- 7 Eylül 2023
- 1.946
- 3.359
- 53
Bereden olabilir. Bizimki hiç taktırmıyor. Çıkarana kadar uğraşıyor. Çok gerekirse çene altından bağlanan şapkalardan vardı onları takıyorum. Kız mı erkek mi bilmiyorum ama belki erkek bebekler içinde o tip şapkalar vardır.Maalesef ilk kez yapmıyor giysileri çarşafı falan hepsi tam bere sevmiyor aslında kafasında olmadığı zmn güzel uyuyor taktığım zaman çok rahatsız oluyor ama buda onun sağlığı için kulağı hava almasın diye
Maalesef ilk kez yapmıyor giysileri çarşafı falan hepsi tam bere sevmiyor aslında kafasında olmadığı zmn güzel uyuyor taktığım zaman çok rahatsız oluyor ama buda onun sağlığı için kulağı hava almasın diye
Evet bende istemiyorum ama annem korkuttu beni kulağı hava alirsa kulak ağrısı çeker ozmn çok ağlar diye dikkat et diyor bende öyle ypyom ama artık takmicam yapck bişe yokBence rahatsız oluyorsa takmasın, zaten Büyümüş yeteri kadar. Bizimki yenidoğanken de taktırmıyordu gerçi, anca banyodan sonra bir iki saat.
Bunu da denedm çok inatçı bir oğlum var maalesef canmBereden olabilir. Bizimki hiç taktırmıyor. Çıkarana kadar uğraşıyor. Çok gerekirse çene altından bağlanan şapkalardan vardı onları takıyorum. Kız mı erkek mi bilmiyorum ama belki erkek bebekler içinde o tip şapkalar vardır.
Bebeğinizin miktar olarak çok kustuğu oluyor muydu, bizimki bazen miktar olarak baya kusuyor bugün korkup doktora götürdüm bendeReflü için ilaç mı varmış. Benim kızım şimdi iyileşti kusması azaldı kustuğunda da peynir yapıp kusuyor. Bence reflüsü yok sindirilip kusuyor çünkü. Reflüde direk süt kusardı herhalde emdiği gibi. Kusma süreci beni o kadar yıprattı ki makine hiç durmadan çalıştı valla
O zaman gitmemin bir anlamı yok gibi evde deli gibi herşeyi deneyip ağlıyorum buz koydum ve buzun soğukluğunu dahi hissetmiyorum öyle yanıyor içerden duşa girdim sıcak su tutayım dedim yine aynı üstelik memenin altı baya kıpkırmızı olmuşBaşlamaz bence ben diş doktorunun verdiği antibiyotiği kullandımfarketmiyor
Yok hepsini birden oldu ya 3 aşı birden o yüzden de çok canı yandı minik kuşumun ama çok şükür bugün iyiydiMihra dün sadece verem mi olduben doktorun verem ateş yapmayacak dediğini hatırlıyorum ama yanlış olabilir tabi. Aşı onların sağlığı için çok gerekli olsada annelik işte. İnsan yavrusunun canı acısın istemiyor.
Verem ateş yapıyor canım bende ebeyim yani kesin yapıcak diye bişey yok ama yan etkileri arasında var. Verdim zaten calpol toparladık bugğn ya sadece bazen uykudan korkarak uyandıVerem ateş yapmıyormuş kuzum hemşire öyle dedi bize ama çok huzursuz oluyor tabi ateş takibi yapmakta fayda var, çok huzursuz olursa şurup verebilirsin
Oo hemde nasıl kusmak bu süreçte evdeki tüm yorganları birer kez yıkadım yastıkları yıkadım koltuk örtülerini iki kez yıkadımBebeğinizin miktar olarak çok kustuğu oluyor muydu, bizimki bazen miktar olarak baya kusuyor bugün korkup doktora götürdüm bende
Aynı bizimde öyle bazen su gibi bazen aynı süt kesiği gibiBizimki hemen kusmuyor. Onu söyledim zaten. Kusmasın diye bir saatten önce yatırmıyoruz. Sonra uyuyor. Uyurken uyanıp kusuyor diye. Şimdi baktım reçeteye gaviscon saşe yazmış. İlk yarımla başla dedi. Kusarsa tam dedi. Daha almadım
Kusma şekli bazen kesik süt gibi, bazen su gibi.
Araba fiyatları da fena yaBence erkek yapın. Bir rulo selobant, renkli kalemler ve kağıtlarla saatlerce oynayabiliyor. Veya bir iki set legoyla inşaat yapıp yapıp yıkarak kendini oyalayabiliyor
Ben aspiratör kullanmıyorum, mini pompalardan var ama o da almak yerine daha çok itiyor gibi geldiği için onu da kullanmıyorumKızlar biz kontrole gittik. Sekiz günde 360 gram almış (aynı zamanda 24 günde de aldığı yegane kilo bu) ama doktor gayet yeterli buldu. Göğsünü falan dinledi, onu da iyi buldu. Bu yeni doktorumuz da aspiratöre çok karşı , neyse ki burnunu tıkalı bulmadı. Umarım üçüncü ay kontrolünden önce gitmek zorunda kalmayız, şimdilik tek temennim bu Bu arada eve de döndük, hakkımızda hayırlısı olsun.
@Alyaliya büyük oğlumun doktoru bu doktor değil ama sorunca grip aşısını hem ona hem de bize önerdi (bebeği korumak açısından). Oğlum beş yaşında. Sınıf arkadaşlarından (özellikle alerjik bünyeli olanlar) grip aşısı olan da varmış bayağı. Bakalım o gribe yakalanmadan aşıya ikna edebilecek miyiz kendisini
Bereden olabilir canım, benimki de bere sevmiyor. Hatta yanlışlıkla gözüne falan gelirse (oysaki derin uykuda oluyor, nasıl anlıyor bilmiyorum) kıyameti koparıyor. Ciddi ciddi ortalığı yıkıyor.Maalesef ilk kez yapmıyor giysileri çarşafı falan hepsi tam bere sevmiyor aslında kafasında olmadığı zmn güzel uyuyor taktığım zaman çok rahatsız oluyor ama buda onun sağlığı için kulağı hava almasın diye
Geçmiş olsun canım inşallah geceyi güzel atlatırsınızVerem ateş yapıyor canım bende ebeyim yani kesin yapıcak diye bişey yok ama yan etkileri arasında var. Verdim zaten calpol toparladık bugğn ya sadece bazen uykudan korkarak uyandı
Burun aspiratörü kullanmadan burun açılıyor mu ? Ben fizyolojik damla kullanıyorum ama hırıltısı kesilmeyince mecbur aspiratör ile temizliyorum o zaman rahatlıyor. Dün doktorada sordum eğer açılmıyorsa hırıltısı devam ediyorsa kullanabilirsiniz dediBen aspiratör kullanmıyorum, mini pompalardan var ama o da almak yerine daha çok itiyor gibi geldiği için onu da kullanmıyorumsf ile burnundaki normal pislik çıkmıyor. Ara ara kuruyup nefes alıp verirken kendinden çıkanlar var ama çıkmayanlar da var. Annem dokunma kendiliğinden çıkar modunda. Ama gördükçe ben de sinir oluyorum. Normal burun pisliğinin verdiği hırıltı dışında çok şükür başka bir tıkanıklığı yok
1. Ay Kontrolünde sorduğumda aspiratör kullanma, sf yeterli olur dedi. Ben öncesinde sadece burun yıkama yapıyordum. Çok şükür hasta değil, sadece standart burun pisliği var. O biraz hırıltı yapıyor. Sf sıkınca azaldı ama sonuç olarak tine de pislik varBurun aspiratörü kullanmadan burun açılıyor mu ? Ben fizyolojik damla kullanıyorum ama hırıltısı kesilmeyince mecbur aspiratör ile temizliyorum o zaman rahatlıyor. Dün doktorada sordum eğer açılmıyorsa hırıltısı devam ediyorsa kullanabilirsiniz dedi
Evet aynen öyle oluyor canm uykuda gözüne geldiği an uyanıp ağlıyor mizmizlaniyorBereden olabilir canım, benimki de bere sevmiyor. Hatta yanlışlıkla gözüne falan gelirse (oysaki derin uykuda oluyor, nasıl anlıyor bilmiyorum) kıyameti koparıyor. Ciddi ciddi ortalığı yıkıyor.
Evet bende istemiyorum ama annem korkuttu beni kulağı hava alirsa kulak ağrısı çeker ozmn çok ağlar diye dikkat et diyor bende öyle ypyom ama artık takmicam yapck bişe yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?