2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Anne dert etmee bunları benim gözüm yavrumun üstünde deBen olsam öyle dedim
Kırıcı olmadan muhakakk cevab veririm

Hahaha benimki geçen aramada emziriyorsun sütün yetiyor dimi, diye sordu ilk sefer olduğu için bir şey demedim ama bir daha derse ben yeteni veriyorum, yetmeyen yerde sen de veremeyeceğine göre mama vereceğim diyeceğim. Kendi kızı 2 yılı geçkin sürelerde emzirdiği için biz de emzirmeliyiz sütün kişiye özel olduğunun farkında değil. Emzirince Sağınca süt hep olacak zannediyor. Burda da okuyoruz arkadaşlar neler neler yaptıkları halde gelmeyince gelmiyor sonuçta

Süt mevzusuna hiç girmiyorum artık duymuyorum hatta süt muhabbetinden yıldım ama sanki ben bişey demedikçe başka birşey buluyor yani sürekli birşeyler söylemek için tetikte bekliyor gibi aman şöyle yap aman böyle yapma sırf onlar emzik tutmuyor diye Buda tutmamalı aynen canım ne yaparsan yap bazen olmayınca olmuyor ben herşeyi yiyip içip denedim bazılarında biraz erki gördüm bazılarında hiç görmedim içtiği kadar içiyor arada mama veriyorum bu şekilde devam

Anne dert etmee bunları benim gözüm yavrumun üstünde deBen olsam öyle dedim
Kırıcı olmadan muhakakk cevab veririm
Genelde duymamaya çalışıyorum ama bu sefer de başka bir şey diyor sürekli bekliyor gibi geçen niye uyumuyor bu gazıda sizde duydum biz eskiden bilmezdik gaz hani sanki uyduruyorum gibi davranıyor

Genelde duymamaya çalışıyorum ama bu sefer de başka bir şey diyor sürekli bekliyor gibi geçen niye uyumuyor bu gazıda sizde duydum biz eskiden bilmezdik gaz hani sanki uyduruyorum gibi davranıyor
Walla benim yaş 32 sanırım ondan öyle sabırli bir insan değilim duygularımıda ben ifade etmesem yüzüm ifade ediyor
En iyisi ben ifade edeyim diyorum
Bazen empati kuruyorum acaba ben kayınvalide olsam nasıl olurdum her sözüm batarmiydi diye veee sonuç biraz hüsran..

Mümkün mertebe güzel bir dille arkadaşım gibi anlatiyorum bu hem beni hem kayınvalidemi tatmin ediyor gibi şimdilik..

Biraz sabır la biraz güzellikle ..

Birazda mesafe ile

Ah ahhaa..
Aynisini annem de diyor ..
Bizde hiç zort pırt derdi yokmuş Muş
Doğrudur kız ..buna inandırdı annem beni

Ama neyaoalim bu asır bebisler ufurukten teyyare

Bizde reflü mü var bilmiyorum ama özellikle mama sonrası 1saat kadar dik tutmaya, beceremiyorsam bile kucakta, kafa mideden yüksekte tutmaya çalışıyorum. Ama bir saat sonrası yattığında bile uyku arasında kustuğu oluyor. Reflü yatağı da aldım ama o bile pek işe yaramadı gibi. Zaten çırpına çırpına aşağı kaydırıyor kendini.

Birde dün Nurse harveys verme fırsatım olmadı hiç. Bugün farkettim ki dün hiç kusmadı. Bugün gündüzde vermedim. Akşam sancılanınca verdim ve kusmalar başladı. Diğer nurse harveys kullananlarda durum ne acaba? Alakası var gibi sanki.

Ah ahhaa..
Aynisini annem de diyor ..
Bizde hiç zort pırt derdi yokmuş Muş
Doğrudur kız ..buna inandırdı annem beni

Ama neyaoalim bu asır bebisler ufurukten teyyare
Aynısını annemde diyor. Ağlıyorsanız meme ver, çiş kaka varsa temizle, yıka pakla uyut. Ne gaz vardı ne başka şey diyor. Dedim eskiden herşey doğalmış. Pirinç unuyla mama yapıp verirlermiş hatta. Şimdi hangi pirince güveneceksin de vereceksin. Ne yiyoruzda sütümüz ne olacak? Gazda olur tabi

Bi aydan fazladır kullanıyoruz hiç kusma olmadı üst solunum yolu enf olduklarında biraz kusma oldu bugün tekrar başladı ama aşırı ve sürekli değildi gaz damlasından değildir bazı bebekler kusabiliyorlar yada gaz ile birlikte fazlası çıkıyor olabilir

Üç gündür ben de gaz damlası vermiyorum , kusma işini ben de fark ettim. Nurse verince kusuyordu şimdi kusmuyor ondan olduğunu düşünüyorum

Yaa bir şey diyim mi çok benziyormuşuz benimde canım sıkılınca yüzüm acayip düşer karşıdaki anlar zaten çok fazla empati kurduğum içinde çok kırılırım hatta hep şöyle düşünüyorum kendi annem böyle dese kafaya takıp sinirlenirmiyim ama şöyle annem söylediğinde bir kez söylüyor geçiyor kv gibi sürekli tekrarlamıyor aynı şeyi zaten bu huyundan eşimde çok muzdarip bugün kendisi bile fark etti emzik mevzusunu annem baya takılmış bu emziğe dedi arkadaş gibi konuşmak pek mümkün değil herşeyi yanlış anlayıp alınan biri ya içime atıp takmamaya devam edicem yada alınacaksa alınsın moduna giricem mesefa zor aile apartmanı
Hahaha annelerimizinde maşallahı var bazen ben anneme diyorum ki bana söylediklerini gelinine söyleme valla topa tutulursun bu arada gelini yok şimdiden öğretiyorum ama annem allahtan anlatınca anlıyor beni ve sürekli tekrarlamıyor şükür ay bende bunu düşündüm bişeyde yemiyorum nerden geliyor bu gaz sanki sütüm çocuğuma sadece gaz ve ağrı yapıyor emmesini bile istemiyorum bazen

sessiz kalana laf ediyorlar kesinlikle. Elimin çocuğu emzirip eöziremdiğini ona asla soramıyor. Bana diyor o emzirmiyor dimi diye. Çünkü sorarsa hemen bozar eltim. Yani aman üzmeyeyim, aman iyi olalım diyene daha çok karışıyorlar

Ay benim annem de sen 1 sene çektirdin, diğer kardeşin de 3 sene çektirdi. Tek ufaklık çektirmedi bize diyor. O yüzden kızımı her gördüğünde bakılır bu kıza, sen istersen 2.dönem işe başlayabilirsin diyo

Kaıdn bizden nasıl illallah ettiyse kendi kurallarıyla doğan folik asit bebem ona uslu gelşyor

Hem iyi olup hem kendimizi uzdurmemenin bir yolunu bulmalı

Tatlım aile apartmanı sorunsalından kaynaklı
Helede yanlış anlamaya meyilli isee.. amanın
Şu Şarkı yi söyler gezerim artikm
İçime ata ata kadehimi vuruyorum masalara
Bu gece yarama meze olur anılar
Kârdan zarar katar acılar
Yapışır bana yaka paça
Bu sana son iltimasım
Daha yokluğuna yok bi' itirazım
Suskunluğumun da dili var
Ama onu anlayacak bi' yürek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…