- 19 Ocak 2023
- 960
- 1.209
- 43
- 27
Maşallah bebişeBak esmer bebek buKürt Türk melezi ama çocuk kapkara şimdi büyüdü bi tık açıldı ama hala seninkinden daha kara büyükleri çocuğu kara diye seviyor seninki gayet kumral bir bebek maşallah
Benimkinin kulağının ön tarafında çıktı,çıkmaya çalıştı çok şaşırdım. Hatta burnunun yanında da çıkmıştı, baya nokta gibi ve sarı kabukluydu (oysaki kaşı hariç her yerini sarı kabuk olmadan fark edip temizledim). Ama kulak inatçı çıktı. Kabuklaşmadan temizliyorum heh bitti diyorum, ertesi gün tekrar kuruyup çıkmaya çalışıyorKonak zaten kaşlarında ve saçında var da kulak arkasında konak olduğunu bilmiyordumorayı da zeytinyağı ile nemlendireyim
Ay bebeğin çirkini mi var zaten, ki seninki de maşallah çok tatlı. Görünce eridim, hele de hafif çekik gözleri maşallahMaşallah bebişeaçılmasa da rengi benim için sorun değil esmerler çok güzel ama insanlara dert oluyor galiba
Geçer canım hic merak etme sekil alması için cok vaktimiz var dikkat edersek gayet düzelir ilk oglumda bi tarafı yamulmaya baslamıstı hemen farkettim ve cok ugrastım simdi cok güzel bi kafa yapısı varBende öyle şimdi hep soluna çeviriyorum sağa yatık gördüğümde göz takibinde hep sola daha çok çıngırak vs götürüp kafasını çevirmesini bekliyorum birde doktor yamulmasa bile kafası bir tarafa daha çok eğilimi varsa düz kafa yastığı kullanın yamulmasın dedi ben zaten öyle kullanıyordum gösterdim yumuşak olmayacak dedi yanlış kullanıyormuşuz şunu aldırdı ince ve sert olacakmış e bebekten aldık umarım geçer bir sorun olmaz
Oyu maşallah bal benim ilk oğlumda böyle esmer tomtis suratlıydı çok tatlı yaaa maşallahYok yok fotoğrafta belli olmamış esmer benim kuzumama asla çirkin olduğunu kabul edemem bal gibi çocuk
O kadar da şey değil boşver olur aradaiki gün üst üste ton ve ringa konservesi yiyip üstüne hamsi lüplettikten sonra bunu okumam
2 yıllık evliyim, ilk günden beri prezervatif ile korunduk, çocuk düşünmeye başlayınca bıraktık, o ay hamile kaldım. doğumdan sonra yine prezervatifle devam ediyoruz. tabii ki yüzde yüz koruma değil küçük de olsa bir hamile kalma ihtimali var ama her korunma yönteminin bu ihtimali saklı. spiralle de hamile kalan oluyor, tüplerini bağlatıp yine hamile kalan var. hap ya da spirali ben tercih etmiyorum, hormon dengemi bozmak, uğraşmak istemediğimden. zaten hamilelik, doğum hepsi benim bedenimde gerçekleşti; mental, fiziksel, ruhsal dengelerimi değiştirdi. korunma işinde de eşim biraz zahmete giriversin diyorum kendi kendimeBana en etkili korunma yöntemi söyler misinizz bacılar
Hergun hergun hap da ne bileyim ayda 1 sevisme içinBenimde eşim pzv korunuyor ama insan güvenemiyorum gerçektenbende hap alayım ekstra diye düşünüyorum
Kayma çok oluyor deniyor prezervatif yeterli değil mi acaba on sevisme dahil en başından takılsaBenim adamın yüzünden demek kendimide salamiyorum ..
Ewet canım daha önce taktırdım bundada düşünüyorum ilk fırsatta regl olunca bakalım
Canım spiral en rahatı iyi bir dr kesinlikle huzurlu ilişki sunar
Bu deri altı da aklımda ama o da vücutta kayıp kayboluyormus ondan da korktumGenetik pıhtılaşma sorunu olanlar hap kullanırken çok dikkat etmeli. Bana doktorum asla hap kullandırmıyor başından beri prezervatifle korunduk. Bi de doktor deri altına yerleştirilen implanttan bahsetti spiralden daha mantıklı geldi bana
Tamam canım senden haber bekliyorumCanım aklımdasın, doktora deri altı implantı sorunca yazacağım sana. 10.gün kontrolünde bebek durmadığı için hiçbir şey soramadan apar topar çıktık doktorun yanından. Önceliğim implant, olmazsa da hap+prezervatif, sonrasında da spiral. Ama doktor ne tavsiye edecek bakalım
Darısı başıma dermişimKızlar bu arada ben hamilelikte 1 kilo almıştım zaten ama asil sorun doğum sonrası. Ben doğum sonrası çok hızlı kilo vermeye başladım doktora gittim kan idrar verdim sorun yok dedi ama 1 buçuk ayda 7 kilo verdim hamile kaldığım kilonun da altına düştüm korkuyorum bu kadar kilo vermek normal gelmiyor kadın doğum kan da sorun görmedi ama ben bir de dahiliye ye mi gitsem acaba ?? Var mı benim gibi olan ??
Ben varım ama ben çok kilolu hamile kalmıştım (80 kg ile kaldım 84 civarı doğuma girdim, sonrasında 75 altına kadar düştüm). Değerlerime baktırmaya veya doktora gitmeye fırsat bulamadım ama mutliviramin ve demir kullanıyorum hala.Kızlar bu arada ben hamilelikte 1 kilo almıştım zaten ama asil sorun doğum sonrası. Ben doğum sonrası çok hızlı kilo vermeye başladım doktora gittim kan idrar verdim sorun yok dedi ama 1 buçuk ayda 7 kilo verdim hamile kaldığım kilonun da altına düştüm korkuyorum bu kadar kilo vermek normal gelmiyor kadın doğum kan da sorun görmedi ama ben bir de dahiliye ye mi gitsem acaba ?? Var mı benim gibi olan ??
VazektomiBana en etkili korunma yöntemi söyler misinizz bacılar
Sevgili arkadaşım Sen öyle harika bir annesin ki .. içinde ki tum olumsuz menfi isyancı söylemler senin duygularin değil ilkönce bunun farkında ol.İnsan birşeyi yapmak ister ama yapamaz bu onu yapmak istemiyor yapmazBugün gideceğim hastaneye psikiyatriye iyi olmak istiyorum çok mutsuzum dün sabaha kadar ağladım uyumadım. 06.30 gibi cocugu anneme verip gidip yattım 09.45’e kadar uyandım ve ağlama geri geldi.
Ben her şeyi denedim maalesef bitmiyorBenimkinin kulağının ön tarafında çıktı,çıkmaya çalıştı çok şaşırdım. Hatta burnunun yanında da çıkmıştı, baya nokta gibi ve sarı kabukluydu (oysaki kaşı hariç her yerini sarı kabuk olmadan fark edip temizledim). Ama kulak inatçı çıktı. Kabuklaşmadan temizliyorum heh bitti diyorum, ertesi gün tekrar kuruyup çıkmaya çalışıyor
Ah ya olacağı varsa oluyor gerçekten biz o kadar ayrı da olamıyoruz sabaha karşı her gün yatakta 4 kişi kalkıyoruzAynen, biz de sırayla oluyoruz. Bu kez ben olmadım galiba (veya inşallah boğazımda hafif kuruluk hissettiğim o birkaç gün hasta olmuşumdur da atlatmışımdır yoksa herkes iyileşince ben yatağa düşeceğim)
Ben bu kez o kadar dikkat ettim, odaya sokmadım kimseyi, ortak alanlara ancak en az bir iki saat havalandırdıktan sonra çıkardım, abisini maskesiz yanına yanaştırmadım ama yine gol olmadı ya, ona yanıyorum.
Doktor burnunu açık tutarsan atlatırsınız dedi, şu an bütün tuşlara basmış durumdayım, serum fizyo, aspiratör, nebulizatör, hipertonik salin. Allah ne verdiyse.
Bize de yılbaşı kutlamasının videosunu yollamışlar, herkes çok sağlıklı görünüyor da videoda bir kız arkadaşı hapşırıyor, burnundan sümükler fışkırıyoraha, koşun, dedim. Fail bulundu
O kadar da şey değil boşver olur aradahamsi küçük balık civa az sonuçta
Ah ya olacağı varsa oluyor gerçekten biz o kadar ayrı da olamıyoruz sabaha karşı her gün yatakta 4 kişi kalkıyoruz
Ya bizde de yılbaşında misafir vardı ya görümcemin oğlu çok öksürüyordu ama sadece öksürük kaldı filan o yüzden geldik dedi. Bilmiyorum ondan mı kaptık naptık
Sanırım o poziyonu uyku adına adamışKızlar tummy time demişsiniz gün içinde yaptırdığımda boğuşuyor resmen savaş veriyor yüzünü tamamen kapatıp ağlıyor ama gecede böyle uyumak istiyor uykuya iyice dalınca dönderiyorum ama yüz üstü yatınca çok mutlu uykusu uzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?