Ya ben bildiğin biberon temizleyici sıvı bulaşık deterjanı ve ayrı bir süngerle yıkadım kaldırdım bir şey olmadı. Bir de en az 20 gün çalıştırdım yani. Keşfette de karşıma çıktı tıkanıyormuş diye üşendim izlemedim keşke izleseymişimEvet senle konuştuk biliyorum müşteri memnuniyeti süpermiş ama 3 ayda bir değiştirmek çok saçma değil mi
Herkes uzun süre kullanıyor diye aldım ben de. Tıkamaması için ne yapmak lazım acaba?
Benimki boşver, yat uyu denecek cinsten değil. Küloduma kadar nemli oluyor üstüm. Dün üşendim çamaşır değiştirmeye, pijama değiştirdim sadece şimdi belim ağrıyor gibi, ondan mı acabaAy bir ara o lohusa teri neydi ya yatak yorgan su gibi oluyordu hayır o kadar terlemeye kilo da veremedim hala 3 kg fazla var ve göbeğim jelibon kadar yumuşakbizi spor değil de şu heykeltraş g5 tarzı şeyler paklar şu saatten sonra. Spor çok zor geliyor valla vakitte yok ben az terlediysem değiştirmiyorum üstümü ses olmasın diye ondan hep böyle oluyorum sanırım
Genelde akşam üstü oluyor sanırım 12 saat sonra filan aşıdan, ama bazılarının hemen çıkabiliyormuş. Bence saatte bir ölçüm yapmakta fayda varBugün 3 aşı olduk kızlar. Eğer ateş olursa akşama u oluyor? Yoksa gün içinde sürekli kontrol etmem mi lazım?
Ay benim lohusa teri gibi işte o neydi ya yatak ıslanıyordu bildiğinBenimki boşver, yat uyu denecek cinsten değil. Küloduma kadar nemli oluyor üstüm. Dün üşendim çamaşır değiştirmeye, pijama değiştirdim sadece şimdi belim ağrıyor gibi, ondan mı acaba
Genelde yirmi dört saat içinde kendini gösteriyormuş belirtiler. Nadiren 48 saate uzayabilir dedi doktorumuz.Bugün 3 aşı olduk kızlar. Eğer ateş olursa akşama u oluyor? Yoksa gün içinde sürekli kontrol etmem mi lazım?
Evet doktor bunu önermiş ama bu sesli çalışıyor gibi yorumlar vardı. Biz ilk bade hasta olunca onu avicennaya götürdük oradaki doktor bunu demiş. Ama benim kızım biraz huysuz olduğu için nexusu bile yaptırmıyor şuan gece ben uykusunda yapıyordum. Omronun sesinden korkar diye bunu almamıştık. Bebekken yapılır da büyüyünce biraz korkuyorlar ya o yüzden nexus daha iyi ama o da tıkanıyor diyorlar valla bilemedimSpring05 eşinin omron u bundan mı? Ben de bunu listeye atmışım ama kimden aldım öneriyi hatırlamıyorum.
Çeker bence, ilk oğlumda çok verimli kullanmıştım ben üçüncü aydan itibaren. Fikir vermesi açısından benimkini koyuyorum eke (ben çok araştırıp almıştım ve piyanolu modelle bunun arasında kalmıştım ama artık satılmıyor galiba). O yerdeki trenli oyuncak sırtüstü yatarken izlesin diye tepeye de takılıyordu, altına da çıngırak takınca kendi kendine gidip geliyordu bizimkinin tepesinde, çok keyif alıyordu. Ama bu kadar oyuncaklı olması şart değil tabii, senin gönderdiğin de iş görür.Kızlar bu oyun halısını alayım diyorum şimdi ilgisini çekmezse ilerde illa çeker diye düşündüm ama sizce?
Canım bunu Osman gönülal tavsiye etmişti, benim de favori listemde var. İgç ihtiyaç duymayız inşallahSpring05 eşinin omron u bundan mı? Ben de bunu listeye atmışım ama kimden aldım öneriyi hatırlamıyorum.
Bunun benzeri var bende, eltim verdi. Benimki vakit geçiriyor ama yanında benim yönlendirmelerim, dikkatini çekmem, konuşmam vs. ile. Biraz büyüdükçe kendisi de vakit geçirir gibi geliyor. Şu an elleri olduğunun farkında değil benimkiKızlar bu oyun halısını alayım diyorum şimdi ilgisini çekmezse ilerde illa çeker diye düşündüm ama sizce?
Ya benimki de ıslandı dün aslında ama değiştirmeye üşendim, yorganı ters çevirdim, çarşaf için de yana kaydım (eşim burnu akıyor diye salonda yatıyorduAy benim lohusa teri gibi işte o neydi ya yatak ıslanıyordu bildiğinolabilir valla her şey mümkün
Ben yaklaşık 2 ayda 4 bez markası kullandımSaat 12 olmadan kızım 5. Kakasını yaptıgerçekten kilosunu merak ediyorum fazla mı emiyor, hepsi kakayla mı gidiyor napıyor anlamadım. Prima yerine sleppy bionaturel aldım artık günde 12 bez filan gidiyor çünkü inş pişik yapmaz ve taşmaz
Saat 12 olmadan kızım 5. Kakasını yaptıgerçekten kilosunu merak ediyorum fazla mı emiyor, hepsi kakayla mı gidiyor napıyor anlamadım. Prima yerine sleppy bionaturel aldım artık günde 12 bez filan gidiyor çünkü inş pişik yapmaz ve taşmaz
Bence etkilemiyordur. Çünkü benim çok sağlıklı beslendiğim zamanlar da oldu, sağlıksız beslendiğim zamanlarda. Ama sonuç bol bol kakakusma tamam da kakayı fazla yapmasının kiloya bir etkisi olmaz bence (ishal olmadığı sürece tabii). Bağırsakları iyi çalışıyor demek ki, yediğini sindiriyor, kalanı da atıyor işte, ne güzel.
Sleepy iki oğluma da pişik yapmadı benim, (bezleri sık değiştiririm ve suyla ıslatılmış pamuk dışında bir şey kullanmamaya çalışırım) ben memnunum ama kalıpları biraz darmış (ilk oğlumda da böyle miydi, hatırlamıyorum) ona göre almak lazım.
Ya bir de şeyi düşünüyorum, acaba bizim yiyip içtiklerimiz kaka yapmalarına etki ediyor mudur?
Benim de sol göğsümde süt bezesi iltihabı oldu. Tam ucuna yakın kısımda şişti kızardı ve çok acıyordu. Bol bol emzirmek gerekiyor, sıcak kompres duş ve bol emzirme geçiriyor . Doktor ultrasondan sonra iğneyle çekmek istedi ama ufaldı çoktan geçmiş olsunSelam arkadaşlar çok kötü durumdayım ya ben
Sol göğsüm apse mi olmuş anlamadım üç gündür çok fena ağrıyor çocuğa verince resmen ölüyom diğer göğsümden veriyorm oda süt tükendi gelmeyince de çocuğum aglamaya başlıyor ne yapacağım bilmiyorum şuan pompayla sagmaya çalsyorm inşallah bu şekilde geçer
Haftada bir değişim yeter benceYa benimki de ıslandı dün aslında ama değiştirmeye üşendim, yorganı ters çevirdim, çarşaf için de yana kaydım (eşim burnu akıyor diye salonda yatıyordu) şimdi aklıma gelmişken yıkasam mı yoksa kusmalar başlamışken biraz beklesem mi bilemedim
Oo baya denemişsinBen yaklaşık 2 ayda 4 bez markası kullandımçevredekilerin verdiği bezler ve benim aldıklarım.
Benim kızda hangi bezi kullanırsam kullanayım ilk etapta pişik oluyor.
Ama pişiğini sürdürecek/terikleyecek tek bez bimin bezi oldu. Gereğinden fazla sık değiştirerek kullandım bitirdim
Hatta buraya genel yazayım da arkadaşlara da fikir olur.
Bim’in bezi: kalıpları geniş, naylonumsu, kolay kolay taşma sızma yapmıyor, benim kızda pişiği tetikledi.
Molfix mavi: bizim bezi kadar olmasa da hafif naylonumsu. Ama pişik yapmıyor. Kalıbı orta boyda. Sızma taşma ara ara oluyor.
Molfix sarı: daha pamuksu iz bez. Kalıp orta. Taşma sızma maviye göre daha az.
Sleepy naturel: kalıbı çok dar. Yapısı pamuklu. Emiciliği güzel.
Baby turco: kalıbı da dokusu da sleepy ile aynı. Yapısı pamuklu. Siparişim gelinceye kadar idare etsin diye almıştım ama ihtiyacım olduğunda alabileceklerim arasında.
Goon sarı: loading
Benimkide ellerinin farkında değil çok sert hareketler yapıyor yüzüne bazen ağlıyor hatta kendine vurduğu içinBunun benzeri var bende, eltim verdi. Benimki vakit geçiriyor ama yanında benim yönlendirmelerim, dikkatini çekmem, konuşmam vs. ile. Biraz büyüdükçe kendisi de vakit geçirir gibi geliyor. Şu an elleri olduğunun farkında değil benimki
İshal gibi de yani hiç kıvamlı değil susam taneli su gibikusma tamam da kakayı fazla yapmasının kiloya bir etkisi olmaz bence (ishal olmadığı sürece tabii). Bağırsakları iyi çalışıyor demek ki, yediğini sindiriyor, kalanı da atıyor işte, ne güzel.
Sleepy iki oğluma da pişik yapmadı benim, (bezleri sık değiştiririm ve suyla ıslatılmış pamuk dışında bir şey kullanmamaya çalışırım) ben memnunum ama kalıpları biraz darmış (ilk oğlumda da böyle miydi, hatırlamıyorum) ona göre almak lazım.
Ya bir de şeyi düşünüyorum, acaba bizim yiyip içtiklerimiz kaka yapmalarına etki ediyor mudur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?