2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Molfix sarı dediğin sanırım pure&soft. Premium la karşılaştırma imkanın oldu mu? Yazmamışsın ama şansımı deneyeyim dedim premium2= pure&soft2 diyebilir miyiz? Yoksa 3mü alayım direk olarak.
Maalesef prima hiç kullanmadım ama goon sarı paketle aynı boyutta diyorlardı internette, ne kadar doğrudur bilmiyorum. Goon molfixten çok az daha geniş

E ben hatırlıyorum annem kardeşimi kışın doğurdu, bebeğin beşiği sobanın yanındaydı. Annem de odasında uyuyordu. Gerçi o zamanki evimiz g*t kdardı, 2 adım vardı salonla yatak odası arasında ve hepimiz anneye çok düşkünüz

Molfix sarı dediğin sanırım pure&soft. Premium la karşılaştırma imkanın oldu mu? Yazmamışsın ama şansımı deneyeyim dedim premium2= pure&soft2 diyebilir miyiz? Yoksa 3mü alayım direk olarak.
Ben ikisini d kullandım. Premium kalıp olarak daha büyük ama çok farklı değil. Pera 3 no pure soft kullanıyor valla yaklaşık iki haftadır.

2 ay aşımızdan 15 gün sonra yapıldı verem aşımız belli bir sayıya gelmesi lazımmış yada bir başka yakın sağlık ocağında sayı tamamlanıyorsa ordan getiriyorlarmış bana böyle demişlerdi gerçekten de ben gittiğimde bi kaç kişi vardı verem aşısı için gelen

Doğru. Genetik diye de bir şey var tabii, ondan kaçış yok maalesef

Ben de oğlumu memede uyuttum 2.5 yaşını birkaç ay geçene kadar. Haliyle iki buçuk sene bendeydi uyutma sorumluluğu ama memeyi bıraktığının haftasında bu kutsal sorumluluğu babaya devrettim ve hala babası uyutuyor. (Arada gelgitli dönemlerinde ikimizi de yanına istediği oluyor tabii, o zamanlarda ben devralıyorum ama en son ilkbaharda oldu)

Hoş gerçi imkan olsa (halim ve vaktim) yine kendim uyuturdum, güzel kitap okumalı, masal anlatmalı rutinlerimiz vardı bizim, babası ise beşinci sınıf çocuk edebiyatı yazarı gibi yok söz dinlemeyip parkta düşen tavşan, yok babasının elini bırakıp kaybolan aslan gibi edebi değeri sıfır, didaktik masal müsvetteleriyle çocuğumun hayal gücünü öldürmeye çalışıyor

Alyaliya trueliving_ nebulizatöre 2 ml koydum sfyi hemen bitti, beş dakika sürmemiştir yani. Normal mi? Hastanede 4 ml adrenalin veriyorlardı bitiremiyordum bir saatte (o benim beceriksizliğimdi gerçi, hemşireler 15-20 dkda bitiriyordu yoksa)

Hepatit tam gününde olması lazımda veremin günü kayabiliyor. Hatta Doğa hasta olduğu için geçen hafta çarşamba 2 aşı bugün de verem olacaktı. Hasta ise bugünden için 3 ünü birlikte yapalım diye planladık ebeyle geçen hafta.

Tahmin ettiğim gibi kontroolümüz iyi geçmedi bronşit başlangıcı ikiside ilaçlı hava verelim antibiyotik yeni kullandılar bağırsaklarını yormayalım dedi 2 kere vericekti yarım saat ara ile ben çok durmasakmı diyince 1 e düşürdü havadan sonra tekrar dinledi iyi şuan dedi bende ilaçlı hava vericem evde onu anlattı
Nemi söyledim en ufak enfeksiyonu nem daha çok abartır dedi evi havalandırdım 72 çıktı kapısı açık petek 40 ta düşürdüm dibe yani ev 22,7 derece çıldırmalıyım sanırım çok dikkat etmem gerek şu durumda artmaması için kötüleşirseler acile gelin pazarteside kontrol etmek istiyorum dedi
Pera çok aşırı kustu ilk kez havadan galiba

Ya bende bunu düşünüyorum günlerdir. İkinci ay asisindan iki gün sonra çocuğun burnundan fısır fısır ses gelmeye başladı her gün aspiratör ile çekiyorum

Ya bende bunu düşünüyorum günlerdir. İkinci ay asisindan iki gün sonra çocuğun burnundan fısır fısır ses gelmeye başladı her gün aspiratör ile çekiyorum

Bizimki aşıdan değil bence çünkü abisi de nezle gibi. Ama sizinki aşının yan etkisi olabilir tabii. Bazen serum fizyolojik sıktıktan sonra biraz bekleyince nefes alışının rahatladığını görürsem çekmeye gerek kalmıyor.
Tez vakitte geçer umarım

Çiş sayısı yeterliyse sütün de yeterlidir. Her bebek her ay en üst sınırdan kilo alacak diye bir şey yok. Kusma ve hastalık yüzünden alamadığı kilolar da senin sütünün değil virüsün ayıbıydı

Bugün doktor da bizimkini tartmak istedi dolu bez ve giysilerle, giysiler için 200 gr düş dedi. (Ama bez de bir 500 gr vardı kesin) seninkini de 5.250 kabul edebiliriz bu durumda.

Pahalıda birşey ama bilemedim burada neyin konusu geçse önüme çıkıyor Bir yerde.

Evde tarttın sanırım dimi? 5200 dür o. 200 gr kadar bir yanılma oluyor benim evdeki tartı ile doktorun tartısında
İnşallah öyledir Xiaominin tartısıyla ölçtüm evde
Haha işte şimdiki çocuklar aşırı konfordan mı bilmiyorum çıt sesine kalkıyorlar
Tartı için haftaya getir istiyorsan demişti götürmedim 2 hafta olacak yarın gerçi 5250 sayarsak heralde 400 500 gram almış gibi. Umarım öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…