Ben pazar günü yıkamıştım nolur nolmaz diyeBiz dün sabah (çarşamba) aşı olduk. Cumartesi banyo yapabilir değil mi?
İşte risk sevmeyen biri dahaBen pazar günü yıkamıştım nolur nolmaz diye
2 gündür benimkide çok fena oldu geceleri ya hele dün sabah 5 te zorla uyuttum o da sürekli uyandı asla tam anlamıyla uyumadı uyumayınca çok fena yaYerim yaa. Ben geçen videosunu çektim işaret parmağını emiyordu cuk cukbu arada 1 de uyusun canımı yesin benim kızım. 3 4 5 Allah ne verdiyse
Bizde de başladı bugünKızlar meme reddi başlamış olabilir mi kucağımda zıplayarak ya da yatakta zıplayarak emzirmeye başladım ben 2 3 gündür. Bugün dikkat ettim nerdeyse hiç zıplamadan emmiyor
Ana olmakİşte risk sevmeyen biri dahabende aynısını yaptım.
Aynen midesi bulanıyor gibi yapıyor. Kendini kasıyor kafasını çeviriyor ağlamaya başlıyorBenim de bu aralar başladı gibi. Tutmuyor ya da tutunca savaş veriyor resmen. Midesi bulanıyor gibi atıyor memeyiçok zor
O niye oluyor ya bizimkide tam tersi aşırı memeye düştü emzik asla almıyor beni emzik niyetine kullanıyorKızlar meme reddi başlamış olabilir mi kucağımda zıplayarak ya da yatakta zıplayarak emzirmeye başladım ben 2 3 gündür. Bugün dikkat ettim nerdeyse hiç zıplamadan emmiyor
Emzik deyince, Duru da emzik kullanıyor, onun farkına varmış olabilir mi acaba? Emzik de meme reddi yapabilir derler ya. Büyük oğlum çok az emerdi emzik sadece uyku zamanı, küçüğü hiç emmedi zaten. Kızım biraz daha düşkün ama aşırı da değil sanki. Bilemedim.O niye oluyor ya bizimkide tam tersi aşırı memeye düştü emzik asla almıyor beni emzik niyetine kullanıyor
Canım hem sağım yaptım hemde çok fazla su tükettim ve bugün sütüm arttı ama hala red var kafasını geriye iktiriyor memeye koyunca yani ağlarken bile görüyorum ağzı süt dolu ama istemiyor. İnşallah geçicidir bu çok zorlamadan sürekli teklif ediyorum.Benimde az geliyi once meme veriyorum 3 dk emiyo kavgaya girisiyo mama veriyorum bi kac icip cekiyorum geri meme veriyorum 2 dk bi daha emiyo sonra aglama modu zaten biberona mecbur sutum az geldikce sinirleniyo benimkide muhtemelen. Nasil artirmayi dusunuyosunuz acaba sagim yaparak artarmi
Aynı anda aynı şeyleri yaşıyoruz ya bende öyleyim 2 3 gündür. Sabırla bitmesini bekliyorumKızlar meme reddi başlamış olabilir mi kucağımda zıplayarak ya da yatakta zıplayarak emzirmeye başladım ben 2 3 gündür. Bugün dikkat ettim nerdeyse hiç zıplamadan emmiyor
Çay olarak şu tarifi yapıyorum bana en çok yarayan bu oldu ve dut kurusu hoşafıBenimde az geliyi once meme veriyorum 3 dk emiyo kavgaya girisiyo mama veriyorum bi kac icip cekiyorum geri meme veriyorum 2 dk bi daha emiyo sonra aglama modu zaten biberona mecbur sutum az geldikce sinirleniyo benimkide muhtemelen. Nasil artirmayi dusunuyosunuz acaba sagim yaparak artarmi
4 kere denedim hepsinde beze akmış. Çünkü gazdan dolayı çok hareket ediyor yarın bezi açık bir şekilde deneyeceğim. Bu arada doktora gidip şurubu sordum.Tembellik yapabilir bu sonraki iş dedi. Bebeğimin poposunda çatlak oluşmuş çok ıkınmaktan.relactaz damla verdi ama bulunduğum yerde bulamadım netten aldım umarım çare olur. Bana da diyet yap dediCanım geçenlerde ben yaptırdım benim erkek olduğu için verilen poşete pipisini yerleştirip kolayca numunesini alabildim kız bebekte denk getirmek biraz daha zor olabiliyor ama sanıyorum ki daha genişti onun yapıştırılacak alanı
Rezene iciyorum gunde 2 buyuk fincan cemen otunuda koyup deneyim birde denemedigim sey kalmadi kuru dut incir hurma. Ama sunu farkettim sutum varkende hatta camasirim islaniyo sıktigimda fiskiriyo ama hala inatla istemiyo iki cekip birakiyoÇay olarak şu tarifi yapıyorum bana en çok yarayan bu oldu ve dut kurusu hoşafı
8den beri uyutmaya çalıştığım bebem poposuyla gülüyor bu temenniyeBu gece grubumuzun tüm güzel anneleri güzel bir uyku çeksin diliyorum
Ben şunu fark ettim benimkinde;Emzik deyince, Duru da emzik kullanıyor, onun farkına varmış olabilir mi acaba? Emzik de meme reddi yapabilir derler ya. Büyük oğlum çok az emerdi emzik sadece uyku zamanı, küçüğü hiç emmedi zaten. Kızım biraz daha düşkün ama aşırı da değil sanki. Bilemedim.
Bizimde aynı şekilde. Dünden beri okuyorum düzelen çok kişi var kimi şuan bebeğim meme bağımlısı oldu yazmış. İnşallah düzelirRezene iciyorum gunde 2 buyuk fincan cemen otunuda koyup deneyim birde denemedigim sey kalmadi kuru dut incir hurma. Ama sunu farkettim sutum varkende hatta camasirim islaniyo sıktigimda fiskiriyo ama hala inatla istemiyo iki cekip birakiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?