2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Sizin sütünüz yetiyordur maşallah güzel kilo almış

Serumla burnunu açıyorum devamlı rahatlıyor sonra tekrar tıkanıyor mutlaka gıdıcem sureklı uyuyor kaldıramıyorum 5 dk anca bakıyo

Dakıkada kac kere nefes alması gerkeıyor nefes alırken kaburgasının altından derisi baya içeri çöküp çıkıyor ciğere indiğini nasıl anlıcam ki

Dakıkada kac kere nefes alması gerkeıyor nefes alırken kaburgasının altından derisi baya içeri çöküp çıkıyor ciğere indiğini nasıl anlıcam ki
Dakikada 60 ı geçmemesi lazım ama bazı doktorlar altmışı da fazla buluyormuş. Burun kanatları açılıp kapanıyorsa ve/veya göğsü çekiliyor gibi oluyorsa ciğere inmiş olabilir maalesef. Zaten emmemesi de başlı başına önemli bir belirti aslında. Geçiçi bir şey gibi gözükmüyorsa acile gitmek veya hiç değilse videosunu çekip doktoruna sormak iyi olabilir.

Ay kurtulamayacak mıyız ya. Yapışkan davetsiz misafir gibi gitmek bilmiyor. Ben de tetikte bekliyorum ne zaman tekrar kusacak diye. Mübarek Noel günü kiliseye gidip mum yakıcam yeminle. Bir o kaldı medet ummadığım.

Günde 5 damla canım

Eklentiler

• IMG_1611.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 33
Dakıkada 45 kez alıyor göğsü çekiliyor gibi ememiyorda teşekkür ederim acile gidiyorum suan çok korkuyorum Allahım sen yavrularımızı koru

Kusma bizde de başlafı epeydir ya. Hastalık kaynaklı olduğunu bilmiyordum hiç. Ne zamana kadar sürer acaba. Dikken de yan yatarken de kusabiliyor aynen. Çok sürmez umarım.

Normalde bebekler kusabilir, bizimkiler hasta diye balgam ağırlıklı kusuyor. Hastalık yoksa bir miktar kusması normal kabul ediliyor ama kusması fazla geliyorsa, reflü olma ihtimali üzerinde duruyor doktorlar genelde ama onda da önerdikleri şeyler belli (beslendikten sonra hemen yatmasın, bir süre dik pozisyonda dursun, sonrasında reflü yatağına yatsın falan… sanki bunlar engel oluyor kusmalarına) Hastalıktan değildir umarım ama eğer öyleyse, ne zamana kadar sürer sorusunun yanıtı bizde de yok vallahi

Kalça usg de sıkıntı çıktı ya moralim bozuk bir daha ki ay tekrar bakılcak inşallah düzelir Çok endişeliyim büyük beze geç büyük zıbın giydir dedi bana
Canım endişelenme bende sıkıntı bekliyordum kalçada makat doğduğu için hazırlamıştım kendimi ama çıksaydı bile bir şey zaten erken teşhis olduğu için hemen düzeliyormuş

Benim bildiğim çift bez takıyordu ilk doğumda tanıştığım anneler bir de bana kundak sakın yapma bacaklarını düz yapmaya çalışma dedi. Ben zaten iki çocukta da kundak yapmada başarılı olamadım asla istemiyorlar seninde aklında olsun

Şu an bizde hiç balgam yok, reflüsü var büyük ihtimalle. Sonradan oldu ama doğduğunda yoktu kusması. Hastanede kaldık çıktık sonra başladı yani. O da ilginç.

Kundak bizimkide sevmiyor yapmıyoruz bende çok hoşlanmıyorum. Çift bezi duymuştum olmadı öyle yapıcam inşallah toparlıycaz bidaki ay normal çıkıcak

Bu kv beni çıldırtmaya yer arıyor çocuğun üstünü ört diyip duruyor her dk yahu ev sıcacık ben terliyorum durup durup emziği çekmeye akıştır ma boş boş emzik vermeyin habire iyide yeni emzirdim zaten sanki çocuk açta emzikle sustuyorum bizim çocuklarımız hiç emzik tutmaz diyor ee bu tutuyor napabilirim ilk oğlumda tutmadı her çocuk bir mi siz böyle durumlarda cevap veriyomusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…