- 31 Ekim 2022
- 1.222
- 2.403
- 63
- 27
Emziğim yapcağını sanmıyorum doktorlar emziği öneriyor öyle olsa önermezlerdi diye düşünüyorumEmzik deyince, Duru da emzik kullanıyor, onun farkına varmış olabilir mi acaba? Emzik de meme reddi yapabilir derler ya. Büyük oğlum çok az emerdi emzik sadece uyku zamanı, küçüğü hiç emmedi zaten. Kızım biraz daha düşkün ama aşırı da değil sanki. Bilemedim.
Benimde en korktuğum o geceyle gündüzü ayırt etsin diye gündüzleri sesli ortamda yatırıyorum geceleride loş ve sessiz ama umarım işe yarıyordur8den beri uyutmaya çalıştığım bebem poposuyla gülüyor bu temenniyebeşiğinde değişik sesler çıkarıyor, arada canı sıkılınca bi ağlıyor, sonra bi dalıp tekrar sesler çıkarıp uykuya direniyor. Anlamadım derdini bugün 3. gecesi geç saate kadar direndiği. Geceyle gündüzü karıştıracak diye çok korkuyorum
Bence sprialBana en etkili korunma yöntemi söyler misinizz bacılar
Ben hep öyle yaptım çocuklara ise yaradiBenimde en korktuğum o geceyle gündüzü ayırt etsin diye gündüzleri sesli ortamda yatırıyorum geceleride loş ve sessiz ama umarım işe yarıyordur
Hastanede öneren bir doktora rastlamadım hatta öcü gibi muamele ediyorlar ebesi hemşiresi ne bileyim aman verme aman vermeyinEmziğim yapcağını sanmıyorum doktorlar emziği öneriyor öyle olsa önermezlerdi diye düşünüyorum
Hiç uyumamalarındansa gündüzde olsa uyumaları iyi bişeyBen hep öyle yaptım çocuklara ise yaradiAma şunu soyliyeyim anneden dolayimidir bilemem bazi çocuklar gece uyanik gündüz uykucu çok sıkıntılı
Bizim doktorumuz ver mutlaka çok rahat edersin dediHastanede öneren bir doktora rastlamadım hatta öcü gibi muamele ediyorlar ebesi hemşiresi ne bileyim aman verme aman vermeyin
1 ml ventolin 2 ml sf dedi bugün doktor belki kilo ayarlaması vardır onda da bilgim yok hastanede bi bebek için hava 900 tl ödedik aynısı değil sanırım ama neden o kadar pahalı anlamadım 15 dk sürmedi bileEvet çok normal. Bana 5 köy demişlerdi. Eğer ventolin vereceksem de sf ile karıştır dediler. Ben hastaneden beri hiç vermedim. Sen neden veriyorsun kaçırdım sanırım hasta değil demi?
Bende taraftarım ama benimde şansıma tutup adam akıllı emen çıkmadı onun yerine beni emzik niyetine kullandılar canları sağolsunBizim doktorumuz ver mutlaka çok rahat edersin dediya damak yapısını bozuyor meselesi yüzünden çok karşı olanlar var gerçekten ams ben karşı değilim tutuyorsa ne ala beni emzik niyetine kullanmasındansa.
Özel se öyle1 ml ventolin 2 ml sf dedi bugün doktor belki kilo ayarlaması vardır onda da bilgim yok hastanede bi bebek için hava 900 tl ödedik aynısı değil sanırım ama neden o kadar pahalı anlamadım 15 dk sürmedi bile
Evet çok normal. Bana 5 köy demişlerdi. Eğer ventolin vereceksem de sf ile karıştır dediler. Ben hastaneden beri hiç vermedim. Sen neden veriyorsun kaçırdım sanırım hasta değil demi?
Yok onu taktıramam ya prezervatif güvenilir değil miBence sprial
Bugün aynısını yaşadım. 6dan 9a kadar uyudu hem özledim hemde noldu niye bu kadar uyuyor uyandırsam mı dedimKızlar anne olmak hiç akıl işi değil yaa uyumuyor diye hep üzülüyordum şimdide uyuyor niye çok uyuyor bi sıkıntısı mı var diye üzülüyorum gerçekten çok uyuması da sıkıntı olabilir mi
Gelin hep beraber taktiralimYok onu taktıramam ya prezervatif güvenilir değil mi
Aynı şeyi yaşadım bugün 12 den 4 e kadar uyanıktı gündüz arabada daldı hastanede uyudu dr bile hep uyuyomu bana mı denk geliyor diye sordu pars bu arada o uykuya düşkün zaten geldik eve 5 6 gibi 11 kadar 2 kez emzirdim zorla uyanmadı hastaneye gidicektim nerdeyse dr bugün nöbetciydi 11 den beri ayaktaydı yeni daldı hali keyfi yerindeydi çok şükürKızlar anne olmak hiç akıl işi değil yaa uyumuyor diye hep üzülüyordum şimdide uyuyor niye çok uyuyor bi sıkıntısı mı var diye üzülüyorum gerçekten çok uyuması da sıkıntı olabilir mi
Ay evet özlemekte ayrı olay ama bende uyuyorum onunla fullBugün aynısını yaşadım. 6dan 9a kadar uyudu hem özledim hemde noldu niye bu kadar uyuyor uyandırsam mı dedim
Ayy gerçekten uyusa bir dert uyumasa bir dert ama araştırdım eğer çocukta bir huzursuzluk yoksa normalmiş bazı günler çok uyurmuş bazı günler hiç uyumazmış bu kadar sakinliğin üstüne bir atak bekliyorum benAynı şeyi yaşadım bugün 12 den 4 e kadar uyanıktı gündüz arabada daldı hastanede uyudu dr bile hep uyuyomu bana mı denk geliyor diye sordu pars bu arada o uykuya düşkün zaten geldik eve 5 6 gibi 11 kadar 2 kez emzirdim zorla uyanmadı hastaneye gidicektim nerdeyse dr bugün nöbetciydi 11 den beri ayaktaydı yeni daldı hali keyfi yerindeydi çok şükür
Ahh peramda bugün çok sakindi uyumadı bütün gün ama hala mırıldanıyor niye bu kadar sakin diye kafama takıyorum bencede delilik bu grupça akıl sağlığımız yerinde atlatalım en azından şu 1 seneyi
Dün çok güzel uyudu ikiside desem emip emip uyular hiç parsa mama vermedim aç olsa uyumaz biliyorum bugün pera uyumadı yarın tam tersini bekliyorumAy evet özlemekte ayrı olay ama bende uyuyorum onunla full
Ayy gerçekten uyusa bir dert uyumasa bir dert ama araştırdım eğer çocukta bir huzursuzluk yoksa normalmiş bazı günler çok uyurmuş bazı günler hiç uyumazmış bu kadar sakinliğin üstüne bir atak bekliyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?