2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Senin eşin de biraz eli kolu ağır cinsten mi? Benimki öyledir, kapısı kapalı odaya bir girişi vardır mesela veya kapısı kapalı banyodan bir çıkışı vardır, sanırsın baskına geldi. Ölüyü diriltir mübarek.

Bağlanmanın memeyle hiç bir alakası yok süt yetmiyorsa ya da gelmiyorsa ne yapabilirsin ki. Hiç kendini üzme daha da etkilemesin bu durum seni

Dün eşim babasıyla görüntülü konuşuyordu ailede yok gibi biri aslında yurtdışında. Doğum için geldi her gün arayıp doğum ne zaman diyordu hani doğursa da bende gitsem. Dün kızımı okula verdim diye kardeşine hastalık bulaştırdığını evde bakmam gerektiğini o paraya eve birinin alınacağını ima bile etmedi söyledi. Baba bizde öyle bir enerji sabır yok istersen sen gel bize destek ol dedim bende. Hem bu çocuk evde enerjisini atamıyor biri de olsa yeri okul dedim. Sonra emziriyor musun dedi ki kp yani sormazsın sende evet emziriyorum dedim iyi iyi kızım obez olurmuş mama yiyen dedi. Yani ağzı olan konuşuyor canım herkesin bir fikri var her konuda. Ne lafın öncesini düşünüyorlar ne sonrasını

Bazı akrabalar yanımda şöyle cümleler kuruyordu, dolaylı yoldan bana demeye çalılıyorlar tabii, şu çocuk anne sütü alırdı hiç hastalanmazdı ama öbürü mama ile büyüdüğü için sık hastalanırdı. Hiç şunu düşünmüyorlar ama belki de ben bu cümleleri o kadar sıkıntı edeceğim ki sütüm asıl o zaman azalacak. Ne yazık ki insanımız yorum yapmayı çok seviyor, ya hamileyken 5 kilo aldım ben çünkü gebelik şekerim vardı ve bebek zarar görmesin diye çok dikkat ettim, onu bile ne kadar eleştiren oldu, bebek beslenemedi diye. Bebeğim 37. Haftada 3100 gram doğdu, çok daha zayıf da doğabilirdi benim için hiç önemli değildi sağlıklı olduğu sürece. Her konuda fikri olan bir toplumuz biz ne yazık ki

Kaıdnalr kadınlarj asla anlamıyor. Ben de silikonla emzirme konusu yüzünden zaten kendimi yetersiz hissederken, kaynanam tepemde çıkar da ver çıkar da ver diye resmen taciz etmişti. Eşime söyledim, ben zaten yetersiz hissederken bunu yapmasın diye. Ki ardından tekrar benzer şeyleri söylediğinde tersledim. Onlar bilmiyorsa durmaları gereken yeterleri biz öğreteceğiz. Cidden kadınlar bunu neden yapıyor anlamıyorum

Canım ben Bayrampaşa ya gitmiştim kadın doğum için. Çocuk da aynı yerdeydi. İlgiliydi gittiğim doktor, çocuk nasıldır bilmiyorum tabi

Uyku süremiz ortalama 1saate düştü. Ağlama şekli değişti. En ufak bişeyde katılıp kalacak gibi ağlamaya başladı. Yenidoğan dönemine geri döndük sanki

Her kafadan mutlaka bir ses takılma. Hiç ememeyece bilirdi mama vermek kesinlikle kötü bişey değil anne bebek bağınıda engel olduğunu asla düşünmüyorum sonuçta bu bebekler bizim kokumuzu istiyor bizi kokumuzdan tanıyorlardı ilk zamanlarda bol bol kucağına alıp vakit geçirmek bu bağın fazlasıyla güçlenmesine sebep oluyor hiç üzülme canını sıktığına değmez canım

Hooops cabım senin bu regli gibi ağrıların geçti mi ben sanki her an olacak gibi geziyorum hala ortalarda şuam hatta regli ilk gün ağrısı var belimde karnımda ama bişey yok

Adı üstünde yenge

Uyku süremiz ortalama 1saate düştü. Ağlama şekli değişti. En ufak bişeyde katılıp kalacak gibi ağlamaya başladı. Yenidoğan dönemine geri döndük sanki
Benimki kaç gündür 10 dklık tavşan uykusundaydı. Bugün banyo sonrası kesintisiz 4 saat uyudu, arada emzirdim onda bile uyudu. Uyandırmasam daha da uyurdu, gece uykusu gibi dönemsel oluyor sanırım bu uyku gerilemeleri

Ay tek bizde oluyo saniyordum bu aralar atak haftasinami girdik bilmiyorum uyuyo agliyo uyaniyo agliyo oyleki uykusunda bile icerlenerek aglama haline giriyo banyo yaptirirkende agliyo alt degistirirkende surekli aglama modundayiz yildim ya

Ay tek bizde oluyo saniyordum bu aralar atak haftasinami girdik bilmiyorum uyuyo agliyo uyaniyo agliyo oyleki uykusunda bile icerlenerek aglama haline giriyo banyo yaptirirkende agliyo alt degistirirkende surekli aglama modundayiz yildim ya
Benim ki de bu ara odu patlıyor üstünü değiştirirken zibinini cikaricsm diyenasıl korkuyor şaşkınım böyle yapmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…