- 19 Ocak 2023
- 960
- 1.209
- 43
- 27
Aynısı yav. Valla tummy time yaparken 2 dakika durmaz kıyameti koparıyor ağlıyor ama göğsümde sabaha kadar yüzüstü uyurKızlar tummy time demişsiniz gün içinde yaptırdığımda boğuşuyor resmen savaş veriyor yüzünü tamamen kapatıp ağlıyor ama gecede böyle uyumak istiyor uykuya iyice dalınca dönderiyorum ama yüz üstü yatınca çok mutlu uykusu uzun
Öyle degiskeniz ki ya sekerleme yapıyor yavaş yavaş çıkarıp çıkarıp emiyor ..aç ise 10 dk maksimum emer doyar birakirKızlar herhangi bir sorun olmadığı zaman bebekleriniz ne kadar süre emiyor?
Bende anlamıyorum ama o gece pek bebeği almalarına izin vermemiştim umarım ordan kurtarırızBiz de üç kişi oluyorduk geçen kış, ne de güzel oluyordu, şimdi de dört kişi olsak keşke diyorum ama bir daha hastaneye düşme ihtimali kalbimi donduruyor.
Ya bebekli eve öksürükle gelmeyi anlamıyorum ben ve çok kızıyorum. Neyse rsv kadar ağır olmaz herhalde bu seferkiler, tek temennim bu
Yok artık. Hala devam mıYa ben de şeyi merak ediyorum, çiğ şarküteri ürünlerine dalabiliyor muyuz? İlk oğlumda emzirme dönemi bitene kadar yemediğimi hatırlıyorum (şarap içtiğim ama yanında gelen çiğ jambonlu kanepeyi falan emziriyorum diye yemediğim sahneler hatırlıyorumbira içiyorum ama midye yenmiyor falan) ama bu kez (herhalde ikinci çocuk diye ) birkaç çiğ pastırma ağzıma atmışlığım oldu doğumdan sonra. Ne ediyorduk o konuda şimdi?
Bende anlamıyorum ama o gece pek bebeği almalarına izin vermemiştim umarım ordan kurtarırız
Ayy çok geçmiş olsun bıktık hastalıktan yaPhaedra benim baya belime vurdu ve covid çıktım daha başımıza neler gelecek bilmiyorum ama herhalde bugün 3. Gün filan
Bi parça tipleriyle istediklerini yaptırmalarıAynısı yav. Valla tummy time yaparken 2 dakika durmaz kıyameti koparıyor ağlıyor ama göğsümde sabaha kadar yüzüstü uyur
Çok geçmiş olsunPhaedra benim baya belime vurdu ve covid çıktım daha başımıza neler gelecek bilmiyorum ama herhalde bugün 3. Gün filan
Çok geçmiş olsunhastalıklar yakamızı bırakmadı
Vallahi bıktık eşimle bebekte çıkmadı bir bende pozitif ama baya netAyy çok geçmiş olsun bıktık hastalıktan ya
Phaedra benim baya belime vurdu ve covid çıktım daha başımıza neler gelecek bilmiyorum ama herhalde bugün 3. Gün filan
Emzirme döneminde hamilelik kadar hassas olamıyor insan maalesef. Çok standart bir yanıt vereceğim. Aşırı olmamak ve güvenilen yerlenden alınmak şartıyla yenebilir. Ben doğurduktan sonra gaz problemi yaşadığım için hemen değil ama birinci haftasında kokoreç yemiştimYa ben de şeyi merak ediyorum, çiğ şarküteri ürünlerine dalabiliyor muyuz? İlk oğlumda emzirme dönemi bitene kadar yemediğimi hatırlıyorum (şarap içtiğim ama yanında gelen çiğ jambonlu kanepeyi falan emziriyorum diye yemediğim sahneler hatırlıyorumbira içiyorum ama midye yenmiyor falan) ama bu kez (herhalde ikinci çocuk diye ) birkaç çiğ pastırma ağzıma atmışlığım oldu doğumdan sonra. Ne ediyorduk o konuda şimdi?
Yaa çok üzüldüm geçmiş olsunVallahi bıktık eşimle bebekte çıkmadı bir bende pozitif ama baya netyılbaşında gelenlerden kapmadık o halde. Evden de çıkmıyorum ki sadece abla geliyor ondan kaptım galiba çünkü bugün kötüyüm gelmesem olur mu diye aramıştı of of inşallah geçmezde sadece bende olup biter
2 sene önce de olmuştum ben hiç yatmadan atlatmıştım bunda da iyiyim şimdilikAy çok geçmiş olsun. Neyse ki küçüklere geçse de pek bir şey yapmıyor o genelde. Kolay atlatırsın umarım
Ah sağol canım benimEmzirme döneminde hamilelik kadar hassas olamıyor insan maalesef. Çok standart bir yanıt vereceğim. Aşırı olmamak ve güvenilen yerlenden alınmak şartıyla yenebilir. Ben doğurduktan sonra gaz problemi yaşadığım için hemen değil ama birinci haftasında kokoreç yemiştim
Yaa çok üzüldüm geçmiş olsun
Nurse bizde de etkisini yitirdi daha sonra 1 hafta kullanmadım bitmişti eşime başka marka al dedim geçen nöbetçi eczane aradık çok gazı olunca tekrar nurse almış 1 hafta aradan sonra iyi geldi ama hemen etkisini yitiriyor bugün asla işe yaramadı birde onu verince sürekli bağırsakları gurulduyor sab simplex için iyi diyorlar ayy bide ben geçen gördüm çok iyi vs vs diye bir marka önerdiler bir baktım fiyatı 1 milyara yakın şok oldumKızlar gaz için hangi damla kullanıyorsunuz ben nurse harveys damla aldım ama bi süre sonra bağışıklık oldu sanırım artık işe yaramıyor. Sizler neler kullandınız memnun kaldınız mı??
2 sene önce de olmuştum ben hiç yatmadan atlatmıştım bunda da iyiyim şimdilikama bugün kesinlikle ilk gün değil ilk gün değil anında çıktı pozitif iki kez yaptık
Ya bu arada aklıma geldi sende dün belim ağrıyor demiştin geçti mi çünkü bende de burun akıntısı ve bel ağrısı var birazda öksürmebaya da varmış aslında bir şeyler
Ah sağol canım benim
Sab simplex kullandık başta şimdi mommys bliss kullanıyorum memnun kaldım ikisinden deKızlar gaz için hangi damla kullanıyorsunuz ben nurse harveys damla aldım ama bi süre sonra bağışıklık oldu sanırım artık işe yaramıyor. Sizler neler kullandınız memnun kaldınız mı??
Çok geçmiş olsunPhaedra benim baya belime vurdu ve covid çıktım daha başımıza neler gelecek bilmiyorum ama herhalde bugün 3. Gün filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?