2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Sabah aşı sonrası eve geldiğimizde 35.1 di ateşi. Şu an 36.2 çıktı. Yükselişe mi geçmiş yoksa bu dalgalanma normal mi? Kaça çıkarsa veriyoruz Calpol ü? Bu çıkış alameti ise vereyim mi?

Sabah aşı sonrası eve geldiğimizde 35.1 di ateşi. Şu an 36.2 çıktı. Yükselişe mi geçmiş yoksa bu dalgalanma normal mi? Kaça çıkarsa veriyoruz Calpol ü? Bu çıkış alameti ise vereyim mi?
36.2 normal bugün bizimde verem aşısı yapıldı koldan olan ateşi Çıkarma ver dedi fakat bizimki çok huzursuz ben vericem 1 çay kaşığı uykuya dalmakta güçlük çekiyor

36.2 normal bugün bizimde verem aşısı yapıldı koldan olan ateşi Çıkarma ver dedi fakat bizimki çok huzursuz ben vericem 1 çay kaşığı uykuya dalmakta güçlük çekiyor
36Yüksek değil biliyorum ama yükseliş eğiliminde gibiyse versem mi diye düşündüm. Öyle çok huysuxlupu yok şimdilik. Az huysuz

Evet doğrudur ben kendim için şu dönemde istemezdim sanırım ..

Canım kilo nasıl veriyorsun ben 3 çocukla ev dışarısı misafir git gel yok veremedim 10 kilodan sonra kaldim

Canım kilo nasıl veriyorsun ben 3 çocukla ev dışarısı misafir git gel yok veremedim 10 kilodan sonra kaldim

36Yüksek değil biliyorum ama yükseliş eğiliminde gibiyse versem mi diye düşündüm. Öyle çok huysuxlupu yok şimdilik. Az huysuz
Ben zorunda kalmadıkça vermeyenlerdenim sanırım. 37.5 olduğunda verdim. Aslında artacak gibi değildi yine vermezdim ama çok huysuzdu(normalde güleç bir bebek) o yüzden vermiştim

Özel bir şey yapmıyorum canım, ben doğum sonrası 7-8 kiloyu bir aydan kısa bir sürede verdim. Hatta belli bir süre 61den aşağıya inemedim. Bu ayda 3 kg vermişim. Günde 2 öğün besleniyorum ama aralarda hep tatlı, çikolata vs yiyiyorum. Vücudum tamamen tatlı tatlı diye dile geliyor

Son düzenleme:
Tabi sen kaç kilo aldın hamilelikte bilmiyorum ben totalde 13-14 kg almıştım. Böyle giderse gelecek ay hamile kaldığım kiloya dönerim gibi.

Bu arada arkadaşlar bebek gündüzleri az uyuyor diyen arkadaşlar vardı, ki atak haftasında benimki de öyleydi. Bugün de tam dalıyor max 5-10 dk sonra uyanıyor. Sonradan aklıma geldi açtığım bir müzik, şimdi onu açtım müzik eşliğinde uyuyor. Belki size de yardımcı olur.

Eklentiler

• IMG_7807.webp
    63,3 KB · Görüntüleme: 57
Doğru ölçtüğüne emin misin temazsızlarda bir object temp var bir de body 35 çıkmaz çünkü ateş. 36.5 ya normal sıcaklığımız hep öyle çıkar bir daha kontrol et istersen bende 37.6 dam sonra takip ediyorum 37.9 38 gibi veriyorum

Ay bir ben dönemedim galiba herkes ne güzel zayıflamış Hamileyken boğazımı tutabilseydim böyle olmazdı hala 5 kilo fazlam var

Temassız değil. Koltuk altından ölçtüm. Hatta ilk ölçüm 35.1 di. 1 saat sonra 35.8 oldu. Yaklaşık 2 saat sonra da 36.2

Temassız var ama güvenmiyorum ona. Ölçmedim o yüzden onunla hiç. Body ayarında hep. Çok kullanılmadı. Pandemide alınmıştı tekne için.

Anladım genelde 36.5 civarı çıkması gerekiyor da o yüzden sordum. Bizde de hem koltuk altı var hem temassız teyit ediyorum bende ikisiyle de ölçüyorum

Bira ve rakı değilde tekila can aldı şuan büyük kızımda 6 ay emdiği için çok uzuun sürmemişti ikizler 2 yaşına kadar emerse yandık

Canım orda kendileri şırıngayla iki burna sıkıp aspire ediyorlardı. Hatta bir burundan verip diğerinden çekiyorlardı ama bana evde bu şekilde yaptır dediler ciğere kaçmasın diye. Yüzüstü çevirip vur sonra diğer burna da sıkıp öyle çek dediler.şu an zaten ben de hergün yapmıyorum burnunda sümük görürsem ya da hırıltı hissedersem yapıyorum. Kış olduğu için devamlı bir kuruluk var ne yazık ki

En son tekila içeli seneler oldu sanırım. Nasıl bir içmişsem ah gençlik
Sonra bir daha hiç içemedim
Ben balayında nasılda kocam var yanımda artık diyip 2 viski sonrası 5-6 tane tekila içmiştim yinede iyi durumdaydım eşim şok olmuş öncesinde 1 tane votka içmişimdir yani bünyede alışık değil dışarıdaki alkoller çarpmıyo sulandırıyolar heralde ama evde bi kere bi çarptı bende sonra ayağım kayıp düşmüşüm ama ben nasııl gülüyorum o halime eşim zor tutmuş duşa girdim getirip yatırdı uyandığımda nasıl giyindiğimi hatırlamıyodum içmeye korkar oldum o günden sonra şuan o ddağıtma olayına eşimle sohbetimize ihtiyacım olduğunu hatırladım

En son tekila içeli seneler oldu sanırım. Nasıl bir içmişsem ah gençlik
Sonra bir daha hiç içemedim
Ben en son tekila içtiğimde şu shot bardağında satılan şuruplu votkalar (fındıklı falan) yeni meşhur olmuştu, öyle bir tarih öncesi dönem hey gidi gençlik.

A Aycee09 dağıtmaya hepimizin ihtiyacı var bence ya. Ama bir daha ne zamana kısmet, kim bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…