Her halleri çok güzel ama yaa tadını çıkarmak lazım gerçektenYaaa maşallah ona, benimkinin önü kel sayılır arkada saçlarıboşuna Amil bey demiyorum, başına toka takamıyoruz
Bizimkinin damlama değil sızıyor gibi oluyor bazen. Yattığı yer ıslanıyorAy ağızdan süt akması da mı bir şey?Bizimki de sızıyor arada bir çay kaşığı gibi, ay o da bir şey olmasın ya, lütfen
Uyurken bize de olmuyor mu o bazenBizimkinin damlama değil sızıyor gibi oluyor bazen. Yattığı yer ıslanıyorondanda bahsettim dün. Dr önemsemedi pek.
Dün evde maksimum yarım saat uyuyan çocuk dışarda gözünü açamadıKızlar herkese yorumları için çok teşekkür ederim.
İlk defa kusuyor diyebilirim. Ağzından akan iki damla süt harici hiç kusmadı. O yüzden bir anda endişelendim. Süt kesiği gibiydi ve babası gaz çıkarmaya çalışırken bir anda kustu. Sanırım çıkaramadığı gazın etkisiyle oldu.
Çok şükür geceden beri tekrarlamadı kusması. Keyfi iyi hasta gibi değil.
Reflü ihtimali içinde zaten bebeklerin giderek azalıyor bu şikayetleri diye biliyorum. Daha önce yaşamadığımız için de bu ihtimali de elemek istiyorum
Park bahçenin hasta etmediğini biliyorum. O yüzden Aralık ayında güneşi bulmuşken kaçırmak istemedim. Hem bana hem bebeğe çok iyi geliyor çünkü.
Umarım hiç bir bebeğimiz hasta olmaz artık. Bir an önce bahar gelsin yaz gelsin ortalık şenlensin istiyorum
Hiç bilgim yok ama olmaması gerek sanırım koyu renkli bişey sadece anne sütü ve mama alıyor sonuçta bilemedim benKızlar az önce kızım kustu kusmuğunda böyle siyah tel tel gibi değişik bir şeyler var bir de sanki biraz böyle ağzından sümük geldi gibi anlamadım
Burada daha belirgin kan mı ne bu yaHiç bilgim yok ama olmaması gerek sanırım koyu renkli bişey sadece anne sütü ve mama alıyor sonuçta bilemedim ben
Kana benzemiyor sanki balgam desem küçücük bebek böyle balgamı olmaz heralde genel durumuna bi bak istersen bi doktora götür için rahat etsin ama kan gibi gelmedi paniklemeBurada daha belirgin kan mı ne bu ya
Hiçbir şeyi yok huzursuz vs de değil gayet normal ama anlamadımKana benzemiyor sanki balgam desem küçücük bebek böyle balgamı olmaz heralde genel durumuna bi bak istersen bi doktora götür için rahat etsin ama kan gibi gelmedi panikleme
Araştırdım da internette abartıyo bazı şeyleri bi doktora göster resimleri ve üstündekini çıkarıp yanına alarak yada tekrarlarsa git bilemedim gerçekten bi kerelik bişeydir inşallahHiçbir şeyi yok huzursuz vs de değil gayet normal ama anlamadım
Aynen öyle dışarda hep uyuyor bizimki de. Dün Meksika restoranına gittik babası fotolarını çekti ilerde seni kandıracağım biz Meksikaya gittik ama sen hep uyudun diyeDün evde maksimum yarım saat uyuyan çocuk dışarda gözünü açamadıkesinlikle dışarıda hiç bir zararı yok hatta öyle ki yaşıyor mu diye ben kontrol ettim gık demedi tam dışarı çıkmadık zamanlar İstanbul için
Kuzum sıcaklık iyiymiş ama nem çok yüksek bence. 65 i asla geçmemeli. Kaloriferlerin üzerinde su varsa onları al istersenHer sabah aynı korkuyla uyanıyorum hırıltıları oluyor burunlarında bi süre geçmiyor uyku halinde iyiler sesleride kısık gibi yine ama daha 6 gün önce antibiyotikleri bitti. Hava vermeye burun temizlemeye devam ediyorum temizlerken bişey çıkmıyor. Yarın sabaha randevu aldım doktorlarına kötüleşirse götürücem dedim hep içim rahat etmicek yarın bi bakılsınlar gece mi üşüyolar anlamıyorum ben ev 24 derece nem çok yükseliyor kapıyı kapalı tutuyorum diğer taraflardan soğuk geliyor çünkü baya arada havalandırıyorum ama camı açmadan 50 düşmüyor nem hep 80 lerde o mu hasta ediyor bu evde olmucak ya anneme geçicem ben yoksa kafayı yicem. Onun evi daha sıcak oluyor ben en üst katta olduğum için alttaki komşuda sağolsun yakmıyor 5 yaşlarında çocuğu var nasıl peteği kullanmıyolar şaşırıyorum binada en yüksek fatura hep bize geliyor
Hava makinasıyla hava veren arkadaşlar ben mi yanlış yapıyorum acaba siz nasıl veriyorsunuz ?
maskesiz ince uzun aparatıyla burunlarına doğru tutuyorum ben
Sen yine de mutlaka doktora sor. Olmaması gerek diye biliyorumHiçbir şeyi yok huzursuz vs de değil gayet normal ama anlamadım
Yok yok su falan yok kaldırdım hepsini hatta nem makinasını çıkardık temiz hava nemlendirsin diye çalışmadı bile onda da 88 gösteriyodu düşse bile 1 saatte yükseliyor yatak odasıına alıp havalandırıyorum kardeşimün vize haftasıymış bitsin anneme geçicem nemde hasta ediyormuş çünkü her yer açık bi kızımın odası ve banyonun peteği kapalı Kızzım odasında yatmıyor zaten nerden geliyor soğuk anlamıyorum şuan arka taraf full güneşAynen öyle dışarda hep uyuyor bizimki de. Dün Meksika restoranına gittik babası fotolarını çekti ilerde seni kandıracağım biz Meksikaya gittik ama sen hep uyudun diye
Kuzum sıcaklık iyiymiş ama nem çok yüksek bence. 65 i asla geçmemeli. Kaloriferlerin üzerinde su varsa onları al istersen
İnşallah bizde de sorun olmaz zaten gazlıyızCanım benim bebekte hiç gaz yapmamıştı, gerçi günde bir kere kullanıyordum ama. Kabuzlık yapıyor diyenlerde olmuştu, o da olmadı. Hatta şimdi mamasız halde daha çok gazlı
Canım dr gitmekte fayda var hem içinde rahat olurBurada daha belirgin kan mı ne bu ya
Bizimki de bebek arabasına biner binmez uyuyorDün evde maksimum yarım saat uyuyan çocuk dışarda gözünü açamadıkesinlikle dışarıda hiç bir zararı yok hatta öyle ki yaşıyor mu diye ben kontrol ettim gık demedi tam dışarı çıkmadık zamanlar İstanbul için
Yok. Ondan biraz fazlası ve kıvamlıUyurken bize de olmuyor mu o bazen
Ben dün bi markete gittim park falan yok yakında sırf hava alsın diye. Rezil etti beni Allahtan ev yakındı. İki üç kere katılır gibi ağladı yolda durup beyaz gürültü sesi açtım anca onla sakinledi.Bizimki de bebek arabasına biner binmez uyuyoryakında evde de bebek arabasıyla gezdireceğim..
Bizimkinin de evdeki uyku sürele çok azaldı, bir şeylere yetişmekte çok zorlanıyorum. Bunların hepsi geçecek eminim ki, zaman geçtikçe daha iyi olacak her şey diye umut ediyorum.Ben dün bi markete gittim park falan yok yakında sırf hava alsın diye. Rezil etti beni Allahtan ev yakındı. İki üç kere katılır gibi ağladı yolda durup beyaz gürültü sesi açtım anca onla sakinledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?