2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bende aldimm kesinn
N'apcazz phaedra
Helvaci Ali varya tahinli helvasını yedim acaib farketti masallah ogün süt level atladı
Ertesi gün yine fos

Ay valla tahin ve tahin bazlı her şeye de bayılırım ama hiç denk gelmiyorum. Yarın onu da yiyeyim, gerçekten süt yapar mı bilmiyorum da psikolojime iyi geliyor benim tatlılar

Aynen canım bir de uyuyacağı tuttu o gün 4 saat emzirmedim en az misafir gelince benim çocuklar uyuyor kesin valla doktora gitmicem artık kolay kolay. Kızın okulunda bugün 2 çocuk varmış biri benimki biri de okulun sahibinin kızı. Bende erken gittim aldım fotoğrafları görünce. Herhalde alıyım diye fotoları da erken yolladılar herkes hasta ya covidden beter bir dönemdeyiz. Bir atlatsaydık şu kışı

Normalde 7 saat kesintisiz uyku sağlığımı için yeterli bana ama genelde 6 saatlik uyku falan da yetiyor. Doğum sonrası 4 saat kesintisiz uyku yetmeye başladı, yetmediğinde de yetiyormuş gibi takılıyorum
Ben 24 saat uyusam yine uykum var arkadaş taklit maklit işlemiyor

Zeytinyağı ile masaj
Yaptım ama iyice kötü oldu sanki
Zeytinyağı sürdüm bekledim taradım ama hep koparak geldi dibiyle ben farketmemişim ama baya ilerlemiş sanırım derisinin rengi farklıymış resmen altındaki eşimde maşallah tam bir kaynana yapma etme öyle olur mu mat ettin kafasını diyip söylendi en sonda ver sıfıra vurcam diyor dedim git kendi kafanı vur delirtti beni delirtti işe başlasaydı hayırlısıyla 2 hafta yılbaşı tatili mi olur

Aaa bugün ben resmen

Allah'ım sen büyüksün true kuluna en hayırlı bir yerden ev almayı nasib et
Hadi bakalım yaa canım gönlüne göre olsun
Ne Kadar uzak okadar huzur ve kaliteli ilişki

Elimden geleni yapıyorum ama yok cocuk emzik tutmuyor denemediğim emzik türü kalmadı yani

Probiyotik kullanıyoruz ama pek bir faydası olmadı bize tek iyi yönü çok kaka yaptığı için gazı nerdeyse hiç yok sindiremeden dışavuruyor yavrum
Canım bazi prob lar sıvıyı katilastiriyor kimi problar katiyi sivilastiriyor
Bırakmayı dusundun mu

Haha muhtemelen dökülecek o saçlar ama hemen yerine yenisi gelecek hiç bir şey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…