2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
hem de emziren hem mama veren anneler bebekleriniz kaç kilo aldı ilk ay yada ikinci ay ? Biz ilk ay 1500 kilo aldık az mama vermeme rağmen. 2. Ayımızda daha az yani ya geceleri 45 ml yada 3 gün arayla gece 1 kere mesela mama verdim ama yine maşallahımız var baya kilo aldık galiba .bu ikinci ay kontrolümüzde eğer yine kilo artışımız çok olursa tamamen mamayı keseceğim . Yani merak ettiğim her mama alan bebek çok mu kilo alıyor yoksa benim sütümlede mi alakalı acaba

Haha bende sezaryen ile ilgili bir ağrı sandım başta sağ bacağım uyuşuyor inşallah yoktur öyle bir şey tabii sizde
Çok geçmiş olsun
çok teşekkür ederim

Haha bende sezaryen ile ilgili bir ağrı sandım başta sağ bacağım uyuşuyor inşallah yoktur öyle bir şey tabii sizde

çok teşekkür ederim

Eklem ve sırt ağrısı oluyor bildiğim kadarıyla da siyatik gibi ağrı diyorsun, o başka bir şeyden olmasın?

Vallahi açıkçası rsv hepimizi öyle bir kırdı geçirdi ki, covid tatil gibi gelir herhalde bünyemize (eşim ve o zamanlar 3 yaşında olan oğlum ayakta atlatmıştı, bense hala covirgin)

Ben ilk ay mama veriyordum, genelde geceleri. 800grlık mamayı bitirdik. Biberona 90 ml koyup 60 ml içtiği zamanlar falan da oldu. Totalde 1350 gr aldı. Bu ay denemek için hiç mama vermedim. En az 1000 gr aldı. Haftaya kontrolümüz var bizim. Net sonuç o zaman belli olur. Mamanın az da olsa etkisi olduğunu düşünüyorum ama bence sütüm yarıyor ki mamasız da güzel kilo aldı, keza seninki de almış maşallah

Benim kızım 8 aylıktı tüm gün mememdeydi çok kötüydü 3 gün benim yatmaya fırsatım olmamıştı eşim eskiden sigara içtiği için sanırım o biraz kötüydü ama o hep kötü

Haha doğru diyorsun

Öyle degiskeniz ki ya sekerleme yapıyor yavaş yavaş çıkarıp çıkarıp emiyor ..aç ise 10 dk maksimum emer doyar birakir
Biz az az sık sık emme töreni yapıyoruz sanki
Benimki silikon ucu bıraktığından beri daha kısa süre emiyor. Bazen 5 dk da bırakıyor emmeyi. Bazen o 5dkdan 15-20 dk sonra tekrar alıyorum memeye bi 10 dk falan da o zaman emiyor. Emme rutinimiz de aynı gündüzleri 1.5-2 saat aralıklarla. Doyuyor mu doymuyor mu emin değilim, aç olsa ağlar herhalde diyorum ama bu sefer de o silikondaki emme tatminini almak için emziği daha hırslı hırslı emiyot.

ben de yaşıyorum bunu. 47 kilo ile hamile kaldım 53 kilo ile doğuma girdim ve doğumdan 1 hafta sonra yine 47’ydim. şu sıralar ise 45’i görüyorum. her tartıldığımda çok endişeleniyorum aslında ama henüz kan tahlili bile vermeye fırsat bulamadım. işin garibi, öyle aşırı halsizlik, baş dönmesi, göz kararması da yaşamıyorum. iştahım fena değil aslında yiyorum ama sanırım emzirdikçe değişen bir şey olmuyor. sağlıkla ilgili bir problem yoktur umarım. benim de fazla aksatmadan bir kan tahlili vermem lazım. gerçi sağlık problemi yoksa da yine de bir diyetisyen yardımı almayı düşünüyorum, sağlıkla ideal kiloma ulaşmak için. öyle kendimi daha iyi hissedeceğim sanırım.
Kızlar gaz için hangi damla kullanıyorsunuz ben nurse harveys damla aldım ama bi süre sonra bağışıklık oldu sanırım artık işe yaramıyor. Sizler neler kullandınız memnun kaldınız mı??
gaz için relactaz damla kullanıyorum, faydasını görüyorum şimdilik aşırı bir gaz problemi yaşamıyoruz.

Kızlar sizin de bebişler bazen tek ayağını titretiyor mu? Ben normal olarak düşündüm ama bugün Instagram'da bir video gördüm 3. Ayda geçmezse nöroloji doktoruna götürün diyordu. Normal olan bir ay içinde bitmesiymis ama bizimki devam ediyor

Titretme derken nasıl birşey tam olarak

Kızlar kek anne sütünü artırıyor dediklerinde inanmadım ama valla artıyor ama st olsun diye kek yiyemem sürekli arada yaparım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…