2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Soyacım kızım hasta 40 derecelerdeyız bugun şükür düştü ama cok zordu. Bız kızımın odasına kaçtık oğlumla babasıda kzıımla yatak odasını aldı hıc dısarıya cıkarmadım alpi bende maskeyle dolasıyorum. Doktor bogaz ıltıhabı desede bence influenza . Belırtıler o yönde.
Ondan sesim çıkmadı okumadım hıc yazılanları etıketıne cvp vereyım dedım .
Kızım bana asırı düşkün kapının önüne gelıyor ben alpı emzırırken bızı iZliyor kardesıne gecer dıye hem korkuyor hem bızı cok öZledi. Ahh annelık cok zor içim parcalanıyor onu öyle görünce ama kardesı ıcın mecburuz.

@soyasosu @Phaedra kızlar 17-18 derecede bebeğimi güzelce örtsem uyusa olur mu? Yoksa hasta mı olur? Kendi odasında yatırmayı deneyeceğimde ondan soruyorum.
Hasta olur tabiki .. 17-18 derece ne dışarısı daha sıcak burada bılıyorsun. Neden bu kadar soguk odası? Bız salonda yatıyoruz ama bızım yatak odası 23 derece dıye ısınmıyor o oda hava alıyor balkon oldugu ıcın . Ben o derecede bile yatırmıylrum o odada. Bırde şu an ıcın cok cok erken yatak ayırmak ıcın. Allah korusun yuzu ortulur kusar .

Teşekkür ederim. Tecrübesiz olduğum için bir şeyleri yapmadan önce buraya soruyorum.

Şu an ne durumdasınız. Ben hala doktora gidemedim izindeydi kendisi. Şurup iyi geldi mi bebeğinize? Benim kız çok kötü. Kaç saattir kucağımda. Resmen sancı gelince ayağa kalkıyor çok acı çekiyor
Valla gazı büyük ölçüde hafifledi ama bunda benim emzirme pozisyonumu değiştirmemin de bence büyük etkisi oldu ama gece gaz sancıları devam ediyor yani gece 3 ten sonra bana pek uyku yok o yüzden. İlaç iyi geliyor ama ben bir hafta kullanıp bıraktım artık çünkü tembellik yapmasından korktum

Peki gaz damlası falan kullanıyor musunuz? Ben nurse harveys kullanıyordum ama hakkında pek iyi şeyler okumadım hatta şikayetvar a da yazmışlar. Onu ve mamayı tamamen bıraktım. Sadece probiyotik ve d vit kullanıyor.Bebeğim o kadar çok gaz çıkarıyor ki aslında ama sancısı da çok oluyor ve gazı çıkarırken de çok ağlıyor. Gazlı bebek zor Allah yardımcımız olsun

@1ciftyesilgozz Sb12345 kızlar neredesiniz sesiniz soluğunuz çıkmıyor acaba ben mi görmedim yazdıysanız da
sordugun icin sagol canim 3 cocukla aktif olamiyorum zaman nasıl geciyor anlamiyorum iki erkekle ugrasmak zor allahtan kiz simdilik kucuk
cok gecmis olsun annelik iste zor geliyor insana digerinden uzak kalmak biran once iyilesir insallah guzel inci

Ayyy içim rahatladı biraz..bizimki de 1 aydır tıkalı sürekli kafayı yiyecektim 3 doktora gittik bişey yok temizleyin diyip gönderiyorlar

Kızlar bende bu durumu çok sıkıntı ediyorum. Prezervatif yeterli bi önlem mi acaba

Ben 20 aldım 10 gitti 10 beklemede
Çabuk kilo veren birisiyim ama bu yemek yeme acıkma olayı benim bunyeyi altüst etti

Canım evi çok nemli olan sen miydin? Az önce bir doktorun paylaşımına denk geldim evde nem fazlaysa tuz lambası öneriyormuş. Çocukların odasına koyabilirsin.
Evet canım araştırıyorum hemen teşekkür ederim odayı havalandırınca sorun yok kapıyı kapalı tuttuğum için yükseliyor çok kapatmayıncada soğuk geliyor ayarsız ev yani

kızlar 17-18 derecede bebeğimi güzelce örtsem uyusa olur mu? Yoksa hasta mı olur? Kendi odasında yatırmayı deneyeceğimde ondan soruyorum

Vücut ısısı sıcak olur ama soludugu havada önemli arabada pusette iken bile çok dikkat ediyorum arabanın içi ısınınca puset örtüsünü açıyorum ki usutmesin hasta olmasın hapsurmasin cartcurt walla biomiyorum bir yandan bu kadar korumakta iyi mi

Bu kış geçecek mi gerçekten benimde boğazlarım ağrımaya başladı uyuklamışım bebeği emzirirken eşim almış çocuğu yanımdan. Yine bir şey kaptık ama ne kaptık bilmiyorum

Bizim de gaz sancısından uykuya dalamama seanslarımız başladı . Allah yardımcımız olsun.

Ben 20 aldım 10 gitti 10 beklemede
Çabuk kilo veren birisiyim ama bu yemek yeme acıkma olayı benim bunyeyi altüst etti
Bende 61e takılı kalmıştım bir eşik var sanırım, o geçildikten sonra tekrar başlanıyor vermeye
Ben uyutma çabası içindeyim bebiş agulama derdinde...bırak anne anlat ne var ne yok der gibi aynen
Ayyy benimki dün gece en son saat 2ydi hala uyumamıştı yatağında. Ben sızmışım, kız ne zaman uyudu bilmiyorum Şimdi yine gözleri açık takılıyor bakalım, ne zaman uyur bilmiyorum

Gaz için böyle bir ürün çıktı karşıma. Bilen var mı?

Canım sen deyince biraz baktım da pek güvenilir değil gibi. Fason üretim de olabilir, bilmiyorum. Instagram hesapları parayla alınmış bir hesap olabilir, takipçi sayısına göre beğeniler komik denilecek sayıda. Bunu kullanmak yerine çaylarını içmen daha güvenilir olur gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…