- 9 Mart 2023
- 3.487
- 6.186
- 88
İvetOnu soyaya yazdın galiba asm için
Maalesef prima hiç kullanmadımMolfix sarı dediğin sanırım pure&soft. Premium la karşılaştırma imkanın oldu mu? Yazmamışsın ama şansımı deneyeyim dedimpremium2= pure&soft2 diyebilir miyiz? Yoksa 3mü alayım direk olarak.
E ben hatırlıyorum annem kardeşimi kışın doğurdu, bebeğin beşiği sobanın yanındaydı. Annem de odasında uyuyordu. Gerçi o zamanki evimiz g*t kdardı, 2 adım vardı salonla yatak odası arasındaYok o Kim Westbende bu konuda çok katıydım asla önermiyorum uyku eğitimi de neymiş annenin kokusuna ihtiyacı varsa öyle yatacak filan. Büyüğünüde aynı o şekilde büyüttüm üzerimde uyudu nerdeyse bir yaşına kadar nefessiz kalıyordum filan ama sabrım vardı şimdi 2.5 yaşında kaşıyarak okşayarak uyuyor yani yine destekli ve gece muhakkak kalkıyor. Benim de sesim yükseliyor haliyle artık uyuyan çocuğu da uyandırınca. Şimdi diyorum ki ben iyilik mi yaptım kötülük mü. Aramızdaki bağı güçlendirdim mi yoksa zarar mı verdim.
Bence uyuyan çocuk uyur bir şekilde ama bazı çocuklar çok zor. Eskiden annem diyorki ev sobalıydı bir yerde misafir ağırlardık bir yerde siz uyurdunuz. Ben ilkinden çok muzdarip olduğum için belki hogg u denerim en şefkatlisi o
Ben ikisini d kullandım. Premium kalıp olarak daha büyük ama çok farklı değil. Pera 3 no pure soft kullanıyor valla yaklaşık iki haftadır.Molfix sarı dediğin sanırım pure&soft. Premium la karşılaştırma imkanın oldu mu? Yazmamışsın ama şansımı deneyeyim dedimpremium2= pure&soft2 diyebilir miyiz? Yoksa 3mü alayım direk olarak.
2 ay aşımızdan 15 gün sonra yapıldı verem aşımız belli bir sayıya gelmesi lazımmış yada bir başka yakın sağlık ocağında sayı tamamlanıyorsa ordan getiriyorlarmış bana böyle demişlerdi gerçekten de ben gittiğimde bi kaç kişi vardı verem aşısı için gelenBen bu olayı hala anlamadım. Ben geçen ay 11inde gittim. Ebe ocağın 11inde gel, tam bir ay sonra olmalı öncesi sonrası olmaz dedi. Burda sizin yazdıklarınızdan sonra bizimki nasıl yapıyor acaba diye düşünmedim değil. Sizler de İstanbul’dasınız ben de
Doğru. Genetik diye de bir şey var tabii, ondan kaçış yok maalesefYok o Kim Westbende bu konuda çok katıydım asla önermiyorum uyku eğitimi de neymiş annenin kokusuna ihtiyacı varsa öyle yatacak filan. Büyüğünüde aynı o şekilde büyüttüm üzerimde uyudu nerdeyse bir yaşına kadar nefessiz kalıyordum filan ama sabrım vardı şimdi 2.5 yaşında kaşıyarak okşayarak uyuyor yani yine destekli ve gece muhakkak kalkıyor. Benim de sesim yükseliyor haliyle artık uyuyan çocuğu da uyandırınca. Şimdi diyorum ki ben iyilik mi yaptım kötülük mü. Aramızdaki bağı güçlendirdim mi yoksa zarar mı verdim.
Bence uyuyan çocuk uyur bir şekilde ama bazı çocuklar çok zor. Eskiden annem diyorki ev sobalıydı bir yerde misafir ağırlardık bir yerde siz uyurdunuz. Ben ilkinden çok muzdarip olduğum için belki hogg u denerim en şefkatlisi o
Bende hiç sallamıyorum ya o da hızlı sallayınca aslında bayılma yapıyormuş yakucakta ya da dizde uyuyor. Bazen memede de uyuyor ama genelde çekiyorum memeyi uyuyacağı zaman tam. En kötüsü orda uyutmak aslında anneden başka kimse almıyor o sorumluluğu sonra
3 sipariş edeyim bende o zaman. Sağolasın.Ben ikisini d kullandım. Premium kalıp olarak daha büyük ama çok farklı değil. Pera 3 no pure soft kullanıyor valla yaklaşık iki haftadır.
Islaklık göstergesi var mı peki?Ben ikisini d kullandım. Premium kalıp olarak daha büyük ama çok farklı değil. Pera 3 no pure soft kullanıyor valla yaklaşık iki haftadır.
EvetSeninki de nexus direct mi?
Yeni paketlerde yokmuş ama bendekinde var. Foto atarım canım. Bebek uyutuyorumIslaklık göstergesi var mı peki?
Hepatit tam gününde olması lazımda veremin günü kayabiliyor. Hatta Doğa hasta olduğu için geçen hafta çarşamba 2 aşı bugün de verem olacaktı. Hasta ise bugünden için 3 ünü birlikte yapalım diye planladık ebeyle geçen hafta.Ben bu olayı hala anlamadım. Ben geçen ay 11inde gittim. Ebe ocağın 11inde gel, tam bir ay sonra olmalı öncesi sonrası olmaz dedi. Burda sizin yazdıklarınızdan sonra bizimki nasıl yapıyor acaba diye düşünmedim değil. Sizler de İstanbul’dasınız ben de
Ya bende bunu düşünüyorum günlerdir. İkinci ay asisindan iki gün sonra çocuğun burnundan fısır fısır ses gelmeye başladı her gün aspiratör ile çekiyorumYa benimkinin yine burnu hırt hırt etmeye başladıburnu açık gibi şimdilik ama geniz akıntısı var sanki. İkinci ay aşılarının böyle bir yan etkisi yoktu di mi yine koruyamadık çocuğu galiba
Azıcık da balgamımsı bir şey kustu. Ay gelme kabus, git git
Bazı açıklamalarda var diyor, bazılarında adı geçmiyor. Muallakta kaldımYeni paketlerde yokmuş ama bendekinde var. Foto atarım canım. Bebek uyutuyorum
Ya bende bunu düşünüyorum günlerdir. İkinci ay asisindan iki gün sonra çocuğun burnundan fısır fısır ses gelmeye başladı her gün aspiratör ile çekiyorum
Kızlar ben şimdi bebeği tarttım en son kilo alımı azdı tulum, kısa kollu zıbın, temiz bezle 5.45 çıktı tartıda. Kaçı kıyafettir ya da hata payıyla 5200 çıkıyor mudur acabaona göre süt yeterli ya da değil diye düşünmeye başlıcam
Bazı açıklamalarda var diyor, bazılarında adı geçmiyor. Muallakta kaldımuyut sen bebişi. Boşver fotoyu
Tahmin ettiğim gibi kontroolümüz iyi geçmedi bronşit başlangıcı ikiside ilaçlı hava verelim antibiyotik yeni kullandılar bağırsaklarını yormayalım dedi 2 kere vericekti yarım saat ara ile ben çok durmasakmı diyince 1 e düşürdü havadan sonra tekrar dinledi iyi şuan dedi bende ilaçlı hava vericem evde onu anlattı
Nemi söyledim en ufak enfeksiyonu nem daha çok abartır dedi evi havalandırdım 72 çıktı kapısı açık petek 40 ta düşürdüm dibe yani ev 22,7 derece çıldırmalıyım sanırım çok dikkat etmem gerek şu durumda artmaması için kötüleşirseler acile gelin pazarteside kontrol etmek istiyorum dedi
Pera çok aşırı kustu ilk kez havadan galiba
İnşallah öyledir Xiaominin tartısıyla ölçtüm evdeEvde tarttın sanırım dimi? 5200 dür o. 200 gr kadar bir yanılma oluyor benim evdeki tartı ile doktorun tartısında
Haha işte şimdiki çocuklar aşırı konfordan mı bilmiyorum çıt sesine kalkıyorlarE ben hatırlıyorum annem kardeşimi kışın doğurdu, bebeğin beşiği sobanın yanındaydı. Annem de odasında uyuyordu. Gerçi o zamanki evimiz g*t kdardı, 2 adım vardı salonla yatak odası arasındave hepimiz anneye çok düşkünüz
Tartı için haftaya getir istiyorsan demişti götürmedim 2 hafta olacak yarın gerçi 5250 sayarsak heralde 400 500 gram almış gibi. Umarım öyledirÇiş sayısı yeterliyse sütün de yeterlidir. Her bebek her ay en üst sınırdan kilo alacak diye bir şey yok. Kusma ve hastalık yüzünden alamadığı kilolar da senin sütünün değil virüsün ayıbıydı
Bugün doktor da bizimkini tartmak istedi dolu bez ve giysilerle, giysiler için 200 gr düş dedi. (Ama bez de bir 500 gr vardı kesin) seninkini de 5.250 kabul edebiliriz bu durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?