2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bnimde öyle hala geçmedi ama rengi açıldı sanki
40 günüm dolduğu için kanama da olsa özüre giriyor dinen ama insan rahat olamıyor. Doktor kontrolünü bebeğin 2. Ay kontrolünde yaparım diyordum ama sırf bu yüzden bu haftaya mı alsam diye düşünüyorum

Benim ya

Benim yavru gazı cikmadiysa onu yapıyor uğraşıp çıkartıyorum rahatlıyor yapmıyor
Eğer çıkmazsa baya uğraşıyor yoksa

Benim 40 önce bitti.
40 doldu diye birliktelik oldu.namazada başladım

Kaşık biberon veya şırınga denedin mi? Bende biberonla veriyorum meme reddinden korkuyorum bi yandan

Canım korkma, sen pes etmicen sadece.. Mantıklı sekılde davranarak bebek memeyi bırakmıo genelde.. Ben eymene hem emzik hem hızlı akan biberon verıodm.. Memeden de emiyordu aynı zamanda.. Meme reddi olunca azalttım cogu seyi, işi gücü bırakıp meme emmesine odaklandım.. Döndü.. Emmeye devam etti, her cocuk bir değil tabikii, dönmeyen de oluyordur.. Ya inanın bunlar cok meseleler değil.. Anne sütü evet mucizevi bişey ama peygamberimiz bile kendi annesinin gögsünden içememiş, kokusunu alamamış annesinin.. Allah onun rızkını bol tutardı tutsaydı.. Herseyde bir hayır vardır, herkesin rızkı da bellidir.. Korkma meme reddinden, herkesın basına gelcek diye bişey de yok ki.. Bu durumu yaşamayanlar da var.. Raat olun ya, valla ben nereye kadar verebılırsem vercem, 6 ay emse yeter bile kafasındayım.. Sonra cok da muhım degıl yani

Canım 6 ay mı sürer bilmem ama hareketi artarsa o zmn rahatlar bence.. Hareketlendiği zaman ne zmnsa anca o zaman düzelir gibime geliyor

Benim 40 önce bitti.
40 doldu diye birliktelik oldu.namazada başladım
Namaza başladım ama her vakitte abdest alıyorum özür diye. Dün ve bugün sarı akıntı gelmeye başladı. Hani özürlü sayılmıyorsam normal hale dönmek istiyorum

Ya banada dedi, ilk 6 ay hamıle kalmak yasak hayati risk olabilio dedi.. Rahımle ılgılı sorun oluyomus.. Dogum kontrol hapı verdi, almadm daha ama sanki bu sefer almam gerekiyormus gibi geliyor.. Biz hiç korunmadık 7 yıldır evlıyız, sorunda olmadı

Namaza başladım ama her vakitte abdest alıyorum özür diye. Dün ve bugün sarı akıntı gelmeye başladı. Hani özürlü sayılmıyorsam normal hale dönmek istiyorum
Haaa ..ayy bilmiyorum ki
Açıkçası bende baya bekledim ama akıntı dediğim gibi devam ediyor.Bence özür değilsin
Özür için kanama olması lazım
Bizim bu akıntı normal olağan akıntı gibi geliyor bana.

Sakın berikko olmaz deme arkadaşım yıllarca istedi olmadı tupbebekten sonra hamile kaldı düşün.
Risk alma muhakkak korunmak lazım
En iyisi spirial

Merhaba arkadaşlar sezeryan sonrası 30 gün leke şeklinde kanamam oldu kanama bitti peşine sarı akıntı gelmeye başladı 3 4 gündür yoğun sarı akinti geliyor aranızda yaşayan var mı
Bendede aynı durum oldu dr gidemedim fitil mi alsaydim dedim günden güne rengi yoğunluğu azaldı başlarda baya yoğundu

Sakın berikko olmaz deme arkadaşım yıllarca istedi olmadı tupbebekten sonra hamile kaldı düşün.
Risk alma muhakkak korunmak lazım
En iyisi spirial

Ya ben hormon dengesini bozuyor diye korunmak istemiyorum, eşim hiç istemiyor erkek işte eşime cok guvenıorm ama, 7 yıldır 2 kere fire verdi o da cocuk istedgm zmnlarda
Ama bu sefer korunmam gerekıomus gibime geliyor.. Hayırlısı

Bugün ben de 2 kere verdim. Bakalım böyle geceyi geçirebilecek miyiz. Çok huzursuz ama. Memede uyuyor yerine koyunca ağlayanak uyanıyor parmaklarını emiyor yavrum. Bugün sütekli kucağımda uyudu, bıraksam süt sağıcam ama işte

Kızlar bugün benimde eşim maç izlemeye gitti hadi iki saat idare ederim dedim ama bittim ya tek bakılacak gibi değil biri kusuyor biri kakam geldi diyor. Tam uyutuyorum bebeği kızım sessiz ol diyorum odasına gidip çığlık atıyor gerçekten çok zor. Allah tek bakanların yardımcısı olsun. Bu bebek yine böyle kusmaya devam ediyor ya üstü sırf balgamdı ne zaman kurtulcaz bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_1557.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 72
sağol canım, ne zaman istese emziriyorum valla, uçları yara içinde hala elimi ısınıyorul acıdan yine emziriyorum, aman bu seferde mama yesin demedim hiç ama buna reğmen bazen okadar çok emiyormu bende de süt kalmıyor çok ağlıyoksa mama yapıyorum artık. Ne kadar emtiğini bilmediğim için ilk 30 luk veriyorum doymazsa bir 30 luk daha yapıyorum, bazen hala daha istiyor vermiyor emziriyorum. Versem bir 30 daha yer mamayı. 3 günlükken sağlık ocağındaki hemşire mama verme sütünün faydasını azaltmasın dedi, o günden beri kafamda. Verdiğim sütüh etkisini mi azaltıyorum diye

Uraz bey müsaade ederse eğer bende sağmak istiyorum ki en azından mamadan önce sütümü vereyim, daha doymazsa mama vereyim. Sürekli memede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…