2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Yaa, benim adam burnu ilk fırk ettiği gün pılını pırtını toplayıp salona yerleşti gece ölücem uykusuzluktan, gel gaz falan çıkar diyorum, hasta adama mı yaklaştıracaksın çocuğu diyor

Kulaklarına kaçmıyordur inşallah ya, bizimki de birkaç kez öyle kustu, çok korktum. Gerçi doktor kulağına bakınca görse söylerdi herhalde

Ay valla çocukları okuldan alıp dağ evine falan kapanalım kışın geri kalanında, bu ne böyle ya.

Sizler olmasaydınız içimi böyle şeffaf kime dökecektim bilmiyorum Allah hepinizden razı olsun
Allah senden de razı olsun sen içini döktün. Hepimiz bişeyler söyledik. Kendi adıma ben bile ferahladım. Yalnız değilmişim, bunları hiç hissetmeyen, yaşamayan olduğu gibi; hissetmekte, yaşamakta, sesli olarak dile getirmekte normalmiş işte

Diğer düşünceleri de at kafandan. Çocuğa veya kendine zarar verme ihtimalin varsa öyle bir girişimde bulunabilir bence. Ki sen sevgini daha düzgün verebilmek adına kendin gidiyorsun oraya. İçini ferah tut.

Kızlar az önce fark ettim oğlumun kulak arkaları böyle olmuş. Nemlendirmek için mustela stelatopia kullanıyorum. Daha önce yaşayan var mı? Neyden olabilir

Korkularım başa sardı benim babamın kaybından sonra başlayan babamda da olan hatta egzama türü oluştu 2 yıl çektim ama ellerim kanar vaziyete gelmişti en son yama testi falan yaptırırken hamile kaldığımı öğrendim o sürede azalmıştı çıplak el ile hiç bişey yapmıyodum hamilelik sürecinde kayboldu dedim bitti çıkmaz heralde ama yok parmak aralarına vurdu bu sefer birde tırnaklarıma alerjik hap kullanmıştım o baskılamıştı emziriyorum kullanamamda sanırım çok çok ilerlerse napıcam bilmiyorum, 1 ayda oluştu çocukların hastalıkları her gün kafama takıyodum bişey olur mu falan diye tetikledi bu süreç sanırım aklıma bişey gelmiyor hamilelikte kaybolan şey bebekler çıkar çıkmaz nasıl nüks eder aklım almıyor

Kızlar az önce fark ettim oğlumun kulak arkaları böyle olmuş. Nemlendirmek için mustela stelatopia kullanıyorum. Daha önce yaşayan var mı? Neyden olabilirEki Görüntüle 3363982
Banyodan çıkınca kulaklarının arkasını kurula canım ondan oluyor bir de kustuğu zaman oraya doğru gidiyor yan kusmuşsa onun da temizlenmesi gerek bazen gözden kaçabiliyor. Bir de ben mustelayı kulak çubuğuna bandırıp onunla temizliyorum kulak arkalarını hemen geçiyor

Bilmiyorum ama kuruluktan olmuş gibi görünüyor. Konudan bağımsız da şey demek istiyorum. Bu bebeğin neresi esmer
Yok yok fotoğrafta belli olmamış esmer benim kuzum ama asla çirkin olduğunu kabul edemem bal gibi çocuk

Eklentiler

• IMG_20240101_181746.webp
    21 KB · Görüntüleme: 95
Biz bir hasta olunca hepimiz oluyoruz ya çok ilginç bir şekilde bade okula gittiği halde hasta değil herhalde o bağışıklığı sağladı bize mi geçiriyor napıyor bu hafta ful okulda 2 kişiydiler gerçi

Yok canım kaçmaz ama ben kulak çubuğuyla tüm kepçeyi her banyoda temizliyorum içine sokmadan. Neyse 4 aya az kalıyor ilaç bari verebilseler nedir bu çektiğimiz

Tamam canım sağ ol daha fazla dikkat etmeliyim demek ki

Çocuğuma ya da kendime bir şey yapacak kadar değilim çok şükür. Ama en çok ne değişik geliyor biliyor musun uyusam uyansam bebeğim odası kıyafetleri tamamen yok olmuş olsa mutlu olacağım bunu hissettim bu nasıl olur aklım almıyor

Kızlar az önce fark ettim oğlumun kulak arkaları böyle olmuş. Nemlendirmek için mustela stelatopia kullanıyorum. Daha önce yaşayan var mı? Neyden olabilirEki Görüntüle 3363982
Canım konak başlangıcı olabilir mi? Benimkinin de kepçesinde beyaz beyaz soyulma tarzı olmuştu, konak başlangıcıydı. Uyansın atarım inşallah resimini sana. Ayrıca soyanın dediği gibi bu çocuk esmer mi

Aynen, biz de sırayla oluyoruz. Bu kez ben olmadım galiba (veya inşallah boğazımda hafif kuruluk hissettiğim o birkaç gün hasta olmuşumdur da atlatmışımdır yoksa herkes iyileşince ben yatağa düşeceğim)

Ben bu kez o kadar dikkat ettim, odaya sokmadım kimseyi, ortak alanlara ancak en az bir iki saat havalandırdıktan sonra çıkardım, abisini maskesiz yanına yanaştırmadım ama yine gol olmadı ya, ona yanıyorum.

Doktor burnunu açık tutarsan atlatırsınız dedi, şu an bütün tuşlara basmış durumdayım, serum fizyo, aspiratör, nebulizatör, hipertonik salin. Allah ne verdiyse.

Bize de yılbaşı kutlamasının videosunu yollamışlar, herkes çok sağlıklı görünüyor da videoda bir kız arkadaşı hapşırıyor, burnundan sümükler fışkırıyor aha, koşun, dedim. Fail bulundu

Yok yok fotoğrafta belli olmamış esmer benim kuzum ama asla çirkin olduğunu kabul edemem bal gibi çocuk
Bak esmer bebek bu Kürt Türk melezi ama çocuk kapkara şimdi büyüdü bi tık açıldı ama hala seninkinden daha kara büyükleri çocuğu kara diye seviyor seninki gayet kumral bir bebek maşallah

Eklentiler

• IMG_7824.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 80
Konak zaten kaşlarında ve saçında var da kulak arkasında konak olduğunu bilmiyordum orayı da zeytinyağı ile nemlendireyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…