- 7 Eylül 2023
- 1.946
- 3.359
- 53
Bu arada verem aşısı koldan oldu. Diğer ikisi 2 bacaktan2.ay aşımızı olduk. Eve dönüyoruz. Hadi hayırlısı..
Bira süt yapıyor gerçekten solgar da bira mayısındanYok kuzum olmaz tabiki. Bu arada yeşil kaka normal diyor internette:)
Ben bira içtim bira fena süt artırıyormuş onu görmüş oldum kızlar. Alınsın alkolsüz biralar
@Mubeiz kuzum bi dene istersen
Bu arada verem aşısı koldan oldu. Diğer ikisi 2 bacaktanbir tanesi ağızdan damla diye okumuştum sanki.
Bira süt yapıyor gerçekten solgar da bira mayısındankızımda prof olmuştum neler yedim içtim araştırdım ama beni emmediği için etkisini görememiştim mart aylarıydı boza bulamamıştım içimde kalmıştı geçen vefaya gidip içelim dedik annemler bendeyken eşim geç geldi 12 de kapanıyomuş kaldı bu hafta da gidemezsek eşime aldırıcam bozada çok süt yapıyomuş seven varsa denesin benim aram yok pek ama denemedim demicem
Birde şu şokta satılan malt içecek çok iyiydi aklıma geldi denenebilir mayalı şeyler süt yapıyor genelde
Yok kuzum olmaz tabiki. Bu arada yeşil kaka normal diyor internette:)
Ben bira içtim bira fena süt artırıyormuş onu görmüş oldum kızlar. Alınsın alkolsüz biralar
@Mubeiz kuzum bi dene istersen
Prezervatife kesinlikle güvenmeyin. Ben 42. gün hap kullanmaya başladım. Doğumdan öncede hapla korunuyordum ve memnundum.Kızlar korunma olarak ne yaptınız ya da yapacaksınız ? Eşim prezervatif kullanacak ama o tek başına yetersiz gibi. Spiral mi taktırsam diye düşünüyorum sizin aklınızda neler var
1 günde damla damla 3-4 sefer uygulayarak mı bitiriyorsun acaba2 burun deliğine 3-4 seferde bitiyor bizimki. Fazla uygulamıyorum
Zararı yoktur ama yıkama değilse genzine kaçar bence
Hayır gerektiğinde 2şer 3er damla gibi her deliğe. Serum tüpü açık kaldığı için küçük bir kavanoza dik şekilde koyup kapatıyorum. O şekilde bitene kadar kalıyor. Hergün yapmıyoruz genelde. 2 3 gün ara verdiğimiz oluyor.1 günde damla damla 3-4 sefer uygulayarak mı bitiriyorsun acaba
İstediği kadar beklesin vallaSizinde eşiniz bebek gibi sizden ilgi bekliyor mu arkadaşlar
Ben çok araştırdım kendi doktoruna da sordum. 2 saat emzirme yeter sağıp dökmene gerek yok dedi. İçin rahat olsun yaniAfiyet olsun. geçen gün ben de içtim azıcık ama bizimkine biberon aldıramadım ya, biberon reddi yaşadı çocuk resmen, meme diye tutturdu. çok tırstım vallahi. Allahtan az içmiştim, umarım emzirdiğimde sütte kalmamıştır bir şey, yoksa birkaç gündür mememle kavga etmesini “anne o acı sütten yok mu?” Demesine bağlayacağım
Bu arada Normalde bira sevenler için metroda satılan benedikten ile carrefourlardaki edelmeister’in alkolsüz biraları gerçeğe çok yakın. Normalde bira içmeyenler için ise malt içecekleri de iş görüyordur.
İstediği kadar beklesin vallaben bu ara kendimle ilgilenecek vakit bulamıyorum
İstediği kadar beklesin vallaben bu ara kendimle ilgilenecek vakit bulamıyorum
Ben çok araştırdım kendi doktoruna da sordum. 2 saat emzirme yeter sağıp dökmene gerek yok dedi. İçin rahat olsun yani
Benim bebe emici olduğu için yeterki ağzına emebileceği bir şey girsin her şeyi emer
Çok bira düşkünü değilim aslında ama deneyeceğim tavsiyeni
Ben hiç hap kullanmadım ama şimdi çocuk olunca daha dikkat edeceğim acaba bu haplar kilo falan yapıyor muPrezervatife kesinlikle güvenmeyin. Ben 42. gün hap kullanmaya başladım. Doğumdan öncede hapla korunuyordum ve memnundum.
Rakıda olay neStandart bir kadeh için iki saat bekleniyor, biliyorum ama işte inşallah beklemişimdir o kadar
Senin pek biracı olmadığını tahmin ettim aslında ama piyasada da alkolsüz şarap falan yok maalesef(kokteyl olur ama neyse ki)
Alkolsüzünü soruyorsan bilmiyorum ama hiç sanmıyorumRakıda olay ne
Ben 10 ay kullandım. Kilo problemi, tüylenme falan hiç öyle şeyler olmadı.Ben hiç hap kullanmadım ama şimdi çocuk olunca daha dikkat edeceğim acaba bu haplar kilo falan yapıyor mu
Alkolsüz rakı, anason yağlı su zatenAlkolsüzünü soruyorsan bilmiyorum ama hiç sanmıyorumrakıdan sonra emzirme için soruyorsan, yüksek alkollü içecek tüketmedim ben hiç emzirirken, o yüzden çok hakim değilim ama standart küçük bira (%4) veya bir kadeh şarap (%12 civarı) kiloya göre değişmekle birlikte tok karnına içildiğinde ortalama 2-3 saat içinde kandan ve sütten atılıyor. Rakının aynı sürede atılması için ince hesap yapıp içmek lazım herhalde. Belki bir tekila porsiyonu kadar içilirse 3 saate atılır ama zaten gece mama veya sağılmış süt veriyorsan akşam emzirmesinden sonra bir tek, hatta belki bir duble içip sabah emzirilebilirsin bence.
İki buruna yarı yarı kullanıyorum kapandıkça. Hastanede yapılan işlemleri gördükten sonra bu çok masum geliyor bana. Tabi her zaman değil tıkandığını hissettiğinizde. Çocuğu yan çevirip bir burnuna yarısını sonra yüzüstü bir şekilde kaldırıp hafif hafif sırtına vurun aynı işlemi diğer taraf içinde uygulayıp hüphüple çekin. Hastanede bu şekilde öğrettilerKızlar bu küçük 5ml serum fizyolojiği nasıl uyguluyorsunuz? Birkaç damla burnuna yeterli mi ? 5 ml hepsini yarım yarım iki burnuna yapsak zararlı olur mu acaba
Vefa bozacısı çok daha yakın kalıyor, gidince fazlaca alıcam ordan o sene büyük marketlerin hiç birinde yoktu şuan bakıyorum hepsinde var vefa bozacısı satılandan alınabilir, şuan 3 çocukla bi yere gidemiyorum biraz çıkıp orada içmek daha iyi gelicek gibi banaBozayı marketlerde satılan koruyucululardan almak istemiyorsan, kış sezonunda cafer erol da taze boza yapıyor, aklında olsun. Kurtuluş yakınsa damla pastanesi de var taze yapan.
Ben hap kullanmak istemiyorum iki çocuk ile ayda iki ilişki olursa şükür deriz bu yüzden sürekli ilaç almak istemiyorum ama spiral da istemiyorum of çok sıkıntılı bir durum spiral taktiran var mı ?Prezervatife kesinlikle güvenmeyin. Ben 42. gün hap kullanmaya başladım. Doğumdan öncede hapla korunuyordum ve memnundum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?