Çocuk doktoru mu ilaç verdi? Biz bu durumdan 1 hafta hastanede yattık o yüzden görünce dayanamadım.2 gündür acil kapısındayım bebeğimin sağlığı için tabiki 3 tane ilaç verdi kullanıyorum emiyor ama çok az hasta olduğu için hep uyumak istiyor cok yorgun 5 6 kez soruyor göğsümü uyuyor zorla uyandırıyorum boğazı dolu olduğu için ememiyor ağlıyor
Haklısın endişe etmek de ama kalça ultrasonu zaten erken teşhis olsun diye çekiliyor. Erken olduğu için çok daha kolay ki bir şey yapmaya gerek bile olmadan bir sonraki ultrasonda iyi çıkacak ölçümleriİnşallah düzelir çok moralim bozuldubu ay nasıl geçicek bana hiç bilmiyorum
Ya çayı bende denedim ama masaj yapmamıştım birde bunu deniycem çay ve masaj bakalım düzelicekmi bu kez. Çayı günde kaç kez uyguladın acaba ?Bizim oldu tek gözü hep akıyordu çapak oluyordu doktora söyledim damla verdi bir hafta kullandım geçmedi. Göz kanalına masaj ve çay pansumanıyla geçirdim. Çayı 2 gün yaptım hemen geçti valla
Olabilir canım emzirmeden altını alıyorum, burnu açılacaksa açıyorum ki kusmasın oynatmayayım diye. Emzirme bitince dik tutuyorum yine de kusacaksa kusuyor
İnsanın morali bozuluyor gerçekten sağınca bence bir sebepte sağıma alışık değil memeler. Dün ben emziriyordum benim büyük kız bir sıktı mememi çocuğun saçı üstümüz başımız terliğime kadar süt olduEşim diyor ki bu sıkmakla mı oldu mübarek bu nasıl bir şey inek gibi Ben sabah sağdım 90 cc geldi zorla. Şimdi eve geldim yine sağıyorum 70 cc gibi çıktı dökücem bunu. Yani 5 saatte 70 cc birikmesi az gibi.
Çok çişli bezde çıkıyor aslında ya bilmiyorum ki benim kızım memede çok kalmakta istemiyor. Diğerini emzirirdim saatlerce bende ama bu hemen öğürüp kusuyor zorla da veremiyorsun
Of inşallah almıştır canım ya emzirdikten sonda biberonla takviye ver sen istersen sağdığını. Bende öyle yapıcam
Kızlar bebeğim çok balgamlı ilaç kullanıyorum ama ememiyor sütüm azaldı farkediyorum sütümün kesilmesinden korkuyorum ne yapmam lazım lütfen yardım edin
Evet özele gittik yarın bide devlet hastanesine mi götürsem gercekten bende dayanamıyorum hem hasta hem açÇocuk doktoru mu ilaç verdi? Biz bu durumdan 1 hafta hastanede yattık o yüzden görünce dayanamadım.
Erken doğdu ya bizimki o yüzden böyle çıkmıştır diye umut ediyorum toparlayacağını düşünüyorum ama ana yüreği en ufak şey bile moral bozuyormuşHaklısın endişe etmek de ama kalça ultrasonu zaten erken teşhis olsun diye çekiliyor. Erken olduğu için çok daha kolay ki bir şey yapmaya gerek bile olmadan bir sonraki ultrasonda iyi çıkacak ölçümleri
Ateşi yok ama öksürük hırıltılı solunum balgam var doktor dınledı sırtını felan kulağına gozune bogazına baktı ilaç verdi korkuyorum tekrar mı gotursemBenden doyana kadar emdiği için takviye vermeye gerek görmedim ama bakalım, perşembe doktoru ne diyecek.
Kusma konusunda bizimki de öyle. Kusacağı yoksa emzirdikten sonra amuda kaldırsan da kusmuyor, kusacağı varsa omzunda dik pozisyonda gaz çıkarırken böööğr diye çıkarıyor. Ay hiç sevemedim şu kusma işini, bizimki hastalıktan önce kusmaZdı hiç. Bu hastalıklar reflü de yapıyormuş gerçi ama bizimkiler balgamla bağlantılı bence. Oğlanın okulunda alt sınıflarda influenza da başlamış zaten. Mayın tarlasında gibi hissediyorum kendimi.
Çok geçmiş olsun. Bizimki rsv kaynaklı bronşiolit geçirdi ve hastanede yattı. O süreçte ilk birkaç gün burnunun tıkalı oluşu yüzünden hiç ememedi neredeyse, serum takviyesi verdiler. Umarım o kadar ciddi bir tablo yaşamazsınız ama çişli bezleri takip etmekte fayda var. Yeterince beslenemiyorsa destek verilmesi gerekebilir. Bu arada emiyormuş gibi sütü birkaç saatte bir sağmak lazım (gece dahil). Yoksa kesilmese bile azalabilir.
Özel beni birşey yok deyip eve gönderdi çocuk tıkanık ememiyor diye devlete gittim hemen yatış verdiler. Bebekler yetişkinler gibi burnu tıkalı olunca ağzından nefes alamıyor o yüzden burnunu devamlı aç. Zaten tıkalı olduğu için süt içemiyor. Ne olur ne olmaz arkadaşım sen bir de devletteki çocuk doktoruna götür.Evet özele gittik yarın bide devlet hastanesine mi götürsem gercekten bende dayanamıyorum hem hasta hem aç
Masajın yapılışına internetten bakın göz kenarından burna doğru sert bir şekilde bastırın, çayı da poşet çayı soğuduktan sonra gözünü komple silin. Günde 2 kez yaptım 2 günde geçti. Bende kafama çok takmıştım ama geçti çok şükür sizinkide geçer merak etmeyin.Ya çayı bende denedim ama masaj yapmamıştım birde bunu deniycem çay ve masaj bakalım düzelicekmi bu kez. Çayı günde kaç kez uyguladın acaba ?
Benim büyük influenza ne yazık ki. Ama ben hemen şuruba başladığım için hafif geçiriyor. İlk bir gün ateşi 40larda gezdi. Ateş düşürücü falan işe yaramadı. Bebeğimde dün gece iki defa öksürdü sabaha kadar yatamadım tekrar mı bulaştı diye. Devamlı ateş takibi yapıyorum şükür şimdilik sıkıntı yok.Sizin minikte öksürük var mı hala?Benden doyana kadar emdiği için takviye vermeye gerek görmedim ama bakalım, perşembe doktoru ne diyecek.
Kusma konusunda bizimki de öyle. Kusacağı yoksa emzirdikten sonra amuda kaldırsan da kusmuyor, kusacağı varsa omzunda dik pozisyonda gaz çıkarırken böööğr diye çıkarıyor. Ay hiç sevemedim şu kusma işini, bizimki hastalıktan önce kusmaZdı hiç. Bu hastalıklar reflü de yapıyormuş gerçi ama bizimkiler balgamla bağlantılı bence. Oğlanın okulunda alt sınıflarda influenza da başlamış zaten. Mayın tarlasında gibi hissediyorum kendimi.
Çok geçmiş olsun. Bizimki rsv kaynaklı bronşiolit geçirdi ve hastanede yattı. O süreçte ilk birkaç gün burnunun tıkalı oluşu yüzünden hiç ememedi neredeyse, serum takviyesi verdiler. Umarım o kadar ciddi bir tablo yaşamazsınız ama çişli bezleri takip etmekte fayda var. Yeterince beslenemiyorsa destek verilmesi gerekebilir. Bu arada emiyormuş gibi sütü birkaç saatte bir sağmak lazım (gece dahil). Yoksa kesilmese bile azalabilir.
Ateşi yok ama öksürük hırıltılı solunum balgam var doktor dınledı sırtını felan kulağına gozune bogazına baktı ilaç verdi korkuyorum tekrar mı gotursem
Ay çok geçmiş olsun. İnfluenzada etkili bir ilaç var mı gerçekten, yoksa semptomatik tedavi mi? Öksürük geçmedi bizim, doktoru tam toparlanma 6 haftayı bulur dedi. Biz zaten eve dönemedik henüz, annemdeyiz. Evler çok yakın, büyük oğlumu okuldan alıp eve götürüp buraya dönüyorum. Bazen bebek de geliyor bizimle, bu hafta doktor kontrolünden sonra döneriz diyorduk ama bilemiyorum. Doktoru da dönün eve, deli misiniz diyor da bilemiyorum bir kez daha ciğer enfeksiyonu geçirirse ne olurBenim büyük influenza ne yazık ki. Ama ben hemen şuruba başladığım için hafif geçiriyor. İlk bir gün ateşi 40larda gezdi. Ateş düşürücü falan işe yaramadı. Bebeğimde dün gece iki defa öksürdü sabaha kadar yatamadım tekrar mı bulaştı diye. Devamlı ateş takibi yapıyorum şükür şimdilik sıkıntı yok.Sizin minikte öksürük var mı hala?
Bence etkili. Semptomların üzerinden iki gün geçince kullanmanın bir anlamı yokmuş içeriğinde de yazıyor zaten bu. Ama hemen kullanınca ateş kontrol altına alınıyor burun akıntısı geçiyor iki güne. Ben böyle gözlemledim.Ay çok geçmiş olsun. İnfluenzada etkili bir ilaç var mı gerçekten, yoksa semptomatik tedavi mi? Öksürük geçmedi bizim, doktoru tam toparlanma 6 haftayı bulur dedi. Biz zaten eve dönemedik henüz, annemdeyiz. Evler çok yakın, büyük oğlumu okuldan alıp eve götürüp buraya dönüyorum. Bazen bebek de geliyor bizimle, bu hafta doktor kontrolünden sonra döneriz diyorduk ama bilemiyorum. Doktoru da dönün eve, deli misiniz diyor da bilemiyorum bir kez daha ciğer enfeksiyonu geçirirse ne olur
Hangi ilaç bu arada? Aklımızda olsun, gerekirse doktoruna sorarım. Bizimki kolay kolay ilaç verme taraftarı değil. Büyüklere de yazık tabii ama onlar bir nevi kurtardılar artık kendilerini. Aman, onları da Allah esirgesin tabii beterindenBence etkili. Semptomların üzerinden iki gün geçince kullanmanın bir anlamı yokmuş içeriğinde de yazıyor zaten bu. Ama hemen kullanınca ateş kontrol altına alınıyor burun akıntısı geçiyor iki güne. Ben böyle gözlemledim.
Bebişin de kontrolü dündü. Doktor dinleyip baktı şu an bir sıkıntı yok dedi. Eve geldik gecesine iki kere öksürünce kabus gibi oldu bana.Eninde sonunda döneceksin ne de olsa. Büyüklere de üzülüyorum ben bir oda da diğer kızım bir odada
Enfluvir ilacın ismi.Tabiki rabbim beterinden saklasın inşallahHangi ilaç bu arada? Aklımızda olsun, gerekirse doktoruna sorarım. Bizimki kolay kolay ilaç verme taraftarı değil. Büyüklere de yazık tabii ama onlar bir nevi kurtardılar artık kendilerini. Aman, onları da Allah esirgesin tabii beterinden
Büyük için grip aşısı önerdi mi bu arada doktoru? Ben soramadım daha oğlanın doktoruna.Enfluvir ilacın ismi.Tabiki rabbim beterinden saklasın inşallah
Az önce büyük kızın yatağında emziriyim bir yandan da kitap okuyalım dedim. Öyle bir kustu ki kucağımdan iç çamaşıra ordan yorgana kadar. Bir yandan büyüğü ağlıyor yorganıma kustu diye. Yıkıyorum şimdi ben nefret ettim kusma sürecindenBenden doyana kadar emdiği için takviye vermeye gerek görmedim ama bakalım, perşembe doktoru ne diyecek.
Pardon 45 :) 1,5 kaşığa denk geliyorSorması ayıp 40 ml nasıl ayarlıyorsun. Özellikle mi 40 yoksa 40 mı ıcıyor hanı 30-60-90 cc lık ya ölçü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?