- 11 Ekim 2020
- 558
- 583
- 53
- 32
Valla benimde bi duzenim yok uyku suresi farkli oldugu icin acikma sureside her seferinde bi saati tutmuyo 4 aya kadar bi duzen kurmayi dusunmuyorum o yuzden ne zaman isterse emzirip ardindan mama veriyorum ben yetmedigini dusundugum icin 2 saat bazen 3 saat acikmiyor bazen sadece meme emip uyuyor yarim saat sonra acikip kalkiyor mama veriyorum 3 saat oyalaniyor gece zaten ayri bi kaostayiz ne zaman emdi ne zaman mama verdim ne zaman uyudu hep bi karmasadayizKızlar bi beslenme düzenimiz olmadığı için canım sıkılıyor biraz, her günümüz farklı bir gün tamamen memede geçirmek istiyor, bir gün on dakika emip uyuyor uyanıyor 10 dakika sonra bir daha, siz beslenme konusunda bir ritim oluşturdunuz mu, oluşturduysanız nasıl yaptınız, ya da benim bu durumum normal mi
Onu da yapıyorum ama hala aynı. İnşallah alerjik falan değildirSen probiyotik beslensen. Kefir olur, probiyotik yoğurt olur. Yararı olur bence bebeğede
Maşallah inşallah hiç olmasın.Aslında çocuk sakin huzurlu bir çocuk ama gaz hiç bitmeyince sürekli ağlama modunda. Salı doktora gideceğim inş bir çözüm bulur alerji olmasın daAh kıyamam ya hiç bilmiyorum ki bizde 2 kere öyle olmuştuinşallah geçer en kısa zamanda çok zor gaz olayı benim bu bebeğimde nerdeyse hiç gaz problemi yok sürekli kaka yapıyor
Canım benim bebekte de gaz sorunu çok vardı normalde kakasını yapabilen bir çocuk ama ona rağmen doktorumuz bize bağırsak düzenleyici tribudat diye bir şurup yazdı bir gündür kullanıyorum ve iyileşme gözlemledim açıkçası yoksa benimki de sürekli gazdan inleyerek uyuyorduBir kere değil açıkçası başından beri gitgide kötüleşme oldu. Özellikle birinci ayından sonra çok çok kötü hale geldi. Başlarda 4 5 günde birdi şimdi 7 8 günü buluyor ve müdahalesiz yapamıyor. Çocuk o kadar gazlı o kadar rahatsız ki gözünü kırpmıyor hep ağlıyor şu an bunu yazarken bile kucağımda durmuyor hiç. Daha önce ultrasonla da bakıldı gazdan birşey görünmüyor dediler. Benim bebeğin karın çevreli iki hafta geriydi acaba o yüzden mi böyle bilmiyorum
Bizde de kara düzen gidiyor. Bazen 3 saat bazen 2.. Bazı geceler nadiren 5 6 saati buluyor. Ama ben defter tutıyorum. Yoksa ne yedi, ne içti, hangi ilaç, kakası, burnu vs tutamam aklımda. Uykusuz o kadar çalışamıyor bu kafaValla benimde bi duzenim yok uyku suresi farkli oldugu icin acikma sureside her seferinde bi saati tutmuyo 4 aya kadar bi duzen kurmayi dusunmuyorum o yuzden ne zaman isterse emzirip ardindan mama veriyorum ben yetmedigini dusundugum icin 2 saat bazen 3 saat acikmiyor bazen sadece meme emip uyuyor yarim saat sonra acikip kalkiyor mama veriyorum 3 saat oyalaniyor gece zaten ayri bi kaostayiz ne zaman emdi ne zaman mama verdim ne zaman uyudu hep bi karmasadayiz
Canım benim bebekte de gaz sorunu çok vardı normalde kakasını yapabilen bir çocuk ama ona rağmen doktorumuz bize bağırsak düzenleyici tribudat diye bir şurup yazdı bir gündür kullanıyorum ve iyileşme gözlemledim açıkçası yoksa benimki de sürekli gazdan inleyerek uyuyordu
evvetAy ben o kadarını yapamadımbildiğin çıplak mı yani ayakları
İstanbulNerede yaşıyorsunayrı dünyaların insanı mıyız yoksa burada kış daha yeni başladı da
Diline bak canım beyazlık varmiMeme reddi yapması moralimi bozdu ya. Emzik verdik diye mi acaba oldu. Az emip bırakıyor öyle yapmazdı. İnşallah gazı vardır da gazı olduğu için yapıyordur öyle diye dua ediyorum. Ama şu an babasının kucağına etrafı geziyor her yeri inceliyor. Atak haftasında keşif dönemi başladığı için de emmek istemezmiş. Umarım geçicidir ve emer
Evet 60 sabah 60 akşam gerçi bir iki gündür vermiyordum ama aslında tuhafsıma giden hep pütürlü olurdu kakası hiç pütürlü değil ilginç geldi o yüzden ama içim rahatladı normalmişCanım sen sanki 2 kere veriyordun mama eğer öyleyse çook normal. Cıvık kaka olması lazımmış zaten uzun aradan sonra yapıyorsa.
Bence alerji değildirMaşallah inşallah hiç olmasın.Aslında çocuk sakin huzurlu bir çocuk ama gaz hiç bitmeyince sürekli ağlama modunda. Salı doktora gideceğim inş bir çözüm bulur alerji olmasın da
Benim de 10 gün yoğun bakımda kaldı. O zamanlar sagarken dediğin gibi geliyordu sonra kesildi. Damlayı kullanıyorum, hoşaf içiyorum, takviye aldım şimdi onu kullanıyorum. Dereotu da tüketiyorum bunların hepsini çok düzenli yapamasam da çabalıyorum. Ama sagma işi oglumdan oturu düzenli olamıyor. Çok ilgi istiyor. Fırsat17günlük küvöz hikayesinden sonra benimde çok azdı. Sağıp götürmeye çalışıyordum ama iki memeden belki 20 cc bile çıkmıyordu başlarda. Hiç ümidim yoktu artacağına dair. Ha şimdi nasıl dersen var mı var. 10 15 dk emiyor her memeyi. Ama sürekli, her öğün memede değil. Resmen çerez niyetine, emzik niyetine istiyor. Hiç üzülme, devam et sağmaya. bestlak damla ve seversen dereotu, bol su ve çorbalar bana iyi geldi. Allah gönlüne göre versin inşallah
Merhaba bende ayni hipo combotic kullandim gerçekten aşırı gaz yapti durmadan gaz çıkartıyor ama rahatlıyamıyordu bir türlü geceleri sadece 1 veya 2 kere veriyordum sabahları aşırı ıkınarak uyanıyordu 3 günde bir kaka yapıyordu zorlanarak hippi bırakıp sma comfort mamaya gectık gaz sancıları azaldı baya ıkınarak uyanmalarda azaldı ama yeni geçtim kaka durumunu daha çözebilmiş değilimTeşekkürler yorum için canım. Benim bebeğim dediğim gibi sadece bir defa mama alıyor o da ya 30 ya 60. Bazı günler içmiyor bile. O yüzden mama mı acaba diye çok düşünüyorum.Hastane de yattığı süre boyunca 4 doktor gördü 4 ü de 10 güne kadar yapmaması normal dedi hatta artık ben çocuk dayanamıyor çok ıkınıyor lütfen müdahale edin dediğimde zoraki poposunu uyardılar ama yine yapmadı en sonunda ben fitille yaptırdım. Mamanın içine bile zeytinyağı koyuyorum iki güne bir zeytinyağıyla poposunu uyarıyorum ama yine yapmıyor öyle kolayca. Geçtiğimiz pazartesi de doktora götürüp sordum zamanla düzelir dedi yine müdahalede bulunmadı.Bu Salı başka bir doktora (5.doktor) götüreceğim bakalım o ne diyecek.
Tam bebek mevlüdü değilmiş ama yüzüme karşı siz küçük doğarlar dediniz ben korktum kuran adadım dediAy aman bırak, onlar yaptığıyla utansın. Zaten kolu komşu ayıplamıştır, bebeğin mevlüdünde anneanne vs olmayınca
Bugün vermeyip bir gözlemleyeceğim. Bakalım yarın nasıl olacakMerhaba bende ayni hipo combotic kullandim gerçekten aşırı gaz yapti durmadan gaz çıkartıyor ama rahatlıyamıyordu bir türlü geceleri sadece 1 veya 2 kere veriyordum sabahları aşırı ıkınarak uyanıyordu 3 günde bir kaka yapıyordu zorlanarak hippi bırakıp sma comfort mamaya gectık gaz sancıları azaldı baya ıkınarak uyanmalarda azaldı ama yeni geçtim kaka durumunu daha çözebilmiş değilim
Yaa her bebiş farklı hipp ilk oğluma çok iyi gelmişti gaz sorunu hiç yaşamadım ama bu oğlumda aşırı derecede gaz yaptı bıraktığımızdan beri uykusu bile düzene girdi Sma geçtim bugün iki kez içti sevdi gazınıda çıkarttı bakalım ilerleyen zamanda nasıl olacak bu arada ilk oğlum Sma hiç içmemişti her bebiş farklı denemekten zarar çıkmaz sende değiştir istersenHipp bizede gaz yapmaya başladı oğlum doymak bilmiyor tosuncuk olma yolunda gece 90 gündüz 60 veriyorum kızım 30 cc zor içiyor o daha çok beni emiyo ama çok çok gazlı
Büyük kızımda bi çok mama denedim bebelac gold iyi gelmişti bebelac mı denesem sma bilemedim
Benim de 10 gün yoğun bakımda kaldı. O zamanlar sagarken dediğin gibi geliyordu sonra kesildi. Damlayı kullanıyorum, hoşaf içiyorum, takviye aldım şimdi onu kullanıyorum. Dereotu da tüketiyorum bunların hepsini çok düzenli yapamasam da çabalıyorum. Ama sagma işi oglumdan oturu düzenli olamıyor. Çok ilgi istiyor. Fırsat
buldukça deniyorum. Teşekkür ederim cevabın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?