Maske taksam da babası da öksürüyor bir de gece eşim üzerinde uyutmuş en son ben uyutamamıştımBebek bizimle yatıyor yani o hastalık kapılacaksa kapacak evet ya banyo yaptırdım yine çok fena kusuyor bir de kulağına doğru kusuyor ya kulağı kokuyor
Haha bencede iş görür babamın arabasını almıştım ben ilk kızımda bir gün, oto koltuğu takmayı beceremediğim için Badeyi öyle pusetle bağlıyordum
Allah senden de razı olsunSizler olmasaydınız içimi böyle şeffaf kime dökecektim bilmiyorum Allah hepinizden razı olsun
Bilmiyorum ama kuruluktan olmuş gibi görünüyor. Konudan bağımsız da şey demek istiyorum. Bu bebeğin neresi esmerKızlar az önce fark ettim oğlumun kulak arkaları böyle olmuş. Nemlendirmek için mustela stelatopia kullanıyorum. Daha önce yaşayan var mı? Neyden olabilirEki Görüntüle 3363982
Banyodan çıkınca kulaklarının arkasını kurula canım ondan oluyor bir de kustuğu zaman oraya doğru gidiyor yan kusmuşsa onun da temizlenmesi gerek bazen gözden kaçabiliyor. Bir de ben mustelayı kulak çubuğuna bandırıp onunla temizliyorum kulak arkalarını hemen geçiyorKızlar az önce fark ettim oğlumun kulak arkaları böyle olmuş. Nemlendirmek için mustela stelatopia kullanıyorum. Daha önce yaşayan var mı? Neyden olabilirEki Görüntüle 3363982
Yok yok fotoğrafta belli olmamış esmer benim kuzumBilmiyorum ama kuruluktan olmuş gibi görünüyor. Konudan bağımsız da şey demek istiyorum. Bu bebeğin neresi esmer
Biz bir hasta olunca hepimiz oluyoruz ya çok ilginç bir şekilde bade okula gittiği halde hasta değilYaa, benim adam burnu ilk fırk ettiği gün pılını pırtını toplayıp salona yerleştigece ölücem uykusuzluktan, gel gaz falan çıkar diyorum, hasta adama mı yaklaştıracaksın çocuğu diyor
Kulaklarına kaçmıyordur inşallah ya, bizimki de birkaç kez öyle kustu, çok korktum. Gerçi doktor kulağına bakınca görse söylerdi herhalde
Ay valla çocukları okuldan alıp dağ evine falan kapanalım kışın geri kalanında, bu ne böyle ya.
Tamam canım sağ ol daha fazla dikkat etmeliyim demek kiBanyodan çıkınca kulaklarının arkasını kurula canım ondan oluyor bir de kustuğu zaman oraya doğru gidiyor yan kusmuşsa onun da temizlenmesi gerek bazen gözden kaçabiliyor. Bir de ben mustelayı kulak çubuğuna bandırıp onunla temizliyorum kulak arkalarını hemen geçiyor
Çocuğuma ya da kendime bir şey yapacak kadar değilim çok şükür. Ama en çok ne değişik geliyor biliyor musun uyusam uyansam bebeğim odası kıyafetleri tamamen yok olmuş olsa mutlu olacağım bunu hissettim bu nasıl olur aklım almıyorAllah senden de razı olsunsen içini döktün. Hepimiz bişeyler söyledik. Kendi adıma ben bile ferahladım. Yalnız değilmişim, bunları hiç hissetmeyen, yaşamayan olduğu gibi; hissetmekte, yaşamakta, sesli olarak dile getirmekte normalmiş işte
Diğer düşünceleri de at kafandan. Çocuğa veya kendine zarar verme ihtimalin varsa öyle bir girişimde bulunabilir bence. Ki sen sevgini daha düzgün verebilmek adına kendin gidiyorsun oraya. İçini ferah tut.
Yaaaa bal bebek baaalYok yok fotoğrafta belli olmamış esmer benim kuzumama asla çirkin olduğunu kabul edemem bal gibi çocuk
Haftada bir küçük paket okey eğer başka balık yememişsen.ton balığı hamileyken yasak ya emzirirken yenebiliyor mu canım çok çekti ya
Canım konak başlangıcı olabilir mi? Benimkinin de kepçesinde beyaz beyaz soyulma tarzı olmuştu, konak başlangıcıydı. Uyansın atarım inşallah resimini sana. Ayrıca soyanın dediği gibi bu çocuk esmer miKızlar az önce fark ettim oğlumun kulak arkaları böyle olmuş. Nemlendirmek için mustela stelatopia kullanıyorum. Daha önce yaşayan var mı? Neyden olabilirEki Görüntüle 3363982
Biz bir hasta olunca hepimiz oluyoruz ya çok ilginç bir şekilde bade okula gittiği halde hasta değilherhalde o bağışıklığı sağladı bize mi geçiriyor napıyor bu hafta ful okulda 2 kişiydiler gerçi
Yok canım kaçmaz ama ben kulak çubuğuyla tüm kepçeyi her banyoda temizliyorum içine sokmadan. Neyse 4 aya az kalıyor ilaç bari verebilseler nedir bu çektiğimiz
Bak esmer bebek buYok yok fotoğrafta belli olmamış esmer benim kuzumama asla çirkin olduğunu kabul edemem bal gibi çocuk
Haftada bir küçük paket okey eğer başka balık yememişsen.
Konak zaten kaşlarında ve saçında var da kulak arkasında konak olduğunu bilmiyordumCanım konak başlangıcı olabilir mi? Benimkinin de kepçesinde beyaz beyaz soyulma tarzı olmuştu, konak başlangıcıydı. Uyansın atarım inşallah resimini sana. Ayrıca soyanın dediği gibi bu çocuk esmer mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?