2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Benimki de hep sola çeviriyor, yatıyor. Doktor 1.ay kontrolünde kası kısalır egzersiz yapın, sağa döndürün dedi. Yine solu aktif kullanıyor ama sağı da kullandırmaya başladım. Hamile yastığımı arkasında destek olarak koyup sağa yatırıyorum, elimle döndürüyorum. İnşallah bir sıkıntı olmadan atlatırız

Kartlar tummy time etkinliğimiz bir de Pera kafasını sağ tarafına daha çok çeviriyor genelde. Kafasında Asimetri olmasın diye sol tarafa kartlar koyuyorum gün içinde
Benimki de hep sağa bakıyor, imkan yok döndüremezsin ama o dediğim sesli oyuncakla (şarkı söyleyen çam ağacı) çocuğu sola döndürüyorum zahmetsizce

Ah ah ilkinde bende öyleydim şimdi yanına diziyorum bakarsa bakar modunda

Kartlar vardı di mi benimkinin kitabı vardı bir de haşadı çıkmıştı tabii, ben de onları bulayım bari zamanı geldi diyorsanız

Kartlar tummy time etkinliğimiz bir de Pera kafasını sağ tarafına daha çok çeviriyor genelde. Kafasında Asimetri olmasın diye sol tarafa kartlar koyuyorum gün içinde
Nefret ediyor tummy time’dan zar zor 2 dk duruyor

Benim ilk oğlum da öyleydi bu dönemler, o yüzden hiç sorun olabileceğini düşünmemiştim. Ben şu an şok

Şarkı söyleyip dans eden oyuncak koyunca döndürüyor benimki kafayı, ben de ona çalışayım madem.

Bugün psikiyatriye gideceğim ama bir korkum var. Ben doktora bebeğimi sevmiyor istemiyorum tarzı söylemlerde bulunursam çoçuğumu devlet almaya kalkar mı? İyi olmadığım içinZ
Merak etme tabiki öyle bir şey olmaz. Sen rahatça anlat içindekileri.
Doktor bize egzersiz verdi. Yanak yanağa dans ediyoruz. Dönmediği tarafına yatıp konuşuyorum ve günde 5 kez 10 saniye boynunu tamamen elimle çevirtip bekliyorum. Çevirebiliyor sıkıntı yok ama devam ederse kaslarda sorun olurmuş.
Ooo ben 2. Haftada başladım neden çünkü ilk çocuk zaradan ikinci ise pazardan
Nefret ediyor tummy time’dan zar zor 2 dk duruyor
Emzirme yastığı ile dene ilk önce. Gerçi Pera da 5 dk sonra örtüsünü yemeye çalışıp yenecek bir şey olmadığını anlayınca da bağırıyor

Küçük egzersizler yap ona

Bende öyle şimdi hep soluna çeviriyorum sağa yatık gördüğümde göz takibinde hep sola daha çok çıngırak vs götürüp kafasını çevirmesini bekliyorum birde doktor yamulmasa bile kafası bir tarafa daha çok eğilimi varsa düz kafa yastığı kullanın yamulmasın dedi ben zaten öyle kullanıyordum gösterdim yumuşak olmayacak dedi yanlış kullanıyormuşuz şunu aldırdı ince ve sert olacakmış e bebekten aldık umarım geçer bir sorun olmaz

Eklentiler

• IMG_5772.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 37
Emzirme yastığı ile dene ilk önce. Gerçi Pera da 5 dk sonra örtüsünü yemeye çalışıp yenecek bir şey olmadığını anlayınca da bağırıyor
Emzirme yastığı kullanmıyorum normal yastıkla denedim, hamile yastığımda denedim, düz denedim, denedim de denedim ama cıksss kıyameti koparıyor

Bunu ben de sorayım, haftaya 2.ay kontrolümüz var

Kızlar bir de acaba kriz gibi bir şey mi geçiriyorum ben anlamadım ben susamıyorum bi türlü ağlıyorum sürekli bazen öyle bir an geliyor ki bağırıp çağırmak istiyorum

Kızlar ben bu çarşamba kadın doğuma gidecektim ya eşim arabayı satmış az önce çarşambaya kadar alabilir miyim bilmiyorum diyor bir anda müşteri çıkmıştı dün. Adam sabah 6 da yola çıkmış geldi kapıya yılan hikayesine döndü bu kadın doğum işi ama gidicez inşallah

Ya bacım taksiyle git bu seferlik. Çocuk hasta, ben gidemiyorum

Ya bacım taksiyle git bu seferlik. Çocuk hasta, ben gidemiyorum
Onu da düşündüm de bebeği takside bağlamak zor olur puseti bir de önce anneme ordan hastaneye gitmek lazım bende de öksürüğe döndü ya ve sabahta Umay kustu hayırlara çıksın inşallah hasta olmamıştır o da

Maske mutlaka tak emzirirken, ben ilkinde maskeyi çok keyfi kullandım ve hata ettim galiba. (Emzirirken öksürünce kafamı yana çeviriyordum) Hasta değildir umarım ama öyleyse bile seninki kusarak atıyor zaten balgamı, ben de oğlan dün neredeyse hiç kusmadı diye endişeliyim, parmak atıp kendim kusturucam neredeyse

Ben çok mecbur kalınca bebeği kanguruya koyuyorum, arka koltukta oturup kemeri de kangrunun altından takıyorum. Bebeğin göbeğiyle benim göbeğim arasından geçecek şekilde. Araba koltuğu kadar güvenli değil tabii bu yöntem ama şehir içi kısa mesafede kaza olsa bile genelde ciddi boyutta taklalı maklalı kazalar olmadığı için iş görür diye düşünüyorum (acaba o da ikinci çocuk diye mi yaa)

Maske taksam da babası da öksürüyor bir de gece eşim üzerinde uyutmuş en son ben uyutamamıştım Bebek bizimle yatıyor yani o hastalık kapılacaksa kapacak evet ya banyo yaptırdım yine çok fena kusuyor bir de kulağına doğru kusuyor ya kulağı kokuyor

Haha bencede iş görür babamın arabasını almıştım ben ilk kızımda bir gün, oto koltuğu takmayı beceremediğim için Badeyi öyle pusetle bağlıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…