2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ya bunlar 2.5 yaşında değiller mi piyasa o kadar mı kötü ya
Aynen 2.5 yaşındalar ben 6 aydır evdeyim kötüydü zaten piyasa bu süreçte daha da bozmuş kendini ya 500 tl ilk benzin alırdım o bana evdeyken yeterdi yarım depo olurdu şimdi 3 diş doluyor

Geçenlerde kızımın istediği bir bebek vardı alayım dedim. Bir bebeğe 1450 lira verdikten sonra piyasayı anladım.
Ben öyle şeyleri hep dedesine aldırıyorum link atıyorum bunu istiyormuş diyorum sağolsun alıyor şimdi çocuk öğrendi annemde para yok dede sen bana bunu al diyor

Merhaba nurse bebeginizde kusma yapıyor mu? Benim oğlumda kusma yapıyor da merak ettim. Midesi bulanıyor onu verince. Vermeyince de olmuyor
Bende geçen gün vermeyi atlayınca farkettim. O gün kusmadı. Ertesi gün akşama kadar yine vermedi sorun yoktu. Gece sancılanınca verdim hafiften başladı.

Bugün kontrolümüz vardı. Dr sordum kusma işini. Reflü olabilir dedi. İlaç yazdı. Nurse harveysi söyledim. Normalde olmaz ama siz bir iki kere daha deneyin. Nurse yokkende kusarsa ilaca başlarsınız dedi

Bende hala gidemedim benden ara ara hala lekelenme geliyor

Reflü için ilaç mı varmış. Benim kızım şimdi iyileşti kusması azaldı kustuğunda da peynir yapıp kusuyor. Bence reflüsü yok sindirilip kusuyor çünkü. Reflüde direk süt kusardı herhalde emdiği gibi. Kusma süreci beni o kadar yıprattı ki makine hiç durmadan çalıştı valla

1.ayında rop muayenesi olduk. Orada sordum. Arada şaşı bakıyor diye. Sorun yok, düzelir dedi

Bizimki hemen kusmuyor. Onu söyledim zaten. Kusmasın diye bir saatten önce yatırmıyoruz. Sonra uyuyor. Uyurken uyanıp kusuyor diye. Şimdi baktım reçeteye gaviscon saşe yazmış. İlk yarımla başla dedi. Kusarsa tam dedi. Daha almadım

Kusma şekli bazen kesik süt gibi, bazen su gibi.

Arkadaşlar benim bebeğim düzenli her gün bir kaç kere kaka yapıyordu son 1 haftadır bıraktı doktor olabilir dedi ama son 4 gündür her beslenme sonrası ya daha memedeyken ya da gaz çıkarma da tüm midesini boşaltıyor kusuyor tekrar emzirmek gerekiyor sütüm de pek olmayınca aç kalacak diye korkuyorum. Sizin bebekleriniz de son zamanlarda daha memede ya da gaz çıkarma da çok fazla kusma oluyor mu ??

Arkadaşlar ya sizinde bebeğinz uyuduğu anda kafasini sürekli sağa sola çeviriyormu bide mizmizliuor mu lütfen acil cvp verin acaba kulağı mi ağrıyor

Arkadaşlar ya sizinde bebeğinz uyuduğu anda kafasini sürekli sağa sola çeviriyormu bide mizmizliuor mu lütfen acil cvp verin acaba kulağı mi ağrıyor
Benimki çevirmiyor ama bildiğim kadarıyla kulak ağrısı olunca eliyle kulaklarını çekiyorlar veya tutuyorlar. Kafasını sağa sola çevirmesi diye bir belirti bilmiyorum ben hiç

Benimki çevirmiyor ama bildiğim kadarıyla kulak ağrısı olunca eliyle kulaklarını çekiyorlar veya tutuyorlar. Kafasını sağa sola çevirmesi diye bir belirti bilmiyorum ben hiç
Ya uyurken aşırı derecede öyle yapıyor anlamadım nedir bu neden öyle yapıyor

Kızlar biz kontrole gittik. Sekiz günde 360 gram almış (aynı zamanda 24 günde de aldığı yegane kilo bu) ama doktor gayet yeterli buldu. Göğsünü falan dinledi, onu da iyi buldu. Bu yeni doktorumuz da aspiratöre çok karşı, neyse ki burnunu tıkalı bulmadı. Umarım üçüncü ay kontrolünden önce gitmek zorunda kalmayız, şimdilik tek temennim bu Bu arada eve de döndük, hakkımızda hayırlısı olsun.

Alyaliya büyük oğlumun doktoru bu doktor değil ama sorunca grip aşısını hem ona hem de bize önerdi (bebeği korumak açısından). Oğlum beş yaşında. Sınıf arkadaşlarından (özellikle alerjik bünyeli olanlar) grip aşısı olan da varmış bayağı. Bakalım o gribe yakalanmadan aşıya ikna edebilecek miyiz kendisini

Ya uyurken aşırı derecede öyle yapıyor anlamadım nedir bu neden öyle yapıyor
Bence endişelenecek bir şey değildir ama ilk kez mi yapıyor? Değişik bir giysi veya çarşaf kullanmış olabilir misiniz? Yerini falan yadırgamıştır belki veya giysisi rahatsız etmiştir diye düşündüm. Kaşınma vb gibi.

Maalesef ilk kez yapmıyor giysileri çarşafı falan hepsi tam bere sevmiyor aslında kafasında olmadığı zmn güzel uyuyor taktığım zaman çok rahatsız oluyor ama buda onun sağlığı için kulağı hava almasın diye

Ohh gelmiş geçmiş olsun. Kilo almasına çok sevindim zaten giderek artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…