2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Dün evde maksimum yarım saat uyuyan çocuk dışarda gözünü açamadı kesinlikle dışarıda hiç bir zararı yok hatta öyle ki yaşıyor mu diye ben kontrol ettim gık demedi tam dışarı çıkmadık zamanlar İstanbul için

Kızlar az önce kızım kustu kusmuğunda böyle siyah tel tel gibi değişik bir şeyler var bir de sanki biraz böyle ağzından sümük geldi gibi anlamadım

Eklentiler

• 38FE56C4-E299-4862-A8DF-5A46740C4E48.webp
    91,6 KB · Görüntüleme: 83
  • 3B59CA6C-7012-47F8-91B7-84ECCBF62D6E.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 79
Kızlar az önce kızım kustu kusmuğunda böyle siyah tel tel gibi değişik bir şeyler var bir de sanki biraz böyle ağzından sümük geldi gibi anlamadım
Hiç bilgim yok ama olmaması gerek sanırım koyu renkli bişey sadece anne sütü ve mama alıyor sonuçta bilemedim ben

Her sabah aynı korkuyla uyanıyorum hırıltıları oluyor burunlarında bi süre geçmiyor uyku halinde iyiler sesleride kısık gibi yine ama daha 6 gün önce antibiyotikleri bitti. Hava vermeye burun temizlemeye devam ediyorum temizlerken bişey çıkmıyor. Yarın sabaha randevu aldım doktorlarına kötüleşirse götürücem dedim hep içim rahat etmicek yarın bi bakılsınlar gece mi üşüyolar anlamıyorum ben ev 24 derece nem çok yükseliyor kapıyı kapalı tutuyorum diğer taraflardan soğuk geliyor çünkü baya arada havalandırıyorum ama camı açmadan 50 düşmüyor nem hep 80 lerde o mu hasta ediyor bu evde olmucak ya anneme geçicem ben yoksa kafayı yicem. Onun evi daha sıcak oluyor ben en üst katta olduğum için alttaki komşuda sağolsun yakmıyor 5 yaşlarında çocuğu var nasıl peteği kullanmıyolar şaşırıyorum binada en yüksek fatura hep bize geliyor
Hava makinasıyla hava veren arkadaşlar ben mi yanlış yapıyorum acaba siz nasıl veriyorsunuz ?
maskesiz ince uzun aparatıyla burunlarına doğru tutuyorum ben

Kana benzemiyor sanki balgam desem küçücük bebek böyle balgamı olmaz heralde genel durumuna bi bak istersen bi doktora götür için rahat etsin ama kan gibi gelmedi panikleme
Hiçbir şeyi yok huzursuz vs de değil gayet normal ama anlamadım

Hiçbir şeyi yok huzursuz vs de değil gayet normal ama anlamadım
Araştırdım da internette abartıyo bazı şeyleri bi doktora göster resimleri ve üstündekini çıkarıp yanına alarak yada tekrarlarsa git bilemedim gerçekten bi kerelik bişeydir inşallah

Aynen öyle dışarda hep uyuyor bizimki de. Dün Meksika restoranına gittik babası fotolarını çekti ilerde seni kandıracağım biz Meksikaya gittik ama sen hep uyudun diye
Kuzum sıcaklık iyiymiş ama nem çok yüksek bence. 65 i asla geçmemeli. Kaloriferlerin üzerinde su varsa onları al istersen

Yok yok su falan yok kaldırdım hepsini hatta nem makinasını çıkardık temiz hava nemlendirsin diye çalışmadı bile onda da 88 gösteriyodu düşse bile 1 saatte yükseliyor yatak odasıına alıp havalandırıyorum kardeşimün vize haftasıymış bitsin anneme geçicem nemde hasta ediyormuş çünkü her yer açık bi kızımın odası ve banyonun peteği kapalı Kızzım odasında yatmıyor zaten nerden geliyor soğuk anlamıyorum şuan arka taraf full güneş

Bizimki de bebek arabasına biner binmez uyuyor yakında evde de bebek arabasıyla gezdireceğim..

Bizimki de bebek arabasına biner binmez uyuyor yakında evde de bebek arabasıyla gezdireceğim..
Ben dün bi markete gittim park falan yok yakında sırf hava alsın diye. Rezil etti beni Allahtan ev yakındı. İki üç kere katılır gibi ağladı yolda durup beyaz gürültü sesi açtım anca onla sakinledi.

Bizimkinin de evdeki uyku sürele çok azaldı, bir şeylere yetişmekte çok zorlanıyorum. Bunların hepsi geçecek eminim ki, zaman geçtikçe daha iyi olacak her şey diye umut ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…