2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar bebekleri duymayanlar uyumayalar kahveyle aranız nasıl ben kaç gündür kahve içmiyordum bebeğim dünde yazdım kaç gündür uyuyor çok sakin diye bugün kahveyi çok içtim ve oğlum asla uyumuyor kesinlikle kahveye bağladım bu durumu geçmez diye düşünüyordum ama etkiliyor yagmurcicegii canım sen içiyor musun

Yani aslında kanıtlanmış değil canım. Ben dün 2 kupa içtim sürekli uykudaydı bugün kahve içmedim az uyudu mesela denk geldiğini düşünüyorum

Evet bende kahve içiyorum ama benim bebeğim günde en fazla 2 kere emiyor bugün hiç emzirmedim

Yani aslında kanıtlanmış değil canım. Ben dün 2 kupa içtim sürekli uykudaydı bugün kahve içmedim az uyudu mesela denk geldiğini düşünüyorum
Kesinlikle bende bişeylerin süte geçtiğine inanmıyorum aslında ama Buda bebeğe özel bir durum olabilir misal biri kurufasülye yer bişey olmaz diğerine olur gibi bunu daha dikkatli gözlemliyicem yarın içmiycem diğer gün içicem gibi bu arada Türk kahvesi içmiştim 1 fincan uyuduğu günler ama bugün 2 büyük kupa granül kahve içtim şüphelerim granül üzerinde bi dedektiflik yapmadığım kalmıştı ayy bide çok saçma ama ben bebeğimi hiç paylaşmıyorum sosyal medya vs akrabaların bir çoğu görmedi dün benimle küs olan hatta beni engelleyen canım görümcem gidip heryerden paylaşmış nazar mı değdi acep bile diyorum çünkü annelik

Yoo saçma değil anneliğin birinci kuralı nazara inanmaktır

Ben nazara inanıyorum valla. Özellikle uykuya çok nazar degermiş. Benim bebiş gece uyuduğunda içimden bile ay ne güzel uyuduk demem sonraki gün sıfır uyku olur kesin

Normalde de nazara inanan biriyim ama illa kötü göz olarak değil, insanın kendi evladına bile nazarı değebiliyor ki benlm kanımın Zeynep’e aşırı kaynadığı anlarda direkt değiyor bence

Kesinlikle ayy ama sinir oldum daha anası paylaşmamış zaten anasıyla küsmüşsün ne diye paylaşıyorsun ben en yakınımda olsa izinsiz paylaşamam yaa
Bu ismi koyan görümce değil dimi? Hayır oysa ayrı bir dert, değilse daha da ayrı bir dert

Bu ismi koyan görümce değil dimi? Hayır oysa ayrı bir dert, değilse daha da ayrı bir dert
Yok değil ya bende 4 tane görümce var hepsi de ayrı olay Buda hastanede ben canımla cebelleşirler emzir sütün kaçar diyen ondan sonra ben ona emmesin canı sağolsun babası mama alır dedim beni engelledi onların 4 kendileriyle bile anlaşamıyorlar benimle anlaşmalarını beklemiyorum o yüzden

Ay valla üzüldüm, Allah kolaylık versin sana gerçekten

Ay valla üzüldüm, Allah kolaylık versin sana gerçekten
Ayy sağol canım gerçekten zor insanlar ama çok şükür eşim onları bildiği için hep bana destek olur bu konuda bir kez bile yüz yüze getirmedi kendi her zaman halletti bana karşı yapılan şeyleri ama işte bu kadar oluyor bunada şükür

Kızlar, bebeğim bir kaç gündür sırt üstü yatarken mekik çeker gibi boynunu kaldırıyor yaklaşık 5 cm kadar. Tabi sonra geri bırakıyor. Bu çocuğun böyle değişik hareketleri var. Geçen yine yazmıştım yere basmaya çalışıyor diye. Doktor da farketti dikkat edin dedi. Zarar vereceğim ya da o kendine zarar verecek diye korkuyorum.
Boyun olayı normal mi ya sanki az sonra doğrulup kalkıvercek gibi

Görümce görümce
Aklım çıktı seni görünce

Afferrim ona maşallah kasları kuvvetli işte ne güzel..bizimkide emzirme minderinde yüzüstü vaziyette baya kendini itiyor ayakkariyla öne doğru geliyor

Ben hergün Türk kahvesi içiyorum en fazla günde 2 fincan çayıda çok içen biriyim ama bebeğimin uykularını etkilediğini düşünmüyorum ama belki siz çok fazla içmişsinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…