Siz gitmediniz mi ..belkide ondandırAyy eşimin halası aynı binadayız çocuklar kücük doğucak diye kuran adamış öyle söylemişti eşim annesine söylemiş galiba okutsun bak diye uyarmış muhtemelen yoksa o kadın yapmazdı hemen günahına girmeyim yinede
Neyse dün okuttular annem hiç mi bişey göndermediler dedi yok dedim şaşırdı o nasıl iş falan dedi sonuçta çocuklarım için okunuyo annesi emziriyo düşünmüyolarneyse eşim geç geldi aramışlar 7 gibi geç geliceğini söylemişler gelirken uğramış oraya hazırlamadık aa yapmışlar bende seni beklemeleri gerekmiyodu sepeti sal diyebilirlerdi dedim oda çok haklısın falan gidip söylücem şimdi dedi sabah işe gidicekti söyleme dedim söylücem dedi illa çok kalabalıktı unuttuk hazırlıyım şimdi demiş eşimde istemiyo artık demiş sana verelim işe götür demiş bende istemiyorum demiş haklı ama unuttuk yapmışlar
saçma ama biz babam için her sene okutuyoruz gelemeyen komşuların tabaklarını bile dağıtıyoruz tuaf geldi bişey beklediğimden değilde
neyse kocam savundu beni aslan kocam diyip duruyorum
Ne güzel ya ben hala uyutma derdindeyimİlkonce bir öpücük kondur bir tane daha
Ben enerji olsun diye öyle yapıyorum kokluyorum.Beynime pozitif sinirler iletilsin diye.. diyormuşum
Benimki uykuya biraz düşkün ilk başlarda gece uyaniryordu şimdi emip hemen uyku modunda
Bizde de 10 yaşındaki yaptı onu 2 kere. Hala ısrarla bizim yatakta yatmak istiyor. İkna çabalarımız sürüyor. Bizim yatakta yayınva gece Defne ciyaklayınca evden kaçıyorAy inşallah o günleri göreceğizbenimki pek yanaşmıyor. Foto eklicem O kadar gıcık bir köpek oldu ki anlatamam her fırsatta bebeğini yatağına yatıyor
Gitmiceğimi biliyolar 3 çocukla nasıl inicem o kalabalığa evime misafir almazkenSiz gitmediniz mi ..belkide ondandır
Tabak mi gondermediker ben anliyamadim
Kesinlikle öyleymişBen nytayim.grip asisini evde 1. Sinifa giden oglum oldugu icin dogar dogmaz yaptilar. Gercekten de iyi oldu.hastaliga aciklat ve kis donemine denk heldikleri icin grip asisi sart bence.
Benimkinin kulakları duymuyor artık yaşlandığı için bu sebeple iyice gıcık oldu.Bizde de 10 yaşındaki yaptı onu 2 kere. Hala ısrarla bizim yatakta yatmak istiyor. İkna çabalarımız sürüyor. Bizim yatakta yayınva gece Defne ciyaklayınca evden kaçıyorsusunca dönüyor
Ayçe senim kocanın tavırlarına çok beğeniyorum maşallah, Allah bozmasın. Diğerleri hadsiz zaten. Bence gelinlerin en büyük sınavı kendi ailelerinden tamamen farklı kültürde olan ailelere gelin olmaları. Neyse en azından adağı yerine getirmişler, onlara afiyet olsunAyy eşimin halası aynı binadayız çocuklar kücük doğucak diye kuran adamış öyle söylemişti eşim annesine söylemiş galiba okutsun bak diye uyarmış muhtemelen yoksa o kadın yapmazdı hemen günahına girmeyim yinede
Neyse dün okuttular annem hiç mi bişey göndermediler dedi yok dedim şaşırdı o nasıl iş falan dedi sonuçta çocuklarım için okunuyo annesi emziriyo düşünmüyolarneyse eşim geç geldi aramışlar 7 gibi geç geliceğini söylemişler gelirken uğramış oraya hazırlamadık aa yapmışlar bende seni beklemeleri gerekmiyodu sepeti sal diyebilirlerdi dedim oda çok haklısın falan gidip söylücem şimdi dedi sabah işe gidicekti söyleme dedim söylücem dedi illa çok kalabalıktı unuttuk hazırlıyım şimdi demiş eşimde istemiyo artık demiş sana verelim işe götür demiş bende istemiyorum demiş haklı ama unuttuk yapmışlar
saçma ama biz babam için her sene okutuyoruz gelemeyen komşuların tabaklarını bile dağıtıyoruz tuaf geldi bişey beklediğimden değilde
neyse kocam savundu beni aslan kocam diyip duruyorum
Amin canım evet haklıya haklı diyen biri ben haksız olsam haksızsın der mutlaka bazende çakışıyoruz tabiAyçe senim kocanın tavırlarına çok beğeniyorum maşallah, Allah bozmasın. Diğerleri hadsiz zaten. Bence gelinlerin en büyük sınavı kendi ailelerinden tamamen farklı kültürde olan ailelere gelin olmaları. Neyse en azından adağı yerine getirmişler, onlara afiyet olsun
Evet süte geçiyor ama ben pratikte bebeği o kadar etkilediğini düşünmüyorum. Genelde bir fincan(büyük) kesin içiyorum belki 2 ama benimkinin uyku düzeni genelde aynı.Kızlar ben bugün bir halt ettimyarınlar yokmuş gibi kahve içtim. Teoride tabii ki biliyorum kafeinin süte geçtiğini, normalde de çok kahve tüketirim ama gebelik ve emzirme sürecinde (sezaryen sonrası ilk birkaç gün dışında) ilk kez bu kadar tam kafeinli kahve içtim (normalde az kafeinli içiyorum, sorun olmuyordu) dedim aman ne olacak kırk yılın başı… demez olaydım. ay acaba ondan mı uyumuyor yavrum? Uykusu gelsin diye çaresizce emiyor, emdikçe de gözler faltaşı gibi açılıyor Aynı hataya düşen oldu mu hiç? Ay çok kötü hissettim kendimi, kahve makinesini geceden hazırlıyorum ben, şimdi hazırlarken aydım. Neyse kafeinli kafeinsiz harman yaptım tabii bu kez pratikte aynı şeyi deneyimleyen oldu mu hiç?
Sana bir kötü bir iyi bir de daha kötü haberim var. Kötü haberim 8. Hafta atağında değilsiniz çünkü 40 hafta üzerinden hesaplanıyor8 hafta atak haftasına girmiş bulunmaktayız gazamız mübarek olsunve meme reddi yapıyor emmek istemiyor az emip çıkarıyor hemen emzik vermemle alakalı olabilir mi? Yoksa atak haftasından kaynaklı mı? Artık level level ilerliyoruz emzik verdim rahata erdim dedim meme istemiyor oturup nerelere ağlayayım acaba
Meme reddi yapması moralimi bozdu ya. Emzik verdik diye mi acaba oldu. Az emip bırakıyor öyle yapmazdı. İnşallah gazı vardır da gazı olduğu için yapıyordur öyle diye dua ediyorum. Ama şu an babasının kucağına etrafı geziyor her yeri inceliyor. Atak haftasında keşif dönemi başladığı için de emmek istemezmiş. Umarım geçicidir ve emerSana bir kötü bir iyi bir de daha kötü haberim var. Kötü haberim 8. Hafta atağında değilsiniz çünkü 40 hafta üzerinden hesaplanıyoriyi haberim büyük ihtimalle 5. Hafta atağındasınız. Daha kötü haberim ise 5. Hafta atağına atak bile demiyorlar
Emer emer annesi. Genelde meme reddi için 4. Ay diyorlar daha vaktimiz varMeme reddi yapması moralimi bozdu ya. Emzik verdik diye mi acaba oldu. Az emip bırakıyor öyle yapmazdı. İnşallah gazı vardır da gazı olduğu için yapıyordur öyle diye dua ediyorum. Ama şu an babasının kucağına etrafı geziyor her yeri inceliyor. Atak haftasında keşif dönemi başladığı için de emmek istemezmiş. Umarım geçicidir ve emer
"Anne yeter çıkar şu eldivenlerimi" diyor bence içten içe. Bırak dokunsun biryerlere.. Keşfetsin,tutsun..Böyle mayısık duruyor ama uyumuyor. Uykusu mu yok ben sallıyorum diye mi böyle nedir ben anlamadım ya
Hemen hemen aynısını diyecektim."Anne yeter çıkar şu eldivenlerimi" diyor bence içten içe. Bırak dokunsun biryerlere.. Keşfetsin,tutsun..
Olabilir ben de mama ile besliyorum çocuğumu. Evolvio gaz yaptı. Başka markaya geçtik. Bir kere o arada evolvio verdim -adıni doğru mu yazdım emin değilim- o gece gazdan krize girdi çocuğum. Yani bir seferlik bile çok etkiledi.Kızlar mama konuşulmuş tam da mamayla ilgili soru soracaktım.Benim kızım da çok gazlı. Devamlı huzursuz ve kucakta. Sancıdan uyuyamıyor.O kadar çok gaz çıkarıyor ki kendi bedeninin hacminden daha fazladır eminim. Ama gazı çıkarken bile feryat ediyor. Ayrıca 7 8 günde bir kaka yapıyor.Çok fazla ıkınıyor ama yapamıyor hatta bugün artık fitil yapmak zorunda kaldım.
Gelelim mamaya. Hipp combiotik mamanın kabızlık ve gaz yaptığını yazmışsınız.Ben sadece gece bir öğününde 60 cc mama veriyorum. Onun da bazı zamanlar ya yarısını içiyor ya da hiç içmiyor.Sizce bu kadar az miktarda verilen mamanın kabızlık ve gaz üzerinde etkisi var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?