Ben normal tahin helvası yiyorum hergün canım, kabak tatlısı değilde cennet hurmasına tahin döküp üstüne ceviz veya fındık döküp yiyorum. Su bol içmeye çalışıyorum. Dereotu işte, birde dua ediyorum oğlumu doyuracak kadar bütüm olsun diyeYa canım süt olayı genetik mi bilmiyorum ama bence tahin güzel süt yapıyor. Ben ekstra bir şey yapmıyorum çünkü ama her sabah şekersiz hurma suyuyla yapılmış tahin helvası yiyorum bol bol. Ya da kabak tatlısı yapıp bol tahinli yiyorum. Yani ekstra dikkat ettiğim tek şey o. Bir de benim kız obur olduğu için sağıp özellikle de geceleri takviye yapıyorum (mamayı sadece gece veriyordum çünkü). Gerçi şimdi sağmak yerine mochiye biriken sütü veriyoRum. Yani ben mamayı böyle bıraktım
Banyo yaptir masaj yap canım..ninni şöyle yapacak birşey yokYine uyumayıp sürekli ağladığı bir gece. Gündüz uyumuştu ne güzel başladı yine sürekli ağlıyor neye ağlıyor bilmiyorum uyumuyor da az kaldı çıldırmama valla
Canım ya göğüse konulan koyun yünü mu ne vardı balgamı felan yumusatiyormusKızlar bugün benimde eşim maç izlemeye gitti hadi iki saat idare ederim dedim ama bittim ya tek bakılacak gibi değilbiri kusuyor biri kakam geldi diyor. Tam uyutuyorum bebeği kızım sessiz ol diyorum odasına gidip çığlık atıyor gerçekten çok zor. Allah tek bakanların yardımcısı olsun. Bu bebek yine böyle kusmaya devam ediyor ya üstü sırf balgamdı ne zaman kurtulcaz bilmiyorum
Emzirmeyi acı içinde yapma, yarayı iyileştirmeye bak.. Gümüş kapak bana iyi gelıo, hastanede kullanmaya basladım yara filan olmadı hiç.. Yada tahin yağı diyolar, ben yapmadm ama dene sende.. Eger emzirirken acı içinde olursan belkı beynın bunun acı verici bişey oldugunu kodlar kendıne ve süt üretimini de etkiler.. Tabi bnm dedıgım sadece varsayım, ama yınede acı içinde emzirmemenin yolunu bul bencesağol canım, ne zaman istese emziriyorum valla, uçları yara içinde hala elimi ısınıyorul acıdan yine emziriyorum, aman bu seferde mama yesin demedim hiç ama buna reğmen bazen okadar çok emiyormu bende de süt kalmıyor çok ağlıyoksa mama yapıyorum artık. Ne kadar emtiğini bilmediğim için ilk 30 luk veriyorum doymazsa bir 30 luk daha yapıyorum, bazen hala daha istiyor vermiyor emziriyorum. Versem bir 30 daha yer mamayı. 3 günlükken sağlık ocağındaki hemşire mama verme sütünün faydasını azaltmasın dedi, o günden beri kafamda. Verdiğim sütüh etkisini mi azaltıyorum diye
Kızlar bikaç gün önce yazmıştım kv hasta haliyle gelıyo bebeği öpüyo ben hasta değilim diyip duruyordu sayesinde bebek hastalandı 2 gündür acildeyiz enfeksiyon kapmış eşimlede büyük kavga ettik onun yüzünden birde utanmadan arıyor emzir bol bol gecer dıyo cıdden kavga etmemek için zor duruyorum
Canım ya göğüse konulan koyun yünü mu ne vardı balgamı felan yumusatiyormus
Ne bileyim birşeyler yaptın mı hiç
Bende üzülüyorum inanki
Anne baba haricinde kimseye uzun bir süre öptürmeyin canım. Hele de bu salgın zamanında el kadar bebeklere nasıl kıyıp o kadar sokuluyorlar anlamıyorum. Ben gerçekten eşim haricinde kimsenin kucağına dahi almasını istemiyorum. Fazla korumacı mı oldum diye düşünüyorum ama ben kimsenin bebeğine izin verilen ölçüde yaklaşmadım hayatımda. Doğrusu da budur, uzaktan da sevilirKızlar bikaç gün önce yazmıştım kv hasta haliyle gelıyo bebeği öpüyo ben hasta değilim diyip duruyordu sayesinde bebek hastalandı 2 gündür acildeyiz enfeksiyon kapmış eşimlede büyük kavga ettik onun yüzünden birde utanmadan arıyor emzir bol bol gecer dıyo cıdden kavga etmemek için zor duruyorum
Eymen büyük olan miydi berikkoYün hırka bile cok rahatlatıo bebekleri.. Eymen bronşiolit olduktan snra en yakın arkadaşımız yün hırka oldu
Hava verdi doktor işte bir de burnunu açıyoruz o kadar hiç bir şey yapmıyoruzCanım ya göğüse konulan koyun yünü mu ne vardı balgamı felan yumusatiyormus
Ne bileyim birşeyler yaptın mı hiç
Bende üzülüyorum inanki
Çok yoğun balgamı demek.Gogsunu sıcak tut yavrunun yünlü hırka giydirHava verdi doktor işte bir de burnunu açıyoruz o kadar hiç bir şey yapmıyoruzburnunu açamadığım için mi kusuyor böyle anlamadım ki bundan sonra bir kez daha kustu. Günde en az 2 3 bazen 4 ü de buluyor
Genzinden de midesine akar ..(burun temiz olur ama )Hava verdi doktor işte bir de burnunu açıyoruz o kadar hiç bir şey yapmıyoruzburnunu açamadığım için mi kusuyor böyle anlamadım ki bundan sonra bir kez daha kustu. Günde en az 2 3 bazen 4 ü de buluyor
Evet ilk göz ağrımE
Eymen büyük olan miydi berikko
Hava verdi doktor işte bir de burnunu açıyoruz o kadar hiç bir şey yapmıyoruzburnunu açamadığım için mi kusuyor böyle anlamadım ki bundan sonra bir kez daha kustu. Günde en az 2 3 bazen 4 ü de buluyor
Bence fazlası değil çünkü kilo alımı 8 günde 100 gram çıktı çok düşükGenzinden de midesine akar ..(burun temiz olur ama )
Başına şapka tak kafadanda usurse hastalik zor geçer
Bolbol emzir fazlasını da kusuyor olabilir çocuk bu arada balgamida cikariyordur endişe etme
Artık alerjiden bende şüpheleniyorum. Fıstıklı bir çikolata getirmiş görümcem onu yedikten sonra sanki mukuslu kaka gördüm bir kez. Kaka da çok yapıyor kusuyor da ben anlamadım gaita testi yapılacak galiba bi hafta daha bakalım da durumunaHastalık harici bişey mi acaba yasadgın? Alerjı fılan ne bileyim.. Bişey de yok dio doktorlar, ne zmn bitecek o zmn balgamantıbıyotık fılan verıo musun? Bu arada yün hırka işini yabana atma, gogsunu sıcak tutmak işe yarıyor bnce
Canım arkadaşlar yün demişler. Böyle bir ürün var, öksürüğe de iyi geliyormuş ama kullanmadım tabi. Sling aldığım sayda satıyor. Arkadaşlar yazınca yollamak istedimHava verdi doktor işte bir de burnunu açıyoruz o kadar hiç bir şey yapmıyoruzburnunu açamadığım için mi kusuyor böyle anlamadım ki bundan sonra bir kez daha kustu. Günde en az 2 3 bazen 4 ü de buluyor
Solgar Brewer's Yeast With Vitamin B12 sabah 3 akşam 3 kullan canım. İlk kızımda net faydasını gördüm şimdi de kullanıyorum. Ben sadexe emziriyorum mama vermiyorum. Kilo alımı iyiyse mama özellikle biberondan verilen mama artık bu aylardan sonra meme reddi yapmaya başlayabilir. 2. Aydan sonra farkındalıkları iyice artıyor zaten 4. Ay uyku ve yeme probleminin oldupu ay. O da bebekten bebeğe değişse de genelde 3.-3.5 aylarda başlıyorKızlar, lütfen yandımcı olunbebeğime günde 2-3 kez mama takviyesi yapıyorum ve çok vicdan azabı çekiyorum. İki göğsüde boşaltmasına rağmen hala açsa veriyorum yoksa direniyorum ama aç kalmasına da gönlüm razı gelmiyor. Siz yaşıyor musunuz bu durumu? Mamayı tamamen bırakmak için tavsiyeleriniz var mı? Anne sütü artırıcı biçok şey yiyorum ama özellikle şunu yedim/içtim çok faydasını gördüm dediğiniz bişey var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?