Ben bu Salı yaptırıcam günlü yapıyorlar bilmem kaç çocuk toplanınca açılıyormuş o aşı. Hangileri yapılıyordu o yüzden hiç hatırlamıyorumÖzel olduğunu biliyorum bizim asmdeki hemşire bu ay iki aşısı var demişti. Ondan sizin üçüncü aşı rota mı diye düşündüm. Size hangi aşıları yaptılar
ay sorma arada yüzünü yırtıyor ya da emziğini ağzından alıyor sonra da ağlıyorBenimkide ellerinin farkında değil çok sert hareketler yapıyor yüzüne bazen ağlıyor hatta kendine vurduğu için
Çok teşekkür ederim canmBenim de sol göğsümde süt bezesi iltihabı oldu. Tam ucuna yakın kısımda şişti kızardı ve çok acıyordu. Bol bol emzirmek gerekiyor, sıcak kompres duş ve bol emzirme geçiriyor . Doktor ultrasondan sonra iğneyle çekmek istedi ama ufaldı çoktan geçmiş olsun
Dün gece en son 2de gülücükler saçıyordu bana, ben de sohbete başladım napiimÇok iyi bildiğim ama yapamadığım bir şeytam uyumaya yakın uyku arkadaşı verip yerine yatırmamız lazım 4. Aydan sonra nasıl olacak bilmiyorum ama yapmamız şart yoksa perişanlık
Verem aşısı var bir de ikinci ayda. Ama tek bir flakon ile 10 çocuk falan aşıladıkları için her ay tek bir günde yapıyorlar o aşıyı topluca.
Ayy çok güldüümYa az önce bebeği emzirirken kapı çaldı. Neyse güç bela açtım, sucu! Ya dedim ben sipariş vermedim ama azalmıştı bayağı, sabah aklımdan geçirmiştim. Adam siparişii kontrol etti falan, yok sizin daire, abi vermiş olmasın dedi. Neyse he he dedim (abin evde sihirli bir kuyu var sanıyor, suyun bittiğini bile fark etmez demedim tabii) zaten dibi kalmıştı bekle getireyim, işime de geldi yani.
Bu arada ben o konuda çok planlıyımdır, önce damacanayı boşalıp kapıya koyarım, sonra beni rahatsız etmesin diye bez torbaya parasını koyar kapıya asarım. Öyle ararım adamları.
Yanlışlık olduğuna eminim ama Az önce aklıma geldi de bir son arananlara bakayım dedim…ayol ben aramamış mıyım sana
Kuzum belki sizin orda bebek yoğunluğu çoktur denk geliyordur. Bizim asm Bostancı mahallesinde oranın yaş ortalaması 80 olduğu için beni arayamadılar meselaBen bu olayı hala anlamadım. Ben geçen ay 11inde gittim. Ebe ocağın 11inde gel, tam bir ay sonra olmalı öncesi sonrası olmaz dedi. Burda sizin yazdıklarınızdan sonra bizimki nasıl yapıyor acaba diye düşünmedim değil. Sizler de İstanbul’dasınız ben de
Ya bir de sandalye olayı vardı, o da mı hogg hemşiremindi? Hani sandalyeyi günbegün uzaklaştırıyorsun falan. İlk oğlumda ben de bir merak etmiştim ama kafama yatmadı. Ben hiçbir konuda aşırı disiplin taraftarı olmadığım (olamadığım) için uyku eğitimine de sıcak bakamadım.Bende aynı şeyi dedim izlerkenşu Tracy Hogg un kitabı var ondaki yöntem ve uyku arkadaşı aslında yapmamız gereken. Yatırıyorsun ağlayınca kucağına al pışpış sakinleşince bir daha yatır filan öyle bir şeylerdi. Bu sefer denicem ben çok muzdaribim bu konuda
Ay evet olabilir, başta Suriyelilerimiz olmak üzereYa bir de sandalye olayı vardı, o da mı hogg hemşiremindi? Hani sandalyeyi günbegün uzaklaştırıyorsun falan. İlk oğlumda ben de bir merak etmiştim ama kafama yatmadı. Ben hiçbir konuda aşırı disiplin taraftarı olmadığım (olamadığım) için uyku eğitimine de sıcak bakamadım.
Yalnız gece uyumayıp da gündüz uyuklamaya kalkan çocuğa da acımam, şahsi uyku eğitimi politikam “gündüz (en azından belli bir saatten sonra) uyutma, akşamüstü parkta koştur” mottosundan ibarettir. Beş yıldır bunun ekmeğini yiyorum, inşallah bundan sonra da yerim
İkinci doz aşılarında tam 30 günden önce olmuyor ama belli bir süresi var, o süre dahilinde bir iki hafta geç yaptırabiliyoruz galiba. İkinci ay aşıları ikinci ay dolduktan sonra yapılıyor ama bana mesela (zatürreden hastanede yattığı için) bağışıklığı toparlanana kadar bir iki hafta erteleyebilirsin istersen dediler (istemedim tabii evde saatli bombayla -5 yaş- yaşadığımız için). Verem aşısı ise yapılmadı daha, haber bekliyorum onun için.Ben bu olayı hala anlamadım. Ben geçen ay 11inde gittim. Ebe ocağın 11inde gel, tam bir ay sonra olmalı öncesi sonrası olmaz dedi. Burda sizin yazdıklarınızdan sonra bizimki nasıl yapıyor acaba diye düşünmedim değil. Sizler de İstanbul’dasınız ben de
Onu soyaya yazdın galiba asm içinA
Ay evet olabilir, başta Suriyelilerimiz olmak üzerebizden fazla olabilirler burda
Yok o Kim WestYa bir de sandalye olayı vardı, o da mı hogg hemşiremindi? Hani sandalyeyi günbegün uzaklaştırıyorsun falan. İlk oğlumda ben de bir merak etmiştim ama kafama yatmadı. Ben hiçbir konuda aşırı disiplin taraftarı olmadığım (olamadığım) için uyku eğitimine de sıcak bakamadım.
Yalnız gece uyumayıp da gündüz uyuklamaya kalkan çocuğa da acımam, şahsi uyku eğitimi politikam “gündüz (en azından belli bir saatten sonra) uyutma, akşamüstü parkta koştur” mottosundan ibarettir. Beş yıldır bunun ekmeğini yiyorum, inşallah bundan sonra da yerim
Bende hiç sallamıyorum ya o da hızlı sallayınca aslında bayılma yapıyormuş yaDün gece en son 2de gülücükler saçıyordu bana, ben de sohbete başladım napiimkocam sizin sohbetiniz uzayacak deyip odadan kaçtı
Ben sallamıyorum yatakta pış pış diye uyumasını bekliyorum ya da yapılmaması gerekeni yapıp emziriyorum, hop uyuyor koyuyorum yerine orda pışpışlıyorum birazhanımefendi dün 3ten sonraki emzirmemde uyumayı tercih etti
Evde tarttın sanırım dimi? 5200 dür o. 200 gr kadar bir yanılma oluyor benim evdeki tartı ile doktorun tartısındaKızlar ben şimdi bebeği tarttım en son kilo alımı azdı tulum, kısa kollu zıbın, temiz bezle 5.45 çıktı tartıda. Kaçı kıyafettir ya da hata payıyla 5200 çıkıyor mudur acabaona göre süt yeterli ya da değil diye düşünmeye başlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?