En başından beri yatak odasında üçümüz beraber uyuyoruz. Bizim kız da sürekli mıkırdanıyor küçük küçük ağlar gibi sesler çıkarıyor ve açıkçası ben sürekli tetikte olduğum için hiç derin uyku uyuyamıyorum bu yüzden de kocamın uyumaması umrumda olmuyor. Hatta uyuyorsa azcık çimdikliyorum ki o da uyansınKızlar geceleri yatak odasında eşinizle mi uyuyorsunuz? Ben bu zamana kadar hep salonda yattım daha konforlu geliyordu tv açık falan.. Eşleriniz gece uyuyabiliyor mu ? Bizim kız biraz mızmızlanıyor uyurken sürekli bi ses çıkarma halinde
Bence antibiyotik almadan geçmez bi doktora mı gitsenkızlar ateşim 38,5 a kadar çıktı. Enfeksiyon oldu sanırım süt bezlerim tıkalı. İki parol içtim ama ne yapsam ki başka
Bebeğin beşiği odamızda, hep birlikte uyuyoruz, ama beslenme zamanı dönüşümlü uyanıyoruz bebeği alan salona götürüyor işleri öyle hallediyoruzKızlar geceleri yatak odasında eşinizle mi uyuyorsunuz? Ben bu zamana kadar hep salonda yattım daha konforlu geliyordu tv açık falan.. Eşleriniz gece uyuyabiliyor mu ? Bizim kız biraz mızmızlanıyor uyurken sürekli bi ses çıkarma halinde
Başlarda izinli olduğu süre boyunca birbirimizi dinlendirmek adına bir gün o yatak odasında yatıyordu ben bebekle salonda yatıyordum. Bir gün de ben yatak odasında yatıp o bebekle salonda yatıyordu.Ben emzirmek için kalkıyordum sadece. 1 aydan sonra da birlikte yatmaya başladık. Bebek ağlayınca da ortak bir şekilde bakmaya çalışıyoruz. Çok Gazlı bir bebeğimiz var sesi ağlaması tüm apartamanı ayağa kaldırıyor zatenKızlar geceleri yatak odasında eşinizle mi uyuyorsunuz? Ben bu zamana kadar hep salonda yattım daha konforlu geliyordu tv açık falan.. Eşleriniz gece uyuyabiliyor mu ? Bizim kız biraz mızmızlanıyor uyurken sürekli bi ses çıkarma halinde
Başladım antibiyotiğe aldım hemen ama aşırı üşüme yapıyor. Bu şişlik enfeksiyon yaptı. Yorgunluktan da bağışıklık sistemim düştü muhtemelen. Biraz daha düşmezse gitcez artıkBence antibiyotik almadan geçmez bi doktora mı gitsen
Biz de üçümüz yatak odasında yatıyoruz. Ben artık mıkırdanma sesine değil de ağlama sesine hassas olduğum için direkt uyuyorum ağlamadığı süreceKızlar geceleri yatak odasında eşinizle mi uyuyorsunuz? Ben bu zamana kadar hep salonda yattım daha konforlu geliyordu tv açık falan.. Eşleriniz gece uyuyabiliyor mu ? Bizim kız biraz mızmızlanıyor uyurken sürekli bi ses çıkarma halinde
Ben ikinci ay aşısında verdim kuzum verem aşısı falan yapıldı,benim kızda ateş olmadı ama çok huzursuzdu öyle olunca ağrısı olabilir diye verdimTeşekkürler canım. Sen ilk aşıda mı vermiştin. Ebe ateş vs yapmaz dedi ama kızım baya huzursuz ağrısı var ağlayıp duruyor.
Belki rutin oluşturmak adına çok erkendir ama naçizane bir tavsiyem olacak. Biz geceleri özellikle bebeği yatak odasından çıkarmıyoruz. Gece uykusu olduğunu anlayabilmesi adına. Gündüzleri de uyandığı an hoppidi hoppidi salona getiriyoruz. Daha neşeli sesler çıkarıpBebeğin beşiği odamızda, hep birlikte uyuyoruz, ama beslenme zamanı dönüşümlü uyanıyoruz bebeği alan salona götürüyor işleri öyle hallediyoruz
Bende senin gibi yaptım ama istemeyerek yatak odası çok soğuk oluyor bizim ondan keşke yapmak zorunda kalmasaydım erkekler böyle olunca sorumluluk almaktan kaçınıyor bide kocamdan ayrı yatmaktan hiç hoşlanmıyorumKızlar geceleri yatak odasında eşinizle mi uyuyorsunuz? Ben bu zamana kadar hep salonda yattım daha konforlu geliyordu tv açık falan.. Eşleriniz gece uyuyabiliyor mu ? Bizim kız biraz mızmızlanıyor uyurken sürekli bi ses çıkarma halinde
Ben göz teması bile kurmuyorum bazen uykusu açılmasın diye (korkudan)Belki rutin oluşturmak adına çok erkendir ama naçizane bir tavsiyem olacak. Biz geceleri özellikle bebeği yatak odasından çıkarmıyoruz. Gece uykusu olduğunu anlayabilmesi adına. Gündüzleri de uyandığı an hoppidi hoppidi salona getiriyoruz. Daha neşeli sesler çıkarıpgeceleri fısıldayarak onla konuşuyoruz zaten neşeli ses çıkarmaya halimiz olmuyor
Ben de gözlerimi kapatıp uyuyor taklidi yapıyorum sanki anlayacakBen göz teması bile kurmuyorum bazen uykusu açılmasın diye (korkudan)
Ahahahah bendee ne kadar çaresizsem artıkBen de gözlerimi kapatıp uyuyor taklidi yapıyorum sanki anlayacak
En başından beri yatak odasında üçümüz beraber uyuyoruz. Bizim kız da sürekli mıkırdanıyor küçük küçük ağlar gibi sesler çıkarıyor ve açıkçası ben sürekli tetikte olduğum için hiç derin uyku uyuyamıyorum bu yüzden de kocamın uyumaması umrumda olmuyor. Hatta uyuyorsa azcık çimdikliyorum ki o da uyansın(yarı şaka)
Bebeğin beşiği odamızda, hep birlikte uyuyoruz, ama beslenme zamanı dönüşümlü uyanıyoruz bebeği alan salona götürüyor işleri öyle hallediyoruz
Biz de üçümüz yatak odasında yatıyoruz. Ben artık mıkırdanma sesine değil de ağlama sesine hassas olduğum için direkt uyuyorum ağlamadığı süreceama kocam bey mıkırdanma seslerinden dolayı kaliteli uyku çekemiyormuş, sanki çok umrumda uyku kalitesi
Herkes yatak odasında yatıyormuş yaBende senin gibi yaptım ama istemeyerek yatak odası çok soğuk oluyor bizim ondan keşke yapmak zorunda kalmasaydım erkekler böyle olunca sorumluluk almaktan kaçınıyor bide kocamdan ayrı yatmaktan hiç hoşlanmıyorumHaftasonları kocam bizim yanımıza geliyor şimdilik havalar ısınsın yatağıma geri dönücem kızımıda alıp uykusuz kalıncaksada kalıncak sonuçta bizim bebeğimiz..
E tamam sen uyu o uykusuz kalsın madem öyleHerkes yatak odasında yatıyormuş yaben dün yatak odasına geçtim benim kız yatağında doğru düzgün uyumuyor koluma alınca deliksiz uyuyor, benim kocam beyin uykusu bölünüyormuş böyle ikimizde uykusuz kalıyormuşuz saçma oluyormuş hahahah hiç kusura bakma yatağımda yatmayı özledim kimse salona gitmeyecek dedim
Canım tavsiyen için teşekkür ederim aslında doğrusunun senin dediğin gibi olduğunu okumuştum, emzirebilseydim odadan çıkmadan o şekilde hallederdim daha kolay olurdu bana da. Kalkıp süt sağıyorum o esnada bebek ağlarsa eşim uyanmasın diye de salonda yanımda tutuyorum, dönüşümlü uyandığımız için kıyamıyoruz da birbirimizeBelki rutin oluşturmak adına çok erkendir ama naçizane bir tavsiyem olacak. Biz geceleri özellikle bebeği yatak odasından çıkarmıyoruz. Gece uykusu olduğunu anlayabilmesi adına. Gündüzleri de uyandığı an hoppidi hoppidi salona getiriyoruz. Daha neşeli sesler çıkarıpgeceleri fısıldayarak onla konuşuyoruz zaten neşeli ses çıkarmaya halimiz olmuyor
Canım bende normal doğum yaptım, çok değil ama dikişlerim vardı. 1. Ay kontrole gittiğimde yolundaydı her şey ama sızlama vardı arada. Doktorum bu dikişlerin tamamen geçmesine 2 ay demişti. Ağrının veya sızlamanın şiddetine göre bir kontrol ettirebilirsin ama 2 aya kadar tamamen iyileşme olmuyormuşArkadaşlar doğumun üzerinden bir ay geçti benim hala dikişlerim sızlıyor. Normal doğumdu ve 2. Derece yırtık dedi doktor. Dikiş sayısını söylemedi ama ilk bir hafta oturamamıştım doğru düzgün. Akıntımın da rengi değişti ama hala bitmedi. Benzer durumu yaşayan var mı? Ya da sizce normal mi bu?
Mama takviyesi yapmıyor musun ? Her seferinde beslenme öncesi süt mü sağıyorsun?Canım tavsiyen için teşekkür ederim aslında doğrusunun senin dediğin gibi olduğunu okumuştum, emzirebilseydim odadan çıkmadan o şekilde hallederdim daha kolay olurdu bana da. Kalkıp süt sağıyorum o esnada bebek ağlarsa eşim uyanmasın diye de salonda yanımda tutuyorum, dönüşümlü uyandığımız için kıyamıyoruz da birbirimize
Ayy olur mu uykusuz kalınca kıçı başı ağrıyor hemen hahahahaE tamam sen uyu o uykusuz kalsın madem öyle
Ben hiç mama vermedim ama bence anne sütüne özgü bir şey o sevinmelisinSpring05 kuzu bu kakadaki susamlar mama içen bebeklerde de olur mu sence? Azcık anne sütüm susam yapıyorsa çok sevineceğim de
Ay ne olursa olsun sevineyim benBen hiç mama vermedim ama bence anne sütüne özgü bir şey o sevinmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?