2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bende ilk yavruda hep dr söylemlerini uyguladım ama sonra baktim ilerleyen süreçte deneme yanılma tecrübe derken bir doktor gibi olmuşuz..
Ahh insan neler yaşıyor calpol çok masum kalıyor veriyorsun artik
Evet ama zaten ben de kullanmak istemedim. Çok küçükler ne kadar az o kadar iyi.

Yaa Onlarda mı acıtıyormuş. Ateşi verem yapıyor diye biliyorum sürekli takip canım Ben bugece yanımda uyutabildim mihrayı çok ağladı kuzum hep korktu yanımda yatınca rahat etti

Yaa Onlarda mı acıtıyormuş. Ateşi verem yapıyor diye biliyorum sürekli takip canım Ben bugece yanımda uyutabildim mihrayı çok ağladı kuzum hep korktu yanımda yatınca rahat etti
Mihra dün sadece verem mi oldu ben doktorun verem ateş yapmayacak dediğini hatırlıyorum ama yanlış olabilir tabi. Aşı onların sağlığı için çok gerekli olsada annelik işte. İnsan yavrusunun canı acısın istemiyor.

Verem ateş yapmıyormuş kuzum hemşire öyle dedi bize ama çok huzursuz oluyor tabi ateş takibi yapmakta fayda var, çok huzursuz olursa şurup verebilirsin

İzledim deniyim nasıl zormuş ya ilkkez yaşıyorum neden oluyor bu
Ben hastanedeyıen göğüslerim taş gibi olmuştu, sonrasında da sağ göğsüm baya kızardı. Ben sürekli sağım yaptım, bebek hemşireleri öyle yap demişlerdi. Bebek tam boşaltamadığı için oluyormuş. Silikon uçla çektiği için tam boşalmamış bende

Geçmiş olsun. Şimdi antibiyotiklik evreye geldiyse yapacak bir şey var mıdır bilmiyorum ama erken evredeyse ilk günlerde sütümüzü getirmek için yaptığımız ılık duş veya kompress sonrası meme masajı (elle sağım gösteren videolarda oluyor meme masajı teknikleri), üstüne de sağım işe yarayabilir diye düşünüyorum. Lahana yaprağının işe yaradığını da mastit olan çok kişiden bizzat duydum.

Kızlar bebişinde göz kayması şaşılık olan var mı yatarken çok yok ama kaldırınca devamlı şaşı yapıyor gözlerini doktoru 6 aya kadar normal demişti ama bilemedim bir göz doktoruna gitsem mi diyorum bir yandan da evham yapıyorum bebek bakmayı daha bilmiyor diyorum kararsız kaldım

Antibiyotiği grip için kullanıyorum zaten o halde mememin bu denli ağrırması çok kötü acilden gitsem bişey yapamayacak sanırım bol bol emzirdim ama banamısın demedi şimdi sağım yapayım belki rahatlarım

Çok zor oluyor eğer pompa varsa iyice boşaltmanız rahatlatır ben hastaneye gittiğimde çok ilerlememişti hastane tipi pompayla boşaltınca rahatsızlığımın hepsi geçmişti

Bu bebeğimde yok ilk oğlumda vardı 6 ay civarı düzeldi dr sormuştuk sorun yok demişti sizde sorun ama genelde geçici oluyor

Bu bebeğimde yok ilk oğlumda vardı 6 ay civarı düzeldi dr sormuştuk sorun yok demişti sizde sorun ama genelde geçici oluyor
İnşallah geçicidir aslında ilk zamanlar yatarkende yapıyordu o geçti demekki öğreniyor diyorum umarım gerek kalmadan geçer bu durumu da

Bazen bizimkinde de oluyor ilk doğduğu zamanlar daha çok şaşı yapıyordu gözlerini şimdi daha az yapıyor yenidoğanların hemen hemen hepsinde oluyor çok normal zaten göz kontrolüne gidicez ama 3 aylıkta mı ne gidiyorduk. Orada gözlerini makineye doğru tutuyorlar iki göz arası hesaplaması var şaşılık varsa direk çıkıyor ama bence şuan çok normal bakışlardan kaynaklı

Uyusun diye gözünün içine baktığım bebem sonunda uyudu. Şimdi kahve mi içsem, çamaşırları mı assam, uyusan mı ben napsam. Sabah 10.30’da akşam yemeğimi yapmıştım Allahtan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…