Bizimki aşıdan değil bence çünkü abisi de nezle gibi. Ama sizinki aşının yan etkisi olabilir tabii. Bazen serum fizyolojik sıktıktan sonra biraz bekleyince nefes alışının rahatladığını görürsem çekmeye gerek kalmıyor.
Tez vakitte geçer umarım
Bizim evde eşim ben harici kimse yok eşimde evden çalışıyor. Grip bulaştıracak kimse yok büyük ihtimal aşıdan. Serum fizyolojik hiç kullanmadım ben aspiratör ile çekiyorum sıvı olanlar geliyor ama Allah'tan henuz tıkanma olmadı sadece ses geliyor biraz
Alyaliyatrueliving_
nebulizatöre 2 ml koydum sfyi hemen bitti, beş dakika sürmemiştir yani. Normal mi? Hastanede 4 ml adrenalin veriyorlardı bitiremiyordum bir saatte (o benim beceriksizliğimdi gerçi, hemşireler 15-20 dkda bitiriyordu yoksa)
Canım her havanın bitmesi farklı bende hastanede fark ettim bazısı 5 dk bitiyordu sanırım senin dediğin geç biten cidden ben çileden çıkıyordum o bitene kadar 2 ml serum bendede gayet hızlı bitiyor rahat olsun için yani
Kızlar böyle baş parmağını emmesini öğrenmiş yicem o elleri akşam olunca uyumuyor bu çocuk tabi o ayrı mesele, kaç saattir uyumadı yine. Gazı vardı bi çıkardı biraz ama daha gaz var gece 1 e kadar uyumaz gibi daha
Kızlar böyle baş parmağını emmesini öğrenmiş yicem o elleri akşam olunca uyumuyor bu çocuk tabi o ayrı mesele, kaç saattir uyumadı yine. Gazı vardı bi çıkardı biraz ama daha gaz var gece 1 e kadar uyumaz gibi daha
Elleri ayakları keşfetmeye başlıyor herhalde bu hafta, bir kaç gündür eller ağızda yicem ya büyümelerini izlemek farklı şeyler yaptıklarını görmek çok heyecanlı cidden
Bizim evde eşim ben harici kimse yok eşimde evden çalışıyor. Grip bulaştıracak kimse yok büyük ihtimal aşıdan. Serum fizyolojik hiç kullanmadım ben aspiratör ile çekiyorum sıvı olanlar geliyor ama Allah'tan henuz tıkanma olmadı sadece ses geliyor biraz
Aslında tıkanma yoksa aspiratör pek önerilmiyor bizimki kadar küçük bebeklere, serum fizyolojik yeterli görülüyor. Çoğu doktor mecbur kalmadıkça önermiyor.
Alyaliyatrueliving_
nebulizatöre 2 ml koydum sfyi hemen bitti, beş dakika sürmemiştir yani. Normal mi? Hastanede 4 ml adrenalin veriyorlardı bitiremiyordum bir saatte (o benim beceriksizliğimdi gerçi, hemşireler 15-20 dkda bitiriyordu yoksa)
Evet çok normal. Bana 5 köy demişlerdi. Eğer ventolin vereceksem de sf ile karıştır dediler. Ben hastaneden beri hiç vermedim. Sen neden veriyorsun kaçırdım sanırım hasta değil demi?
Of bazen bizim de öyle bütün gün uyumadığı oluyor ağlıyor. Çocuk bakmak ne zormuş ya bu kadar zor olduğunu bilmiyordum. Hamileliğimin son zamanları çok uyumuyordum nette takılıyordum çok pişmanım çoookkk
Yattığı zaman blok 1 uyku yapıyor 4 saat falan. Her gün 5 olsa dayanamam tabii de bazen de 2 3 olunca idare ediyorum işte. Yetiyor o ilk blok uyku. 1 de ben idmanlıyım çok. Oğullarım bu kadar bile uyumazdı. Kızımın ayaklarını yıkayıp suyunu içmeli onlarla karşılaştırınca. En azından ağlamıyor diyorum.
Kızlar meme reddi başlamış olabilir mi kucağımda zıplayarak ya da yatakta zıplayarak emzirmeye başladım ben 2 3 gündür. Bugün dikkat ettim nerdeyse hiç zıplamadan emmiyor
Canım geçenlerde ben yaptırdım benim erkek olduğu için verilen poşete pipisini yerleştirip kolayca numunesini alabildim kız bebekte denk getirmek biraz daha zor olabiliyor ama sanıyorum ki daha genişti onun yapıştırılacak alanı
Kızlar meme reddi başlamış olabilir mi kucağımda zıplayarak ya da yatakta zıplayarak emzirmeye başladım ben 2 3 gündür. Bugün dikkat ettim nerdeyse hiç zıplamadan emmiyor