2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Emziğim yapcağını sanmıyorum doktorlar emziği öneriyor öyle olsa önermezlerdi diye düşünüyorum

Benimde en korktuğum o geceyle gündüzü ayırt etsin diye gündüzleri sesli ortamda yatırıyorum geceleride loş ve sessiz ama umarım işe yarıyordur

Benimde en korktuğum o geceyle gündüzü ayırt etsin diye gündüzleri sesli ortamda yatırıyorum geceleride loş ve sessiz ama umarım işe yarıyordur
Ben hep öyle yaptım çocuklara ise yaradi Ama şunu soyliyeyim anneden dolayimidir bilemem bazi çocuklar gece uyanik gündüz uykucu çok sıkıntılı

Emziğim yapcağını sanmıyorum doktorlar emziği öneriyor öyle olsa önermezlerdi diye düşünüyorum
Hastanede öneren bir doktora rastlamadım hatta öcü gibi muamele ediyorlar ebesi hemşiresi ne bileyim aman verme aman vermeyin

Hastanede öneren bir doktora rastlamadım hatta öcü gibi muamele ediyorlar ebesi hemşiresi ne bileyim aman verme aman vermeyin
Bizim doktorumuz ver mutlaka çok rahat edersin dedi ya damak yapısını bozuyor meselesi yüzünden çok karşı olanlar var gerçekten ams ben karşı değilim tutuyorsa ne ala beni emzik niyetine kullanmasındansa.

Evet çok normal. Bana 5 köy demişlerdi. Eğer ventolin vereceksem de sf ile karıştır dediler. Ben hastaneden beri hiç vermedim. Sen neden veriyorsun kaçırdım sanırım hasta değil demi?
1 ml ventolin 2 ml sf dedi bugün doktor belki kilo ayarlaması vardır onda da bilgim yok hastanede bi bebek için hava 900 tl ödedik aynısı değil sanırım ama neden o kadar pahalı anlamadım 15 dk sürmedi bile

Bizim doktorumuz ver mutlaka çok rahat edersin dedi ya damak yapısını bozuyor meselesi yüzünden çok karşı olanlar var gerçekten ams ben karşı değilim tutuyorsa ne ala beni emzik niyetine kullanmasındansa.
Bende taraftarım ama benimde şansıma tutup adam akıllı emen çıkmadı onun yerine beni emzik niyetine kullandılar canları sağolsun

1 ml ventolin 2 ml sf dedi bugün doktor belki kilo ayarlaması vardır onda da bilgim yok hastanede bi bebek için hava 900 tl ödedik aynısı değil sanırım ama neden o kadar pahalı anlamadım 15 dk sürmedi bile
Özel se öyle

Evet çok normal. Bana 5 köy demişlerdi. Eğer ventolin vereceksem de sf ile karıştır dediler. Ben hastaneden beri hiç vermedim. Sen neden veriyorsun kaçırdım sanırım hasta değil demi?

maalesef abisinin hafif burun akıntısı ve öksürüğü vardı, o kadar dikkat ettim temas etmemelerine ama dün geniz akıntısı başladı.

Bugün aynısını yaşadım. 6dan 9a kadar uyudu hem özledim hemde noldu niye bu kadar uyuyor uyandırsam mı dedim

Aynı şeyi yaşadım bugün 12 den 4 e kadar uyanıktı gündüz arabada daldı hastanede uyudu dr bile hep uyuyomu bana mı denk geliyor diye sordu pars bu arada o uykuya düşkün zaten geldik eve 5 6 gibi 11 kadar 2 kez emzirdim zorla uyanmadı hastaneye gidicektim nerdeyse dr bugün nöbetciydi 11 den beri ayaktaydı yeni daldı hali keyfi yerindeydi çok şükür
Ahh peramda bugün çok sakindi uyumadı bütün gün ama hala mırıldanıyor niye bu kadar sakin diye kafama takıyorum bencede delilik bu grupça akıl sağlığımız yerinde atlatalım en azından şu 1 seneyi

Bugün aynısını yaşadım. 6dan 9a kadar uyudu hem özledim hemde noldu niye bu kadar uyuyor uyandırsam mı dedim
Ay evet özlemekte ayrı olay ama bende uyuyorum onunla full
Ayy gerçekten uyusa bir dert uyumasa bir dert ama araştırdım eğer çocukta bir huzursuzluk yoksa normalmiş bazı günler çok uyurmuş bazı günler hiç uyumazmış bu kadar sakinliğin üstüne bir atak bekliyorum ben

Pera sadece anne sütü alıyor sayılır mama çok çok az benide çok az emip sık emiyor 880 gr almış az dedim doktor iyi buldu mama içmiyor dedim anne sütü alması daha iyi dedi
Pars 1.200 almış onada ne kadar içtiğini söyledim ondan fazla olmasın dedi maflor gaz damlasını önerdi hem probiyotik hem gaz damlası olduğunu söyledi annemede bugün ikizleri olan biri maflor iyi gelmişti hepsini denemiştim demiş bana yazmış
Önümde kritik bi 3 gün var ilerlememesi lazım hastalıklarının hiç kimseyi görmeyip kızımı bile avm oyun alanlarına göndermiyorum şuan her yerde salgın var diye çocuğum herşeyden yoksun kaldı nasıl oluyor nerden geliyor anlamış değilim nem olayını çözdüm biraz bakalım inşallah üşütmeyiz gece dr nem en ufak enf abartır demesi aklımdan çıkmıyor

Dün çok güzel uyudu ikiside desem emip emip uyular hiç parsa mama vermedim aç olsa uyumaz biliyorum bugün pera uyumadı yarın tam tersini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…