2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Nurse harveys ve probiyotik kullanıyorum başından beri. Bir şişe biogai kullandım sonra forbies e geçtim. Ama hala aynı. Ben de yediklerime dikkat ediyorum rezene kimyon da içiyorum ama sanırım yapısal birşey bu gaz olayı

Aynen öyle tamamen yapısal ben bütün damlaları bıraktım. Mestil, nurse harveys, sap simblex, aguline vs kullandım denedim baktım faydası yok bıraktım hiçbir şey kullanmıyorum. Sadece masajla gazını çıkarmasını desteklemeye calısıyorum bir de rahatlaması açısından yıkıyorum o da çok işe yarıyor. Gaz çok illet bir şey huzurlu bir şekilde uyuyan çocugu kıvrandırarak resmen uykusundan ediyor. Öyle bir geğiriyor ki ben şok oluyorum hele alttan büyük insan gibi çıkarıyor bazen.

Kendi kendine sallanan değil derken? Sallanmıyor mu?

Bu model mi?

Eklentiler

• 1000009980.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 71
Kendi kendine sallanan değil derken? Sallanmıyor mu?

Bu model mi?
Evet bundan. Hayır sallanıyor ama elektronik değil. Sağa sola sallanıyor ama manuel sallamak gerek. Ama sallayıp bırakınca beş dk kadar yavaş yavaş salınıyor.
Durmadan sallansın istersen aparat satılıyor ayrıca ama bence gerek yok bebeğin o kadar sallanmasına.
Ayrıca dün çok şaşırdığım bir şey oldu. Ben bunu koltuğumuza çevirip koymuştum kızla konuşuyordum ayakları koltuğa değer pozisyondu. Ayakları ile koltuktan destek alarak salladı Pera kendini bir sağ bir sol tekme atar gibi koltuğa vurarak

Canım sayfasında bunun 1.si de var. Aklına yatanı alırsın.

Canım bebekler kendileri atıyor genelde emziği ya da sen çıkar. Ve acıkınca emzik vs umurlarında olmuyor, başlıyorlar ağlamaya benimki gece uykularında emziği kabul etmemeye başladı. Emziriyorum uyuyor ya da uyumuyor, inşalalh senin öyle olmaz

Çok geçmiş olsun fışkırır tarzda kusma olduğunda Dr gidilmesi gerektiğini söylemişlerdi burada. Dün Dr da uyardı öylr bişey olursa hemen gelin diye. Bilgin olsun bir danış istersen doktorunuza

Benim bildiğim kadarıyla, evlerden ırak kafa travması vb durumlarda önemli fışkırarak kusma. Tabii tekrarlayan bir durumsa veya başka bir sıkıntı varsa doktora sormak iyi olabilir.

Canım benim bebekte hiç gaz yapmamıştı, gerçi günde bir kere kullanıyordum ama. Kabuzlık yapıyor diyenlerde olmuştu, o da olmadı. Hatta şimdi mamasız halde daha çok gazlı

Canım kötüyü çağırma, geçen gün emzirirken benimki göğsüme doğru fışkırtarak kustu. Sanırım hafif reflüyü var, hiç ağzından süt damlamayan kuzumun emmdikten hemen sonra ya da birkaç saat sonra bazen süt kesiği gibi bazen de direkt sütün kendisi akıyor ağzından. Omuzlarım minnağın kusmasıyla doluyor

Çok geçmiş olsun fışkırır tarzda kusma olduğunda Dr gidilmesi gerektiğini söylemişlerdi burada. Dün Dr da uyardı öylr bişey olursa hemen gelin diye. Bilgin olsun bir danış istersen doktorunuza
Yok canım o düştüğü durumlarda sadece önem arz ediyor. Fışkırır tarzda aslında mesela boğazına balgam geliyor geniz akıntısı oluyor hök diye kusması aslında. Muhtemelen Pera da hızlı içti bir anda yutamayınca çıkardı

Bir de her düşmede fışkırarak kusma olmuyor ben 44 günlük düşürmüştüm ilk bebeği koltuktan düştü yani kusması olmadı. Doktorda sormuştu o zaman kusmadı dedim sadece ağladı takip etmiştik kusar mı diye sadece, hiç bir şey yapmamıştık

Ben annemi emmişim abim emzik vermemiş bana hep ağzımdan alırmış fırsat vermemiş yani
Ayy evet canım zorlanmaya başladım artık mental olarak zor geçiyor anneme bile gitmedim henüz 53 gündür evdeyim bi geçen pazara gittim ilk kez nasıl iyi geldi
Tecrübe gerçekten önemliymiş bende senin yaşadıklarını yaşadım hissettiklerini hissettim ilk bebek çok normal gerçekten şuan daha sakinim hastalanmaları dışında zor mu zor ama sağlıkla kucağıma aldığım için şikayet etmek istemiyorum bi kaç ay sonra daha kolay olucak herşey sabır

Bize doktorumuz reflü olduğunu söyledi, miktar olarak iki gün üst üste o kadar kusunca çok korktum, bazen beslenirken de öksürmüştü birkaç kere dün soluğu doktorda aldım. (Bende de böyle bir huy var içimi asla rahatlatamıyorum doktora gitmeden) Burun tıkanıklığı da vardı ama bayadır var bizimkinin 3 haftadır neredeyse, ciğerlerini baya dinledi, reflü de bu tarz tıkanıklıklara neden olurmuş. Reflü gibi duruyor dedi, bazı önlemlerde düzelmezse ilaç veriyorlarmış, kilo alımı fena olmadığından 1 hafta gözlemleyelim dedi. Haftaya kontrole götüreceğim. Beni korkutan şu oldu dün, tabiki bebek dediğin kusar ama miktarı çok gelmişti, ama o da olabiliyormuş endişe etme sadece devamlılık halinde reflü denilebiliyor, içeriği de önemli peynir kesipi gibi olanlar çok sorun yaratmıyor, safra falan olmaması gerek

Kızlar herkese yorumları için çok teşekkür ederim.
İlk defa kusuyor diyebilirim. Ağzından akan iki damla süt harici hiç kusmadı. O yüzden bir anda endişelendim. Süt kesiği gibiydi ve babası gaz çıkarmaya çalışırken bir anda kustu. Sanırım çıkaramadığı gazın etkisiyle oldu.
Çok şükür geceden beri tekrarlamadı kusması. Keyfi iyi hasta gibi değil.
Reflü ihtimali içinde zaten bebeklerin giderek azalıyor bu şikayetleri diye biliyorum. Daha önce yaşamadığımız için de bu ihtimali de elemek istiyorum
Park bahçenin hasta etmediğini biliyorum. O yüzden Aralık ayında güneşi bulmuşken kaçırmak istemedim. Hem bana hem bebeğe çok iyi geliyor çünkü.
Umarım hiç bir bebeğimiz hasta olmaz artık. Bir an önce bahar gelsin yaz gelsin ortalık şenlensin istiyorum

Ay ağızdan süt akması da mı bir şey? Bizimki de sızıyor arada bir çay kaşığı gibi, ay o da bir şey olmasın ya, lütfen

Ay ağızdan süt akması da mı bir şey? Bizimki de sızıyor arada bir çay kaşığı gibi, ay o da bir şey olmasın ya, lütfen
Süt kesiğiyle birleşince ve bir kez fışkırtınca o ihtimali düşünmüştüm ama B byz035 nın doktoru çok güzel açıklamış. O yüzden değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…