2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Kaya tuzu tamamda iki bardağı denk getirip delemedim daha. Belki sen yapabilirsin

Eklentiler

• 1000010020.webp
    55,3 KB · Görüntüleme: 100
Bizimki de bebek arabasına biner binmez uyuyor yakında evde de bebek arabasıyla gezdireceğim..
Ben yapıyorum valla uyumayıpta huysuzluk yaparsa iki büklüm uyuyor ama rahat herhalde. Dr sordum. Kemeri bağlı olsunda orada kalsın sorun değil dedi. Uyanınca hemen alıyorum zaten.

Kızlar doğru oturtmuş muyum? Ağlamıyor rahatı yerinde uyuyacak hatta neredeyde

Eklentiler

• C534653C-9326-42DF-A039-4D8EE0DB2D2F.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 110
Ben yapıyorum valla uyumayıpta huysuzluk yaparsa iki büklüm uyuyor ama rahat herhalde. Dr sordum. Kemeri bağlı olsunda orada kalsın sorun değil dedi. Uyanınca hemen alıyorum zaten.
Başka çare kalmıyor bazen eskiden gündüz uykuları çok güzeldi şimdi bazen 10 dakika bile sürdüğü oluyor

Ah bende her gün çıkarıyorum ama bugün minik hanım sabah sabah sırtına kadar batırınca, banyo yaptırdım. Şimdi de soğuk alır diye çıkaramıyorum

Ben de annemlerde bıraktım.bebek arabasını orada ana kucağı yok diye. Puseti takmadan dümdüz yatak haline getirip orada sankileştiyorım

Başka çare kalmıyor bazen eskiden gündüz uykuları çok güzeldi şimdi bazen 10 dakika bile sürdüğü oluyor
Ahh ahhh hep aynı bu çocuklar, bu aralar hep tavşan uykusunda. Gece uykusuna geçinceye kadar huzursuz, geçici bu süreçler diyerek kendimi motive ediyorum hep

Bizimki de bebek arabasına biner binmez uyuyor yakında evde de bebek arabasıyla gezdireceğim..
Bir arkadaşım öyle yaptı ciddi ciddi bir gün bize geldiler daha yeni evliyiz halılarda toz yok bebek arabasını eve alalım dedi durmaz bi afalladım baktım ciddi çamaşır suyuyla tekerlerini ovduktan sonra aldık ama çocuk hep bebek arabasında olduğu için fiziksel gelişimi biraz geriden geldi emeklemedi yürümesi çok gecikti

24 derece çok mu geliyor acaba? 21 derece olması yeterli aslında evin, yüksek sıcaklık da iyi etkilemiyordur nefes alışverişlerini. Uygun kıyafetle biraz serin odada uyumaları daha iyi olabilir. Nem de düşer hem ısı azalınca.

Bunu bende yapamadım sanki seninki de benim yaptığım gibi yanlış duruyor böyle öne doğru sarkmış gibi daha oturmuş olması gerekiyor gördüğüm görsellere göre ama yakından görmediğim için bişey diyemiycem çünkü bende çözemedim bendekini bir hediye etmişti banada ama yapamadım

Kızlar tek tek ekleyemedim ama dün mastit için verdiğiniz tüm bilgiler için çok teşekkür ederim hepinize hepsini denedim çok şükür çok çok rahatım bugün ağrısı baya baya azaldı şişlikte zamanla iner diye düşünüyorum yeminle dünyaya döndüm sanki

Dizlerinin poposundan yukarıda olması gerek ama pek emin olamadım fotoğraftan. Bu model 3 ay altı için uygun mu? Mesela benimki doğumdan itibaren kullanılıyor ama ilk üç ay için farklı bir ayar yapmak gerekiyor alt kısımda, yoksa doğru oturmuyor.

Uyudu ve bende banyo yapıp biraz takılayım dedim. Şükür neyse bunun cipsli, biralı versiyonlarınıda görürüz kısmetse

Afiyet olsun. Ben alkolsüz biraya bile fittim ama küvezidir, hastalığıdır falan derken o bile nasip olmadı, dolapta kaldılar boyunları bükük Sana kısmet olur umarım

Ya bu rezil olma düşüncesini Topluca konuşalım aşalım..neden elimiz ayağımız tutuşuyor sanki trafikte arkamızdan kornaya basan var

Afiyet olsun. Ben alkolsüz biraya bile fittim ama küvezidir, hastalığıdır falan derken o bile nasip olmadı, dolapta kaldılar boyunları bükük Sana kısmet olur umarım
Yok paylaşımdan yaklaşık5 dk sonra gerçek dünyaya döndüm bir huysuzluk bir ciyaklama. Altını aç, burnunu aç, mama ver, meme ver olmadı.. En son bir anda koyverdi gitti. şu an kokular içinde bekliyoruz kusma süresi geçsin diye

Kızlar sezeryan olanlara soruyorum ,
Kırkınız çıktıktan sonra ilişki yaşayan oldu mu doktorunuz kac ay süre verdi ?

Büyük yengem ne zamandır seni arayamadım diye aradı. Nasılsınlardan sonra bebek emiyor mu dedi. Dedim emiyor. Aradan az daha zaman geçti bu sefer sütüm yetiyor mu dedi. Ay öyle zor tuttum ki kendimi yenge mamayı sen mi alacaksın niye sordun dememek için.
Neyse mama aldığını söyleyince bana bebeğin bu sebeple mememi bırakacağını ve aramızdaki bağın gelişmeyeceğini söyledi.
Ya kızlar siz biliyorsunuz hep pozitiftim bu konuda bir bebeğin mama ile de büyüyeceğini önemli olan sağlıklı olmasını söyledim burda hep. O lafı duyunca başımdan aşağı kaynar su döküldü sanki. Saçma biliyorum ama çok tetiklendim. Bir anneye bu söylenir mi ne acayip insanlar var gerçekten. Sakinleşmek için gittim kızımı emzirdim azcık rahatladım ama akıl alır gibi değil cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…