2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Aynısı yav. Valla tummy time yaparken 2 dakika durmaz kıyameti koparıyor ağlıyor ama göğsümde sabaha kadar yüzüstü uyur

Kızlar herhangi bir sorun olmadığı zaman bebekleriniz ne kadar süre emiyor?
Öyle degiskeniz ki ya sekerleme yapıyor yavaş yavaş çıkarıp çıkarıp emiyor ..aç ise 10 dk maksimum emer doyar birakir
Biz az az sık sık emme töreni yapıyoruz sanki

Bende anlamıyorum ama o gece pek bebeği almalarına izin vermemiştim umarım ordan kurtarırız

Yok artık. Hala devam mı ya zaten gaz maz olayına bi ton şeyi yiyemiyorum hamileyken daha rahattmışız ama yaa.. En fazla çiğ yumurta, şarküteri, o balık bu sakatat vs biliyorduk

Bende anlamıyorum ama o gece pek bebeği almalarına izin vermemiştim umarım ordan kurtarırız

Aslında belki de bebek değil de biz kapıyoruzdur, o da bizden kapıyordur. Çünkü aşırı yakın ilişkimiz, maske takma, el yıkama vb ritüellerini yapsak bile robot gibi yapamıyoruz, bir yerden fire veriyoruzdur kesin.

Çok geçmiş olsun hastalıklar yakamızı bırakmadı
Ayy çok geçmiş olsun bıktık hastalıktan ya
Vallahi bıktık eşimle bebekte çıkmadı bir bende pozitif ama baya net yılbaşında gelenlerden kapmadık o halde. Evden de çıkmıyorum ki sadece abla geliyor ondan kaptım galiba çünkü bugün kötüyüm gelmesem olur mu diye aramıştı of of inşallah geçmezde sadece bende olup biter

Emzirme döneminde hamilelik kadar hassas olamıyor insan maalesef. Çok standart bir yanıt vereceğim. Aşırı olmamak ve güvenilen yerlenden alınmak şartıyla yenebilir. Ben doğurduktan sonra gaz problemi yaşadığım için hemen değil ama birinci haftasında kokoreç yemiştim
Yaa çok üzüldüm geçmiş olsun

Çiğ ürün yememe ilk kez duyuyorum ben kızımda doğum sonrası eski halime döndüm, alkol sigara ilaç vb hariç normal yeme içme ye devam sadece gaz yapan ürünlerden uzak durdum.

Ay çok geçmiş olsun. Neyse ki küçüklere geçse de pek bir şey yapmıyor o genelde. Kolay atlatırsın umarım
2 sene önce de olmuştum ben hiç yatmadan atlatmıştım bunda da iyiyim şimdilik ama bugün kesinlikle ilk gün değil ilk gün değil anında çıktı pozitif iki kez yaptık

Ya bu arada aklıma geldi sende dün belim ağrıyor demiştin geçti mi çünkü bende de burun akıntısı ve bel ağrısı var birazda öksürme baya da varmış aslında bir şeyler
Ah sağol canım benim

Kızlar gaz için hangi damla kullanıyorsunuz ben nurse harveys damla aldım ama bi süre sonra bağışıklık oldu sanırım artık işe yaramıyor. Sizler neler kullandınız memnun kaldınız mı??

Kızlar gaz için hangi damla kullanıyorsunuz ben nurse harveys damla aldım ama bi süre sonra bağışıklık oldu sanırım artık işe yaramıyor. Sizler neler kullandınız memnun kaldınız mı??
Nurse bizde de etkisini yitirdi daha sonra 1 hafta kullanmadım bitmişti eşime başka marka al dedim geçen nöbetçi eczane aradık çok gazı olunca tekrar nurse almış 1 hafta aradan sonra iyi geldi ama hemen etkisini yitiriyor bugün asla işe yaramadı birde onu verince sürekli bağırsakları gurulduyor sab simplex için iyi diyorlar ayy bide ben geçen gördüm çok iyi vs vs diye bir marka önerdiler bir baktım fiyatı 1 milyara yakın şok oldum

Ay deme ya. Burun akıntısı ve öksürük var bizde de (bendekiler geçti gibi ) ama belim bel kaslarımın zayıflığından ağrıyor, pilatese başlasam geçer, öyle bir ağrı.

Ay bizdeki covid testleri de iki senelik, skt geçmemişse beyime yaptırayım akşam. Evin yıldızı o bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…