Bence kilo alımı çok çok iyi, çoğunlukla anne sütü alıyormuş hemhem de emziren hem mama veren anneler bebekleriniz kaç kilo aldı ilk ay yada ikinci ay ? Biz ilk ay 1500 kilo aldık az mama vermeme rağmen. 2. Ayımızda daha az yani ya geceleri 45 ml yada 3 gün arayla gece 1 kere mesela mama verdim ama yine maşallahımız var baya kilo aldık galiba .bu ikinci ay kontrolümüzde eğer yine kilo artışımız çok olursa tamamen mamayı keseceğim . Yani merak ettiğim her mama alan bebek çok mu kilo alıyor yoksa benim sütümlede mi alakalı acaba
Ne güzel yazmışsın bende sürekli nedense önümüzdeki yaz ayını düşünürek motive oluyorum . Valla benim de sinirlerim aşırı bozuk bekar hayatımı çok özlüyorum. Uzun süre uyumadığı zaman sinirlerim yıpranıyor başım ağrıyor ellerim bile tutmuyor bazen ama şikayet ettiğim için bu sefer de vicdan azabı yaşıyorum. Ve bu durumları tek başına yaşadığım için beni tek bırakan herkese öfke duyuyorum. Ve şu an deli gibi sigara içmek istiyorum içemiyorumBende senin gibiydim hastaneden eve geldiğimizde aman Allahım dedim bi anda eski hayatimi özlemeye başladım hatta bekarlığa kadar gitti daldim ben nasl büyütecem bu çocuğu dedim o kadar zor sorumluluğu o kadar büyük bir şey ki bu sefer bir arayış içine girdim orda burda ona buna sürekli sorular sordum ne zaman geçer dedim bebeğe alisacakmym internetten sürekli araştırma yaptım bebeklerle ilgili şuan o kadar küçükler ki onları isteyen biziz ve onların bize o kadar ihtiyacı var ki ilgiye sevgiye ve zamanla alisacaksn diye bir yazi da okudum ilk başta zor olabilir eskileri eski hayatini arayablrsn ama önce bunu kafadan atmak lzm artık eski hayat yok yeni bebekli hayat var ve adapte olmaya çalış canm beynine kurmaya calis ve söyle ki önümüz de yaz ayı var yaz olunca herşey çok güzel olucak biraz daha büyümüş olucklar ve biz biraz daha rahat edeces sürekli dışarda olabilecegz ozmn parkta avmlerde kafeler de kafana göre takilirsn inan herşey zamanla rayına oturur kızkardeşimin 4 e hamile ona dedm bu ne cesaret dedi ki senin ilk olduğu için öyle diyosun biz alıştık dedi sende alisacan dedi hatta bir zamn sonra ikinciyiide istiycn dedi ve ben emminmn ki sen çok iyi bir anne olican canm bende öyle ben artık olumsuzluklri kafamdan attım sürekli pozitif düşünüyorum ve benm bebeğim de çok zor bir bebek sürekli ağlayan bir bebek ve atlatacas hep birlikte ve bunu ilk önce destek alarak başlayabilirsin
Son bir haftadır bizimde gündüz uykularımız çok kısa çoğunlukla uyanık, atak döneminde olabilir mi ya da gaz sancısı. Gaz sancıları akşam şiddetleniyorya her gün akşam 5 den gece 1 lere kadar uyumuyor. Neden sizce? Artık oturup ağlıcam ya uyutmak için evi turluyoruz beyaz gürültü, yok pış pışlama ayağına karnına kiraz çekirdeği koyuyoruz uyumuyor. Eşimle hiç vakit geçiremiyoruz hiç ama zaten 5 de geliyor eve geceye kadar çocukla uğraş sonra zaten halimiz kalmıyor uyuyoruz. Bu saatler bu çocuk neden uyumaz sizce bir saat bile uyumuyor çıldırıyorum ben böyle oluncagündüz de arada uyumadığı oluyor ama duruyor bu saatlerde ağlıyor da sürekli. Sinirlerim çok bozuldu artık gerçekten
Canım Hamak beşik düşündün mü salicak şeklinde eski Usul cok ise yarıyor uykuyu sevdiriyorya her gün akşam 5 den gece 1 lere kadar uyumuyor. Neden sizce? Artık oturup ağlıcam ya uyutmak için evi turluyoruz beyaz gürültü, yok pış pışlama ayağına karnına kiraz çekirdeği koyuyoruz uyumuyor. Eşimle hiç vakit geçiremiyoruz hiç ama zaten 5 de geliyor eve geceye kadar çocukla uğraş sonra zaten halimiz kalmıyor uyuyoruz. Bu saatler bu çocuk neden uyumaz sizce bir saat bile uyumuyor çıldırıyorum ben böyle oluncagündüz de arada uyumadığı oluyor ama duruyor bu saatlerde ağlıyor da sürekli. Sinirlerim çok bozuldu artık gerçekten
Ne güzel yazmışsın bende sürekli nedense önümüzdeki yaz ayını düşünürek motive oluyorum . Valla benim de sinirlerim aşırı bozuk bekar hayatımı çok özlüyorum. Uzun süre uyumadığı zaman sinirlerim yıpranıyor başım ağrıyor ellerim bile tutmuyor bazen ama şikayet ettiğim için bu sefer de vicdan azabı yaşıyorum. Ve bu durumları tek başına yaşadığım için beni tek bırakan herkese öfke duyuyorum. Ve şu an deli gibi sigara içmek istiyorum içemiyorumay herşeye bir şekilde alıştım da şu sigarayı unutmadım
Ayakta sallıyormusun uykudan uyanınca mesela 3 buçuk gibi uyandı diyelim 4 bucugu beklemeden uyut uyku uykuyu mayalıyor uyumayinca uyumayı unutuyor gibiler şaka gibiya her gün akşam 5 den gece 1 lere kadar uyumuyor. Neden sizce? Artık oturup ağlıcam ya uyutmak için evi turluyoruz beyaz gürültü, yok pış pışlama ayağına karnına kiraz çekirdeği koyuyoruz uyumuyor. Eşimle hiç vakit geçiremiyoruz hiç ama zaten 5 de geliyor eve geceye kadar çocukla uğraş sonra zaten halimiz kalmıyor uyuyoruz. Bu saatler bu çocuk neden uyumaz sizce bir saat bile uyumuyor çıldırıyorum ben böyle oluncagündüz de arada uyumadığı oluyor ama duruyor bu saatlerde ağlıyor da sürekli. Sinirlerim çok bozuldu artık gerçekten
Büyüyorlar bende bu ay uykularimizn kisaldigini farkediykrum az az da olsa uyutmuada çalışıyorumSon bir haftadır bizimde gündüz uykularımız çok kısa çoğunlukla uyanık, atak döneminde olabilir mi ya da gaz sancısı. Gaz sancıları akşam şiddetleniyor
BayıldımSelam teyzeler, ben yine ev imkanlarında ikinci ay çekimleri yapıyorum
Uyku uykunun mayasıdır olayına ben de inanıyorum. Uyku penceresi maks 2 saat bizde. O eşiği geçince uykuya dalamıyor sinirleniyor ağlıyor ama 2 saat uyanıklık süresi içinde uyursa mis gibi üç dk falan sürüyor uykuya dalması. Uzun uyumasına gerek yok yarım saat de olsa uyusa yetiyorAyakta sallıyormusun uykudan uyanınca mesela 3 buçuk gibi uyandı diyelim 4 bucugu beklemeden uyut uyku uykuyu mayalıyor uyumayinca uyumayı unutuyor gibiler şaka gibi
Kaçıncı ayda düzelir acabaGeçer canım hic merak etme sekil alması için cok vaktimiz var dikkat edersek gayet düzelir ilk oglumda bi tarafı yamulmaya baslamıstı hemen farkettim ve cok ugrastım simdi cok güzel bi kafa yapısı var
Ah evet bizimkide nefret ediyor tummy time da kafasını yan çevirip yatıyor bazen kafasını kaldırmak yerineKızlar tummy time demişsiniz gün içinde yaptırdığımda boğuşuyor resmen savaş veriyor yüzünü tamamen kapatıp ağlıyor ama gecede böyle uyumak istiyor uykuya iyice dalınca dönderiyorum ama yüz üstü yatınca çok mutlu uykusu uzun
Ayını hatırlamıyorum hiç ama yamulmustu hatta hep o yöne yatmak istiyordu bende kenarından destekleyip diğer tarafa yatırdım hep ve düz yatırdım seklini takip ettim sen de takip et ona göre yatır hep cok erken daha düzeltme sansımız var canını sıkmaKaçıncı ayda düzelir acabaçok belli değildi ama doktor dedikten sonra iyice dikkatımı çekti hep sağa yatıyordu rahat diye ellemedim bende hep kıyamadım şimdi yine sağa çevirmeye çalışıyor hep uykuda destek koyuyorum
Seni hatırlıyorumKızlar merhaba bende bu gruptaydım düşük sonrası ayrılmıştım aranızdan, aklıma geldi bakmak istedim bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanıza çoook sevindim hepinize çok sevgiler mutlu sağlıklı ömürleri olsun inşalah
Bende çok önemli değil diye düşünmüştüm hatta eşim hatırladı nöroloji doktoruna gözükürken bende aman o önemli değil başını daha kontrol edemiyor diye düşünüyordum ama fizyoterapist epey önemli bulduBenim ilk oğlum da öyleydi bu dönemler, o yüzden hiç sorun olabileceğini düşünmemiştim. Ben şu an şok
Şarkı söyleyip dans eden oyuncak koyunca döndürüyor benimki kafayı, ben de ona çalışayım madem.
Ben de hatırladım sizi. Rabbim en güzel müjdeleri versin yakın zamanda size inşallahKızlar merhaba bende bu gruptaydım düşük sonrası ayrılmıştım aranızdan, aklıma geldi bakmak istedim bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanıza çoook sevindim hepinize çok sevgiler mutlu sağlıklı ömürleri olsun inşalah
Ee sen benim bebeden bahsediyorsun yaya her gün akşam 5 den gece 1 lere kadar uyumuyor. Neden sizce? Artık oturup ağlıcam ya uyutmak için evi turluyoruz beyaz gürültü, yok pış pışlama ayağına karnına kiraz çekirdeği koyuyoruz uyumuyor. Eşimle hiç vakit geçiremiyoruz hiç ama zaten 5 de geliyor eve geceye kadar çocukla uğraş sonra zaten halimiz kalmıyor uyuyoruz. Bu saatler bu çocuk neden uyumaz sizce bir saat bile uyumuyor çıldırıyorum ben böyle oluncagündüz de arada uyumadığı oluyor ama duruyor bu saatlerde ağlıyor da sürekli. Sinirlerim çok bozuldu artık gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?