2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bak esmer bebek bu Kürt Türk melezi ama çocuk kapkara şimdi büyüdü bi tık açıldı ama hala seninkinden daha kara büyükleri çocuğu kara diye seviyor seninki gayet kumral bir bebek maşallah
Maşallah bebişe açılmasa da rengi benim için sorun değil esmerler çok güzel ama insanlara dert oluyor galiba

Konak zaten kaşlarında ve saçında var da kulak arkasında konak olduğunu bilmiyordum orayı da zeytinyağı ile nemlendireyim
Benimkinin kulağının ön tarafında çıktı,çıkmaya çalıştı çok şaşırdım. Hatta burnunun yanında da çıkmıştı, baya nokta gibi ve sarı kabukluydu (oysaki kaşı hariç her yerini sarı kabuk olmadan fark edip temizledim). Ama kulak inatçı çıktı. Kabuklaşmadan temizliyorum heh bitti diyorum, ertesi gün tekrar kuruyup çıkmaya çalışıyor

Maşallah bebişe açılmasa da rengi benim için sorun değil esmerler çok güzel ama insanlara dert oluyor galiba
Ay bebeğin çirkini mi var zaten, ki seninki de maşallah çok tatlı. Görünce eridim, hele de hafif çekik gözleri maşallah dert olanların derdi başka, oturdukları yerden kudursunalr böyle tatlı bir bebek doğurduğun için

Geçer canım hic merak etme sekil alması için cok vaktimiz var dikkat edersek gayet düzelir ilk oglumda bi tarafı yamulmaya baslamıstı hemen farkettim ve cok ugrastım simdi cok güzel bi kafa yapısı var

Bana en etkili korunma yöntemi söyler misinizz bacılar
2 yıllık evliyim, ilk günden beri prezervatif ile korunduk, çocuk düşünmeye başlayınca bıraktık, o ay hamile kaldım. doğumdan sonra yine prezervatifle devam ediyoruz. tabii ki yüzde yüz koruma değil küçük de olsa bir hamile kalma ihtimali var ama her korunma yönteminin bu ihtimali saklı. spiralle de hamile kalan oluyor, tüplerini bağlatıp yine hamile kalan var. hap ya da spirali ben tercih etmiyorum, hormon dengemi bozmak, uğraşmak istemediğimden. zaten hamilelik, doğum hepsi benim bedenimde gerçekleşti; mental, fiziksel, ruhsal dengelerimi değiştirdi. korunma işinde de eşim biraz zahmete giriversin diyorum kendi kendimeama tabii prezervatifte önemli olan ilişkinin başından itibaren kullanmak -sadece sonuna yakın kullananlar varmış o bence epey riskli- ve tabii nispeten kaliteli bir marka tercih etmek. yine de olacaksa oluyor, allah eksikliğini göstermesin ama, isteyenlere, bekleyenlere versin deyip büyük konuşmaktan imtina ediyorum

Benimde eşim pzv korunuyor ama insan güvenemiyorum gerçekten bende hap alayım ekstra diye düşünüyorum
Hergun hergun hap da ne bileyim ayda 1 sevisme için
Kayma çok oluyor deniyor prezervatif yeterli değil mi acaba on sevisme dahil en başından takılsa
Bu deri altı da aklımda ama o da vücutta kayıp kayboluyormus ondan da korktum
Tamam canım senden haber bekliyorum

Kızlar bu arada ben hamilelikte 1 kilo almıştım zaten ama asil sorun doğum sonrası. Ben doğum sonrası çok hızlı kilo vermeye başladım doktora gittim kan idrar verdim sorun yok dedi ama 1 buçuk ayda 7 kilo verdim hamile kaldığım kilonun da altına düştüm korkuyorum bu kadar kilo vermek normal gelmiyor kadın doğum kan da sorun görmedi ama ben bir de dahiliye ye mi gitsem acaba ?? Var mı benim gibi olan ??

Darısı başıma dermişim şaka bir yana evet canım tiroidlerine baktır mutlaka bana da normal gelmedi. Ama genetik olarak yapı böyleyse normal olabilir tabi

Ben varım ama ben çok kilolu hamile kalmıştım (80 kg ile kaldım 84 civarı doğuma girdim, sonrasında 75 altına kadar düştüm). Değerlerime baktırmaya veya doktora gitmeye fırsat bulamadım ama mutliviramin ve demir kullanıyorum hala.

Değerlerin normalde sıkıntı yoktur ama sen normalde de zayıftın yanlış hatırlamıyorsam, kafana takılıyorsa git tabii ki, bir uzman görüşü al.

Bugün gideceğim hastaneye psikiyatriye iyi olmak istiyorum çok mutsuzum dün sabaha kadar ağladım uyumadım. 06.30 gibi cocugu anneme verip gidip yattım 09.45’e kadar uyandım ve ağlama geri geldi.
Sevgili arkadaşım Sen öyle harika bir annesin ki .. içinde ki tum olumsuz menfi isyancı söylemler senin duygularin değil ilkönce bunun farkında ol.İnsan birşeyi yapmak ister ama yapamaz bu onu yapmak istemiyor yapmaz
Senin için de öyle güzel duygularinin farkındasın ama olumsuz duygularla vesvese ile baş edemiyorsun çünkü hormonlarin kaygı seviyesi stres faktörleri baskın çıkınca eski sıkıntılar hortlamış olacak..
ama bunun senin anneliginle alakası yok
Anneliginle laf yok! Biz burada şahidiz ne kadar en iyi anne olduğunun..

Şuan hem maddi hem manevi destek almaya ihtiyacın var ilaç kullanman kısa zamanda toparlanmana vesile olcak.İlacin etki etme sürecinde de bolbol kuran dinle güzel videolar aç abdestli ol kötü düşünce geldiğinde kendine başka bir meşgale bul duygunun içinde hapsolma.
Sihirli sözcük geçecek inşallah
Çeri çöpü atınca kapının önünden çayır çimen çiçekler açacak ins.
Allah sabredenlerle beraberdir güzel arkadaşım

Ben her şeyi denedim maalesef bitmiyor

Ah ya olacağı varsa oluyor gerçekten biz o kadar ayrı da olamıyoruz sabaha karşı her gün yatakta 4 kişi kalkıyoruz

Ya bizde de yılbaşında misafir vardı ya görümcemin oğlu çok öksürüyordu ama sadece öksürük kaldı filan o yüzden geldik dedi. Bilmiyorum ondan mı kaptık naptık

O kadar da şey değil boşver olur arada hamsi küçük balık civa az sonuçta

Ya ben de şeyi merak ediyorum, çiğ şarküteri ürünlerine dalabiliyor muyuz? İlk oğlumda emzirme dönemi bitene kadar yemediğimi hatırlıyorum (şarap içtiğim ama yanında gelen çiğ jambonlu kanepeyi falan emziriyorum diye yemediğim sahneler hatırlıyorum bira içiyorum ama midye yenmiyor falan) ama bu kez (herhalde ikinci çocuk diye) birkaç çiğ pastırma ağzıma atmışlığım oldu doğumdan sonra. Ne ediyorduk o konuda şimdi?

Biz de üç kişi oluyorduk geçen kış, ne de güzel oluyordu, şimdi de dört kişi olsak keşke diyorum ama bir daha hastaneye düşme ihtimali kalbimi donduruyor.

Ya bebekli eve öksürükle gelmeyi anlamıyorum ben ve çok kızıyorum. Neyse rsv kadar ağır olmaz herhalde bu seferkiler, tek temennim bu

Kızlar tummy time demişsiniz gün içinde yaptırdığımda boğuşuyor resmen savaş veriyor yüzünü tamamen kapatıp ağlıyor ama gecede böyle uyumak istiyor uykuya iyice dalınca dönderiyorum ama yüz üstü yatınca çok mutlu uykusu uzun

Kızlar herhangi bir sorun olmadığı zaman bebekleriniz ne kadar süre emiyor?

Sanırım o poziyonu uyku adına adamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…