2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar bebişlerinizin kaka sayısı nasıl benimki günde 2 ye sabitledi gibi, doktorumuz önemli olan idrar çıkışı diyor

Sende haklısın bende öyle tekim tv açıyom müzik açıyorum süpürge sesi faln filan kalabalık bir ortamda bulunursak şayet bana Zorluk çıkarmasın diye
Bende normalde aşırı bir şeyler dinleyip izleyen biriyim geçen bir komşumuz tv açma uyaran eksikliği yapar sen konuş hep dedi ay o öyle dedi diye bir şey de izleyemez oldum böyle mi acaba gerçekten

Benim kızımda 2 gündür burnu tıkalı ve kurumuş uyanıyor sabahları serumdan sonra açılıyor doktorumuz yıkama yapmaya devam et dedi bende hastaneye götürmek istemiyorum şuan için sanki hastaneye girince her yerden mikrop bulaşacak gibi geliyor

Sizin bebişlerde de böyle oldu mu ? Niye olur acaba ya
Hatta daha şiddetlisi oldu hala arada olup sonra geçiyor sıcakladığında oluyor anladığım kadarıyla mustela stelatopia bize çok iyi geldi alerjik diye korkmuştum ama başka bir semptom yok kendi kıyafetlerimizde de yumuşatıcı kullanmayı bıraktım birde farklı olarak ve öpmemeye çalışıyorum

Kızlar kıvırcık marul gaz yapar mı? İnternette yapar yazıyor şaşırdım ya yemek istiyorum ama kararsız kaldım.

Bende normalde aşırı bir şeyler dinleyip izleyen biriyim geçen bir komşumuz tv açma uyaran eksikliği yapar sen konuş hep dedi ay o öyle dedi diye bir şey de izleyemez oldum böyle mi acaba gerçekten

Araştırmak gerekir tabi öyle bir şey varsa bende artık öyle yapmam ama ben bebegim uyanikken emzirirken ztn onunla konuşyom ha bide bebek masalı da okudum bi kere artık anladi mi anlamadi mi bilemiyorum

Bizim bebişte ozellikle geceleri ıkınıyor, zorla kaka çikarmaya çalışıyor. Gece sabaha kadar uyumadı sonra bı uyudu 4-5 saat. Mama için zorla uyandırmaya çalıştık ama nafile. Zar zor uyandırdık. Huysuz olduğu zamanlarda kucağımıza alıp sallayınca hemen sakinlesiyor. Daha 2 haftalık bebek kucağa bu kadar erken alışır mi :)

Aşı sonrası ateş olmuş muydu sizin bebeklerde? Şimdi huysuzlanmaya başladı sıcak gelince ateşini kulaktan 37.2 ölçtüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…