Biz de aynıyız eşim de ben de grip olduk. Duru da başladı hapşırmaya. 1 kaç defa hapşırdı sadece şu an tıkanıklık falan yok. Gece nasıl geçecek bakalım. Büyük çocuklar da oldu ama hafif atlattılar. Sıra bize geldi demekBu kış geçecek mi gerçektenbenimde boğazlarım ağrımaya başladı uyuklamışım bebeği emzirirken eşim almış çocuğu yanımdan. Yine bir şey kaptık ama ne kaptık bilmiyorum
Aynen zoruma giden böyle gizli gizli yapılması oldu yoksa isterse benim oğlumun şimdikini adını koysun benim üzleceğimi bile bile yapması benim bunu anlattığım halde çok şaşırdım anlatmasam eminim ki koymayacaktı çünkü başka bir isim düşünüyorlardı neyse insanlar kalplerinde kötülük taşıyorsa o bi şekilde onlara dönüyor buna hep inanıyorum o yüzden iyi niyete çok güvenirimTam görümce kör kepçeymiş seninki.
“Bu kadar kötü bu arada ismi koyması değil sorun ben bunu söylediğim halde bilerek yapması bana çok iyi niyetli gelmedi”
Bak bu cümlen senin iyi niyetini belli ediyor zaten. Sen anlatırken çok beğenmiştir, hani olabilir. Ama insan der ki yenge sana nasip olmadı, başka da çocuk düşünmüyorsun, isim de gerçekten güzelmiş; müsaaden varsa ben koyayım oğluma. Yarım elma gönül alma sonuçta. Ben insanların istediği ismi koyması taraftarıyım çünkü. Ama seninkinde iyi niyet yokSen uzak dur görümceden, böyle iyi niyetli dertleştiğine göre samimiyetine az da olsa güveniyormuşsun. Hiç güvenme, o samimiyeti kaldır derim ben. Politik yakınlık böyle kişiler için en iyisi. Sen oğluşunun şimdiki ismine sıkı sıkı sarıl, ayyy kocam başta beğenmedim birkaç ay içime de dert oldu diğer isim ama şimdi yeğenine o isimle seslenirken kulağa çok da hoş gelmediğini fark ettim de. Hatta kv yanında söyle ki görümcenin kulağına gitsin
Gaz damlası biz de kullanmıyoruz aynı şekilde d vit ve probiyotik sadece. Amin valla gazlı çocuk zor oluyorPeki gaz damlası falan kullanıyor musunuz? Ben nurse harveys kullanıyordum ama hakkında pek iyi şeyler okumadım hatta şikayetvar a da yazmışlar. Onu ve mamayı tamamen bıraktım. Sadece probiyotik ve d vit kullanıyor.Bebeğim o kadar çok gaz çıkarıyor ki aslında ama sancısı da çok oluyor ve gazı çıkarırken de çok ağlıyor. Gazlı bebek zor Allah yardımcımız olsun
Ahh canım çok geçmiş olsun inşallah en Kısa sürede normale dönersiniz kızında iyileşir bu sene acayip fazla oluyor hastalıklar yaz gelsin istiyorum gerçektenSoyacım kızım hasta 40 derecelerdeyız bugun şükür düştü ama cok zordu. Bız kızımın odasına kaçtık oğlumla babasıda kzıımla yatak odasını aldı hıc dısarıya cıkarmadım alpi bende maskeyle dolasıyorum. Doktor bogaz ıltıhabı desede bence influenza . Belırtıler o yönde.
Ondan sesim çıkmadı okumadım hıc yazılanları etıketıne cvp vereyım dedım .
Kızım bana asırı düşkün kapının önüne gelıyor ben alpı emzırırken bızı iZliyor kardesıne gecer dıye hem korkuyor hem bızı cok öZledi. Ahh annelık cok zor içim parcalanıyor onu öyle görünce ama kardesı ıcın mecburuz.
Ayy yapsan ne güzel olur. Ben bir şeyleri direkt söyleyemem ama böyle imayla mesaj vermeyi çok severimAynen zoruma giden böyle gizli gizli yapılması oldu yoksa isterse benim oğlumun şimdikini adını koysun benim üzleceğimi bile bile yapması benim bunu anlattığım halde çok şaşırdım anlatmasam eminim ki koymayacaktı çünkü başka bir isim düşünüyorlardı neyse insanlar kalplerinde kötülük taşıyorsa o bi şekilde onlara dönüyor buna hep inanıyorum o yüzden iyi niyete çok güvenirimayy ben o dediğini yapamam yapsam fena olmazmış ama
Ay onu yapınca çok tatlı oluyorlar yaKucağıma yüzü koyun uzanıp bana bakması kendisnin huzur içinde olması ne tatlı birseyh yahumesai başladı bizim
Çok geçmiş olsun inşallah çocuklara tekrardan geçmeden atlatırsınızBiz de aynıyız eşim de ben de grip olduk. Duru da başladı hapşırmaya. 1 kaç defa hapşırdı sadece şu an tıkanıklık falan yok. Gece nasıl geçecek bakalım. Büyük çocuklar da oldu ama hafif atlattılar. Sıra bize geldi demek
Bu kış geçecek mi gerçektenbenimde boğazlarım ağrımaya başladı uyuklamışım bebeği emzirirken eşim almış çocuğu yanımdan. Yine bir şey kaptık ama ne kaptık bilmiyorum
Ahh inci kuzum çok geçmiş olsun ya çok zor böyle. Artık hasta olmasın çocuklarımız. Sen de çok dikkat et kuzumSoyacım kızım hasta 40 derecelerdeyız bugun şükür düştü ama cok zordu. Bız kızımın odasına kaçtık oğlumla babasıda kzıımla yatak odasını aldı hıc dısarıya cıkarmadım alpi bende maskeyle dolasıyorum. Doktor bogaz ıltıhabı desede bence influenza . Belırtıler o yönde.
Ondan sesim çıkmadı okumadım hıc yazılanları etıketıne cvp vereyım dedım .
Kızım bana asırı düşkün kapının önüne gelıyor ben alpı emzırırken bızı iZliyor kardesıne gecer dıye hem korkuyor hem bızı cok öZledi. Ahh annelık cok zor içim parcalanıyor onu öyle görünce ama kardesı ıcın mecburuz.
Çok geçmiş olsunBiz de aynıyız eşim de ben de grip olduk. Duru da başladı hapşırmaya. 1 kaç defa hapşırdı sadece şu an tıkanıklık falan yok. Gece nasıl geçecek bakalım. Büyük çocuklar da oldu ama hafif atlattılar. Sıra bize geldi demek
Marttan sonra düzelicez inşallah, bari bir kar yapsaydı da mikroplar kırılsaydıGeçmiş olsun. En sevdiğim mevsim burnumdan geldi resmen
sen en azından burun açmayı beceriyorsun, ben onu da beceremiyorum. Bale yapmaya çalışan fil gibiyim resmen o konuda
Evet ben istiyordum benim doktorum da bunu önermişti. Sanırım doktorlarda bunda ikiye ayrıldı. Bi de normal kadın doğumcu değil benimki. Prof. Perinatolog.Ama şu an bu işleme bile iğreti oldum. Bir süre kurcalanmak istemiyorumAlyaliya galiba sen düşünüyordun deri altını, neden önermiyorlar bilmiyorum ama bir iki doktorda daha aynı şeyi okumuştum
HahaEvet ben istiyordum benim doktorum da bunu önermişti. Sanırım doktorlarda bunda ikiye ayrıldı. Bi de normal kadın doğumcu değil benimki. Prof. Perinatolog.Ama şu an bu işleme bile iğreti oldum. Bir süre kurcalanmak istemiyorum
Ben adet olmuştum ama hala bozuk para kadar koyu kahve akıntım devam ediyor. Gerçekten iğrenç bir durum.Bana da 6 ay sonra takalım spiral ya da implant demişti doktor. Neden 6 ay bilmiyorum. Daha önce spiral taktıran var mı nasıl bir işlem acılı mı acaba?Hahaherkes bir şey diyor bu konuda da demekki benim doktor da spiral öneriyor ama ilk adet olunca takılan daha iyi diyor. Sanırım diğeri hormonluymuş ve adet süresi çok kısa oluyormuş lekelenme gibi o da kilo yapıyor diye okudum. Napcaz bende hiç bilmiyorum haftaya randevu aldım gidicem artık
Hiç belli olmuyomuş o canım tüp bebekten sonra normal hamile kalan bi çok kişi varBize prezervatif yeterzaten korunmazken senelerce olmadı heralde prezervatif ile tam koruma sağlarız ahshs
Kesinlikle canım bunu ben de fark ettim. Sağımla günde bir defa düzgün süt alabiliyordum, mochiyle sağımın nerdeyse 2-3 katı süt alıyorum.Kızlar ne dıyecegım benım mınık emmek ıstemıyor kac gındur aglata aglata tutturuyorum şimdi sagayım dedım şunu farkettim mochı sagımdan daha guzel süt cıkarıyo sagımda 30 cc cıkan süt vakumla 45 ustu cıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?