2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Y yldzmtl canım ben gündüz 60 akşam 60 veriyorum yani gün içinde toplamda 120 cc içiyor ama dünden beri vermiyorum meme emmek istemiyordu korktum açıkçası biberona biraz alıştı biraz ara verip tekrar devam ederim mamaya ama bakalım bu gece nasıl olacak mamasız alıştı çünkü istiyor

Kaşık biberon veya şırınga denedin mi? Bende biberonla veriyorum meme reddinden korkuyorum bi yandan

Merhaba arkadaşlar sezeryan sonrası 30 gün leke şeklinde kanamam oldu kanama bitti peşine sarı akıntı gelmeye başladı 3 4 gündür yoğun sarı akinti geliyor aranızda yaşayan var mı

Kızlar kafayı yiyecek dereceye geldim artık ben bir umut gaz sancıları vs geçer diye 3. ayı iple çekiyorum bana gelen geçen 6 ay zorun sonra düzelecek vs diyor gerçekten böyle 6 ay mı sürecek napıcam ben böyle

Merhaba arkadaşlar sezeryan sonrası 30 gün leke şeklinde kanamam oldu kanama bitti peşine sarı akıntı gelmeye başladı 3 4 gündür yoğun sarı akinti geliyor aranızda yaşayan var mı
Adet oluyorsunuz ama sarı akıntı şeklinde geliyor. Bir tanıdığım emzirdiği için o şekilde adet oluyordu aynı tarif ettiğiniz gibi.

Bence 3 yaş yine iyi, daha da geç bırakanları duydum ve gördüm.. Ben akışına bıraktım valla, öyle Bi çaba sarf etmedim bıraksın diye.. Cunku sadece uykuya geçişte kullanıodu.. Sadece yırtınca emzikleri yenisini almadm, artık zevk almayınca bıraktı.. Valla bnm anladgm şey akışına bırakmak, tuvalet eğitiminde zorladım ittire ittire 5 6 ay sürdü güya kreşe bezsız gitsin diye.. Yok valla akışına bırakınca hersey yoluna giriyormuş ben onu anladım çok iyi.. Öyle kurallı disiplinli olmuyo cocuk bakmak büyütmek.. Bende bunları cok iyi anladım, ama kurallarla büyütebilenlere de hayranım yapamadgmı yapıolar, helal

İnşallah bulaşmaz canım benim anlamadıgımda doğum sonrası antibiyotik veriyorlar da hasta olunca neden verilmiyor

22.1 derece birkez 23.8 olmuşdu sıcakdan bayılacaktık zobın pente tulum ile ilerliyoruz şapka eldiven takmıyoruz hiç derece yükselince yüzü hep isilik oluyor o yüzden 22 çok iyi
22-23 olunca bana serin geliyor. Ben tabi tişörtleyim hep. Bebek de üşüyordur sanıyorum ama normal aralık 22-23 demek ki.

Aynen canım var tabii olmaz mı bende okulda gördüm ama arkadaşları tarafından etiketleniyor işte. Benim kıza da bebek demişler mesela okulda annem nerde diye ağlamış o yüzden Her çocuğun yapısı farklı işte bizimde karakter olarak çok dominant ve zor ama tuvalet eğitimi meme bırakma vs o konularda çok kolaydı

Kaşık biberon veya şırınga denedin mi? Bende biberonla veriyorum meme reddinden korkuyorum bi yandan
Yok canım biraz hızlı çekiyor o şekilde almaz bugün çok ağladı akşam mecbur verdik tekrar inşallah meme reddi olmaz gerçekten ilk oğlumuda ara ara mama verirdim ama hiç sorun yaşamadım memede 2 3 ayında da kesmiştim mamayı

Benide güldürdün yaaaa

Ya canım süt olayı genetik mi bilmiyorum ama bence tahin güzel süt yapıyor. Ben ekstra bir şey yapmıyorum çünkü ama her sabah şekersiz hurma suyuyla yapılmış tahin helvası yiyorum bol bol. Ya da kabak tatlısı yapıp bol tahinli yiyorum. Yani ekstra dikkat ettiğim tek şey o. Bir de benim kız obur olduğu için sağıp özellikle de geceleri takviye yapıyorum (mamayı sadece gece veriyordum çünkü). Gerçi şimdi sağmak yerine mochiye biriken sütü veriyoRum. Yani ben mamayı böyle bıraktım

Benimde 2 gündür koyu sarı akıntım var. Enfeksiyon mı yoksa hala kanamanın bir parçası mı anlamadım

Bende gitmek istemedim baya geç gittim dikisimde sıkıntı var gibiydi alttanda baktı sinirim bozuldu bayan dr ama
İnsan bir müddet vajinayla ilgili bir durumla karşılaşmak istemiyor.
Ama önümüzde spiral durumu var napcaz bilmirym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…