2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben normal tahin helvası yiyorum hergün canım, kabak tatlısı değilde cennet hurmasına tahin döküp üstüne ceviz veya fındık döküp yiyorum. Su bol içmeye çalışıyorum. Dereotu işte, birde dua ediyorum oğlumu doyuracak kadar bütüm olsun diye

Yine uyumayıp sürekli ağladığı bir gece. Gündüz uyumuştu ne güzel başladı yine sürekli ağlıyor neye ağlıyor bilmiyorum uyumuyor da az kaldı çıldırmama valla

Kızlar bikaç gün önce yazmıştım kv hasta haliyle gelıyo bebeği öpüyo ben hasta değilim diyip duruyordu sayesinde bebek hastalandı 2 gündür acildeyiz enfeksiyon kapmış eşimlede büyük kavga ettik onun yüzünden birde utanmadan arıyor emzir bol bol gecer dıyo cıdden kavga etmemek için zor duruyorum

Yine uyumayıp sürekli ağladığı bir gece. Gündüz uyumuştu ne güzel başladı yine sürekli ağlıyor neye ağlıyor bilmiyorum uyumuyor da az kaldı çıldırmama valla
Banyo yaptir masaj yap canım..ninni şöyle yapacak birşey yok
Karnı tok değil mi Gazi ciktimi alt ve üst gazı
Üstü çok ince yada çok kalin değil degilmi

Canım ya göğüse konulan koyun yünü mu ne vardı balgamı felan yumusatiyormus
Ne bileyim birşeyler yaptın mı hiç
Bende üzülüyorum inanki

Emzirmeyi acı içinde yapma, yarayı iyileştirmeye bak.. Gümüş kapak bana iyi gelıo, hastanede kullanmaya basladım yara filan olmadı hiç.. Yada tahin yağı diyolar, ben yapmadm ama dene sende.. Eger emzirirken acı içinde olursan belkı beynın bunun acı verici bişey oldugunu kodlar kendıne ve süt üretimini de etkiler.. Tabi bnm dedıgım sadece varsayım, ama yınede acı içinde emzirmemenin yolunu bul bence

Ya bu yabancıların bebeği öpme merakı nedir allasen bebegını Bi tek anne öpebilir bence, hatta bazen çok öpünce bebek ona bile tepki verio cildi..
Geçmiş olsun cnm.. Kaynananın dediğini tekrarlar gibi olcam ama bol bol emzir.. İnşallah cabucak atlatırsın

Anne baba haricinde kimseye uzun bir süre öptürmeyin canım. Hele de bu salgın zamanında el kadar bebeklere nasıl kıyıp o kadar sokuluyorlar anlamıyorum. Ben gerçekten eşim haricinde kimsenin kucağına dahi almasını istemiyorum. Fazla korumacı mı oldum diye düşünüyorum ama ben kimsenin bebeğine izin verilen ölçüde yaklaşmadım hayatımda. Doğrusu da budur, uzaktan da sevilir

Canım ya göğüse konulan koyun yünü mu ne vardı balgamı felan yumusatiyormus
Ne bileyim birşeyler yaptın mı hiç
Bende üzülüyorum inanki
Hava verdi doktor işte bir de burnunu açıyoruz o kadar hiç bir şey yapmıyoruz burnunu açamadığım için mi kusuyor böyle anlamadım ki bundan sonra bir kez daha kustu. Günde en az 2 3 bazen 4 ü de buluyor

Hava verdi doktor işte bir de burnunu açıyoruz o kadar hiç bir şey yapmıyoruz burnunu açamadığım için mi kusuyor böyle anlamadım ki bundan sonra bir kez daha kustu. Günde en az 2 3 bazen 4 ü de buluyor
Çok yoğun balgamı demek.Gogsunu sıcak tut yavrunun yünlü hırka giydir
Bilenler vardır hastalık döneminde birşeyler yapan var ben bilemiyorjm tam yazamadım onları bı arastirsan nasıl geçer balgam diye

Genzinden de midesine akar ..(burun temiz olur ama )
Başına şapka tak kafadanda usurse hastalik zor geçer
Bolbol emzir fazlasını da kusuyor olabilir çocuk bu arada balgamida cikariyordur endişe etme

Hastalık harici bişey mi acaba yasadgın? Alerjı fılan ne bileyim.. Bişey de yok dio doktorlar, ne zmn bitecek o zmn balgam antıbıyotık fılan verıo musun? Bu arada yün hırka işini yabana atma, gogsunu sıcak tutmak işe yarıyor bnce

Genzinden de midesine akar ..(burun temiz olur ama )
Başına şapka tak kafadanda usurse hastalik zor geçer
Bolbol emzir fazlasını da kusuyor olabilir çocuk bu arada balgamida cikariyordur endişe etme
Bence fazlası değil çünkü kilo alımı 8 günde 100 gram çıktı çok düşük Allahtan öncesinde iyiydi de çok endişe edilecek bir şey yok dedi doktor. Ya doktor da tam tersi çok terletmeyin diyor zaten hemen isilik oluyor
Artık alerjiden bende şüpheleniyorum. Fıstıklı bir çikolata getirmiş görümcem onu yedikten sonra sanki mukuslu kaka gördüm bir kez. Kaka da çok yapıyor kusuyor da ben anlamadım gaita testi yapılacak galiba bi hafta daha bakalım da durumuna Çamaşır odası kusmuk kokuyor resmen o kadar çok birikiyor ki yıkamaya fırsat yok. Şimdi orayı elden geçiricem

Canım arkadaşlar yün demişler. Böyle bir ürün var, öksürüğe de iyi geliyormuş ama kullanmadım tabi. Sling aldığım sayda satıyor. Arkadaşlar yazınca yollamak istedim

Solgar Brewer's Yeast With Vitamin B12 sabah 3 akşam 3 kullan canım. İlk kızımda net faydasını gördüm şimdi de kullanıyorum. Ben sadexe emziriyorum mama vermiyorum. Kilo alımı iyiyse mama özellikle biberondan verilen mama artık bu aylardan sonra meme reddi yapmaya başlayabilir. 2. Aydan sonra farkındalıkları iyice artıyor zaten 4. Ay uyku ve yeme probleminin oldupu ay. O da bebekten bebeğe değişse de genelde 3.-3.5 aylarda başlıyor

Kızlar dün akşam içim yine o kadar berbat hisler içerisindeydi ki ağlama krizi tutmaya ramak kalmıştı. Hemen kalkıp bir abdest aldım ve kurandan yasin suresini okudum. O kadar iyi geldi ki sizlere anlatamam. Eğer en ufak bir sıkıntı huysuzluk hissederseniz mutlaka deneyin. Ben artık her seferinde böyle yapacağım. İçimi çok güzel ferahlattığı için sizlerle de paylaşmak istedim.

güzel anneler bir de ben bebeğimi sesle uyutuyordum ya telefonu yanına koyma falan demiştiniz şöyle bir şey buldum. 15 dk 30 dk ve 45 dk ayarlayabiliyorsunuz. İçerisinde doğa sesleri ve beyaz gürültü sesi var. İki ayarda ses seviyesi var düşük ve yüksek. Aynı zamanda gece lambası işlevi görüyor. Kırmızı ışıkta var melatonin salgılanması açısından iyi olur diye düşünüyorum. İhtiyacınız olursa diye sizlerede söylemek istedim. Beyaz gürültü sesi bu arada ağlayan uyumayan bebekler için birebir.

Eklentiler

• BB076B93-DAB9-4DBD-A363-0F47BEE7AA66.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…