2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Hiç üzülme canım benim bende kuvözdeyken emzirebildim sadece 2 aydır evde hiç emmedi her seferinde sağıp veriyordum, sağdığım süt yetmeyince memeyi denemeye başladım emdikçe süt gelir diye.. gögüsün boşta olsa mutlaka 3 saatte bir göğüsünü uyarmayı dene inşallah gelecek

Bende şimdi gruba bunu soracaktım evet emzirirken 10 güne kadar normal ama arada mama veriyorum o zaman kaç güne kadar normal oğlum pazartesi günü akşam 7 de ishal gibi çok fazla kaka yaptı daha sonra üstünden bugün ile tam 5 gün geçti fitil atmıştım dün yapmadı yinede şimdi çok ağladığı için gaz masajı yaptım birazda poposunu uyardım şükür yaptı ama kakası çok değişikti ishal gibi ama çok sulu değil normal kakası gibi de değil hiç normal gelmedi bana yaa içime şüphe düştü neden böyle olur ki

Mamayla kaç gün normal hiç bilmiyorum canım ben vermedim hiç. Bende fitille yaptırdığımda peş peşe daha kıvamlı kabız değil ama daha yoğun kaka yapmıştı diye hatırlıyorum. Bence normaldir kaç gün bekledi sonuçta için rahat olsun

Bazı günler benim kızım gündüzleri çok güzel uyuyor bazı günler bölük bölük toplamda yarım saat zor uyuyor. Ben her gün aynı sabahları filtre kahve akşam üstü de keyfim yerindeyse türk kahvesi içiyorum. Doğduğundan beri böyle ama bence uyuyacağı varsa her türlü uyurdu. Bugün uyumayacağı bir gündeymiş

Kızlar bi beslenme düzenimiz olmadığı için canım sıkılıyor biraz, her günümüz farklı bir gün tamamen memede geçirmek istiyor, bir gün on dakika emip uyuyor uyanıyor 10 dakika sonra bir daha, siz beslenme konusunda bir ritim oluşturdunuz mu, oluşturduysanız nasıl yaptınız, ya da benim bu durumum normal mi

Aaa evet fitilden ötürü olabilir çünkü o diğer ishal gibi olan kakası da normal değildi o zaman da aşı için fitil vermiştim aklıma sen diyince geldi

Bugün bir akraba da aaa sütün yaramıyor herhalde yağlı değil zayıf dedi 7 aylık torunuyla kıyasladı sanırım yoo gayet iyi dedim 2 aylık bebek sonuçta valla normalde takmıyorum bu tipleri duymuyorum hatta ama yinede insan ayy sütüm yetmiyor mu yaramıyor mu kafasına giriyor ister istemez konu süt olunca böyle söylentiler yetersizlik hissi oluşturuyor birileriyle çatışıp kavga etmeden atlatsaydık şu emzirme sürecini

Canım sen sanki 2 kere veriyordun mama eğer öyleyse çook normal. Cıvık kaka olması lazımmış zaten uzun aradan sonra yapıyorsa.

17günlük küvöz hikayesinden sonra benimde çok azdı. Sağıp götürmeye çalışıyordum ama iki memeden belki 20 cc bile çıkmıyordu başlarda. Hiç ümidim yoktu artacağına dair. Ha şimdi nasıl dersen var mı var. 10 15 dk emiyor her memeyi. Ama sürekli, her öğün memede değil. Resmen çerez niyetine, emzik niyetine istiyor. Hiç üzülme, devam et sağmaya. bestlak damla ve seversen dereotu, bol su ve çorbalar bana iyi geldi. Allah gönlüne göre versin inşallah

Sizleri okuyunca insanlardan izole bir hayatım olması iyi bişeymiş gibi geliyor ne komşu, ne akraba, ne kaynana

Bana da aynısını yaptılar. Çok emiyor diye sütün az dediler, kıyafetlerim ıslanmıyor diye az dediler, ben de sütüm yetmiyor kaygısıyla istemese de zorla emzirdim. Şu anda meme bağımlısı oldu. 20 günde 1300 Gr almış. Milletin ne dediğine çok bakmamak lazım ama insan ister istemez etkileniyor

Ay aman bırak, onlar yaptığıyla utansın. Zaten kolu komşu ayıplamıştır, bebeğin mevlüdünde anneanne vs olmayınca

Ben artık çorapları da çıkardım. Nedeyse tüm gün takmadığım oluyor. havalar da güzel ya, zıbınla falan tutuyorum bayılıyor

Bir kere değil açıkçası başından beri gitgide kötüleşme oldu. Özellikle birinci ayından sonra çok çok kötü hale geldi. Başlarda 4 5 günde birdi şimdi 7 8 günü buluyor ve müdahalesiz yapamıyor. Çocuk o kadar gazlı o kadar rahatsız ki gözünü kırpmıyor hep ağlıyor şu an bunu yazarken bile kucağımda durmuyor hiç. Daha önce ultrasonla da bakıldı gazdan birşey görünmüyor dediler. Benim bebeğin karın çevreli iki hafta geriydi acaba o yüzden mi böyle bilmiyorum

Benimde 2 gun once oyle bi durum yasadik meme istemedi biberonla mama veriyorum diye dusundum ama soyle bisey buldum biberonla mamayi iki emdirip cikarip agzina memeyi dayiyorum biraz emiyo birakiyo yine mamayi iki verip memeyi tutturuyorum oyle oyle emismeye calisiyoruz arada vuruyo kavga dovus kan ter falan ama olsun

Ah kıyamam ya hiç bilmiyorum ki bizde 2 kere öyle olmuştu inşallah geçer en kısa zamanda çok zor gaz olayı benim bu bebeğimde nerdeyse hiç gaz problemi yok sürekli kaka yapıyor

Sen probiyotik beslensen. Kefir olur, probiyotik yoğurt olur. Yararı olur bence bebeğede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…