2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Yerim yaa. Ben geçen videosunu çektim işaret parmağını emiyordu cuk cuk bu arada 1 de uyusun canımı yesin benim kızım. 3 4 5 Allah ne verdiyse
2 gündür benimkide çok fena oldu geceleri ya hele dün sabah 5 te zorla uyuttum o da sürekli uyandı asla tam anlamıyla uyumadı uyumayınca çok fena ya

Kızlar meme reddi başlamış olabilir mi kucağımda zıplayarak ya da yatakta zıplayarak emzirmeye başladım ben 2 3 gündür. Bugün dikkat ettim nerdeyse hiç zıplamadan emmiyor
Bizde de başladı bugün çok küçükler nerden çıktı anlamadım. Uyku sonrası emiyor ama onun dışında çok zor alıyor. Hadi ben mama veriyorum seninki mama da almıyor neden oluyor acaba.

Kızlar meme reddi başlamış olabilir mi kucağımda zıplayarak ya da yatakta zıplayarak emzirmeye başladım ben 2 3 gündür. Bugün dikkat ettim nerdeyse hiç zıplamadan emmiyor
O niye oluyor ya bizimkide tam tersi aşırı memeye düştü emzik asla almıyor beni emzik niyetine kullanıyor

O niye oluyor ya bizimkide tam tersi aşırı memeye düştü emzik asla almıyor beni emzik niyetine kullanıyor
Emzik deyince, Duru da emzik kullanıyor, onun farkına varmış olabilir mi acaba? Emzik de meme reddi yapabilir derler ya. Büyük oğlum çok az emerdi emzik sadece uyku zamanı, küçüğü hiç emmedi zaten. Kızım biraz daha düşkün ama aşırı da değil sanki. Bilemedim.

Canım hem sağım yaptım hemde çok fazla su tükettim ve bugün sütüm arttı ama hala red var kafasını geriye iktiriyor memeye koyunca yani ağlarken bile görüyorum ağzı süt dolu ama istemiyor. İnşallah geçicidir bu çok zorlamadan sürekli teklif ediyorum.

Aynı anda aynı şeyleri yaşıyoruz ya bende öyleyim 2 3 gündür. Sabırla bitmesini bekliyorum

İyi geceler kızlar benim kızım da hasta olan bebişler kervanına katıldı ne yazıkki aslında biz hiç farketmedik 2. Ay kontrolünde doktor boğazları kızarmış bebeğiniz grip oluyor dedi ah ne yapacağımı bilemedim nasıl nereden bilmiyorum büyük ihtimalle influenza salgın var dedi ve antibiyotik verdi tabi kullanıyorum ilaçları ilerlemesin diye ama maşallah hiç şikayeti yok henüz umarım böyle geçer gider ateş yok öksürük yok sadece soğuk algınlığına bağlı kızarmış olabilir mi umarım çabuk geçici bir durumdur

Çay olarak şu tarifi yapıyorum bana en çok yarayan bu oldu ve dut kurusu hoşafı

Eklentiler

• IMG_8798.webp
    24 KB · Görüntüleme: 50
Bu takviyeleride kullanıyorum kızlar ama bana göre en önemli etken bol su içmek sütüm azalınca günde 5 litre su içiyorumdur resmen zorluyorum kendimi. Anında fark oluyor

Eklentiler

• IMG_2151.webp
    55,2 KB · Görüntüleme: 52
4 kere denedim hepsinde beze akmış. Çünkü gazdan dolayı çok hareket ediyor yarın bezi açık bir şekilde deneyeceğim. Bu arada doktora gidip şurubu sordum.Tembellik yapabilir bu sonraki iş dedi. Bebeğimin poposunda çatlak oluşmuş çok ıkınmaktan.relactaz damla verdi ama bulunduğum yerde bulamadım netten aldım umarım çare olur. Bana da diyet yap dedi

Kizlar ayni zamanda bi kac kisi ayni seyleri yasiyoruz belli bi atakmi bu neyin nesidir benim bebis emzik aliyordu bu aralar hem emzik istemiyor hem meme reddi yasiyoruz sadece biberonla mama istiyo. Emzigi alan cocuk hatta emzikle uykuya dalan cocuk agzina verdigimde oggg yapiyo diliyle itip cikariyo, memeyi veriyorum agliyo agzinda sutte oluyo sut geliyoda ben anlamadim cok caresiz kaliyorum sut varken bile emmeyince kendimi yetersiz ve kotu hissesiyorum napacagimi sasirdim biberonla vermesem ortaligi yikiyo saatlerce ac kaliyo yinede emmiyo 2-3 dk emip birakiyo aglamaya basliyo. biberonu verince hemen aliyo susuyo sut varken bile neden reddederki ya

Çay olarak şu tarifi yapıyorum bana en çok yarayan bu oldu ve dut kurusu hoşafı
Rezene iciyorum gunde 2 buyuk fincan cemen otunuda koyup deneyim birde denemedigim sey kalmadi kuru dut incir hurma. Ama sunu farkettim sutum varkende hatta camasirim islaniyo sıktigimda fiskiriyo ama hala inatla istemiyo iki cekip birakiyo

Bu gece grubumuzun tüm güzel anneleri güzel bir uyku çeksin diliyorum
8den beri uyutmaya çalıştığım bebem poposuyla gülüyor bu temenniye beşiğinde değişik sesler çıkarıyor, arada canı sıkılınca bi ağlıyor, sonra bi dalıp tekrar sesler çıkarıp uykuya direniyor. Anlamadım derdini bugün 3. gecesi geç saate kadar direndiği. Geceyle gündüzü karıştıracak diye çok korkuyorum

Ben şunu fark ettim benimkinde;

Silikon uçla emzirdiğimde emzirme süremiz daha uzundu. İster istemez fazla efor az süt denkleminden dolayı süre uzuyordu. Şimdi memeye geçince az efor çok sütten dolayı hızlı doyuyor ama emme konusunda tatminsizlik yaşıyor. Bu tatmin için de deli gibi emzik emiyor.

Rezene iciyorum gunde 2 buyuk fincan cemen otunuda koyup deneyim birde denemedigim sey kalmadi kuru dut incir hurma. Ama sunu farkettim sutum varkende hatta camasirim islaniyo sıktigimda fiskiriyo ama hala inatla istemiyo iki cekip birakiyo
Bizimde aynı şekilde. Dünden beri okuyorum düzelen çok kişi var kimi şuan bebeğim meme bağımlısı oldu yazmış. İnşallah düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…