2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Herkesin yanıtı farklı olur bence bu soruya. Ben bir kere kafama takıldıysa götürmededen rahat edemezdim ama öte yandan, anlattığın kadarıyla sizinki muhtemelen kuruluk kaynaklı görünüyor ama zaten Allah korusun, başka bir şeyin habercisi olsa bile şu kadarcık belirtiyle doktor bir şey saptayabilir mi, bilmiyorum. Önleyici bir tedavi de önerilemiyor görüldüğü üzere bizim miniklere. Sen doktoruna sorsana bunu da?

Bizimde aynı kuzum özellikle geceleri daha kötü şu an evde halletmeye çalışıyorum 2-3 güne geçmez ise bende doktora götüreceğim

Zaten bu doktora gitmeli miyim mesajlarını hep anlamsız buluyorum da işte fikir arıyor insan. Odanın nemi idealdi ama bilmiyorum. Hasta olsa şu anda da öyle olurdu. İçim de rahat değil. Ne kadar da zor yazacağım şimdi eğer gitmemeye karar verirsem
Bizimde aynı kuzum özellikle geceleri daha kötü şu an evde halletmeye çalışıyorum 2-3 güne geçmez ise bende doktora götüreceğim
Perşembe bizim 2. Ay kontrolümüz vardı zaten ama bebeklerde çabuk ilerliyor hastaysa ilerlemesin istiyorum tam dediğin gibi gece kötü oluyor. Bir önceki gece hafif vardı ama dün iyice arttı. Gündüzleri gayet normal bilmiyorum ben de. Hiç biri hasta olmasın

Kuzum aynısını yasadım bazı gece tıkanıyor bazı gece cok rahat nem de iyi odanın anlamıyorum hatta bir gece hasta oldu sandım panikledim cok ama değilmiş hasta olsa gündüzde belli ederdi bence

Kuzum aynısını yasadım bazı gece tıkanıyor bazı gece cok rahat nem de iyi odanın anlamıyorum hatta bir gece hasta oldu sandım panikledim cok ama değilmiş hasta olsa gündüzde belli ederdi bence
Evet odanın nemi iyiydi. Şu an uyuyor ve nefesi çok düzgün. Sessiz de.
Şu salgın olmasa bu kadar paniklemezdim zaten

Bugün 2.ay aşılarını oldu sağlık ocağındaki doktor sırtını falan dinledi bişey yok dedi burun temizliğine devam et 2-3 güne geçmezse doktoruna götür dedi bendd öyle yapacağım

Anne sütü ile bu kadar uyuyor mu ? Ben geceleri 3 saatte uyandırıyorum ama genelde kendi 2.5 saatte uyanıyorum
Geceleri mutlaka mama veriyorum. Gündüzleri daha seyrek mama veriyorum. Mama tokluğu uzun olduğu için normal ama benimki de 3.5 saati fiksledi. Ben ilk meme sonra mama verdiğim için yaklaşık bir besleme gaz çıkarma seansımız 1.5 saat sürüyor zaten

Canım Zeynep’in de bu akşam öyleydi. hırıltısı vardı, emzirirken baya sesli sesli hırıltı oluyor. Sanırım odanın nem oranı düşük. Gün içinde o hırıltı gidiyor, burnundaki kalıntıları yavaş yavaş gün içinde atıyor çünkü. Atamadığında da minik pompayla çekiyorum.

Yine sen bilirsin ama bence gitme hastaneye, hasta olmadığını hissediyorsan. Ama şüphen varsa bekletmeden götür derim.

Son düzenleme:
Yaa bana doktorlar 3 saati geçirme diyip duruyor bende uyuyorda olsa kaldırıyorum çocuğu
Yani her doktorun tarzı farklı ama 30 günlük olunca 4 saat, 40 günlük olunca 5 saat şeklinde kesintisiz uyuyabilir diyorlar. Bebeğinin kilo alımı iyiyse zorlama hem kendini hem bebişi

Anne sütü ile bu kadar uyuyor mu ? Ben geceleri 3 saatte uyandırıyorum ama genelde kendi 2.5 saatte uyanıyorum
Yok yok için rahat olsun, anne sütü ile o kadar uyumuyor bebeler ahh mamalı günler, ne de güzel uyuyormuşuz seninki yine 2.5 saat uyuyormuş, benimki geceleri 1.5-2 saate uyanıyor. Uyanmasa bende asla uyanmam

Evet odanın nemi iyiydi. Şu an uyuyor ve nefesi çok düzgün. Sessiz de.
Şu salgın olmasa bu kadar paniklemezdim zaten
Bunu yaşamış biri olarak erken gitmenin bir anlamı yok çünkü tedavi vermiyorlar burun temizliği dışında.ben geçen hafta pazartesi bu nedenden gittim sadece dinleyip birşey yok dediler. Çarşamba yine gittim şimdilik önemsiz dediler cuma da yatış yaptırdılar.Seninki kuruluktandır muhtemelen. Bizden etkilendiğin için panik oluyorsun anlıyorum ama bence perşembeyi bekle o zamana kadar da burun temizliğini gün içinde mutlaka yap canım. Bunu yapmaktan da korkma hastanede yapılanı gördükten sonra bizimki çok etkisizmiş dedim.

Sabahtan beri emmesi de iyi ve hırıltısız. Takipteyim bakalım
Teşekkür ederim takipteyim daha iyi durumda zaten. Hiç bir bebeğimiz hasta olmasın. Sizinkiler de hemen toparlasın inşallah

Bızde aynıyız gece tıkanıyor serum sıkıp emzırıyorum gazını cıkarınca rahatlıyor. Sabahta bır kere boyle sonra gecıyor. Gun ıcınde ne burun tıkanıklıgı ne öksürük hic birsy yok doktor 3-4 saatte bır burnuna sık dedı bırseyı yok dedı aylık kontrole gıttıgımızde.
Öksürük filan olsa korkarım da su an ıcın ıcım rahat .

Kızlar bugün bebeğim ilk defa balgam kustu acaba bu her zaman hastalık belirtisi midir yoksa arada olabilir mi?

Bende durum hala aynı olabilir senin bebeğin seslerden etkilenmiş kesinlikle alışmış demekki sessizlikte uyumaya ama böyle işin daha zor olur canm bir sıkıntısı olmasın da derin derin uyusun inşallah
Aslında hiç istemedim sessizliğe alışmasını ama evde tekim ve seste olmuyor galiba alıştı gitti dün gayet iyi uyudu şükür o gün tamamen sesten ortamdan kaynaklıymış anladığım kadarıyla

Benimde lekelenme 41. Gün bitti evet evet 1 yaşına kadar olmamak çok normal ama bir yaşını geçiyorsa ilaç gibi yollarla adet olmanı sağlıyor doktor. Bende yaşına doğru oldum 10 aylık gibiydi sanırım doktor olmazsan gel demişti 6. Ay kontrolünde yaşına kadar. Emzirme etkiliyor sanırım prolaktin salgılandığı için olmuyorsun, bir de belki amh filanda etkiliyordur. İnşallah hemen olmayız biraz sefasını sürelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…