2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Çok iyi bildiğim ama yapamadığım bir şey tam uyumaya yakın uyku arkadaşı verip yerine yatırmamız lazım 4. Aydan sonra nasıl olacak bilmiyorum ama yapmamız şart yoksa perişanlık

Nevresimi iki haftada, çarşaf ve yastık kılıflarını haftada bir değiştiriyorum ama bu ara ağırlıkla odada takıldığımız için çarşaf iki üç günde bir değişiyor.
Neyse çarşaf dışındakileri yıkadım, o daha iki günlüktü, gideri var bence kusana kadar

Emeğine sağlık Ama benim bunu öğle yemeği niyetine çikolata kahve yapıp üstüne sütümü arttırmak için () tatlı olarak ne yesem diye düşünürken görmem pek hoş olmadı

Ben de listeyi yaparken yemek sepetinden tatlı sipariş veriyordum
Dediğimi yapın yaptığımı yapmayın

Emeğine sağlık Ama benim bunu öğle yemeği niyetine çikolata kahve yapıp üstüne sütümü arttırmak için () tatlı olarak ne yesem diye düşünürken görmem pek hoş olmadı

Pek kıvamlı olmuyor ya zaten bunlarınki. Probiyotiği ben de unutuyorum bazen ama belki de hemen etki etmiyordur yaptıklarımız. Ben sebzemi de proteinimi de yiyorum aslında ama gün içinde hazırlayanım yoksa (ki olmuyor maalesef genelde) öğlen yemeği niyetine yediklerim sefaletin ve çöküşün çok uç bir boyutu olabiliyor bazen

Ben de listeyi yaparken yemek sepetinden tatlı sipariş veriyordum
Dediğimi yapın yaptığımı yapmayın
Bir diyetisyen olarak bu önerini dikkate alacağım, evde tatlı niyetine tahin ile pekmezden başka bişi kalmamış, yemeksepetini de protesto ediyordum en son ama şimdi nedenini bile hatırlamadığımı fark ettim

Peki nasıl uyuyacak bu çocuk
Bende aynı şeyi dedim izlerken şu Tracy Hogg un kitabı var ondaki yöntem ve uyku arkadaşı aslında yapmamız gereken. Yatırıyorsun ağlayınca kucağına al pışpış sakinleşince bir daha yatır filan öyle bir şeylerdi. Bu sefer denicem ben çok muzdaribim bu konuda

Bize abla gelmese bencede gideri var, salı cuma geliyor o olmasa ben ölmüş bitmiştim her şeyim o benim yorganı değiştirene kadar canım çıkıyordu, yazın kolayda pikeyle kışın zor yorgan geçirmek gerçekten

Bende klasik nimomed hava makşnası var nexus elde taşınan daha pratik bende ondan istiyorum fakat dr ondansa normal hava makinalarını öneriyor omron da iyi bir marka ben kendiminkinden çok memnun sayılmam 5 senedir kullanıyorum taş gibi ama çok yavaş gidiyor hava sanki

Bu üç aşı içerisinde rotavirüs aşısı var mıydı?
Rota özel bir aşı biz özel hastanede olmuştuk ücretli. Belki eczaneden alınıp asm de yapılıyor mu bilmiyorum. Serum fizyolojik gibi bir şey var onu içiriyor doktor o kadar

Rota özel bir aşı biz özel hastanede olmuştuk ücretli. Belki eczaneden alınıp asm de yapılıyor mu bilmiyorum. Serum fizyolojik gibi bir şey var onu içiriyor doktor o kadar
Özel olduğunu biliyorum bizim asmdeki hemşire bu ay iki aşısı var demişti. Ondan sizin üçüncü aşı rota mı diye düşündüm. Size hangi aşıları yaptılar

Anneme geldik dün termometreyi de getirmiştim bi baktım 26 derece, dedim anne bu ne böyle Bebek geliyor diye yaktık diyor, gerek yok kapatın dedim anca 24 oldu fazla mı sizce ? Bizim ev genelde 22-23 oluyordu ideal diye biliyordum, bizim evin sıkıntısı nem fazlaydı, burda nem 50 civarı.

Trendyol yemek istediğim jokeri vermedi

Afiyet olsun. Benim eve sipariş verdiğim sadece birkaç lokanta var, onlardan da eski usul sipariş verdiğim için yemek sepeti dışında bir şey kullanmışlığım yok o da kaç sene olmuş kullanmayalı, şifremi falan hatırlayana kadar kanser olmayayım diye gittim tahin pekmez yedim

Ben omronda karar kıldım kompresörlü diye ama internet yorumlarında onun için de buharı Az çıkıyor diyen var

Özel olduğunu biliyorum bizim asmdeki hemşire bu ay iki aşısı var demişti. Ondan sizin üçüncü aşı rota mı diye düşündüm. Size hangi aşıları yaptılar
Verem aşısı var bir de ikinci ayda. Ama tek bir flakon ile 10 çocuk falan aşıladıkları için her ay tek bir günde yapıyorlar o aşıyı topluca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…