- 30 Mart 2020
- 7.895
- 15.753
- 248
Gerçi temizlik ağır kaldirma hatta ilişki esnasında bile spiral de kayma olabilirmiş ona da hiç güvenim yok . Eşim prezervatif yeter çıkmadığı delik olmadığı sürece güvenli diyor ama bilemiyorumBen hap kullanmak istemiyorum iki çocuk ile ayda iki ilişki olursa şükür deriz bu yüzden sürekli ilaç almak istemiyorum ama spiral da istemiyorum of çok sıkıntılı bir durum spiral taktiran var mı ?
Valla aynıyız sanırım ya saç baş bi hal kilo desen resmen doğum kiloma geri döndüm diyete başladım emzirirken zor oluyor gece acıkmalarım çok zorluyor beni çikolata krizleri vsAynen çok bekler. Bekliyorsa tabii.. En büyük arzusu ağlamayan, hemen uyuyan bir bebek şu anda. Eminim Didemm1
Geçen gün koridordaki aynada kendimi gördüm korktum. Fena salmışımSonrada çocuğum hergün beni böyle görüyor diye üzüldüm üstüne birde iyimi toparlanmak lazım ama nasıl düzene gireceğim bilmiyorum
Evet yani muhtemelen bu reddi önümüzdeki 2 ay boyunca ara aya yaşayacağız ama pes etmeyip direnirsek biz kazanırızBende aynisini yasiyorum biberonla mama veriyorum o yuzdenmi acaba diye dusundum biraz arastirdim buyume ataklari gecirdigi 1-2 haftalik donemde yasanirmis yada biberon emzik meme reddini yasatirmis sakinligini koruyup hafif uykulu ve yari ac oldugu anlarda meme teklifinde bulun canim suan ben 2 saat once biberonla mama vermistim 3-4 saati beklemeden meme vermeye calisiyorum zorlamadan kavga etmeden bi aldi cikardi iki emdi birakti ayaga kalkip oyle vermeye calistim oyle oyle tekrar alistirin yaziyordu sende dene istersen emzirme pozisyonunu degistir
Benimde eşim pzv korunuyor ama insan güvenemiyorum gerçektenGerçi temizlik ağır kaldirma hatta ilişki esnasında bile spiral de kayma olabilirmiş ona da hiç güvenim yok . Eşim prezervatif yeter çıkmadığı delik olmadığı sürece güvenli diyor ama bilemiyorum
Yaa süpermiş hemen alıp deneyeyimYok kuzum olmaz tabiki. Bu arada yeşil kaka normal diyor internette:)
Ben bira içtim bira fena süt artırıyormuş onu görmüş oldum kızlar. Alınsın alkolsüz biralar
Mubeiz kuzum bi dene istersen
Bu doğum kilolarımizi verecceguz arkadaşlar merak etmeyin ama öncelikle şu ara bunu dert etmeyelim aynaya bakınca başka yerler hoş ta göbek deli ediyor beni ..bebiş büyüsün spora gideceğimValla aynıyız sanırım ya saç baş bi hal kilo desen resmen doğum kiloma geri döndüm diyete başladım emzirirken zor oluyor gece acıkmalarım çok zorluyor beni çikolata krizleri vsama kendimi böyle mutlu hissetmiyorum Buda insanın tüm motivasyonunu düşürmüyor değil
Aynen çok bekler. Bekliyorsa tabii.. En büyük arzusu ağlamayan, hemen uyuyan bir bebek şu anda. Eminim Didemm1
Geçen gün koridordaki aynada kendimi gördüm korktum. Fena salmışımSonrada çocuğum hergün beni böyle görüyor diye üzüldüm üstüne birde iyimi toparlanmak lazım ama nasıl düzene gireceğim bilmiyorum
Ewet canım daha önce taktırdım bundada düşünüyorum ilk fırsatta regl olunca bakalımBen hap kullanmak istemiyorum iki çocuk ile ayda iki ilişki olursa şükür deriz bu yüzden sürekli ilaç almak istemiyorum ama spiral da istemiyorum of çok sıkıntılı bir durum spiral taktiran var mı ?
Canım spiral en rahatı iyi bir dr kesinlikle huzurlu ilişki sunarBenimde eşim pzv korunuyor ama insan güvenemiyorum gerçektenbende hap alayım ekstra diye düşünüyorum
Genetik pıhtılaşma sorunu olanlar hap kullanırken çok dikkat etmeli. Bana doktorum asla hap kullandırmıyor başından beri prezervatifle korunduk. Bi de doktor deri altına yerleştirilen implanttan bahsetti spiralden daha mantıklı geldi banaBen hap kullanmak istemiyorum iki çocuk ile ayda iki ilişki olursa şükür deriz bu yüzden sürekli ilaç almak istemiyorum ama spiral da istemiyorum of çok sıkıntılı bir durum spiral taktiran var mı ?
Kızlar emzirirken doğum kontrol hapı kullanılabiliyor mu? Sanırım hepsi de kullanılmıyordu bir de unutma riski çok fazla onda daPrezervatife kesinlikle güvenmeyin. Ben 42. gün hap kullanmaya başladım. Doğumdan öncede hapla korunuyordum ve memnundum.
Ahahs çok tatlısınKızlar emzirirken doğum kontrol hapı kullanılabiliyor mu? Sanırım hepsi de kullanılmıyordu bir de unutma riski çok fazla onda daben ilk evlendiğimizde kullandım koltuk altında kist çıktı fındık kadar, doktor kullanma dedi. Yani kist çıkarmaz ama olan kisti büyütebilir gibi şeyler dedi sonra emzirince küçülür dedi. Artık küçülmüştür herhalde kaç senedir bir fiil emziriyorum
Canım aklımdasın, doktora deri altı implantı sorunca yazacağım sana. 10.gün kontrolünde bebek durmadığı için hiçbir şey soramadan apar topar çıktık doktorun yanından. Önceliğim implant, olmazsa da hap+prezervatif, sonrasında da spiral. Ama doktor ne tavsiye edecek bakalımKızlar korunma olarak ne yaptınız ya da yapacaksınız ? Eşim prezervatif kullanacak ama o tek başına yetersiz gibi. Spiral mi taktırsam diye düşünüyorum sizin aklınızda neler var
İki buruna yarı yarı kullanıyorum kapandıkça. Hastanede yapılan işlemleri gördükten sonra bu çok masum geliyor bana. Tabi her zaman değil tıkandığını hissettiğinizde. Çocuğu yan çevirip bir burnuna yarısını sonra yüzüstü bir şekilde kaldırıp hafif hafif sırtına vurun aynı işlemi diğer taraf içinde uygulayıp hüphüple çekin. Hastanede bu şekilde öğrettiler
Bizim ülkede yaygınlaşmadi henüz ya sonuçları ne olur bende merak ediyorum uzun vadedeCanım aklımdasın, doktora deri altı implantı sorunca yazacağım sana. 10.gün kontrolünde bebek durmadığı için hiçbir şey soramadan apar topar çıktık doktorun yanından. Önceliğim implant, olmazsa da hap+prezervatif, sonrasında da spiral. Ama doktor ne tavsiye edecek bakalım
Ben hamile kaldığım kiloya döndüm. Çikolata tatlı krizlerim bitse vereceğim ve tedavi öncesine bile döneceğim aslında. Ama uykusuzluktan kaynaklı enerji ihtiyacını tatlıyla karşılıyoruz sankiValla aynıyız sanırım ya saç baş bi hal kilo desen resmen doğum kiloma geri döndüm diyete başladım emzirirken zor oluyor gece acıkmalarım çok zorluyor beni çikolata krizleri vsama kendimi böyle mutlu hissetmiyorum Buda insanın tüm motivasyonunu düşürmüyor değil
Ay ben 2 çocukla düşünemiyorum kendimiValla aynıyız sanırım ya saç baş bi hal kilo desen resmen doğum kiloma geri döndüm diyete başladım emzirirken zor oluyor gece acıkmalarım çok zorluyor beni çikolata krizleri vsama kendimi böyle mutlu hissetmiyorum Buda insanın tüm motivasyonunu düşürmüyor değil
Arkadaşım kullanıyor. Anladığım kadarıyla iğnelerin 3 yıllık olanları gibi. Çünkü adet düzensizliği yapıyormuş, buna bağlı olarak da ödem de oluyormuş. Yani bu kişisel tecrübesi de olabilir arkadaşımınBizim ülkede yaygınlaşmadi henüz ya sonuçları ne olur bende merak ediyorum uzun vadede
Emzirme döneminde carezette kullanabilirsin 7 aydan sonra diğer d. Kontrol haplarına geçebiliyorsun ben yazz kullanmıştım çok memnundum çünkü diğer haplar 21 günlük 7 gün ara veriyorsun bu hap direk 28 günlük hiç ara vermediğin için şaşırma olasılığı az diğer türlü 7 gün ara verilen bana zor geliyordu üstelik kilo vs yapmadı aksine o zaman 7 kg vermiştimKızlar emzirirken doğum kontrol hapı kullanılabiliyor mu? Sanırım hepsi de kullanılmıyordu bir de unutma riski çok fazla onda daben ilk evlendiğimizde kullandım koltuk altında kist çıktı fındık kadar, doktor kullanma dedi. Yani kist çıkarmaz ama olan kisti büyütebilir gibi şeyler dedi sonra emzirince küçülür dedi. Artık küçülmüştür herhalde kaç senedir bir fiil emziriyorum
Ben kiloda veremiyorumAy ben 2 çocukla düşünemiyorum kendimiaşırı derece çikolata tatlı isteğim ve gece acıkmalarım var. Ama az uyku, bebek/ev işi derken kilo vermeye devam ediyorum. (Ki bundan şikayetçi değilim) ama gel gelelim sürekli süt akan tişörtler, tiftik tiftik olmuş saçlar nerdeyse her gün dışarı çıkmasam kesin depresyona girerdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?