2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kanguru konuşulmuş bende 15 gündür kullanıyorum. Baby borooshtu sanırım markası. Trendyolda var aşırı güzel ve memnunum. Almak isteyenler düşünenler varsa tavsiye ederim. Yazın çook daha işime yarayacağını düşünüyorum

Ben törpülemiyorum hiç. Almadım daha doğrusu. Kesiyorum arada. Ne bere, ne eldiven taktırmayı kesinlikle. Küvözde de takmamışlar. Öyle alıştı. Nadiren çiziyor bir yerini. Daha çok meme mıncıklamada kullanıyor tırnakları

Ben çocuğumu sadece mamayla besliyorum ben ne yapayım çocuğum bana yabancı mı şimdi gayet iyi bir ilişkimiz var beni tanıyor gülücük atıyor bende sakinlesiyor. Mama verirken de meme verir gibi veriyorum gaz çıkarması uyutmasi hep kucağımda. Bazı kadınlar çok biliyor

Ben geçen oğlumun kuzenine gel sev dedim ilk kez görüyordu 14 yaşında ve direk şöyle dedi gribim yenge yaklaştırma çok sevmek istiyorum ama hastayım iyileşince alırım artık yani 14 yaşındaki çocuklar daha yetişkin oluyor çevremdeki gripli yetişkinler bile ver kucağımıza diyor vermesen de aman görmemişin çocuğu olmuş der gibi triplere giriyorlar

Ben de mama ile büyüyen biriyim. Annem şu hayattaki bağımın en güçlü olduğu insan. Ben zaten böyle düşünmüyorum ama insanların düşünmeden kurduğu tek cümle bazen tüm moralini bozuyor insanın. Evlatlarımız her şeyimiz biz onlar için en iyisiyiz ve muhteşem anneleriz

Yaa senin kız be güzel uyuyor anakucağında bide benimkine bak cin hahahha Eki Görüntüle 3361023
Minik kuşuum grubun ilk göz ağrısı
O fotoğraf yine biraz eski, şimdi Pera da uyumuyor ama üzerinde takılmayı seviyor baya
LadybirdDA bak nuna anakucağı ve aparatı böyle sormuştun benimkide nuna baya seviyorlar

Aşılardan nefret ettim yavrum resmen çığlık atarak korkarak uyanıyo. uyutmak için dün gece 1 saat kucağımda tuttum kucağımda bile sıçrayıp bağırdı İnşallah bir daha ki aşılarda böyle olmaz ya çok üzülüyorum o böyle oldukça. Ateşide çıktı yine dün gece ilaç verdim. Bütün düzenimizi değiştirdi aşılar

İnşallah benim kızda alışır ya bunda vakit geçirse iş güç yaparım ama yok 5 dk durup ağlamaya başlıyor kurtlu ya ahahahha

Teşekkürler yorum için canım. Benim bebeğim dediğim gibi sadece bir defa mama alıyor o da ya 30 ya 60. Bazı günler içmiyor bile. O yüzden mama mı acaba diye çok düşünüyorum.Hastane de yattığı süre boyunca 4 doktor gördü 4 ü de 10 güne kadar yapmaması normal dedi hatta artık ben çocuk dayanamıyor çok ıkınıyor lütfen müdahale edin dediğimde zoraki poposunu uyardılar ama yine yapmadı en sonunda ben fitille yaptırdım. Mamanın içine bile zeytinyağı koyuyorum iki güne bir zeytinyağıyla poposunu uyarıyorum ama yine yapmıyor öyle kolayca. Geçtiğimiz pazartesi de doktora götürüp sordum zamanla düzelir dedi yine müdahalede bulunmadı.Bu Salı başka bir doktora (5.doktor) götüreceğim bakalım o ne diyecek.

Kızlar şükür emzirmeye başladım ilk silikon uç ile tutuyor memeyi sonra çıkartıyorum göğüs ucunu tutuyor ama ne zaman doyuyor kestiremiyorum pek inşallah alışacağız
Ahhhh çok sevindim çoook hep diyordum sana emindim bunun olacağına

Canım ilk bebekte bir kere benimde başıma geldi nerdeyse 10 gün yapmadı bende fitille yaptırdım bir fitili yarıya bölmüştüm ama 3 aylık filandı sanırım çünkü. O an yaptı hemde kaç kez peş peşe. Sonra bir kere daha aynı öyle oldu 4 gün yapmamıştı sanırım çok huysuzdu yine fitil denedim tam yapamadım da aşırı huzursuz oldu fitil de rahatsız etti çok zor yapmıştı. Doktorlar dediğin gibi normal diyor on güne kadar

Burada ne güzel emzirmenizden, uzun süre memede durmasından bahsediyorsunuz. Ben birkaç kez emzirdim doğduğundan beri. Sonra sanırım stres, yorgunluk ve sağım yapmamaktan kesildi. Aradan zaman da geçti. Şimdi tekrar sütüm gelsin diye uğraşıyorum. İmrenerek okuyorum yazdıklarınızı. İnşallah benim de bir gün sütüm gelir de burada paylaşırım memede çok oyalaniyor diye

Darısı başıma inşallah çok sevindim zamanla tamamen bırakır
Sende benim gibi denemeye devam et canım, ilk başlarda katılarak ağlıyordu o ağladıkça bende ağlıyordum ama alıştı sonunda gerçekten çok zor bi süreç inşallah bian önce senin minikte alışır denemekten vazgeçme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…