2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ayy eşimin halası aynı binadayız çocuklar kücük doğucak diye kuran adamış öyle söylemişti eşim annesine söylemiş galiba okutsun bak diye uyarmış muhtemelen yoksa o kadın yapmazdı hemen günahına girmeyim yinede
Neyse dün okuttular annem hiç mi bişey göndermediler dedi yok dedim şaşırdı o nasıl iş falan dedi sonuçta çocuklarım için okunuyo annesi emziriyo düşünmüyolar neyse eşim geç geldi aramışlar 7 gibi geç geliceğini söylemişler gelirken uğramış oraya hazırlamadık aa yapmışlar bende seni beklemeleri gerekmiyodu sepeti sal diyebilirlerdi dedim oda çok haklısın falan gidip söylücem şimdi dedi sabah işe gidicekti söyleme dedim söylücem dedi illa çok kalabalıktı unuttuk hazırlıyım şimdi demiş eşimde istemiyo artık demiş sana verelim işe götür demiş bende istemiyorum demiş haklı ama unuttuk yapmışlar
saçma ama biz babam için her sene okutuyoruz gelemeyen komşuların tabaklarını bile dağıtıyoruz tuaf geldi bişey beklediğimden değilde
neyse kocam savundu beni aslan kocam diyip duruyorum

Siz gitmediniz mi ..belkide ondandır
Tabak mi gondermediker ben anliyamadim

Ne güzel ya ben hala uyutma derdindeyim

Ay inşallah o günleri göreceğiz benimki pek yanaşmıyor. Foto eklicemO kadar gıcık bir köpek oldu ki anlatamam her fırsatta bebeğini yatağına yatıyor
Bizde de 10 yaşındaki yaptı onu 2 kere. Hala ısrarla bizim yatakta yatmak istiyor. İkna çabalarımız sürüyor. Bizim yatakta yayınva gece Defne ciyaklayınca evden kaçıyor susunca dönüyor

Bizde de 10 yaşındaki yaptı onu 2 kere. Hala ısrarla bizim yatakta yatmak istiyor. İkna çabalarımız sürüyor. Bizim yatakta yayınva gece Defne ciyaklayınca evden kaçıyor susunca dönüyor
Benimkinin kulakları duymuyor artık yaşlandığı için bu sebeple iyice gıcık oldu.

Kızlar bazı insanlar kayınvalidesinden ne güzel destek alıyor ya ben ikidir arıyorum cocuk bakması için değil bu arada gel kal hep beraber oluruz yeriz içeriz vs diye gelmiyo galiba cocuğa iki bakcak diye zor geliyor

Ayçe senim kocanın tavırlarına çok beğeniyorum maşallah, Allah bozmasın. Diğerleri hadsiz zaten. Bence gelinlerin en büyük sınavı kendi ailelerinden tamamen farklı kültürde olan ailelere gelin olmaları. Neyse en azından adağı yerine getirmişler, onlara afiyet olsun

Amin canım evet haklıya haklı diyen biri ben haksız olsam haksızsın der mutlaka bazende çakışıyoruz tabi aynı binaya tanışırken şartlarım vardı çok şükür pişman etmedi şimdi ayın 2 sinde annesi gidicek epeydirde görmüyor çocukları kahveye çağırıcam yarın görsün gitmeden oda kocam için ne yapıyım normalde başka biri futbol takımımı kurucaksınız lafına yüzüne bakmaz
Evet çok şükür yerine getirdi o değil annemi bile çağırmadılar insan gelemiceğini bilse bile davet eder 1 sokak var konu komşular aynı adı ben onların çocuklarına kuran okuttum olucak

Evet süte geçiyor ama ben pratikte bebeği o kadar etkilediğini düşünmüyorum. Genelde bir fincan(büyük) kesin içiyorum belki 2 ama benimkinin uyku düzeni genelde aynı.
Ay sana bunu yazarken benim çocuk gitti yine diğer çocuğumu uyandırdı
Havlamasına kızdığımızı bildiği için gidip tırnaklarını parkeye sürtüyor kaşınıyormuş gibi yapıyor ama bunu sadece bebek uyurken yatak odasında yapıyor

8 hafta atak haftasına girmiş bulunmaktayız gazamız mübarek olsun ve meme reddi yapıyor emmek istemiyor az emip çıkarıyor hemen emzik vermemle alakalı olabilir mi? Yoksa atak haftasından kaynaklı mı? Artık level level ilerliyoruz emzik verdim rahata erdim dedim meme istemiyor oturup nerelere ağlayayım acaba

Sana bir kötü bir iyi bir de daha kötü haberim var. Kötü haberim 8. Hafta atağında değilsiniz çünkü 40 hafta üzerinden hesaplanıyor iyi haberim büyük ihtimalle 5. Hafta atağındasınız. Daha kötü haberim ise 5. Hafta atağına atak bile demiyorlar

Meme reddi yapması moralimi bozdu ya. Emzik verdik diye mi acaba oldu. Az emip bırakıyor öyle yapmazdı. İnşallah gazı vardır da gazı olduğu için yapıyordur öyle diye dua ediyorum. Ama şu an babasının kucağına etrafı geziyor her yeri inceliyor. Atak haftasında keşif dönemi başladığı için de emmek istemezmiş. Umarım geçicidir ve emer

Emer emer annesi. Genelde meme reddi için 4. Ay diyorlar daha vaktimiz var

"Anne yeter çıkar şu eldivenlerimi" diyor bence içten içe. Bırak dokunsun biryerlere.. Keşfetsin,tutsun..
Hemen hemen aynısını diyecektim.
yagmurcicegii her gün tırnaklarını törpüle ama açık bırakmalısın bence çocuğun ellerini
Ben nerdeyse hiç takmadım yüzünü çizdiğini de çok oldu ama keşfetsin dokunsun istiyorum hep

Olabilir ben de mama ile besliyorum çocuğumu. Evolvio gaz yaptı. Başka markaya geçtik. Bir kere o arada evolvio verdim -adıni doğru mu yazdım emin değilim- o gece gazdan krize girdi çocuğum. Yani bir seferlik bile çok etkiledi.
7 8 gün çok fazla. Doktorlar 3 4 güne normal diyor. Zeytinyağına batirdiginiz kulak çubuğunu biraz poposunu içine sürdürün o gün içinde kakasını yapacaktır. Ben öyle yapıyorum kendi yapamadığı zaman. Faydası oluyor çok rahatlıyor. Bir de kabızlığıni doktora danışın dilerseniz biz doktor takibinde ve önerisi ile mama kullanıyoruz, çocuğumun durumuna göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…