2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Sizinde eşiniz bebek gibi sizden ilgi bekliyor mu arkadaşlar

Maşallah 10 numara anne olmuşsun kız
Ben hala öyle düşünemiyorum maalesef hiç güzel bir anne değilim. annemde kalıyorum annem bana kalıyor öyle bakıyorum tek başıma hala kalamıyorum rekorum 2 gün. Şimdi yarın yine eve gidicem tek olucam bakalım kaç gün bakabileceğim. Ağlamalarım hala ara ara tutuyor maalesef. Bebeğime bakmak istememezlik duygusuda maalesef ki son bulmuş değil. 11 ocak regaip kandilinde Allah nasip ederse oruç tutup hacet namazı kılacağım. Güzel Allahtan bebeğime sakinlik isteyeceğim ve kendimede bakma dayanma gücü isteyeceğim.

Emziği sütünüze batırıp vermeyi denediniz mi belki tutar tabi bebek tutmayıncada tutmuyor
Maalesef hiçbir şey işe yaramadı. 6-7 çeşit emzik almışımdır tutmuyor anca açken. Emzik tutsa belki biraz rahatlayacağım ama yok. Uyumadığı saatler dışı resmen işkence. Durup bakınmaz, konuşsan durmaz. İlla kucağına alacaksın. Kucaktada memnun değil bu arada. Kucağa alıp gezdirdiğimde biraz duruyor sonra tekrar ağlamak. Elleri hep yumruk zaten huysuzluğundan.

E sen benim kızı anlatmışsın yahu resmen. Benimki hiiiç emzik emmiyor, gezerken aynı zamanda ritmik ufak ufak hoplama istiyor. Üzerine bir de gazı oluyor çığlıklar havada uçuşuyor.

E sen benim kızı anlatmışsın yahu resmen. Benimki hiiiç emzik emmiyor, gezerken aynı zamanda ritmik ufak ufak hoplama istiyor. Üzerine bir de gazı oluyor çığlıklar havada uçuşuyor.
Vallahi napıcaz bunları bilmiyorum

Kızlar meme reddi yaşıyoruz mememe geldiği an kıyameti koparıyor mama yaptım şimdi onu içiyor. Kahroluyorum ya
Bende aynisini yasiyorum biberonla mama veriyorum o yuzdenmi acaba diye dusundum biraz arastirdim buyume ataklari gecirdigi 1-2 haftalik donemde yasanirmis yada biberon emzik meme reddini yasatirmis sakinligini koruyup hafif uykulu ve yari ac oldugu anlarda meme teklifinde bulun canim suan ben 2 saat once biberonla mama vermistim 3-4 saati beklemeden meme vermeye calisiyorum zorlamadan kavga etmeden bi aldi cikardi iki emdi birakti ayaga kalkip oyle vermeye calistim oyle oyle tekrar alistirin yaziyordu sende dene istersen emzirme pozisyonunu degistir

Kızlar konak için bunu kaydetmişim ama yollayamamışım.. Belki işe yarar

Eklentiler

• 1000010191.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 46
  • 1000010192.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 43
Ah Allah kolaylık versin gerçekten çok iyi anlıyorum çok zor . Bide emerken doymasına yakın ara ara çekip emzik vermeyi deneyin bakalım ne olacak

Kızlar bu küçük 5ml serum fizyolojiği nasıl uyguluyorsunuz? Birkaç damla burnuna yeterli mi ? 5 ml hepsini yarım yarım iki burnuna yapsak zararlı olur mu acaba

Kızlar bu küçük 5ml serum fizyolojiği nasıl uyguluyorsunuz? Birkaç damla burnuna yeterli mi ? 5 ml hepsini yarım yarım iki burnuna yapsak zararlı olur mu acaba
2 burun deliğine 3-4 seferde bitiyor bizimki. Fazla uygulamıyorum
Zararı yoktur ama yıkama değilse genzine kaçar bence

Bende diş için anestezi aldım gerçi sağdım 5 saate yakın da emzirmedim döktüm filan ama bilemedim. Bir de yılbaşında yarım kadeh şarap içtim ondan olmuş olabilir mi ya
Yok kuzum olmaz tabiki. Bu arada yeşil kaka normal diyor internette:)
Ben bira içtim bira fena süt artırıyormuş onu görmüş oldum kızlar. Alınsın alkolsüz biralar
Mubeiz kuzum bi dene istersen

Yok kuzum olmaz tabiki. Bu arada yeşil kaka normal diyor internette:)
Ben bira içtim bira fena süt artırıyormuş onu görmüş oldum kızlar. Alınsın alkolsüz biralar
Mubeiz kuzum bi dene istersen
Evet bende baktım öyle diyor ama insan yinede tedirgin oluyor

Kızlar korunma olarak ne yaptınız ya da yapacaksınız ? Eşim prezervatif kullanacak ama o tek başına yetersiz gibi. Spiral mi taktırsam diye düşünüyorum sizin aklınızda neler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…