Ayy o kıza çok şaşırmıştım nasıl kadı diye 40 çıkınca yaa içten içe ayy bencede yaa kaza kurşunu olmayalım ben iki çocuğum içinde baya emek ve uğraş verdim böylesi bana uymaz sizlerde oluyor mu böyle kasık ağrısı regli ağrısı
Yaa bende şunu düşündüm bu gün sonuçta doğumdan sonra aylarca regli görmüyoruz diyelim o gün kaldım aklıma test yapmak gelmez ki sonuçta regli olmamak normal ee ne zaman anlarız bunu sanırım ben o duyduğum kızdan çok etkilendim her yaşadığım şeye acabamı diyorum psikolojik olabilir acayip korkuyorum çünkü eşime dedim bağlatayım kafamız rahat olsaydı
Evde bol bol devam et canım inşallah hemen geçer çok geçmiş olsun ben hissetmedim annemle konuşuyordum görüntü abim geldi deprem oldu dolap sallandı filan dedi ben de yok abi sana öyle gelmiştir dedim gerçekten de deprem olmuş Allah korusun yaa
O ıkınma sıkılma gece sesleri sadece gazdan mı sence? Ben Peranın da gaz problemi olduğunu düşünmüyordum ama ıkınma hali var devamlı. Bir de bazen kocaman insan gibi gaz çıkarıyor
Bazen geriniyor hareket ediyor ondan ses çıkartıyo ama bazende kızarıyo tuvaletini yapmaya çalışıyo ayaklarını falan oynatıp ıkınıyo hatta bi bağrıyo çıkartmaya çalışırken Benim kızımda öyle ya o gaz sesinin ondan geldiğine inanamıyorum
Kız varya maşallahınız var Biz sanrm ona bile üşencez gibi.. Cocuklar uyuyunca pertimiz cıkıo annem diodum hep, üşenenin çocugu kızı olmazmış sizin nasıl oldu diye.. Cidden ona bıle üşeniyoruz yani üşeniriz sanrm uyku daha cazip geliyor şu aşamada
Ayy o kıza çok şaşırmıştım nasıl kadı diye 40 çıkınca yaa içten içe ayy bencede yaa kaza kurşunu olmayalım ben iki çocuğum içinde baya emek ve uğraş verdim böylesi bana uymaz sizlerde oluyor mu böyle kasık ağrısı regli ağrısı
Kızlar size bişey diycem ama gülmeyin gerçi gülün ben kendi halime gülüyorum ben hamile kalmış olabilir gibiyim kendimden iyice şüphelenmeye başladım ama regli olmadığımız için de bundan emin olamiyorum siz kırkınız çıkınca regli oldunuz mu
Ayy gerçekten öyle ben şimdi eşim korunsa da ilaca başliycam bu korku kafi geldi tabi korktuğum başıma gelmediyse dikkat ederim keşke böyle daha farklı daha kesin bir korunma yöntemi olsa tüp bağlatma dışında hepsinde şüphe hepsinde ihtimal
Evet ya gerçekten daha iyi bi yöntem olmalı lohusalık 3 çocuğa bakmak değilde bu korku beni yıpratır işte psikolojikman Rabbim isteyenlere nasiip etsin diyelim
Yaa bende şunu düşündüm bu gün sonuçta doğumdan sonra aylarca regli görmüyoruz diyelim o gün kaldım aklıma test yapmak gelmez ki sonuçta regli olmamak normal ee ne zaman anlarız bunu sanırım ben o duyduğum kızdan çok etkilendim her yaşadığım şeye acabamı diyorum psikolojik olabilir acayip korkuyorum çünkü eşime dedim bağlatayım kafamız rahat olsaydı
Ben de aynısını yapıyorum sarılık riski ortadan kalktığıdan beri. Ama mama verdiğim geceler ne güzelmiş 4-5 saat uyurduk, şimdi 2 saatte bir uyanıyor, hatta 1.5 aaatte bir
Kızlar size bişey diycem ama gülmeyin gerçi gülün ben kendi halime gülüyorum ben hamile kalmış olabilir gibiyim kendimden iyice şüphelenmeye başladım ama regli olmadığımız için de bundan emin olamiyorum siz kırkınız çıkınca regli oldunuz mu
Haha dur bismillah hemen regli olunmuyor aslında 40 kontrolüne gidebilseydik doktor tahmini bir zaman söylüyor. İşte diyor ki yumurtam şöyle şu zamanda adet olabilirsin ya da dikkat et çok aktif yumurtan her an olabilirsin öyle anlıyor onlar. Ben nerdeyse bir yaşına doğru adet oldum aktif emzirmeye de bağlı uzun sürüyor. Ama geçen gün benim de başım döndü bende bir içimden geçirmedim değil Allah isteyen herkese nasip etsin ama bana artık etmesin ben tükendim
Haha dur bismillah hemen regli olunmuyor aslında 40 kontrolüne gidebilseydik doktor tahmini bir zaman söylüyor. İşte diyor ki yumurtam şöyle şu zamanda adet olabilirsin ya da dikkat et çok aktif yumurtan her an olabilirsin öyle anlıyor onlar. Ben nerdeyse bir yaşına doğru adet oldum aktif emzirmeye de bağlı uzun sürüyor. Ama geçen gün benim de başım döndü bende bir içimden geçirmedim değil Allah isteyen herkese nasip etsin ama bana artık etmesin ben tükendim
True ve diğerleri yazınca lohusalık sonrası hemen adet mi olunuyor acaba diye düşünmüştüm çünkü benim bildiğim de genelde uzun sürebiliyor adet olmama durumu. Şimdi lohusalık sonrası ya direkt adet olunuyor ya da vücuda bağlı 2-3 ay ya da daha uzun süreler adet olunmuyor değil mi, yanlış bilmiyorum gerçi yarın kırkımız çıkacak hala lekelenme devam ediyor bende, neyini merak ediyorsam
Kızlar günaydın. Gece boyunca Peranın burnu tıkalıydı. Serum fizyolojik damlattım ama çok rahatlayamadı. Sabah doktoruna yazdım öğleden sonrası için götüreceğiz ama şu anda da çok keyifli ve burnu tıkalı değil. Nefesi düzgün. Siz olsanız napardınız? Yani hastane ortamına götürmek istemiyorum çok yoğunmuş randevuları full dolu
Ben de aynısını yapıyorum sarılık riski ortadan kalktığıdan beri. Ama mama verdiğim geceler ne güzelmiş 4-5 saat uyurduk, şimdi 2 saatte bir uyanıyor, hatta 1.5 aaatte bir