Soyacım kızım hasta 40 derecelerdeyız bugun şükür düştü ama cok zordu. Bız kızımın odasına kaçtık oğlumla babasıda kzıımla yatak odasını aldı hıc dısarıya cıkarmadım alpi bende maskeyle dolasıyorum. Doktor bogaz ıltıhabı desede bence influenza . Belırtıler o yönde.
Hasta olur tabiki .. 17-18 derece ne dışarısı daha sıcak burada bılıyorsun. Neden bu kadar soguk odası? Bız salonda yatıyoruz ama bızım yatak odası 23 derece dıye ısınmıyor o oda hava alıyor balkon oldugu ıcın . Ben o derecede bile yatırmıylrum o odada. Bırde şu an ıcın cok cok erken yatak ayırmak ıcın. Allah korusun yuzu ortulur kusar .
Teşekkür ederim. Tecrübesiz olduğum için bir şeyleri yapmadan önce buraya soruyorum.Hasta olur tabiki .. 17-18 derece ne dışarısı daha sıcak burada bılıyorsun. Neden bu kadar soguk odası? Bız salonda yatıyoruz ama bızım yatak odası 23 derece dıye ısınmıyor o oda hava alıyor balkon oldugu ıcın . Ben o derecede bile yatırmıylrum o odada. Bırde şu an ıcın cok cok erken yatak ayırmak ıcın. Allah korusun yuzu ortulur kusar .
Valla gazı büyük ölçüde hafifledi ama bunda benim emzirme pozisyonumu değiştirmemin de bence büyük etkisi oldu ama gece gaz sancıları devam ediyor yani gece 3 ten sonra bana pek uyku yok o yüzden. İlaç iyi geliyor ama ben bir hafta kullanıp bıraktım artık çünkü tembellik yapmasından korktumŞu an ne durumdasınız. Ben hala doktora gidemedim izindeydi kendisi. Şurup iyi geldi mi bebeğinize? Benim kız çok kötü. Kaç saattir kucağımda. Resmen sancı gelince ayağa kalkıyor çok acı çekiyor
Peki gaz damlası falan kullanıyor musunuz? Ben nurse harveys kullanıyordum ama hakkında pek iyi şeyler okumadım hatta şikayetvar a da yazmışlar. Onu ve mamayı tamamen bıraktım. Sadece probiyotik ve d vit kullanıyor.Bebeğim o kadar çok gaz çıkarıyor ki aslında ama sancısı da çok oluyor ve gazı çıkarırken de çok ağlıyor. Gazlı bebek zor Allah yardımcımız olsunValla gazı büyük ölçüde hafifledi ama bunda benim emzirme pozisyonumu değiştirmemin de bence büyük etkisi oldu ama gece gaz sancıları devam ediyor yani gece 3 ten sonra bana pek uyku yok o yüzden. İlaç iyi geliyor ama ben bir hafta kullanıp bıraktım artık çünkü tembellik yapmasından korktum
sordugun icin sagol canim 3 cocukla aktif olamiyorum zaman nasıl geciyor anlamiyorum iki erkekle ugrasmak zor allahtan kiz simdilik kucuk@1ciftyesilgozzSb12345 kızlar neredesiniz sesiniz soluğunuz çıkmıyor acaba ben mi görmedim yazdıysanız da
cok gecmis olsun annelik iste zor geliyor insana digerinden uzak kalmak biran once iyilesir insallah guzel inciSoyacım kızım hasta 40 derecelerdeyız bugun şükür düştü ama cok zordu. Bız kızımın odasına kaçtık oğlumla babasıda kzıımla yatak odasını aldı hıc dısarıya cıkarmadım alpi bende maskeyle dolasıyorum. Doktor bogaz ıltıhabı desede bence influenza . Belırtıler o yönde.
Ondan sesim çıkmadı okumadım hıc yazılanları etıketıne cvp vereyım dedım .
Kızım bana asırı düşkün kapının önüne gelıyor ben alpı emzırırken bızı iZliyor kardesıne gecer dıye hem korkuyor hem bızı cok öZledi. Ahh annelık cok zor içim parcalanıyor onu öyle görünce ama kardesı ıcın mecburuz.
Ayyy içim rahatladı biraz..bizimki de 1 aydır tıkalı sürekli kafayı yiyecektim 3 doktora gittik bişey yok temizleyin diyip gönderiyorlarBizim bu tıkanıklığı doğduğundan beri var çok can sıkıcı oluyor bende sürekli hastalığı mı tekrarladı psikolojisine giriyorum 2 gündür fazlasıyla tıkalı dün dr sordum ciğerleri temiz dedi bu tıkanıklık ise 6 aya kadar devam eder dedi yani dik durmaya başlayınca geçmeye başlayacakmış
Kaç saat oldu uyumuyo benim beynim uyuyor eşime verdim dolaştırıyor kucağında kafasını bile göğsüne koymuyor bir sağa bakıyor bir sola.Gece mesaisi başlayanlar el kaldırsın
Kızlar bende bu durumu çok sıkıntı ediyorum. Prezervatif yeterli bi önlem mi acabaGerçi temizlik ağır kaldirma hatta ilişki esnasında bile spiral de kayma olabilirmiş ona da hiç güvenim yok . Eşim prezervatif yeter çıkmadığı delik olmadığı sürece güvenli diyor ama bilemiyorum
Ben 20 aldım 10 gitti 10 beklemedeÖzel bir şey yapmıyorum canım, ben doğum sonrası 7-8 kiloyu bir aydan kısa bir sürede verdim. Hatta belli bir süre 61den aşağıya inemedim. Bu ayda 3 kg vermişim. Günde 2 öğün besleniyorum ama aralarda hep tatlı, çikolata vs yiyiyorum. Vücudum tamamen tatlı tatlı diye dile geliyor
Evet canım araştırıyorum hemen teşekkür ederimCanım evi çok nemli olan sen miydin? Az önce bir doktorun paylaşımına denk geldim evde nem fazlaysa tuz lambası öneriyormuş. Çocukların odasına koyabilirsin.
kızlar 17-18 derecede bebeğimi güzelce örtsem uyusa olur mu? Yoksa hasta mı olur? Kendi odasında yatırmayı deneyeceğimde ondan soruyorum
Bu kış geçecek mi gerçektenYa benimkinin yine burnu hırt hırt etmeye başladıburnu açık gibi şimdilik ama geniz akıntısı var sanki. İkinci ay aşılarının böyle bir yan etkisi yoktu di mi yine koruyamadık çocuğu galiba
Azıcık da balgamımsı bir şey kustu. Ay gelme kabus, git git
Bende 61e takılı kalmıştımBen 20 aldım 10 gitti 10 beklemede
Çabuk kilo veren birisiyim ama bu yemek yeme acıkma olayı benim bunyeyi altüst etti
Ayyy benimki dün gece en son saat 2ydi hala uyumamıştı yatağında. Ben sızmışım, kız ne zaman uyudu bilmiyorumBen uyutma çabası içindeyim bebiş agulama derdinde...bırak anne anlat ne var ne yok der gibi aynen
Canım sen deyince biraz baktım da pek güvenilir değil gibi. Fason üretim de olabilir, bilmiyorum. Instagram hesapları parayla alınmış bir hesap olabilir, takipçi sayısına göre beğeniler komik denilecek sayıda. Bunu kullanmak yerine çaylarını içmen daha güvenilir olur gibi.Gaz için böyle bir ürün çıktı karşıma. Bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?