2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
1de uyandı 3e doğru sızdı artık. 5buçukta uyandı. Memeydi, mamaydı derken hala kıpır kıpır bu.. Hiç mayışmaya niyeti yok. Uyku gözümden akıyor. Belim boynum omzum fena

1de uyandı 3e doğru sızdı artık. 5buçukta uyandı. Memeydi, mamaydı derken hala kıpır kıpır bu.. Hiç mayışmaya niyeti yok. Uyku gözümden akıyor. Belim boynum omzum fena
Bizde emme alt değiştirme agulama senasindan sonra sallama rituelimize geçtik..
Bizim yavruyuda hasta ettik sanırım çok üzgünüm dışarı lık lık çıkarsak böyle olur
Üstüne titriyorum resmen kusacak mi ogurecek mi ateşi varmı diye..

Evet canım ben 2. Adetimi oluyorum yine aynı şekilde başladı. Geçen ay doktorum adet olmuşsun demişti. Eğer kırmızı rengine dönmüşse adet olmuşsundur sende. Hamilelik öncesi gibi yoğun bir kanama gelmiyor

Üşütme sonucu kokulu kaka biraz sıvı
Avuç kadar kusma girişimleri
Uyumada huzursuzluklar
Geçmiş olsun.. Kokulu kakayı bilemiyorum. Normal kaka kokusundan farkı ne? Ama diğer ikisi hep var bizde. Atlatır kolayca inşallah. Uyusun uyansın bi

Geçmiş olsun.. Kokulu kakayı bilemiyorum. Normal kaka kokusundan farkı ne? Ama diğer ikisi hep var bizde. Atlatır kolayca inşallah. Uyusun uyansın bi
Azcık kusma ile huzursuzluk her bebekte olan şeyler zaten. Tek başına üşütme belirtisi değil ki

Yoğun kam bende de gelmiyor. O yüzden emin de olamadım. Herhalde ben de oldum, oysaki ben aylarca yine olmam zannediyordum

Dün annemle kayınvalidem bizde kaldı. Benim misafirin yatabileceği bir yatağım yok oturma odasına iki koltuğum var yani gelen olursa o koltuklarda yatıyor. Normalde bende tek basıma cocukla oturma odasına bi koltukta yatıyorum eşim yatak odasında yatıyor. Annemde geldiğinde bi koltukta o bi koltukta ben oluyorum kısacası. Şimdi kaynanamda yatılıya geldi ya eee benim mecburen yatak odasına gitmem lazım. Eşimde sabah işe gittiğinden bi de yatak odasında çocuğun yatabileceği bir şeyde yok onlar aldılar cocugu zaten mama yiyor. Sabaha kadar deliksiz uyudum. Mutluluğumu kimse sorgulamasın bugün.

Bende de annem vardı 6 saat deliksiz uyumuşum günler sonra

Kız masallah sana uykunun tadını cıkarmıssın hayatta yapamam heralde pimpirikliliğimden acaba naptılar diye

Kız masallah sana uykunun tadını cıkarmıssın hayatta yapamam heralde pimpirikliliğimden acaba naptılar diye
Tek kayınvalideme bende asla bırakamam ama anneme güvenirim doktorun dediği dışına çıkmaz mesela. Öyle bir şeyler tattırmaya çalışmaz garip huyları yoktur.

Kizlar acil bakarmisiniz mama almaya gitcem simdi sma otipromu sma comfortmu iyi? Hipp kullaniyordum bu aralar kabiz oldu bebegim asiri ikinip agliyor hemen tavsiye ederseniz denicem

Az kaldı az geceleri daha uzun uyuyacaklar bende sabırla bekliyorum hayır ben varken elli kere uyanan çocuğum annemin olduğu günler sadece acıktığı için uyanıyor. Annem sabah 6 da bana verdi mık mık mık hiç durmadı. Garezi bana bu çocuğun

Her şey iyi hoşta kaynanamın saçmasapan huyları beni kanser ediyor. Her seferinde diyorum ki bu kez sinirlenmicem yüzümü asmıcam yok olmuyor. Gaz masajı yapıyorum bebeğe sonra ayaklarını karnına doğru çekip bırakıyorum Allahım yaptırmamaya çalışıyor. Yok eecikleri birbirine giriyormuş yok onun canı neymiş ben napıyomuşum ona yapsam acısına dayanamazmış. Hani bebek beyaz gürültü sesinde duruyor ya benim geçen forumada atmıştım fisher pricenin oyuncağını aldım diye ses calıyor öyle oyuncak dediğimde. Bunu açıyorum bununla duruyor uyuyor diyorum hadi be olur mu öyle şey neymiş bunla uyumazmış. Her şeye bir karışma merakı. Elli kere zaten balkona cıkıp giriyor. Üzülüp cağırıyorum sonra çağırdığıma pişman oluyorum bütün sinir dengemi altüst ediyor kadın ya. Şimdi açtım o sesi uyudu cocuk hiçbir şey olmamış gibi bak o sesle uyuyor diyor ya sabır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…