- 7 Eylül 2023
- 1.946
- 3.359
- 53
Her sabah aynı korkuyla uyanıyorum hırıltıları oluyor burunlarında bi süre geçmiyor uyku halinde iyiler sesleride kısık gibi yine ama daha 6 gün önce antibiyotikleri bitti. Hava vermeye burun temizlemeye devam ediyorum temizlerken bişey çıkmıyor. Yarın sabaha randevu aldım doktorlarına kötüleşirse götürücem dedim hep içim rahat etmicek yarın bi bakılsınlar gece mi üşüyolar anlamıyorum ben ev 24 derece nem çok yükseliyor kapıyı kapalı tutuyorum diğer taraflardan soğuk geliyor çünkü baya arada havalandırıyorum ama camı açmadan 50 düşmüyor nem hep 80 lerde o mu hasta ediyor bu evde olmucak ya anneme geçicem ben yoksa kafayı yicem. Onun evi daha sıcak oluyor ben en üst katta olduğum için alttaki komşuda sağolsun yakmıyor 5 yaşlarında çocuğu var nasıl peteği kullanmıyolar şaşırıyorum binada en yüksek fatura hep bize geliyor
Hava makinasıyla hava veren arkadaşlar ben mi yanlış yapıyorum acaba siz nasıl veriyorsunuz ?
maskesiz ince uzun aparatıyla burunlarına doğru tutuyorum ben
Ben yapıyorum valla uyumayıpta huysuzluk yaparsaBizimki de bebek arabasına biner binmez uyuyoryakında evde de bebek arabasıyla gezdireceğim..
Teşekkür ederim canım bende eşime attım o uğraşsın onunladaKaya tuzu tamamda iki bardağı denk getirip demlemedim daha. Belki sen yapabilirsin
12 Adımda Farklı Yöntemlerle Evde Nem Giderici Yapımı | homify
Evinizde oluşan rutubet ve nemden kurtulmak için evde kendinizin yapabileceği ekonomik ve pratik çözümler...www.homify.com.tr
Başka çare kalmıyor bazenBen yapıyorum valla uyumayıpta huysuzluk yaparsaiki büklüm uyuyor ama rahat herhalde. Dr sordum. Kemeri bağlı olsunda orada kalsın sorun değil dedi. Uyanınca hemen alıyorum zaten.
Ah bende her gün çıkarıyorum ama bugün minik hanım sabah sabah sırtına kadar batırınca, banyo yaptırdım. Şimdi de soğuk alır diye çıkaramıyorumDün evde maksimum yarım saat uyuyan çocuk dışarda gözünü açamadıkesinlikle dışarıda hiç bir zararı yok hatta öyle ki yaşıyor mu diye ben kontrol ettim gık demedi tam dışarı çıkmadık zamanlar İstanbul için
Ben de annemlerde bıraktım.bebek arabasını orada ana kucağı yok diye. Puseti takmadan dümdüz yatak haline getirip orada sankileştiyorımBen yapıyorum valla uyumayıpta huysuzluk yaparsaiki büklüm uyuyor ama rahat herhalde. Dr sordum. Kemeri bağlı olsunda orada kalsın sorun değil dedi. Uyanınca hemen alıyorum zaten.
Ahh ahhh hep aynı bu çocuklar, bu aralar hep tavşan uykusunda. Gece uykusuna geçinceye kadar huzursuz, geçici bu süreçler diyerek kendimi motive ediyorum hepBaşka çare kalmıyor bazeneskiden gündüz uykuları çok güzeldi şimdi bazen 10 dakika bile sürdüğü oluyor
Bir arkadaşım öyle yaptı ciddi ciddiBizimki de bebek arabasına biner binmez uyuyoryakında evde de bebek arabasıyla gezdireceğim..
24 derece çok mu geliyor acaba? 21 derece olması yeterli aslında evin, yüksek sıcaklık da iyi etkilemiyordur nefes alışverişlerini. Uygun kıyafetle biraz serin odada uyumaları daha iyi olabilir. Nem de düşer hem ısı azalınca.Her sabah aynı korkuyla uyanıyorum hırıltıları oluyor burunlarında bi süre geçmiyor uyku halinde iyiler sesleride kısık gibi yine ama daha 6 gün önce antibiyotikleri bitti. Hava vermeye burun temizlemeye devam ediyorum temizlerken bişey çıkmıyor. Yarın sabaha randevu aldım doktorlarına kötüleşirse götürücem dedim hep içim rahat etmicek yarın bi bakılsınlar gece mi üşüyolar anlamıyorum ben ev 24 derece nem çok yükseliyor kapıyı kapalı tutuyorum diğer taraflardan soğuk geliyor çünkü baya arada havalandırıyorum ama camı açmadan 50 düşmüyor nem hep 80 lerde o mu hasta ediyor bu evde olmucak ya anneme geçicem ben yoksa kafayı yicem. Onun evi daha sıcak oluyor ben en üst katta olduğum için alttaki komşuda sağolsun yakmıyor 5 yaşlarında çocuğu var nasıl peteği kullanmıyolar şaşırıyorum binada en yüksek fatura hep bize geliyor
Hava makinasıyla hava veren arkadaşlar ben mi yanlış yapıyorum acaba siz nasıl veriyorsunuz ?
maskesiz ince uzun aparatıyla burunlarına doğru tutuyorum ben
Bana pek doğru gelmedi daha m şeklinde olmalıKızlar doğru oturtmuş muyum? Ağlamıyor rahatı yerinde uyuyacak hatta neredeyde
Bunu bende yapamadım sanki seninki de benim yaptığım gibi yanlış duruyor böyle öne doğru sarkmış gibi daha oturmuş olması gerekiyor gördüğüm görsellere göre ama yakından görmediğim için bişey diyemiycem çünkü bende çözemedim bendekini bir hediye etmişti banada ama yapamadımKızlar doğru oturtmuş muyum? Ağlamıyor rahatı yerinde uyuyacak hatta neredeyde
Dizlerinin poposundan yukarıda olması gerek ama pek emin olamadım fotoğraftan. Bu model 3 ay altı için uygun mu? Mesela benimki doğumdan itibaren kullanılıyor ama ilk üç ay için farklı bir ayar yapmak gerekiyor alt kısımda, yoksa doğru oturmuyor.Kızlar doğru oturtmuş muyum? Ağlamıyor rahatı yerinde uyuyacak hatta neredeyde
Uyudu ve bende banyo yapıp biraz takılayım dedim. Şükürneyse bunun cipsli, biralı versiyonlarınıda görürüz kısmetse
Ya bu rezil olma düşüncesini Topluca konuşalım aşalım..neden elimiz ayağımız tutuşuyorBen dün bi markete gittim park falan yok yakında sırf hava alsın diye. Rezil etti beni Allahtan ev yakındı. İki üç kere katılır gibi ağladı yolda durup beyaz gürültü sesi açtım anca onla sakinledi.
YokAfiyet olsun. Ben alkolsüz biraya bile fittim ama küvezidir, hastalığıdır falan derken o bile nasip olmadı, dolapta kaldılar boyunları bükükSana kısmet olur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?