2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Hiç belli olmuyomuş o canım tüp bebekten sonra normal hamile kalan bi çok kişi var Rabbim yormadan sizi peraya bi kardeş nasip etsin
Yani evet böyle hikayeler çok duydum ama olursa da başımın üstüne zaten. İnşallah canım sadece ben istediğim zaman olursa daha iyi olur tabi

Marttan sonra düzelicez inşallah, bari bir kar yapsaydı da mikroplar kırılsaydı

Yok be canım bende pek beceremiyorum, kusmasaydı benim ki bizde çok ağır atlatıcaktık oluk oluk balgam kustu

Bizimki de erken başladı bu sefer kusmaya. Umarım inmeden atlatırız.

Nebulazitör olarak hangi marka ve model kullanıyordun? Alyaliya ve trueliving_ siz de kullanıyor muydunuz? Öneri rica edeceğim her ihtimale karşı. Nexus veya nimomed iyi dedi doktor ama model vs söyleyemedi.

Nexus aldım ben. Kendimde denedim gayet iyi

Yani evet böyle hikayeler çok duydum ama olursa da başımın üstüne zaten. İnşallah canım sadece ben istediğim zaman olursa daha iyi olur tabi
İsteğin zamanda yazdım sildim valla düzgün olsun bari
Rabbim istediğin zamanda peracığıma bi kardeş nasip etsin inşallah

Nexus aldım ben. Kendimde denedim gayet iyi
Ayy canım konuşmuştuk aradım bana nexus başlık gönderiyo içine koyduğunuz ilaç partekülleri tıkamış dedi video atmıştım anlamışlar daha çok yeni olduğu için ücretsiz göndericez 1 kerelik dedi
Bu cihazlar çok hassas 3 ayda bir değişmesi gerekiyor dedi ama kçarkadaşımınki bende baya kullandım hiç onda sorun olmadı bu durum canımı sıktı sürekli böyle bi sorun mu olucak çok saçma ama 3 gün kullanmadım yani o kadar güzel hava veriyodu ki çok iyi falan demiştim

Benim alerjik astımım var o yüzden çok eskiden beri kullandığım makinayı kullanmıştım hastane tipi benimki büyük canım. Ama yine bir doktorun önerisini favoriye eklemişim bir incele istersen. Eğer alacak olsam nexus ya da bu eklediğimi alırdım.

Eklentiler

• IMG_1468.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 45
Evet senle konuştuk biliyorum müşteri memnuniyeti süpermiş ama 3 ayda bir değiştirmek çok saçma değil mi
Herkes uzun süre kullanıyor diye aldım ben de. Tıkamaması için ne yapmak lazım acaba?

Benim bu hafta hiç gelmedi herhalde ara ara gelip yokluyordu adet oldum mu olmadım mı anlamadım ben hiç denemedim ya sadece adetliyken rahim açık olduğunu ve o zaman takılırsa daha az acıyacağını biliyorum
Bize prezervatif yeter zaten korunmazken senelerce olmadı heralde prezervatif ile tam koruma sağlarız ahshs
Hiç öyle düşünme bende ilaçtan sonra geri çekilme yöntemiyle bu zamana gelmiştim ilkinde vitamin filan içtik ovülasyon testiyle saat kurup çalıştık ikinci de işte böyle oldu emzirirken. Bana da amh düşük bilmem ne bilmem ne demişlerdi hiç belli olmuyor o yüzden ama bencede eğer spiral yoksa en iyisi prezervatif. İlaç hem emziriyoruz hem unutuyoruz bir sürü derdi var
Ah ya belki fazla gelmiştir yediği bizimki sabah 5 de kustu deli gibi emdi emdi önce kaka yaptı bezini değiştirirken foşurt diye süt kustu ama sindiremeden. Fazla içmiş o belli inşallah fazlalığındandır balgam var mıydı içinde

Eşime doktor omron diye bir şey önermiş ama sanırım o sesli çalışıyormuş ama performans olarak nexustan iyiymiş. Bizde nexus var işte gayet iyi ama ben bayadır vermiyorum hava şuan durumu iyi tıkanıklığı yok olunca hemen veriyordum

Evet senle konuştuk biliyorum müşteri memnuniyeti süpermiş ama 3 ayda bir değiştirmek çok saçma değil mi
Herkes uzun süre kullanıyor diye aldım ben de. Tıkamaması için ne yapmak lazım acaba?
Yeni olduğu için ilgileri iyiydi bence çünkü 26 aralıkta teslim aldım 3 gün sonra hava çıkışı olmamaya başladı, çok saçma geldi banada alıcak olanlar almasın bence başka markalara yönelsinler, o an arkadaşım bende var alma boşuna dedi ama kullanınca her yaşta gerekli olduğunu anladık bende burda nexus u gördüm öyle aldım uzun süre kullanırız diye ama böyle söylemesi canımı çok sıktı sürekli başlıkmı değiştiricem
Hiç bilmiyorum temizleme olayını

Spring05 kuzu benim boğazım üç haftadır falan acıyor. Geceleri terlemiş oluyorum emzirirken soğuyorum kesin o yüzden. Sürekli sıcak şeyler içiyorum gün içinde toparlıyorum hemen
Spring05 bende de hafif bir kuruluk vardı ve ben de aşırı terlemeye başladım geceleri yine, kalktıkça pijama değiştiriyorum. Tavuk mu yumurtadan yumurta mı tavuktan acaba

Benimki balgamdı yüksek ihtimal. Her gün götürüp ciğer dinleteceğim. İnşallah inmez. Doktor test yapmaya gerek görmedi çünkü bir tek inf a nın ilacı varmış, onu da bir yaş altına önermiyorlarmış.

Nexus direct mi seninki de? Ebebekte de onu satıyorlar galiba.

Seninki de nexus direct mi?

Bence her gün götürme canım ya götürüp getirirken bir şey kapabilir Allah korusun bana doktor mümkün mertebe gelme burası çok kötü dedi

Evet evet direct olan taşınabilir modelinden

Bugün 3 aşı olduk kızlar. Eğer ateş olursa akşama u oluyor? Yoksa gün içinde sürekli kontrol etmem mi lazım?

Spring05 bende de hafif bir kuruluk vardı ve ben de aşırı terlemeye başladım geceleri yine, kalktıkça pijama değiştiriyorum. Tavuk mu yumurtadan yumurta mı tavuktan acaba
Ay bir ara o lohusa teri neydi ya yatak yorgan su gibi oluyordu hayır o kadar terlemeye kilo da veremedim hala 3 kg fazla var ve göbeğim jelibon kadar yumuşak bizi spor değil de şu heykeltraş g5 tarzı şeyler paklar şu saatten sonra. Spor çok zor geliyor valla vakitte yok ben az terlediysem değiştirmiyorum üstümü ses olmasın diye ondan hep böyle oluyorum sanırım

Saat 12 olmadan kızım 5. Kakasını yaptı gerçekten kilosunu merak ediyorum fazla mı emiyor, hepsi kakayla mı gidiyor napıyor anlamadım. Prima yerine sleppy bionaturel aldım artık günde 12 bez filan gidiyor çünkü inş pişik yapmaz ve taşmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…