Nerdeyse bir 20 ay kaldı
Temassız değil. Koltuk altından ölçtüm. Hatta ilk ölçüm 35.1 di. 1 saat sonra 35.8 oldu. Yaklaşık 2 saat sonra da 36.2
Temassız var ama güvenmiyorum ona. Ölçmedim o yüzden onunla hiç. Body ayarında hep. Çok kullanılmadı. Pandemide alınmıştı tekne için.
Bizim bu tıkanıklığı doğduğundan beri var çok can sıkıcı oluyor bende sürekli hastalığı mı tekrarladı psikolojisine giriyorum 2 gündür fazlasıyla tıkalı dün dr sordum ciğerleri temiz dedi bu tıkanıklık ise 6 aya kadar devam eder dedi yani dik durmaya başlayınca geçmeye başlayacakmışYa benimkinin yine burnu hırt hırt etmeye başladıburnu açık gibi şimdilik ama geniz akıntısı var sanki. İkinci ay aşılarının böyle bir yan etkisi yoktu di mi yine koruyamadık çocuğu galiba
Azıcık da balgamımsı bir şey kustu. Ay gelme kabus, git git
Bizim bu tıkanıklığı doğduğundan beri var çok can sıkıcı oluyor bende sürekli hastalığı mı tekrarladı psikolojisine giriyorum 2 gündür fazlasıyla tıkalı dün dr sordum ciğerleri temiz dedi bu tıkanıklık ise 6 aya kadar devam eder dedi yani dik durmaya başlayınca geçmeye başlayacakmış
Şuan bizimkinin baya burnu sümük doluyor ama ciğer temiz olduğu için birşey yapılmıyor tabi iştahsızlık ve öksürük başlarsa mıhakkK gitmek gerekir inşallah olmaz biz iyi gözlemleyelim şu süreçte ben 2 ml serum hava makinasına sıkıp veriyorum yumaştıyor sonrada yıkamaİnşallah bizimki de öyledir ama üç gün önce olmayan şeyin şu an olması tedirgin edici. Oğlumun da ciğerinde bir şey yok şimdilik ama ne kadar çabuk inebildiğini bir kere görünce insan olumlu düşünemiyor.
Doktora ne aşamada gidiyorduk, geniz akıntısı yeterli mi, öksürük başlayınca mı yoksa?
Benimde az geliyi once meme veriyorum 3 dk emiyo kavgaya girisiyo mama veriyorum bi kac icip cekiyorum geri meme veriyorum 2 dk bi daha emiyo sonra aglama modu zaten biberona mecbur sutum az geldikce sinirleniyo benimkide muhtemelen. Nasil artirmayi dusunuyosunuz acaba sagim yaparak artarmiEvet yani muhtemelen bu reddi önümüzdeki 2 ay boyunca ara aya yaşayacağız ama pes etmeyip direnirsek biz kazanırızaslında benim süt olmadığı için sinirleniyormuş o da haklı az gelince ağlıyor. Şimdi arttırmaya çalışıyorum inşallah düzelir
Canım evi çok nemli olan sen miydin? Az önce bir doktorun paylaşımına denk geldim evde nem fazlaysa tuz lambası öneriyormuş. Çocukların odasına koyabilirsin.Bizimde 2. Ay kontrollümüz yarın pera 1 kilo almamıştır hepp memede uyur ama yok öyle pars gibi çekmiyor az az sık sık oda gaza sebep oluyor mama içerdi doğduğunda parsı geçicek bu kızı doyuramıcam dedim oda nazar oldu galibamamada içmiyor günde 30 cc çok zor
Bu arada hastalandıktan sonra gitmedim hep korkuyorum bende şu hırıltıdan umarım yarında ciğerleri iyi çıkar
Tam görümce kör kepçeymiş seninki.Kızlar ya ben oğluma biliyorsunuz hep aklımda bi isim vardı onu istiyordum ama eşimle anlaşamadığımız için olmadı geçen görümceme de dert yandım bu konuda o isim içinde çok kaldı çok seviyordum abin inat etti beni çok üzdü diye hatta en başında cinsiyeti öğrenir öğrenmez koymuştuk hatta burda da isim kısmında yazıyordu sonra eşim bi Alparslan’a filan taktı neyse sonuç bambaşka isim oldu şimdi görümcem ben o isim içimde kaldı dediğim halde gidip o ismi oğluna vermiş ki bambaşka bir isim koyacaktı hazırdı ismi ister istemez üzüldüm yaa insanlar neden. Bu kadar kötü bu arada ismi koyması değil sorun ben bunu söylediğim halde bilerek yapması bana çok iyi niyetli gelmedi
Şu an ne durumdasınız. Ben hala doktora gidemedim izindeydi kendisi. Şurup iyi geldi mi bebeğinize? Benim kız çok kötü. Kaç saattir kucağımda. Resmen sancı gelince ayağa kalkıyor çok acı çekiyorCanım benim bebekte de gaz sorunu çok vardı normalde kakasını yapabilen bir çocuk ama ona rağmen doktorumuz bize bağırsak düzenleyici tribudat diye bir şurup yazdı bir gündür kullanıyorum ve iyileşme gözlemledim açıkçası yoksa benimki de sürekli gazdan inleyerek uyuyordu
AhhŞu an ne durumdasınız. Ben hala doktora gidemedim izindeydi kendisi. Şurup iyi geldi mi bebeğinize? Benim kız çok kötü. Kaç saattir kucağımda. Resmen sancı gelince ayağa kalkıyor çok acı çekiyor
Aman Allahım bakayım bir dedim atak haftasının 2 günündeyiz 12 gün kalmış dahaBebek Atak Haftası Hesaplama - Bebeklerde Atak Haftaları Bebek Atak Haftası Hesaplama - Bebeklerde Atak Haftaları
Ben o derece sıcaklıkta üşüyorum açıkçası o yüzden bebeği de yatırmam. Gece için sormuyorsun dimi? İlk 6 ay bebek güvenliği için anne ile aynı odada uyuması gerekiyor
Eminim hiç birşey yapmayıp tekrar eve gönderecek doktor ama karşısına geçip ağlamayı düşünüyorum. İkinci çocuğum olmasına rağmen çok zorlanıyorum normal bir sancı değil çocukta olan. Ciddi birşeyler mi var diye endişe ediyorum.Ahhhiç kıyamıyor insan. Umarım en kısa sürede çözülür bu derdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?