2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bu kış geçecek mi gerçekten benimde boğazlarım ağrımaya başladı uyuklamışım bebeği emzirirken eşim almış çocuğu yanımdan. Yine bir şey kaptık ama ne kaptık bilmiyorum
Biz de aynıyız eşim de ben de grip olduk. Duru da başladı hapşırmaya. 1 kaç defa hapşırdı sadece şu an tıkanıklık falan yok. Gece nasıl geçecek bakalım. Büyük çocuklar da oldu ama hafif atlattılar. Sıra bize geldi demek

Aynen zoruma giden böyle gizli gizli yapılması oldu yoksa isterse benim oğlumun şimdikini adını koysun benim üzleceğimi bile bile yapması benim bunu anlattığım halde çok şaşırdım anlatmasam eminim ki koymayacaktı çünkü başka bir isim düşünüyorlardı neyse insanlar kalplerinde kötülük taşıyorsa o bi şekilde onlara dönüyor buna hep inanıyorum o yüzden iyi niyete çok güvenirim ayy ben o dediğini yapamam yapsam fena olmazmış ama

Gaz damlası biz de kullanmıyoruz aynı şekilde d vit ve probiyotik sadece. Amin valla gazlı çocuk zor oluyor

Ahh canım çok geçmiş olsun inşallah en Kısa sürede normale dönersiniz kızında iyileşir bu sene acayip fazla oluyor hastalıklar yaz gelsin istiyorum gerçekten

Ayy yapsan ne güzel olur. Ben bir şeyleri direkt söyleyemem ama böyle imayla mesaj vermeyi çok severim

Çok geçmiş olsun inşallah çocuklara tekrardan geçmeden atlatırsınız resmen kısır döngü yaşıyoruz

Bu kış geçecek mi gerçekten benimde boğazlarım ağrımaya başladı uyuklamışım bebeği emzirirken eşim almış çocuğu yanımdan. Yine bir şey kaptık ama ne kaptık bilmiyorum

Geçmiş olsun. En sevdiğim mevsim burnumdan geldi resmen
sen en azından burun açmayı beceriyorsun, ben onu da beceremiyorum. Bale yapmaya çalışan fil gibiyim resmen o konuda

Selam arkadaşlar çok kötü durumdayım ya ben
Sol göğsüm apse mi olmuş anlamadım üç gündür çok fena ağrıyor çocuğa verince resmen ölüyom diğer göğsümden veriyorm oda süt tükendi gelmeyince de çocuğum aglamaya başlıyor ne yapacağım bilmiyorum şuan pompayla sagmaya çalsyorm inşallah bu şekilde geçer

Ahh inci kuzum çok geçmiş olsun ya çok zor böyle. Artık hasta olmasın çocuklarımız. Sen de çok dikkat et kuzum
Çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun. En sevdiğim mevsim burnumdan geldi resmen
sen en azından burun açmayı beceriyorsun, ben onu da beceremiyorum. Bale yapmaya çalışan fil gibiyim resmen o konuda
Marttan sonra düzelicez inşallah, bari bir kar yapsaydı da mikroplar kırılsaydı

Yok be canım bende pek beceremiyorum, kusmasaydı benim ki bizde çok ağır atlatıcaktık oluk oluk balgam kustu

Alyaliya galiba sen düşünüyordun deri altını, neden önermiyorlar bilmiyorum ama bir iki doktorda daha aynı şeyi okumuştum

Eklentiler

• IMG_1777.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 45
Alyaliya galiba sen düşünüyordun deri altını, neden önermiyorlar bilmiyorum ama bir iki doktorda daha aynı şeyi okumuştum
Evet ben istiyordum benim doktorum da bunu önermişti. Sanırım doktorlarda bunda ikiye ayrıldı. Bi de normal kadın doğumcu değil benimki. Prof. Perinatolog.Ama şu an bu işleme bile iğreti oldum. Bir süre kurcalanmak istemiyorum

Haha herkes bir şey diyor bu konuda da demekki benim doktor da spiral öneriyor ama ilk adet olunca takılan daha iyi diyor. Sanırım diğeri hormonluymuş ve adet süresi çok kısa oluyormuş lekelenme gibi o da kilo yapıyor diye okudum. Napcaz bende hiç bilmiyorum haftaya randevu aldım gidicem artık

Ben adet olmuştum ama hala bozuk para kadar koyu kahve akıntım devam ediyor. Gerçekten iğrenç bir durum.Bana da 6 ay sonra takalım spiral ya da implant demişti doktor. Neden 6 ay bilmiyorum. Daha önce spiral taktıran var mı nasıl bir işlem acılı mı acaba?

Kızlar ne dıyecegım benım mınık emmek ıstemıyor kac gındur aglata aglata tutturuyorum şimdi sagayım dedım şunu farkettim mochı sagımdan daha guzel süt cıkarıyo sagımda 30 cc cıkan süt vakumla 45 ustu cıkıyor

Kesinlikle canım bunu ben de fark ettim. Sağımla günde bir defa düzgün süt alabiliyordum, mochiyle sağımın nerdeyse 2-3 katı süt alıyorum.

Annem eskiden süt sağma makinesi diye bunlar satılırdı diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…