklarıyla yapmış olabilir. Bizimki eldiven falan takmadığı için çok yaşıyoruz. Hemen geçiyor ama.

Yalnız bunları yapan kendi anamız ya kv olsa

Yalnız bunları yapan kendi anamız ya kv olsa
Valla ben aynısını yüzüne söyledim. Anne vallahi kv olsan kavga ederdik sürekli diye. Annem aslında okumuş iyi bir yerden emekli olmuş görmüş geçirmiş bir kadın. Benim fikrim olmadan çocuğa da hiç kendi bildiklerini uygulamadı. Bizim tek tartıştığımız konu çocuğun aç olmasıydı. Sürekli mama hazırlamak istedi

Biz üşüme versiyonunun yanında azda olsa yetecek mi şimdi bu mama sendromu da yaşıyoruz neredeyse haftada bir gelebildiği için çekilebilir kıvamda

Kızlar napim

Enfeksiyonmu acaba bayat çay ile silince çok iyi geliyor Dr sormuştum iyi yapmışsın demişdi diyer bebeklerimde tabii ben yanlış yönlendirmeyi canım
Çaya ben de katılıyorum benim doktorum da iyi yapmışsınız çayla silerek dedi bizde de oldu doktor damla verdi 10 gündür kullanıyoruz geçmek üzere

Bizimkide aynıydı acil değil ama dr gördü. Videosunu gösterdim hatta. Çünkü gündüz sorun yoktu bizde. Gece tıkanıyor. Ağzını açıp hava almaya çalışmadıkça tehlike yok dedi. Görünen herhangi bişey varsa 2 damla serum sıkıp, aspiratörle çekin dedi. Bişey yoksa müdahale etmeyin dedi. Evi havalandırın arada dedi. Bizim bilgi bu yönde ama tabii sen yanındasın çocuğun. Duruma sen hakimsin. Karar senin ve eşinin. Geçmiş olsun şimdiden

Tırnaklarıyla yapmış olabilir. Bizimki eldiven falan takmadığı için çok yaşıyoruz. Hemen geçiyor ama.
Ayyy bunlar için stickler vardı ya, çizikleri falan hemen geçiriyor. Orijinal markasını biliyor musun? Birçok marka çıkarmış artık, çoğu kişi de ( sağlıkçılar dahil) fitalive markasını paylaşıyor. İlk çıktığı günden beri asla güvenmediğim marka. O yüzden orijinalini bulmak almak istiyorum

Ayyy benimki de genel olarak hakkını yiyemem çok karışmıyor çocukla ilgili kararlarımıza. Sadece benim yorulduğum konularda yapma etme kafasında; her annenin çocuğunu düşündüğünün güzel bir örneği gibi geliyor bana bir de bizim çocuğu öpmemize kızıyor ama haklı sanırım yanaklarında isilik oluştu, artık ellerini karnını falan öpme kararı aldık karı koca

Valla gelinimiz doğum yaptığında gerçekten şanslı olacak. Keşke benim kv de annem gibi olsaydı da güvenseydim, dediği şeylere kızsam da yine de bir bildiği var mıdır acaba diye düşünseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…