Kızlar gaz için hangi damla kullanıyorsunuz ben nurse harveys damla aldım ama bi süre sonra bağışıklık oldu sanırım artık işe yaramıyor. Sizler neler kullandınız memnun kaldınız mı??
hem de emziren hem mama veren anneler bebekleriniz kaç kilo aldı ilk ay yada ikinci ay ? Biz ilk ay 1500 kilo aldık az mama vermeme rağmen. 2. Ayımızda daha az yani ya geceleri 45 ml yada 3 gün arayla gece 1 kere mesela mama verdim ama yine maşallahımız var baya kilo aldık galiba .bu ikinci ay kontrolümüzde eğer yine kilo artışımız çok olursa tamamen mamayı keseceğim . Yani merak ettiğim her mama alan bebek çok mu kilo alıyor yoksa benim sütümlede mi alakalı acaba
Ay deme ya. Burun akıntısı ve öksürük var bizde de (bendekiler geçti gibi ) ama belim bel kaslarımın zayıflığından ağrıyor, pilatese başlasam geçer, öyle bir ağrı.
Ay bizdeki covid testleri de iki senelik, skt geçmemişse beyime yaptırayım akşam. Evin yıldızı o bu aralar
Eklem ve sırt ağrısı oluyor bildiğim kadarıyla da siyatik gibi ağrı diyorsun, o başka bir şeyden olmasın?
Vallahi açıkçası rsv hepimizi öyle bir kırdı geçirdi ki, covid tatil gibi gelir herhalde bünyemize (eşim ve o zamanlar 3 yaşında olan oğlum ayakta atlatmıştı, bense hala covirgin)
hem de emziren hem mama veren anneler bebekleriniz kaç kilo aldı ilk ay yada ikinci ay ? Biz ilk ay 1500 kilo aldık az mama vermeme rağmen. 2. Ayımızda daha az yani ya geceleri 45 ml yada 3 gün arayla gece 1 kere mesela mama verdim ama yine maşallahımız var baya kilo aldık galiba .bu ikinci ay kontrolümüzde eğer yine kilo artışımız çok olursa tamamen mamayı keseceğim . Yani merak ettiğim her mama alan bebek çok mu kilo alıyor yoksa benim sütümlede mi alakalı acaba
Ben ilk ay mama veriyordum, genelde geceleri. 800grlık mamayı bitirdik. Biberona 90 ml koyup 60 ml içtiği zamanlar falan da oldu. Totalde 1350 gr aldı. Bu ay denemek için hiç mama vermedim. En az 1000 gr aldı. Haftaya kontrolümüz var bizim. Net sonuç o zaman belli olur. Mamanın az da olsa etkisi olduğunu düşünüyorum ama bence sütüm yarıyor ki mamasız da güzel kilo aldı, keza seninki de almış maşallah
Eklem ve sırt ağrısı oluyor bildiğim kadarıyla da siyatik gibi ağrı diyorsun, o başka bir şeyden olmasın?
Vallahi açıkçası rsv hepimizi öyle bir kırdı geçirdi ki, covid tatil gibi gelir herhalde bünyemize (eşim ve o zamanlar 3 yaşında olan oğlum ayakta atlatmıştı, bense hala covirgin)
Benim kızım 8 aylıktı tüm gün mememdeydi çok kötüydü 3 gün benim yatmaya fırsatım olmamıştı eşim eskiden sigara içtiği için sanırım o biraz kötüydü ama o hep kötü
Öyle degiskeniz ki ya sekerleme yapıyor yavaş yavaş çıkarıp çıkarıp emiyor ..aç ise 10 dk maksimum emer doyar birakir
Biz az az sık sık emme töreni yapıyoruz sanki
Benimki silikon ucu bıraktığından beri daha kısa süre emiyor. Bazen 5 dk da bırakıyor emmeyi. Bazen o 5dkdan 15-20 dk sonra tekrar alıyorum memeye bi 10 dk falan da o zaman emiyor. Emme rutinimiz de aynı gündüzleri 1.5-2 saat aralıklarla. Doyuyor mu doymuyor mu emin değilim, aç olsa ağlar herhalde diyorum ama bu sefer de o silikondaki emme tatminini almak için emziği daha hırslı hırslı emiyot.
Kızlar bu arada ben hamilelikte 1 kilo almıştım zaten ama asil sorun doğum sonrası. Ben doğum sonrası çok hızlı kilo vermeye başladım doktora gittim kan idrar verdim sorun yok dedi ama 1 buçuk ayda 7 kilo verdim hamile kaldığım kilonun da altına düştüm korkuyorum bu kadar kilo vermek normal gelmiyor kadın doğum kan da sorun görmedi ama ben bir de dahiliye ye mi gitsem acaba ?? Var mı benim gibi olan ??
ben de yaşıyorum bunu. 47 kilo ile hamile kaldım 53 kilo ile doğuma girdim ve doğumdan 1 hafta sonra yine 47’ydim. şu sıralar ise 45’i görüyorum. her tartıldığımda çok endişeleniyorum aslında ama henüz kan tahlili bile vermeye fırsat bulamadım. işin garibi, öyle aşırı halsizlik, baş dönmesi, göz kararması da yaşamıyorum. iştahım fena değil aslında yiyorum ama sanırım emzirdikçe değişen bir şey olmuyor. sağlıkla ilgili bir problem yoktur umarım. benim de fazla aksatmadan bir kan tahlili vermem lazım. gerçi sağlık problemi yoksa da yine de bir diyetisyen yardımı almayı düşünüyorum, sağlıkla ideal kiloma ulaşmak için. öyle kendimi daha iyi hissedeceğim sanırım.
Kızlar gaz için hangi damla kullanıyorsunuz ben nurse harveys damla aldım ama bi süre sonra bağışıklık oldu sanırım artık işe yaramıyor. Sizler neler kullandınız memnun kaldınız mı??
Kızlar sizin de bebişler bazen tek ayağını titretiyor mu? Ben normal olarak düşündüm ama bugün Instagram'da bir video gördüm 3. Ayda geçmezse nöroloji doktoruna götürün diyordu. Normal olan bir ay içinde bitmesiymis ama bizimki devam ediyor
Kızlar sizin de bebişler bazen tek ayağını titretiyor mu? Ben normal olarak düşündüm ama bugün Instagram'da bir video gördüm 3. Ayda geçmezse nöroloji doktoruna götürün diyordu. Normal olan bir ay içinde bitmesiymis ama bizimki devam ediyor