2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Dün hiç girmemiştim bugün bi baktım bebek fotoğrafları ile dolmuş burası maşallah hepsine Biz de bugün 1.ay kontrolüne gideceğiz, sabahtan sağlık ocağı hepatit aşısının ikinci dozunu yaptı umarım yan etkisi olmaz çok

Sende haklısın bende öyle tekim tv açıyom müzik açıyorum süpürge sesi faln filan kalabalık bir ortamda bulunursak şayet bana Zorluk çıkarmasın diye

Beslenmesi sosyalliği iyiyse götürme derim.. Cidden hastaneler tıklım tıklım

Sende haklısın bende öyle tekim tv açıyom müzik açıyorum süpürge sesi faln filan kalabalık bir ortamda bulunursak şayet bana Zorluk çıkarmasın diye

Uyuyan bebek top patlasa uyanmaz, uyumayan bebekte bacak kemiğinin çıt sesine uyanır eymenım uyurdu, hala daha arıo öğle uykusu düşün 5 yasına gircek.. Hele bebek arabasında misler gibi uyurdu

Sanırım bizim psikolojimiz iyi değil ondan herşeyi hamileliğe bağlar olduk gerçekten benim içinde çok kafi 2 çocuk rabbim isteyenlere nasip etsin

Bizimde önde yok ecet arkada hepsi damağıda beyaz. Günfe kaç kez kaç damla kullandın acaba

Hiç fikrim yok canım. Doktoruna sormak lazım söylediğin iyi oldu. Bu hafta 2. Ay kontrolümüz var. Biz normalde vurulmazdık.

Aslında şöyle kırk başı diyorlar eskiler hatta kırkım çıkınca ben regli oldum ilk doğumda daha sonra 6 ay olmadım bazıları 1 yıl olmuyor bezende direk normal adet görenler var

Sanırım bizim psikolojimiz iyi değil ondan herşeyi hamileliğe bağlar olduk gerçekten benim içinde çok kafi 2 çocuk rabbim isteyenlere nasip etsin
Haha gerçekten öyle Allah korusun tabii ama olursa ben kıyamam da 3 4 5 gittiği yere kadar gider. Geçen bir yerde gördüm hangi burcun kaç çocuğu olacağı gibi bir şey, yay burcu için 3 ama hepsi kazayla oldu yazıyordu Neyse düşünmeyelim hiç böyle şeyleri

Eğer öksürük yoksa sadece burun tıkanıklığı varsa bencede götürme. Götürsen de aç diyecek serum fizyolojik izotonik suyla. Gerçekten hastaneler ful dolu. Hırıltı öksürme yoksa bir şeyi yoktur bence canım. Ben kaç kez götürdüm şu süreçte ki baya öksürüyordu hepsinde beni bile eve yolladılar hava da vermiştim ama ben öksürdüğü için

bizde de ne öksürük ne ateş yok. Aman olmasın da

Hiç fikrim yok canım. Doktoruna sormak lazım söylediğin iyi oldu. Bu hafta 2. Ay kontrolümüz var. Biz normalde vurulmazdık.

Biz de vurulmuyorduk ama vuruluruz iyileşince. Bebeğe yapılmıyor maalesef ama ev halkına ve galiba 2 yaş üstü kardeşlere yapılması öneriliyor.

9 aydan sonra şu 40 gün mahvetti beni, biraz daha olmamak işime gelir açıkçası ben de haftaya kontrole giderim bi, bakalım bana ne diyecek

Kızlar, aydınlanma yaşadım. Kabızlık için zeytinyağ içmesini önermişti bazılarınıza ya doktoru. Bizimki kıvranıyor sabahtan beri, probiyotik damlasını vereyim dedim ama elime d vitamini geldi, önce onu vereyim madem dedim ve sonuç: poçurt (zeytinyağı katkılı)

Pera sabah 5 kez falan öksürdü hırıltısı vardı pars antibiyotikten sonra gazı geldi dedim kustu balgamlıydı 4 gündür ilk kez böyle kustu,
Doktorunu aradım emmelerini ve nefes alışları sordu bunlar kötüleşirse gelin dedi onun dışında antibiyotiğe devam 10 gün kullanalım dedi yappıcakk pek bişey yokmuş şuan hva verdim güzel uyuyolar ama benn çok korkuyorum
Eşimin iş yeri arkadaşının bebeği bizden 2 ay büyüktür belki oda aynıymış aciller çok doluymuş antibiyotik başlamışlar salgın var belli ki
Bana kimse gelmiyo ki annem kardeşim ve eşim dışında
Annem hasta gelmiyor en son çarşamba bizdeydi cuma grip başlangıcı cumartesi yatak döşeklik olmuş üst solunum yolu enf demişler

Evet odanın nemi iyiydi. Şu an uyuyor ve nefesi çok düzgün. Sessiz de.
Şu salgın olmasa bu kadar paniklemezdim zaten
Canın ben 3 haftadır yaşıyorum aynısını, akşamları ama daha çoğunlukla geceleri tıkanıyor, ben doktora da götürdük ciğerlerini dinledi iki doktor da sorun olmadığını burun tıkanıklığı yaşadığını söyledi, 4 saatte bir 5 damla fizyolojik sıkıyorum, nazal nem kullanıyorum ama hala aynı açıkcası. buna da şükür yeterki iyi olsunlar hasta olmasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…