- 15 Ocak 2023
- 3.893
- 4.772
- 53
Nurse harveys ve probiyotik kullanıyorum başından beri. Bir şişe biogai kullandım sonra forbies e geçtim. Ama hala aynı. Ben de yediklerime dikkat ediyorum rezene kimyon da içiyorum ama sanırım yapısal birşey bu gaz olayıBen de aynı mamayı kullanıyorum, kabızlık sorunu hiç yaşamadım sadece 1 gün hiç kaka yapmadığı oldu onun dışında her gün yapıyor. Gaz sorunu derseniz o bizde de var, sütü de biberondan verdiğim için olabilir. Sizin verdiğiniz mama miktarı oldukça az onun etki edeceğini pek sanmıyorum, ben daha fazlasını veriyorum. Probiyotik veya gaz damlası kullanıyor musunuz? Mommy bliss aldım ben sap simplexi bitirdikten sonra, memnun kaldım, ayrıca biogaia kullanıyoruz
Aynen öyle tamamen yapısal ben bütün damlaları bıraktım. Mestil, nurse harveys, sap simblex, aguline vs kullandım denedim baktım faydası yok bıraktım hiçbir şey kullanmıyorum. Sadece masajla gazını çıkarmasını desteklemeye calısıyorum bir de rahatlaması açısından yıkıyorum o da çok işe yarıyor. Gaz çok illet bir şey huzurlu bir şekilde uyuyan çocugu kıvrandırarak resmen uykusundan ediyor. Öyle bir geğiriyor ki ben şok oluyorum hele alttan büyük insan gibi çıkarıyor bazen.Nurse harveys ve probiyotik kullanıyorum başından beri. Bir şişe biogai kullandım sonra forbies e geçtim. Ama hala aynı. Ben de yediklerime dikkat ediyorum rezene kimyon da içiyorum ama sanırım yapısal birşey bu gaz olayı
Kendi kendine sallanan değil derken? Sallanmıyor mu?Bende nuna var çook memnnum ama kendi kendine sallananlardan değil. Yine de benim elim ayağım yemek yerken kahvaltı ederken hep onun üstüne koyuyorum. Tavsiyem çok pahalı bir şey alma ben 2. El almıştım mesela her bebek sevmeyebilir boşuna para vermiş olursun.
Hayır giydirmiyorum ama iyice ısınana kadar yaklaşık 20 dk ince örtüsü ile tutuyorum. Benimki banyodan sonra emiyor zaten o sıra sadece.
Benim kızın saçları çok geç kuruyor bebeklerin kafasını nasıl kurutuyoruz biliyor musunuz?
Evet bundan. Hayır sallanıyor ama elektronik değil. Sağa sola sallanıyor ama manuel sallamak gerek. Ama sallayıp bırakınca beş dk kadar yavaş yavaş salınıyor.Kendi kendine sallanan değil derken? Sallanmıyor mu?
Bu model mi?
Canım sayfasında bunun 1.si de var. Aklına yatanı alırsın.Kızlar selambebelerinize hangi mamayı kullanıyorsunuz? Ben 2 aydır Aptamil kullanıyordum ama eczacı bun arkadaşım kullanma dedi, GDO mu varmış içinde ne Golden Goat'ın keçi sütlü mamasını önerdi ama o yeğenime alerji yapmıştı cesaret edemiyorum o yüzden. Kullanan var mı?
Canım bebekler kendileri atıyor genelde emziği ya da sen çıkar. Ve acıkınca emzik vs umurlarında olmuyor, başlıyorlar ağlamayaBu emziği çıkarandan Allah razı olsunpsikolojik olarak çökmüştüm ki tekrar yükseldim 50 gün emzik vermedik direndik dedik vermeyelim diş yapısını bozuyormuş konuşmayı geciktirirmiş vs gibi sebeplerden. Bugün verdik yatağına yatırınca maşallah diyeyim kendi kendine uyuyor. Ağlamıyor doğru düzgün. Yalnız emzik var diye karnı aç olduğunda ağlamamazlık yapar mı? Birde gece uyurken emziği çıkarmam mı gerekiyor. Biraz vicdan da yapmıyor değilim açıkçası.
Çok geçmiş olsunfışkırır tarzda kusma olduğunda Dr gidilmesi gerektiğini söylemişlerdi burada. Dün Dr da uyardı öylr bişey olursa hemen gelin diye. Bilgin olsun bir danış istersen doktorunuza
Canım benim bebekte hiç gaz yapmamıştı, gerçi günde bir kere kullanıyordum ama. Kabuzlık yapıyor diyenlerde olmuştu, o da olmadı. Hatta şimdi mamasız halde daha çok gazlıAhh keşke önceden sorsaydım size optipro aldım 2 kere verdim tadını sevdi ama gaz ve kabızlık yaptımı onu anlamam için biraz kullanmam lazım şusn mastit olduğum için sadece emziriyorum inşallah kabızlık gaz oluşmaz
Canım kötüyü çağırma, geçen gün emzirirken benimki göğsüme doğru fışkırtarak kustu. Sanırım hafif reflüyü var, hiç ağzından süt damlamayan kuzumun emmdikten hemen sonra ya da birkaç saat sonra bazen süt kesiği gibi bazen de direkt sütün kendisi akıyor ağzından. Omuzlarım minnağın kusmasıyla doluyorSpring05 yaa seni çok iyi anladım. Sen Umay her yere kustu tüm koltuk iç çamaşırım ıslandı diyince hiç anlayamıyordum. Az önce Pera öyle bir kustu ki tüm halıya peynir kesiği gibiydi. İlk defa böyle fışkırır tarzı kusuyor çok garipsedim o yüzden
Ben bir kaç gündür hasta gibiydim ancak terleyip soğumadan kaynaklı ufak bir şey diye düşünmüştüm. Umarım hasta etmemişimdir çocuğu. Bir de istanbulda hava güzel diye bu hafta hep park sahil yapmıştık
Yok canım o düştüğü durumlarda sadece önem arz ediyor. Fışkırır tarzda aslında mesela boğazına balgam geliyor geniz akıntısı oluyor hök diye kusması aslında. Muhtemelen Pera da hızlı içti bir anda yutamayınca çıkardıÇok geçmiş olsunfışkırır tarzda kusma olduğunda Dr gidilmesi gerektiğini söylemişlerdi burada. Dün Dr da uyardı öylr bişey olursa hemen gelin diye. Bilgin olsun bir danış istersen doktorunuza
Ben annemi emmişim abim emzik vermemiş bana hep ağzımdan alırmış fırsat vermemiş yaniBana kalırsa da öyle ben kendim 3 yaşına kadar emmişim konuşmamda bir sıkıntı olmamışEşim öyle okumuş ama sürekli emzik verilip konuşulmaz ilgilenilmezse dediği olabilir tabi. Ya bu arada bir fotoğraf atmıştın ya canım ikizler ve ablası. Ne zaman evde çok yorulsam seni düşünüyorum üç çocukla bunu yaptığını falan. Maşallaaah gerçekten söylemeden geçemeyeceğim tecrübe de tabi önemli bir faktördür ama ben bir ara ben bittim siz devam edin diyesim geliyordu
Bize doktorumuz reflü olduğunu söyledi, miktar olarak iki gün üst üste o kadar kusunca çok korktum, bazen beslenirken de öksürmüştü birkaç kere dün soluğu doktorda aldım. (Bende de böyle bir huy var içimi asla rahatlatamıyorum doktora gitmedenSpring05 yaa seni çok iyi anladım. Sen Umay her yere kustu tüm koltuk iç çamaşırım ıslandı diyince hiç anlayamıyordum. Az önce Pera öyle bir kustu ki tüm halıya peynir kesiği gibiydi. İlk defa böyle fışkırır tarzı kusuyor çok garipsedim o yüzden
Ben bir kaç gündür hasta gibiydim ancak terleyip soğumadan kaynaklı ufak bir şey diye düşünmüştüm. Umarım hasta etmemişimdir çocuğu. Bir de istanbulda hava güzel diye bu hafta hep park sahil yapmıştık
Kızlar herkese yorumları için çok teşekkür ederim.Bize doktorumuz reflü olduğunu söyledi, miktar olarak iki gün üst üste o kadar kusunca çok korktum, bazen beslenirken de öksürmüştü birkaç kere dün soluğu doktorda aldım. (Bende de böyle bir huy var içimi asla rahatlatamıyorum doktora gitmeden) Burun tıkanıklığı da vardı ama bayadır var bizimkinin 3 haftadır neredeyse, ciğerlerini baya dinledi, reflü de bu tarz tıkanıklıklara neden olurmuş. Reflü gibi duruyor dedi, bazı önlemlerde düzelmezse ilaç veriyorlarmış, kilo alımı fena olmadığından 1 hafta gözlemleyelim dedi. Haftaya kontrole götüreceğim. Beni korkutan şu oldu dün, tabiki bebek dediğin kusar ama miktarı çok gelmişti, ama o da olabiliyormuş endişe etme sadece devamlılık halinde reflü denilebiliyor, içeriği de önemli peynir kesipi gibi olanlar çok sorun yaratmıyor, safra falan olmaması gerek
Canım kötüyü çağırma, geçen gün emzirirken benimki göğsüme doğru fışkırtarak kustu. Sanırım hafif reflüyü var, hiç ağzından süt damlamayan kuzumun emmdikten hemen sonra ya da birkaç saat sonra bazen süt kesiği gibi bazen de direkt sütün kendisi akıyor ağzından. Omuzlarım minnağın kusmasıyla doluyor
Çok şükür aman olmasın zatenGeçmiş olsun canım inşallah geceyi güzel atlatırsınızbizde dün rota aşısını olduk şükür hiç huzursuzluk olmadı
Yaaa maşallah ona, benimkinin önü kel sayılır arkada saçlarıKızlar size komik bir görsel iletmek istiyorumBizimkinin saçları gözüne girecek iyice uzadı, çareyi böyle buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?