Yapıyorum elbette canım, her beslenme öncesi sağım yapıyorum ama bazı saatlerde sütüm yeterli çıkmıyor sütün üstüne mama veriyorum, bazen de zamansız uyandığında hazırlıksız yakalandığımda veya dışarı çıktığımızda mama veriyorum
Yapıyorum elbette canım, her beslenme öncesi sağım yapıyorum ama bazı saatlerde sütüm yeterli çıkmıyor sütün üstüne mama veriyorum, bazen de zamansız uyandığında hazırlıksız yakalandığımda veya dışarı çıktığımızda mama veriyorum
Bugün 7. Kakasında da gördüm sadece 2. Ve 7. De bu çocuk bu kadar kaka yaparak ve kusarak nasıl kilo alacak ki probiyotik kullanmasam daha kötü olur dimi şu dönemde
Bugün 7. Kakasında da gördüm sadece 2. Ve 7. De bu çocuk bu kadar kaka yaparak ve kusarak nasıl kilo alacak ki probiyotik kullanmasam daha kötü olur dimi şu dönemde
Canım kızlar geçen emzik konusunu sormuştum ya aldım verdim emziği çocuk tuttu ama şimdi de meme reddi olur diye ödüm patlıyor. Hemen meme reddi olur mu yoksa uykuya yakın verip uyurken çekersem sıkıntı olmaz mı?
Ben de çok fazla hayranım. Ayrıca ben mesela cümle kurmaya üşeniyorum ama Phaedra
uzun uzun açıklamaktan asla yorulmuyor ve her cümlesi üstüne düşünülmüş cümleler. Ayrıca çok da bilgili azcık övelim dimi
Kızlar 3-4 günde bir kaka yapan bebek var mı aranızda bizim ki 3-4 günde bir yapıyordu bende normal kabul ettım artık baştan berı öyle olunca neyse ben bunu arkadasıma anlattım. sma comfort mu optıpromu kullanıyorsun dedi. Dedım optipro kullanıyorum oda comfort ılk aylar için daha iyi gazı ve kakası için dedı. Bende bıraktım elımdekı mamayı comfort aldım cocuk dünde kaka yaptı bugunde birde gazını oyle rahat cıkarıyor ki iki gündür benim gibi bilmeyen varsa dıye söylemek istedim.
Kızlar 3-4 günde bir kaka yapan bebek var mı aranızda bizim ki 3-4 günde bir yapıyordu bende normal kabul ettım artık baştan berı öyle olunca neyse ben bunu arkadasıma anlattım. sma comfort mu optıpromu kullanıyorsun dedi. Dedım optipro kullanıyorum oda comfort ılk aylar için daha iyi gazı ve kakası için dedı. Bende bıraktım elımdekı mamayı comfort aldım cocuk dünde kaka yaptı bugunde birde gazını oyle rahat cıkarıyor ki iki gündür benim gibi bilmeyen varsa dıye söylemek istedim.
Hippden sma’ya geçince aynısı oldu her gün yaptı heh dedim sonunda. Sonra bağırsakları alıştı yine 2-3 güne bir yapmaya başladı.
Bu ara yine her gün yapıyor ama ben bunu anne sütüne de bağlıyorum biraz
Hippden sma’ya geçince aynısı oldu her gün yaptı heh dedim sonunda. Sonra bağırsakları alıştı yine 2-3 güne bir yapmaya başladı.
Bu ara yine her gün yapıyor ama ben bunu anne sütüne de bağlıyorum biraz
Ben ılk comfort aldım hergun yapıyordu sonra optıpro hanı 1 kg luk olanı var dıye buyuk ondan aldım 3-4 gunde bır yapar oldu.
Anne sütüyle alakası varmı bılmem ama böyle pütürlü yaptı ılk zamanlar gıbı 3-4 gunde bır yapınca koyu kıvamlıydı.
İlk kızımda da direk başlatmışlardı bize ama o doğduğunda kilo alımı çok azdı o yüzden probiyotik başlattığını düşünmüştüm. Forbiome minies kullandık ikisinde de
Kızlar ben geceleri mama hazırlarken daha önce kaynattığım içme suyunu bir şişede hazır tutuyorum ama ılık falan değil daha sonra kettle ile içme suyunu kaynatıp şişedeki su ile birleştirip mamayı ekliyorum bi sorun olmaz değil mi?
Kızlar ben geceleri mama hazırlarken daha önce kaynattığım içme suyunu bir şişede hazır tutuyorum ama ılık falan değil daha sonra kettle ile içme suyunu kaynatıp şişedeki su ile birleştirip mamayı ekliyorum bi sorun olmaz değil mi?
Öyle yapma canım bır cezve gıbı bişeyde kaynattıgın suyu ılıt oyle yap. Yani olması gereken öyleymiş. Kaynar suya da mama hazırlanmazmıs mesela ben bazen sıcak yapıyordum hemen ıcmeyecek dıye sogumasın dıye ama oyle olmuyormus ıcmeden önce hemen yapmak lazımmıs.
Bir bebek öğlen 1 den bu saate kadar nasıl uyanık kalır anlamış değilim halada uyuyamadım birde akşam acayip ishal gibi olmuştu kakası 1 kez oldu korkmalıyım bilemedim